×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Депутат ще иска връщане на смъртното наказания заради жестокото убийство на красивата Вероника


Депутат ще иска връщане на смъртното наказания заради жестокото убийство на красивата Вероника
Множество удари по предната и задната част на главата, с предмет подобен на брадва, са причина за смъртта на Вероника Здравкова, установи извършената аутопсия
04 Март 2015, Сряда, 20:56 ч.

Към момента има много заподозрени, но няма задържан или обвинено конкретно лице
Жестокото убийство на красивата студентка Вероника Здравкова предизвика обществено недоволство и протести във Велико Търново. Тази вечер в 18:00 часа пред паметника „Майка България“ граждани застават срещу насилието и искат справедливост. Трагедията повдигна и въпроса за връщането на смъртната присъда. В памет на Вероника депутат ще внесе предложение в Народното събрание за въвеждането на смъртното наказание.
Множество удари по предната и задната част на главата, с предмет подобен на брадва, са причина за смъртта на Вероника Здравкова, установи извършената аутопсия. В резултат на жестоките удари, 23-годишната студентка е получила фрактура на челюстта. Патолозите обаче са категорични, че върху нея не е упражнено сексуално насилие.
Все още няма информация за часа на убийството, но близки на момичето предполагат, че тялото й е захвърлено на 2 срещу 3 март, след като мястото беше прецизно обходено от униформените, полицейски кучета и водолази, съобщава Velikotarnovoutre.bg.
Основна версия, по която разследващите работят е грабеж. Според източници на регионалното издание, на 28 февруари ( вечерта на изчезването) Вероника е получила месечната си работна заплата и в себе си е имала изтеглени пари в наличност. Когато трупът й бе намерен обаче полицията е установила липса на документи, пари и телефон.
Първите 48 часа основен заподозрян за убийството бил нейният бивш дългогодишен приятел. Момчето е било задържано и разпитвано през цялото време, но вече е освободено. Според негови близки той е в шок от случилото се и отказва контакт с медии.
"Все още не е открито оръжието на убийството“, заяви  наблюдаващият прокурор Цани Попов.
Тялото на Вероника е освободено и близките й са го взели.
Погребението ще е утре в Никопол, в 13 часа, каза  първият братовчед на Вероника - Десислав Викторов.
„Към момента има много заподозрени, но няма задържан или обвинено конкретно лице. Разпитани са както бившият, така и настоящият приятел на Вероника. Тя се е разделила доста бурно с предишния си, имало е ревност и скандали. Водещата версия обаче остава - грабеж с убийство“, допълни прокурор Попов.
Той обаче посочи още, че Вероника не била изтеглила заплатата си във фаталния 28 февруари.
На мястото на жестокото убийство бяха забелязани двама таксиметрови шофьори. По всяка вероятност са били извикани като поемни лица. И двамата обаче са побързали да се отдалечат, без да дават каквато и да е информация пред журналистите, пише БЛИЦ.

В категории: Крими


18
Коментара
18
Коментара по темата
18.
Смърт за убийците
09.03.2015 20:08:40
0
1
На сапун да го направят този гнусен мангал или да го хвърлят на прасетата.Такива изверги като този и още такива,ги хрантутим цял живот,а сега и в затвора докато умре ще го издържа българския данъкоплатец.Смъртно наказание господа управляващи,иначе така нелепо ще си отиват невинни образовани хора,а малоумните убийци ще си живеят на гърба на данъкоплатеца,макар и в килия.
17.
поля
05.03.2015 16:37:50
1
6
Човек от народа я намери ,сега ако трябва можем и ние(народа) да намерим убиеца и да го накажем подобаващо,така че всички да разберат ,че в България човешкият живот означава нещо,тази страна стана гробница!!!Аз съм с двете ръце за референдум -за връщане на смъртното наказание!!!
16.
:-) :-) :-)
05.03.2015 10:59:00
1
10
Никой няма право да отнема умишлено човешки живот,затова трябва да се върни смъртното наказание
15.
бургазлия
05.03.2015 10:19:33
0
7
Наказание, било то смъртно или не, няма НИКАКЪВ ефект, ако няма на кого да се приложи.
Докато не започнат да ги разкриват тези престъпления, полза от другите мерки - НИКАКВА.
14.
оффф...
05.03.2015 09:55:50
8
2
И като го накажете със смъртно наказание той ще се почувства наказан и виновен нали.

Големи сте съдии всички! Всички искат да се коли и беси. Абсолютно същите сте като убиеца. Утре вие ще насечете някой и ще кажете, че така е трябвало, защото сте били преценили, че е виновен.

Срам ме е от вас жалка сган
13.
nqkoi
04.03.2015 21:54:36
0
7
referendum trqbva, inache nqma kak
12.
бургазлия
04.03.2015 21:33:58
1
11
смъртното наказание без право на замяна е наложително да се въведе в БГ.
11.
ewgeni
04.03.2015 21:18:28
0
1
za6to e go napraila
10.
walentin kasabov sawetnik na prezindenta
04.03.2015 21:17:39
2
2
da ubiqat newnito dete aleks mie maka da umre izroda atanaska
9.
iwaka
04.03.2015 21:15:30
0
3
warnete smartnoto nakazanie i ubiete atanaska s tok uroda mrasen kadeto dae sega malkoto dete ne e trqbwolo da umre tq s
8.
psixo wanko
04.03.2015 21:13:33
0
4
da sprat ina4e 6te ima o6te ubiistvata zawist i zloba moge i malko dete da ubiqat kakto v pomorie uniq urodi mrasni da umrat smart za smart
7.
Бай Ганьо
04.03.2015 20:24:09
0
13
Смъртно наказание трябва да има,но не само заради убийството на "красивата Вероника",какъвто е анонса в заглавието,а по принцип.
6.
eee...
04.03.2015 20:24:00
0
13
Парламента в никакъв случай няма да гласува за възстановяване на смъртната присъда-това е отдавнашна ""директива" на ЕС , но Европейския съюз не знае или по-точно не иска да знае,какви изверги все още живеят в България,респективно в Европа...
Така че ще да е най-добре и най-справедливо да се проведе всенароден референдум,който със 100 % сигурност "ще въведе" смъртното наказание отново,ама само си помислете:дали тогава ще има такива жестоки убийства!
5.
...
04.03.2015 20:21:07
0
12
Крайно време е да се върне смъртното наказание . До кога трябва да си отиват невинни , млади хора ?! До кога трябва да има болка и сълзи в очите на хората ? Всичко подминаваме новините за убийства тук по медиите , тъй като за България това не е нищо ново , убийства има всеки ден.Ами утре ако е на мястото на това момиче е моето дете ? Или вашето ? КРАЙ НА ПРЕСТЪПНОСТТА !!!
4.
Гост
04.03.2015 19:23:02
0
18
много отдавна трябваше да се гласува за връщане на смъртното наказание, защото в различни етапи от еволюцията на обществата са действали като спирачки срещу грозната и жестока престъпност. Българското общество не е развито да бъде отменено наказанието. семейната среда в момента е деградираща вместо мотивираща. Гледал съм нагли изказвания на родителите на жестоки убийци. Няма друг избор при тази ширеща се престъпност. Всяка седмица вече има убийство. С какво са го заслужили обикновените хора. Не е ли достатъчно, че отвсякъде крадат а и убиват. каква е разликате между турското робство и съвремието ни?
3.
Priatelka
04.03.2015 19:20:05
2
4
Търсете разковничето в бившия приятел,ревнивеца!!!!Какво го жалите,уплашен бил!!!
2.
Георги
04.03.2015 19:17:12
1
18
Само смъртното наказание ще спре престъпността!
1.
Чичо Манчо
04.03.2015 18:13:49
1
27
Напълно съм съгласен - всеки, който е извършил умишлено убийство, трябва да получи смъртно наказание - око за око, зъб за зъб.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори