×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ако пенисът му можеше да говори...


Ако пенисът му можеше да говори...
Ако имате сили да се справите с всички желания на пениса му, ще изживеете нещо страхотно, обещават сексолози
03 Март 2015, Вторник, 22:34 ч.

Тогава той лично би разказал точно това

Повечето мъже дори не са чували за „венчето“ на своя пенис, тоест за невероятно чувствителния долен ръб от главичката на тяхното достойнство. Така че, как е възможно изобщо да знаят какво ги възбужда?
Затова насочихме вниманието си към Г-н Пенис, за да чуем какво има да ни каже той.




1. „Има неща, които ме възбуждат страшно, но моят собственик дори не подозира“
Един мъж си мисли, че го пали едно, а пенисът му е на коренно различно мнение. Как се разбират тези двамата – един Бог знае. Ти обаче не спираш да се чудиш как да му го вдигнеш. Толкова е просто – необичайните техники, които го вдървяват, автоматично ще го възбудят (и изненадат), а ти ще затвърдиш славата си на секс специалистка. „Пенисът има собствена воля“, казва Иън Кърнър, автор на He Comes Next. „И най-малката стимулация изпраща автоматични импулси към долната част на гръбначния стълб и задейства процеса на ерекция. Възбудата и сексуалното желание при мъжете са свързани, така че вдигнеш ли му малкия приятел – той ще иска да шава, а половинката ти няма да може да го спре.“
Пенисът обича: За невероятни резултати - леко потупвай пениса му с върха на пръстите си. За негова голяма изненада, това веднага ще събуди импулсите в гръбначния му стълб.

2. „Работя много по-добре след масаж на краката“
Частта на мозъка, която управлява пениса му, се намира в непосредствена близост до тази, която се отговаря за усещанията в краката. Галенето и масажирането на краката има същия ефект, като галенето на вътрешната част на бедрата.
Пенисът обича: Разтъркай нежно краката му, обгръщайки ги с ръце или седни в скута му и ги масажирай от горе до долу. След това – когато е той, се плъзни към пениса му, като държиш краката си от двете страни на колената му. Това е страхотна поза да получиш оргазъм, тъй като, когато се облегнеш назад, пенисът му ще притиска G-точката ти.

3. „Мога да получа ерекция по цялото тяло“
Пенисът иска да бъде докосван последен. Веднъж щом се разбуди, всички усещания са съсредоточени точно там, където е фокусът на мъжа – слабините. Така че първо събуди сензорите в останалата част на тялото му. Ако го направиш - след това всичко, което ще се случва с пениса, ще се усеща навсякъде в тялото му – гърди, стъпала, рамена, глава – и по този начин той ще получи ерекция на цялото тяло.
Пенисът обича: Бавно масажирай тялото му 40 минути, а после лицето- 10 минути. След това се съсредоточи върху слабините – няма да се притесни, че трябва да почака. Този масаж ще възбуди и успокои и теб самата, увеличавайки шансовете ти да получиш взривоопасен оргазъм по-късно.

4. „Ако той свири на китара, аз искам СЕКС“
Колкото и странно да звучи, това е самата истина. По време на мъжкия оргазъм, кръвта навлиза в мозъка като капки – с изключение на кръвта от десния префронтален кортекс, която преминава като ракета. Тази част на мозъка се активира и когато мъжете правят нещо творческо, нещо, което наистина обичат и им доставя удоволствие.

Пенисът обича: Като стимулираш тази част от мозъка му, която отговаря за оргазмите, можеш да събудиш малкия му приятел, докато все още е с дрехите. Прави нещата, които обича, например да свириш на някакъв инструмент (на неговия по-късно!) или да измислиш фантастичен отбор по футбол. Той ще се чуди защо е толкооова възбуден, след като вие просто разговаряте или се закачате. Това може да възбуди и теб!

5. „Има места по мен, които не са за пренебрегване“
Много части от пениса, които биват пренебрегвани по време на секс, са пълни с нервни окончания. Това включва долния чувствителен ръб на главичката, основата на ствола на пениса и късчето малко зад главичката и скроталната кожа. Насочи се към тези зони! Там са голяма част от нервите, които са най-чувствителни на допир.
Пенисът обича: Стимулирай пениса му по нови начини, например като нежно го почукваш и притискаш между устните си. Приближавайки се към него така, сякаш никога преди не си го виждала, ще усили възбудата и за двама ви. Будистите наричат това „ум за начинаещи“ и е страхотно за дълготрайните двойки.

6. „Можеш да увеличиш размера ми незабавно с тези трикове“
Основата на пениса се намира дълбоко в него. Ако я стимулираш чрез перинеума (кожата между топките и ануса), той ще се чувства така сякаш има 60-сантиметров пенис.
Лошата поза и стресът издърпват пениса в перинеална база, което го прави по-малък. С масаж на слабините може да добавите до 2,5 сантиметра към достойнството на партньора си.
Пенисът обича: Нека той клекне на четири крака, а ти застани зад гърба му. Леко гали пениса му, докато разтриваш перинеума му здраво с пръст, така че кожата там да се движи напред-назад.

7. „Повече от всичко искам да ме докосваш така“
Технически мъжките оргазми са комбинация от нахлуване на кръв и натрупване на сексуално напрежение, така че оказвай натиск в основата на пениса и триене към главичката. Въпреки че мъжете не го знаят, напрежението поддържа притока на кръв, а триенето увеличава напрежението.
Пенисът обича: Изтощи го и след това обгради основата на пениса му, като прилагаш натиск с палеца и показалеца си. А след това? Бавно движи върха на езика си по дължината на неговия приятел – това ще го побърка!

8. „Аз също имам клитор“
Когато плода се развива (при ембрионалното развитие), тъканта, която при жените става на клитор, при мъжете прераства в главичката на пениса – ето защо тя е толкова чувствителна. Чудиш ли се къде има най-голяма концентрация на нервни окончания? Отговорът е – във френулума – късото гемче (юздичка), което минава по долната страна на главичката на пениса (подобно има всеки човек под езика си).
Пенисът обича: Стимулирай двете най-горещи точки едновременно: прави окръжности около главата на пениса с палеца и показалеца си, и разтривай френулума му с клитора си.

9. „Какво да правиш ако падна“
Мъжете се свързани с пенисите си много повече, отколкото жените със своите тела – критикуваш ли го- ще загуби увереност веднага. Всяка дума им оказва психическо въздействие, като например „дръж го изправен“, „изчакай малко“, и това може да затрудни неговата производителност.
Пенисът обича: Ако започне да му пада, насочи вниманието си далеч от пениса му, като отвърнеш на целувките му. Френулума, който споменахме по-рано, работи по-добре, ако пенисът е по-мек, така че пробвай това: кажи му колко много те възбужда и удари едно езиче на тънката ивичка. Важно е също какво ще кажеш за пениса му, така че му прави комплименти В и ИЗВЪН спалнята. Това наистина ще повиши неговата увереност.

10. „Усещам ароматите“
Пенисът няма нос, но ароматите играят важна роля при активирането на пениса. Получаването на ерекция се дължи на нервните, свързващи пениса с мозъка. Ако сивото му вещество асоциира определена миризма със секса, дори и да не е в настроение – един полъх ще е достатъчен, за да получи ерекция!
Пенисът обича: Купи си нов парфюм и се пръскай с него само когато възнамеряваш да правиш секс. През другото време не трябва да ухаеш на него. Сложи си от него, когато излизате на вечеря с родителите ти или родителите му и почакай да видиш какво ще се случи.  Според едно проучване миризмата на лавандула увеличава притока на кръв с цели 40 %.

11 „Моля те, използвай лубрикант“
Пенисите са програмирани да реагират на всичко, което им напомня на влагалище. Влажната и топлата ръка и устата – заедно с всички допълнителни екстри, които една вагина не притежава (като пръстите на ръцете и езика) – влизат в това число и са мечта за всеки пенис.
Пенисът обича: Изсипи ароматизиран лубрикант върху върха на пениса му и го остави да се разтече надолу. Обгърни наеженото му достойнство с ръцете си и ги плъзни от основата му към главичката. В края, леко завърти главичката – все едно изстискаш лимон. Повтори с устата и използвай много слюнка. Редувай тези ходове.

12. „По време на любовната игра любимата му дума е "ДА“
Пенисите обичат да знаят, че имат 'разрешение'. По време на любовната игра те трябва да са супер отпуснати, за да може кръвта да тече бързо и да се създаде добра, здрава ерекция. По принцип мъжката нервна система се състои от две подсистеми – едната контролира страха, а другата – ерекцията. Те двете могат да работят по едно и също, така че успокой пениса, като му кажеш, че прави правилните неща. Изрази от сорта на „Не така“, „Какво правиш, спри“ и „Това е гадно“ са строго забранени.
Пенисът обича: „ДА“ е простичка дума, която най-ясно описва, че ти обожаваш нещата, които той ти прави. Тя повдига самочувствието и пениса на твоя партньор и ги държи в изправена позиция!

13. „Това, което обичат пръстите, се харесва и на мен“
Препуциума (тънката еластична кожа намираща се в крайната част на пениса) съдържа нервни рецептори, сходни с тези в пръстите. Пенисът може да се стимулира от най-различни неща. Като всяка друга част на тялото той става безчувствен от многото повторения, а мозъците на мъжете са програмирани към краткосрочни цели.
Пенисът обича: Мъжките полови органи обичат промените в плата, материите и текстурите. Когато започнеш да се събличаш преди секс, докосвай пениса му с различни части от тялото си – гъделичкай го с косата, прокарай сатенената си нощничка по тялото му и др. Това също така ще удължи продължителността на секса, тъй като той няма да може да се настрои към един и същ ритъм, пише Космополитен.

В категории: Животът


10
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
10
Коментара по темата
10.
*********
26.06.2021 01:23:48
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
9.
*********
28.08.2020 18:54:27
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
8.
*********
23.07.2020 21:50:02
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
7.
*********
26.02.2019 22:26:48
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
6.
*********
25.01.2019 12:22:08
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
5.
*********
09.02.2018 03:40:18
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
4.
MYRA
25.09.2015 12:07:57
0
0
Dear friends online, my name is myra from USA, I have to give this miraculous testimony, which is so unbelievable until now. I had a problem with my Ex husband 2years ago, which lead to our break up. when he broke up with me, i was not my self again, i felt so empty inside me, my love and financial situation became worst, until a close friend of mine (Angela) told me about a spell caster who helped her in the same problem too his name is Dr okoko.So i emailed him [email protected], or visit his web site www.drokokospellhome.webs.com the spell caster told me my problem and i did what he asked of me, to cut the long story short. Before i knew what was happening my husband gave me a call and told me that he was coming back to me in just 2days and was so happy to have him back to me. We have two kids together and we are happy with ourselves. Thanks to Dr Okoko for saving my relationship and for also saving others own too. continue your good work, If you are interested to contact him and testify this blessings like me. If you are going through hard life and you need help in problems such as:

(1)If you want your ex back.
(2) if you always have bad dreams.
(3)You want to be promoted in your office.
(4)You want women/men to run after you.
(5)If you want a child.
(6)[You want to be rich.
(7)You want to tie your husband/wife to be yours forever.
(8)If you need financial assistance.
(9)If you want to stop your Divorce.
10)Help bringing people out of prison.
(11)Marriage Spells
(12)Miracle Spells
(13)Beauty Spells
(14)PROPHECY CHARM
(15)Attraction Spells
(16)Evil Eye Spells.
(17)Kissing Spell
(18)Remove Sickness Spells.
(19)ELECTION WINNING SPELLS.
(20)SUCCESS IN EXAMS SPELLS.
(21) Charm to get who to love you
3.
*********
10.08.2015 01:31:18
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
2.
tracy
26.03.2015 09:31:49
0
0
Това е моето свидетелство за добрата работа на един човек, който помогна име me..My е Трейси Адамс и I основава в Канада. Моят живот е обратно !!! След 2-годишен брак, съпругът ми ме остави с нашите три деца. Имах чувството, че животът ми е на път да приключи, и се разпадаше. Благодарение на заклинание пудра наречен Dr John които съм се запознал в Интернет. На един верен ден, като Разглеждах в интернет, аз търсех за добра магия пудра, която може да реши проблемите ми. Попаднах на поредица от свидетелства за това специално заклинание пудра. Някои хора са свидетелствали, че той донесе им Ex любовник обратно, някои свидетелства, че той възстановява утробата, някои свидетелства, че той може да направи магия, за да спре развода и така нататък. Имаше едно специално свидетелство видях, че е за една жена, наречена благодат, тя свидетелства за това, как д-р Джон върна бившия си любовник за по-малко от 72 часа и в края на показанията си тя даде д-р Джон е-мейл адрес. След като прочетете всичко това, аз реших да дам Dr John пробвам. Аз му се свързва с неговия чрез имейл адрес и обясни проблема ми с него. Само за два дни, съпругът ми се върна при мен. Решихме нашите въпроси, а ние сме още по-щастливи, отколкото преди. Д-р Джон е наистина талантлив и надарен мъж и аз не ще да спре да го публикува, защото той е прекрасен Dr ... Ако имате проблем и търсите реална и истинска магия пудра, за да се реши този проблем за вас. Опитайте Dr John днес, той може да бъде отговор на вашия проблем. Ето неговия контакт: [email protected] Благодаря ви още веднъж д-р Джон. Свържете се с него, за следното:

(1) Ако искате бившият ти върна.
(2) Ако винаги има лоши сънища.
(3) Искаш ли да се насърчава във вашия офис.
(4) Искаш ли жени / мъже да работят за теб.
(5) Ако искате дете.
(6) [Искаш ли да си богат.
(7) Искаш ли да връзвам си съпруг / съпруга да бъде твое завинаги.
(8) Ако имате нужда от финансова помощ.
(9) Ако искате да спрете да си развод
10) Помощ за сближаване на хората от затвора
(11) Брак Магии
(12) Чудото Магии
(13) Красота Магии
(14) PROPHECY CHARM
(15) Магии атракцион
(16) Магии уроки
(17) Kissing Spell
(18) Премахни болест Магии
(19), спечелили изборите магии
(20) УСПЕХ В изпити магии
(21) Charm да получите които да те обичам.
Свържете се с него днес на: [email protected]

[email protected]
1.
Mlqkyty i pomaka
03.03.2015 23:34:35
1
2
Nie obichame da pravim federki i gultame sperma. Sushto taka da ni vuzbujdat analiteee
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори