×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Село Грозден ври! Адвокат Марковски ще брани озверелия ром, съсякъл с брадва лицето на 38-годишен мъж


Село Грозден ври! Адвокат Марковски ще брани озверелия ром, съсякъл с брадва лицето на 38-годишен мъж
„Бил съм целият в кръв и в безсъзнание! Митко ме разсече с брадва, ей така за нищо”, разказа единствено пред Флагман.бг 38-годишният Али Карък
19 Февруари 2015, Четвъртък, 11:26 ч.
Автор: Женя ГАЙТАНДЖИЕВА снимки Авторът

В селото треперят от ужас, че извергът Митко Дяков може да бъде оправдан на трета инстанция

Маститият софийски адвокат Марин Марковски ще защитава пред ВКС озверелия циганин Митко Дяков, който съсече с брадва лицето на 38-годишния Али Карък от с. Грозден. Агресивният ром бе осъден на две инстанции на 8 години затвор. Неочаквано известният юрист бе нает да брани Митко Дяков, чиито материално състояние никак не е цветущо, а високите хонорари на адвоката са общоизвестни. Хората в с. Грозден треперят от факта, че наказанието на циганина може да  му се размине и той ще продължи да безчинства и издевателства на тях. Читатели на Флагман.БГ изразиха съмнение, че парите за хонорара на Марковски са дадени от меснтата структура на ДПС. Митко Дяков и семейството му са известни в селото с безобразията си. Малолетният син на изверга по цял ден фучи с бащиното БМВ 316, необезпокояван от властите. Делото срещу Митко Дяков е насрочено за утре в 9 часа във ВКС.


Баба Пенка също участвала в мелето, вдясно е синът й Митко Дяков

Припомняме, че пострадалият 38-годишен Али Карък оживя като по чудо след екшъна 15 май 2012 г. Повече от 4 часа лекарите се бориха за живота му. Днес мъжът е с огромен белег на лицето и не вижда с лявото си око. Темида в Бургас присъди 80 000 лева обезщетение за изстрадалия Али, които трябва да платят от Митко Дяков.

Както вече писахме двамата живеят на една улица, имат 2 години разлика във възрастта, израснали са заедно като деца.

Във въпросният ден бащата на Али бил сложил масичка на тротоара и хапвал, докато наблюдавал пешеходците. Изведнъж колата на Митко Дяков профучала по пътя, а вода от локвата на асфалта напръскала възрастния мъж и софрата му. Той видял, че зад волана е 14 годишния син на Митко - Дяко Дяков. Момчето редовно карало бащиното БМВ 316, независимо че нямало книжка, минавало с бясна скорост улиците.

Бащата на Али отишъл в къщата на Митко Дяков, за да потърси отговорност, нарочно попитал Митко кой е шофирал БМВ-то. Дяков вдигнал скандал. Близки му също се нахвърлили с ярост върху възрастният Карък.  Взели брадви, мотики и лопати, започнали да го удрят.

„Дай брадвата ще му счупя краката.", казал братът на Митко Дяков и счупил с тъпата част на брадвата и предното стъкло на автомобила му. Озверялото циганче, което редовно шофирало колата също било въоръжено.

Али научил от приятел за нападението и веднага се притекъл на помощ на баща си.

„Защо биете баща ми!”, извикал той, когато пристигнал на мястото.

В това време Митко Дяков, както държал брадвата в ръцете си, без всякаква причина я вдигнал и ударил с острата й част Али Карък по лицевата част на главата, като ударът попаднал върху лявата част на челото и лявото око. Карък паднал на земята, като коленичил надясно и започнал да вика от болка, а от раната текнала много кръв. През това майката и бащата на рома Митко крещели: „Удряйте, убийте ги!" Циганките хвърляли керемиди.

В същото време Митко Дяков изрази недоволство от 8-годишната си ефективна присъда на бургаските магистрати. Според него по време на целия процес са му били нарушени правата. Той настояваше за условно наказание.


Митко Дяков

В категории: Темида


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
13
Коментара по темата
13.
bojanka
15.09.2015 18:47:19
0
0
tova koyeto se govori za mitko dyakof nevyarno toy nigo udari bez precina ali posegna na 16 godisniya sina mitko s nos itoy kogato vidya ce iska dago udari ot zat s noja togaz go udari mitko ko mojese dana pravi da caka da ubiyat sinamuli sdat ne cesten srestunego plni glupusti sana pisali za mitko dyakof
12.
bojanka
15.09.2015 18:40:27
0
0
tova ne vyarno koyeto govorite za mitko dyakof
11.
грозден
21.02.2015 17:25:10
0
0
до пророка с номер 10 като гадаеш всичко я кажи кметицата на грозден по колко свирки прави на ден на али кърък
10.
пророк
20.02.2015 14:20:51
0
0
Да пази Господ и вашите деца от такива удари с брадва в главата.Щом някой я е вдигнал и е ударил,нали знае ... ще лежи.Този не 8,а 12 ще му дадат!
9.
ДО № 8
20.02.2015 12:36:22
0
2
МОЖЕ ДА Е ВСЯКАКВА КМЕТИЦАТА, НО Е "ГЕРБАДЖИЙКА" И СЕ СЛАГА НА ВСЕКИ КОЙТО МОЖЕ ДА И ПОМОГНЕ ДА БЪДЕ ИЗБРАНА ЗА НОВ МАНДАТ. в СЛУЧАЯ СВИДЕТЕЛСТВА ЗА АЛИ КАРЪК В СЪДА И ОЧЕВИДНО СТАИ ЗАД НЕВЯРНАТА ИНФОРМАЦИЯ КОЯТО ИЗЛИЗА В НАПИСАНОТО ОТ ФЛАГМАН ПО СЛУЧАЯ!
8.
bbbb
20.02.2015 08:24:02
0
4
sa eba maikavi tapa da eba kak moje ciganite da sa pove4e ot nas e tapa kurva tazi kmetica eii zatova sme na tozi red nie balgarite
7.
грозден
19.02.2015 17:46:06
3
5
КЪКЪВ ГАД Е ТОЯ АЛИ КЪРЪК НАТОПИХА МОМЧЕТО С КМЕТИЦАТА НА ГРОЗДЕН ТЯ ЗНАЕ ЧЕ НА ЕСЕН ЩЕ ИЗГУБИ ИЗБОРИТЕ И ЦЯЛ ДЕН СВИРКИ ЩЕ ПРАВИ В ПАРКА НА ГРОЗДЕН
6.
6
19.02.2015 15:01:17
2
5
третата инстанция не гледа делото по същество,не се интересува от никакви факти и мнения на когото и да е,така че тази или която и да е друга статия няма как да повлияе на решението на ВКС.Ако е спазен закона и не е нарушена процедурата по водене на делото на предните две инстанции,не Марковски,ами който и да е адвокат не може да го спаси.И да четат и да не четат Флагман-все тая.
5.
изрода
19.02.2015 14:42:40
0
20
Този мръсен мангал не 8 г,а 88 години да лежи в затвора.Това е опит за убийство бе хора.И малкото цигане на 14 г ще кара БМВ из селото и извън него.Хайде сега да видим наистина ,има ли правосъдие в БГ.
4.
007
19.02.2015 14:33:18
1
14
Едва ли ще има ефект от участието на адвокат Марковски,който преди всичко е медиен шут,защото тук Митко Дяков беше защитаван от доста добри адвокати...
3.
ani
19.02.2015 14:24:05
0
9
I dvete strani sa cigani no ednookia mai ima povece pari4ki i ima podkrepata na Flagman!
2.
fnjb
19.02.2015 14:20:33
1
12
Na sapun
1.
някой
19.02.2015 14:17:27
9
4
Фактите по делото не са точно такива, каквито ги посочвате. Интересно защо точно преди да се разгледа делото се появяват такива - без съмнение поръчкови статии? така беше и преди съдебните заседания в двете съдебни инстанции.Добре,че от ВКС - за разлика от местните магистрати - не четат нещастния сайт "Флагман" и напразните усилия на авторката ще останат без последствния.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори