×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ученикът Георги от Китен пренареди транспортните схеми на Бургас, Царево и Приморско, за да е навреме в клас


Ученикът Георги от Китен пренареди транспортните схеми на Бургас, Царево и Приморско, за да е навреме в клас
Георги е от Китен и за първа година е ученик в Бургас, тръгването рано сутрин обаче му създава сериозни проблеми
18 Февруари 2015, Сряда, 14:43 ч.
Автор: Флагман.бг

Първият обявен час на тръгване на автобусите от Китен е 6:50 часа, а началото на учебния ден за осмокласника е в 7:30



Желанието на гимназиалния ученик Георги от Китен да бъде навреме в клас и да не изпуска дори част от учебния материал, пренареди транспортните схеми за междуградския превоз на Бургас, Приморско и Китен. Бащата на детето силно впечатлил дългогодишни служители в Областна администрация Бургас, които в годините са се сблъсквали с какви ли не сигнали, жалби и искания от страна на граждани. Много ученици от Китен учат в Бургас, но повечето са на квартира в областния център и се прибират у дома си само един път седмично. Георги обаче пътувал всеки ден бил единствения пътник рано сутрин.

Първият обявен час на тръгване от крайморския град е 6:50 часа, а началото на учебния ден е в 7:30. Така на практика въпреки силното желание да бъде навреме в клас, ученикът от Китен е принуден да пропуска всеки ден първите часове.

Запознати добре със ситуацията учителите на момчето правят компромис и не пишат закъснения, но самото то не приема липсата на транспорт за основателен повод да пропуска уроци и занимания, които счита важни за бъдещото му развитие. Впечатлен от желанието на младежа да бъде стриктен в спазването на училищните си ангажименти, областният управител Вълчо Чолаков разпорежда бърза проверка на транспортните схеми на общините Бургас, Царево и Приморско, с цел да се намери вариант за решаване на проблема. Оказва се че има автобус с утвърден час на тръгване от град Царево 6:00 часа, но през зимния сезон той не пътува поради липса на пътници, а оттам и нерентабилност на линията. В добра координация с трите общини Чолаков е получил уверението на длъжностни лица, отговарящи за превоза на пътници, че от м. Февруари маршрутът ще се изпълнява по разписание, което ще обезпечи транспорта на учениците в населените места извън Бургас, с оглед навременното им пристигане за началото на учебния ден от първа смяна.

В категории: Приморско


83
Коментара
83
Коментара по темата
83.
до отговарящия
11.03.2015 16:34:56
0
0
Има-няма работа не знам, ама ти да не го изядеш един магарешки?
82.
отговор
04.03.2015 23:37:05
4
1
Защото не е на магарето работа.Сега разбра ли ?
81.
ЗАЩО?
01.03.2015 18:05:49
0
6
Някой ще ми отговори ли защо Стоян Налбантов е все още директор на училището?
80.
до Васко Минета
28.02.2015 17:34:05
0
8
Васко, Васко! Я да са връщаш в Зидарово и там да са фукаш пред бабите и дядовците каква буйна младост си имал - рускини, германки... минети, в гъза... и пак рускини, и пак германки... и пак - минети, в гъза... Вземи и Гихора за компания! Той пък ще разправя как на времето ебял чехкините... Накрая си намерете и някой вас да наебе и всичко да свърши с хепиенд! Ми тъй ми...
79.
Васко менета
27.02.2015 09:13:01
1
7
Нищо че съм минет . и ний минетите сме хора като другите и ви казвам че гехора ще спечели изборите . гласувайте за гехора
78.
свъртян общинар
27.02.2015 09:06:11
0
7
ней верно, квито са хората такива са коментарите - интелигентни и загрижени за приморско , ний ще го оправим тоя град
77.
Приморски
26.02.2015 12:30:31
6
0
Майко мила, каквито коментарите такива и хората.... Ех, Приморско
76.
Хипер
25.02.2015 19:53:58
0
5
защо точно лидъл, аз искам кауфланд и билла да дойдат тук, може и един пени, тогава ще има конкуренция и по-голям избор къде да пазаруваме
75.
ЧАРКА
25.02.2015 18:30:50
0
5
само лидал ще ви оправи сичките и другите големи вериги един да отвори и сички сте фалит
74.
До 85
25.02.2015 13:03:47
0
5
Приморско лелю се развива.Затова трябва да има всичко.Вие в малките магазини се научете да работите от Павлин.Зиме и лете цените ви са едни и същи.Чак до небето.Заради такива като тебе и Лидъл не можа да дойде .Така ще е от сега нататък.Ние като потребители искаме да пазаруваме пилето за 3.50 лв. от който и да е а не от тебе за 5.7 лв. Нали така.
73.
xxx
25.02.2015 09:37:19
1
8
Проклети да сме в това село.като някви курви сме всички/Приморско запада никой нищо не предприема нито инфраструктура нито бизнес нито лято.Тоя Павлин чичо скруч дайте да му дадем цялото село на него та да рахатяса най вече.Как не те е срам да вземеш прехраната на толкова семейства с големия хранителен магазин който правиш.Нямаш ли грам съвест.построй си целия град да те и циганина грозен.сам да си пазариш в него. Ненаяден свидлив мангал.Всичко изкрадохте в това приморско всичко присвоихте как не ве е срам.Проклети да сте да живеете на гърба на хората.дано сина ти доведе някоя да ти изяде всичките ти пари 1 лев да нямаш.как не те е срам да направиш магазини по селата да заличиш малките магазинчета с които хората години се прехранват.как може как не те е срам.Проклети да сте и ти и всички които разграбихте приморско
72.
СОУ Приморско
23.02.2015 17:05:01
3
12
Из "Записките на българския учител"
(СОУ - Приморско)
ДИАНА ЯНЕВА
- учител по химия, бивш помощник-директор
Още след като станал директор през 1995 г. Налбантов сменил зам. директорите и на този пост назначил Д. Янева. Неговите аргументи били следните: Щом директорът е бил най-големият курвар, то и заместничката му трябвало да бъде най-голямата курва. И наистина Янева има много лошо слава сред обществеността на Приморско и Царево. Известна е като лека жена, наричат я с най-различни обидни епитети - изтървана, развалена, голям шантаж, голям боклук и т. н. Самите ученици се отвращават от нея, наричат я гадна, злобна, перверзна, вулгарна. Неведнъж са я чували, най-вече извън училище да употребява цинизми и да псува.
За първи път е правила секс с Налбантов веднага, след като е била назначена за зам. директор. Това е станало в стаята до физкултурния салон. Първите впечатления на Налбантов са били, че тя е била много космата (явно има се предвид от кръста надолу). Правели са секс сравнително рядко, около 2-3 пъти в годината. Самата тя не крие, че е спала с него и много пъти го е обявявала на всеослушание.
През лятото на 1999 г. отношенията им се развалят, защото Налбантов е недоволен от работата й - занимавала се повече с бизнеса си и не поглеждала работата в училището. За да заглади положението тя се принудила да влезе при него в дирекцията и директно да поиска да правят секс. Казала му, че много държала на него и никога нямало да го предаде, след което започнала да разкопчава панталоните му и да му прави фелацио. Така отношенията им били изгладени. После във връзка с този случай Налбантов е споделял: "Що ми трябваше да се цапам с тоя боклук!"
Обикновено по отношение на секса Налбантов и Янева се намират в една негласна надпревара, кой повече бройки ще свали. Когато стане въпрос за морала му, той винаги се оправдава, че не бил само той такъв и дава за пример Янева - колко много бройки имала и т. н.
На телефона в училището постоянно я търсят най-различни мъже и тя непрестанно се интересува кой я е търсил, какво е казал, казва ако я търсят, какво да предадат. Много пъти подлага на коментар пред колегите си какви са качествата на различните мъже, които я търсят - тоз бил голям боклук, за нищо не ставал, другият бил такъв и такъв и т. н. Откровено говори пред колегите си за впечатленията си от секса, какъв голям кеф било и пр.
Според Налбантов тя била свързана със силови групировки, с които имала общ бизнес. Занимавала се и с прикрита форма на проституция. Типично за нея било да демонстрира курвенско поведение за да привлича мъжете и след това под една или друга форма да ги използва и да извлича някакви облаги от тях. Веднъж някакъв измамен мъж дошъл в училището и вдигнал скандал. Оплакал се на Налбантов, че Янева била купила някаква кола на много ниска цена и след това му я продала много по-скъпо. Затова я търсел за да му върне останалите пари. Налбантов се принудил да я прикрива и успял донякъде да заглади конфликта.
Във връзка с един друг подобен случай Налбантов много се обидил на Янева, защото не го държала в течение. В случая чрез покупко-продажба на имоти Янева успяла да придобие по спекулативен начин и на безценица апартамент в Бургас (близо до РИО, на ъгъла на "Гладстон" и "Сан Стефано"). Въпросният апартамент на Янева се намира на ул. Гладстон Nо. 107 в Бургас. На този адрес има
и регистриран телефон на нейно име - Диана Янева Костадинова - (056)30859.
Налбантов смятал, че тя била длъжна да го уведоми, за да се облагодетелствал и той. Във връзка с този случай Янева винаги е отричала да е закупувала такъв апартамент. Според Налбантов тя лъжела, за да можела по-лесно да придобие място за строеж в Приморско.
Янева е имала общ бизнес и с учителката по английски език Красимира Петкова, но впоследствие двете се скарват. Петкова твърди, че Янева постоянно я лъжела и крадяла от общите пари.
Диана Янева не е курва в истинския смисъл на думата. Тя се е принудила да стане такава и да демонстрира курвенско поведение, за да я забелязват мъжете и да й обръщат повече внимание. Така е успяла да си извоюва курвенски имидж и затова хората са си изградили тази погрешна представа за нея. Иначе Янева старада от комплекса, че е непълноценна жена и тежко преживява неуспехите си сред мъжете. Обикновено с нея ходят закъсали мъже и помияри, които не са виждали жена през живота си. Учителката по английски Красимира Петкова, с която Янева е скарана, казва за нея, че мъжете не я харесвали, защото си епилирала лицето, а понякога даже го бръснела с бръснач. Всичко това кара Янева да се комплексира и подтиска. Затова тя е принудена да играе ролята на курва, като смята че само по този начин хората могат да я възприемат като по-нормална жена и няма да забелязват недостатъците й и липсата на женственост.
Директорът Налбантов разпространява версията, че Диана Янева и учителката по руски Даниела Рашева са интимни приятелки и практикуват лесбийство. Когато Налбантов я бъзика на тая тема, Янева отговаря с недомлъвки и по принцип не отрича, че е приятелка с Рашева, но не казва категорично дали има интимна връзка с нея или не.
Разбира се всичко това са измислици на Налбантов, защото по този начин той отмъщава на Рашева, с която много се мразят. Верно е, че Янева е много извратена и е в неин стил да говори глупости по свой адрес, но връзката й с жени все още не е доказана.
Постепенно Налбантов си дава сметка, че Янева не е за зам. директорскя пост, защото постоянно го излага. Много пъти той е бил шокиран от нейното развратно поведение и е споделял възмущението си от нея:
"Е как може тази жена толкова много да се чука, бе! Туй пък нейното на нищо не прилича!" Когато се налагало да прикрива някой от скандалите на Янева, Налбантов се хващал за главата и се чудел какво да прави. В такива моменти той се изявявал като един съвестен директор загрижен за морала на подчинените си. Много пъти е водил сериозни разговори с нея на тема морал, почтеност, целомъдрие. Опитвал се да я накара да разбере, че поведението й не е нормално за един учител, говорил й например, че още от епохата на Възраждането българският народ е свикнал да вижда в лицето на учителя една нравствено извисена личност, носител на висок морал и ярки нравствени добродетели, но тя така и не разбрала за какво става въпрос.
Така Налбантов се принудил да вземе мерки и да свали Янева от поста зам. директор. Но истината е друга - Налбантов бил принуден да прибегне към тази мярка, само защото не можел да допусне по отношение на секса и разврата някой друг, а не той да бъде първи - все пак той бил директор, а тя подчинен и било много дръзко от нейна страна тя да му отнема палмата на първенството и да засенчва славата му.
_________
Чат канал Китен
Много често в местния чат-канал се внедряват ботове с имена на учители. Доскоро в канала съществуваше и един бот с ник Химичката и когато някой влезе във връзка с него му се отговаря с предварително набрани текстове, които представляват цинизми, предложения за секс и всякакви мръсотии.
Случаи като този са показателни за това, лкакво мислят учениците за Налбантов, учителките и въобще за цялото училище. Според тях всичко е пълна порнография.
______
МНЕНИЕ НА ЗДРАВКО БРАДЪРА ЗА ДИАНА ЯНЕВА
"...Мъчно ми е само за Диана Янева. Тя беше мой учител, все още преподава и аз много я уважавам и като човек, и като преподавател”, заяви пред “ШОУ” Здравко.
Очернената химичка отказва категорично да говори по въпроса. След избухналия скандал с мистериозната порнокасета жената изпаднала в тежка депресия. Взела си дълъг болничен и с месеци не смеела да се покаже пред хората. До момента обаче тя така и не е посмяла да опровергае клюката за порнозаписа с бившия й ученик.
Въпреки че Здравко се кълне, че не е докосвал и с пръст даскалицата, хората в Приморско вярват точно в обратното. Още повече, че на 23. 11. 2004 г. в късното нецензурирано издание на "Биг брадър" той най-откровено си призна, че имал навик да се заснема със скрита камера, когато прави секс.
71.
до Манда
23.02.2015 16:47:56
0
0
НИКОГА !!!
70.
Манда
23.02.2015 15:46:49
0
1
Вярно ли е, че Атанас Петров ще е кандидата на ГЕРБ за кмет на Китен ?
69.
Аз, Бат ви Бойко казах!!!
23.02.2015 13:35:05
0
1
Няма Китен! Катя да става направо кмет на Приморско, пък Германа да го духа, той може да се кандидатира в Ясна поляна... и това му е много даже!
68.
Централата на ГЕРБ
23.02.2015 13:30:43
0
1
Докато не даде клетва за вярност пред Вожда никакъв кмет няма да я правим! Ясно?
67.
от ГЕРБ
23.02.2015 09:53:26
1
0
ДРЪН - ДРЪН ЯРИНА.МНОГО ВИ СЕ ИСКА АМА НЕЙСИ.
66.
ГЕРБ
23.02.2015 09:22:19
0
1
Който не е с нас, той е против нас! Катя е враг на народа и затова я изключихме!
65.
зарето
23.02.2015 09:14:00
1
0
изгонили друг път.катя е наш човек.
64.
до 75
23.02.2015 09:12:54
1
1
Кого изгонили от ГЕРБ, Катя ли? Това е голямо нещастие наистина!
63.
64
23.02.2015 08:52:36
1
1
ааа и зарето каза че я изгонили от герб
62.
64
23.02.2015 08:47:02
1
2
eeeeeeeeeeee то семейството няма нищо общо с празната глава като си има всичко за какво и е да става кметица да ви оправи селото ама друг път
61.
до 64
22.02.2015 21:58:12
2
2
слушяй бе келеш , недей да говориш за нашата кметица катето вълчева.не можееш да се намажиш и на малкия и пръст.хубаво семейсктво , възпитани деца.пък ти си едно мекере и нищо повече.лайняр .
60.
До 70
21.02.2015 19:31:00
2
6
Кмета ли?
Ако кажеш, че е тъп като на Дан Колов гъза ще му направиш комплимент, апък гъза на Дан Колов ще се обиди: "вий с тая ли мижитурка ме сравнявате!"
59.
Автобусен терминал
21.02.2015 19:28:05
1
5
то голяма работа било туй село - терминали има... сигурно вътрешни и външни линии има... метро и трамваи няма ли?
58.
нейзвестен
21.02.2015 16:35:55
3
5
Идват избори дайте да изметем Германов да си сложим местен човек който да е той това човече Германов е дошъл да прави пари а не да се грижи за общината каквото е започнал да прави остава недовършено или направено некачествено оправданието му е свършиха парите а къде са според вас тези пари в джобчето на Германов
57.
IT
21.02.2015 13:52:39
1
8
Тоз пък дето поддържал 113 сайта е някакъв жалък аматьор, който му се иска да изпъкне! Пич, запомни го от мен: истинският професионалист в тая професия не се хвали, а си остава завинаги анонимен! Ако ще се осветяваш на всеки срещнат значи не си за тая работа!
56.
до 67 - дето не го кефило
21.02.2015 13:45:55
1
7
Много ти знай балалайката и имаш претенции без покритие - да си пишели хората имената... ами много искаш мой човек, утре ще поискаш ЕГН и ДНК, накрая и един хуй в гъза може да ти се прииска, туа да не ти е концерт пожелание, съобразявай се малко! Пък ако ще развиваш темата за синонимите в българския език иди в БАН и там разисквай тия въпроси с професорите - за селяндури, селяни, сдружени земеделци и кооператори... Ама не те кефило нещо си, значи си много нервен... Изпий една студена вода, разкарай се на чист въздух и после пак се върни да четеш Флагман! Ще видиш, че ще ти мине много бързо и даже ще ми благодариш за съвета!
55.
До всеки да си гледа чинията
21.02.2015 13:23:31
6
5
Да си ги чешат бе,ама нека говорят под собствените си имена,кво ми се крият.Големи мъжкари ей...Па ни май не правиш разлика между селянин и селендур.Селянин си по место живеене,селяндур по характер.Е,ти ако си селяндур и искаш сеири и тва те кефи-твоя воля,ама мен не ме кефи тая простотия анонимна.
Ама си прав дето всеки не си гледа чинията,разбирай семейството и проблемите ами тръгнал друг да сочи с пръст
54.
Всеки да си гледа в чинията!
21.02.2015 13:03:21
1
8
Хубаво беше тръгнала дискусията и взе да става интересно - Вълчева била курва, Славея и Златка Ставрева били курви...и цял Китен наостри уши... отде се пръкнаха тез компютърджии и взеха да говорят техни си работи - IP-та и ID-та... абе мама ви да иба, вий друга работа нямате ли? Оставете хората на воля да си кажат мъката и да си начешат езиците! Ми то това е живота - кой коя наебал, кой пикал накриво, кой какво голямо лайно изсрал на метеното... Нали трябва си напрайм и ний веселото! Ний сме хора селяни - сеирджии... от това се храним и от това живеем...
Та, моля компютърните специалисти да си гледат в техния двор и да си вършат работата за която им се плаща! Няма смисъл да си навират гагата в селски интриги, които не са им ясни!
53.
selqnin
21.02.2015 12:46:46
0
7
aide bez obidi neka da q izberem i posle da se oserem aide marsh
52.
primorsko
21.02.2015 12:42:37
0
7
sram i pozor za vas kitenci samo idioti na horizonta djipove koli hoteli i na kraq kakvo pak selqni ama istinski a sho se otnasq do katq valcheva ne e li sashata ot obshinskiq savet to tam q svarshi pa i kmetica da stava
51.
STOP
21.02.2015 09:17:04
7
2
Ай стига ве.Кат искате да се карате ходете на площада и се бийте ако щете.Така поне ще ви се видят мутрите.Да не сме длъжни всички тука да ти четем на тебе глупостите бе .Кат ти е тъп сайта ти кво правиш тука ве.Айде млъквайте
50.
до няква шушумига "113"
21.02.2015 08:51:11
0
9
ти имай късмет да ме намериш, тогава само на сайтове ще ми станеш... 113 ли са не знам колко са, хората го видели че може да брои до 113 и го зели на работа колкото да не умре от глад той тук са взел насериозно и тръгнал да плаши гаргите в Китен
49.
do 57, 58 и 60
21.02.2015 08:29:35
0
8
до 113-те сайта:
кат си такъв компютърен гений кво прайш в тоз тъп сайт ве педераз, кой та знай ква шушумига си ходещо подобие на човек с очила 10 диоптъра дето вместо с хора общува 24 часа с мотитора и прай виртуален секс... виждал съм такива като теб , все обратни и не знаят на кой свят се намират... земи си ги вкарай ай-пи-тата в гъза и не занимавай тук хората със себе си штот ставаш за смях
48.
до Плаващо ай-пи
20.02.2015 23:34:23
8
1
Аве,смешник ти идея имаш ли изобщо от компютри и IP, щото на мен лично няма да ми отнеме много време да те намеря и да ти наритам задника.Кво ще кажеш-да пробвам ли.И май не четеш кво пише-твойте деца не знам кво могат да намерят,ама аз поддържам 113 сайта и майка ти мога да намеря Мишко анонимна.И порно сайтовете дето човъркаш на жена ти ще покажа
47.
въх
20.02.2015 23:08:39
6
3
ЦИРКАДЖИИ И АНОНИМНИ КОМПЛЕКСАРИ
46.
до 52
20.02.2015 23:06:06
8
2
За да можеш да го направиш на някой в гъза-провери си в гащите дали има с какво!!!!Щото в главата ти явно нищо няма,па дано поне в гащите ти има,иначе кофти.Кой ща трае само да ядеш и да сереш?И внимавай кво говориш,че не знаеш на кого ще попаднеш.Като си такъв отваряга-кажи си името-аз ще дойда
45.
do 51 i 52
20.02.2015 23:01:46
7
3
много сте далече от истината ако си мислите,че не можете да бъдете открити,но и в това не е въпроса.Въпросът е,че сте СТРАХЛИВИ МИЖИТУРКИ,дето само пишат под прикритие и това ги прави мели,щото очи в очи не смеете-мълчите като путки.А за плаващото Ай-Пи го духай-НЕМА ТАКОВА ЖИВОТНО.Нема как да стане , бульо и кат не знаеш-ходи го духай на мъжо ти,щото ако не можеш-ще и намери някоя дето може
44.
Избори
20.02.2015 22:42:59
1
1
Защо избирате Катя Вълчева? Аз ще избера другата - София Вълчева... Тя е по-известна.
43.
до 54
20.02.2015 20:50:03
7
2
Комплексиран боклук.
42.
do 53
20.02.2015 20:40:12
2
7
opaa oshte edna KURVA na horizonta.
41.
до 26 Манда
20.02.2015 20:21:39
4
1
Питаш кой ще става кмет на Китен.Отговорът е ясен.Катя Вълчева.Бая точки натрупа и ние си е харесваме.
40.
Пак до 49
20.02.2015 19:41:09
0
9
Що не се разкараш до съда и да питаш там съдиите колко хора са осъдили по ай-пи-то им? Ако намериш и един човек ела да те почерпя... с едно ай-пи в гъза! Шти хареса!
39.
Плаващо ай-пи
20.02.2015 19:31:48
2
8
Слушай ма бульо! Вече питах децата си и те ми казаха твоя IPадрес, включих се към твоя рутер и написах тия клюки от твоя адрес... Сега тебе ще хванат и тебе ще съдят щот си голям галфон!
Ебати! Как може да има тълкува прос народ бе!? Щяла да пита децата си и те щели да открият ай-пи-то на филанкишията... И тая патка не мой се усети как става за смях!
38.
edna_ot_vas
20.02.2015 18:04:26
8
5
Честно казано,клюките и интригите не ме интересуват-много над тези неща съм,но това,което чета тук е меко казано гнусно.Коментират хора с имената им и така ги злепоставяте пред всички,но пък вие много удобно забравят да напишете своите имена.Не че за един добър компютърен специалист ще бъде трудно по IP адресите на пишещите да стигне до реалните хора скрити зад анонимни имена и аз лично бих посъветвала оплютите тук да платят на някой такъв специалист и да издирят тия дето смело пишат,защото време да се научите,че носите отговорност за думите си и последствията от тях.Когато някой бъде осъден-другите ще се замислят преди да пишат.Глупаво да мислите,че интернет ви дава някаква анонимност.Питайте децата си-те са по-умни от вас и са наясно с това.
Чудя се само,защо нямате нищо против,когато дъщерите ви или дъщерите на ваши познати раждат деца без брак /аз лично не виждам драма в това/.Но Всички вие пишещи тук се оказахте големи моралисти,когато става дума за някой друг.Просто е смешно.
Я си живейте живота както ви харесва и оставете и хората да го правят-не мисля,че това ви пречи по някакъв начин,нито пък ви влиза в работата
37.
123
20.02.2015 15:37:09
1
11
ne mojete da peete no pak ebaneto go vladeete qko
36.
kaka LALA
20.02.2015 15:34:53
1
10
SOFCHE ela v kvarteta tam sme samo KURVI,
35.
zlatka stavreva
20.02.2015 15:32:18
0
11
che taia sofia i slaveia bili po golemi kurvi ot mene be.
34.
1234
20.02.2015 13:50:30
11
5
Бреййй,София била к...а,че е била свободна жена по онова време-нито женена,нито годена.Па оня Убавец,дето е бил семеен са го изнасилили хахахах
И още нещо по темата за ку...е-който не си оре нивата му я включват в кооператива
33.
xaxaxaxax
20.02.2015 12:30:36
0
13
Та за какво ставаше дума в статията?
Някой дали помни?хахахаха
Само жени могат така да изместят една тема на 360 градуса !
Не знам дали София е яла бой от Дучка, ама като чета тук бая други женки трябва да ядат БОЙ.Много свободно време имате бре,та ви остава време за глупости пу..ки недоклатени хахахаха
Сега като се замисля се чудя дали женската еманципация не е била една голяма грешка?
Я марш с мотиката на нивата.....
32.
Възмутен
20.02.2015 12:22:50
1
12
Прави са тези родители дето си дават сина да учи в Бургас! Тука няма учители като хората, а само курветини!
31.
Страхотни учители имате!
20.02.2015 12:20:52
3
11
59.
кур за Рашева
16.02.2015 09:17:47
Рейтинг:
0
тя е много голяма курва и иска само ебане. Има много голям гъз.И като е съдия на волейбола с анцунг и изпъква голямата путка. Ебане иска много
30.
Малиииии
20.02.2015 11:47:13
11
5
Мали,мали... Абе вие като чета сте доста запознати със събития случили се / ако са се случвали / преди повече от 26-27 години.
Ся като се замисля,че може да съм се ръкувала с някоя от вас чак се погнусявам.Ужас!
Вече ще си мия ръцете по 5 пъти като се прибирам в къщи
А децата ти ,като чета тебе "пълна пачавра" , няма нужда някой да ги учи-ти със сигурност ще ги научиш на обноски
Страхотия сте,ей.
Ай спрете се,че ей така си правят погрешни изводи хората за китенци-като ви четат глупостите,ама опазил ме Бог от хора като вас
29.
:)
20.02.2015 11:29:00
11
5
Много е лесно 34 да пишеш за някой цитирайки името му с ясното съзнание,че хората го познават и ти го клеветиш,но пък е много удобно да се криеш зад анонимността и да не носиш отговорност за думите си.Не мислиш ли,че постъпваш не само страхливо,ами айде да си го кажем направо,защото така и така вссички тия коментари излязоха от добрия тон,та.....34, не мислиш ли,че ТИ ПОСТЪПВАШ КУРВЕНСКИ като се криеш? Ако имаш нещо за казване-напиши си имената и давай-пиши
28.
???
20.02.2015 11:19:46
9
3
Ето за такива като теб 31 иде реч,но както вече казах-неграмотни като теб няма как да разберат за какво става дума и ако и ти живееш в Китен-жалко.Контактуването с хора като теб води само до едно-кал и кочина,но за щастие аз умея да подбирам хората с които контактувам. А ти с тона си и думите си сам говориш за себе си-няма нужда да те коментирам изобщо....чиста загуба на време
27.
До няква грешка на природата
20.02.2015 10:30:59
3
9
Слушай ма, 29! Я си запали там една свещ и си опявай кат на умряло някъде другаде! Тук да не тий селската църква?... Научила са нашата да пише азбуката с гъза си и вече са прай на много грамотната! Тъй ба в боклука и тебе!!!
26.
е_луда работа
20.02.2015 09:51:04
9
5
И от кога стана задължително да подлагаме на "общоселско обсъждане" личния живот и решения на хората? Ми така са решили,така постъпват-харчат собствените си средства и време по пътищата. Абе ей, другата година като дойде време да пращате децата си по Бургас го поставете на обсъждане-Иван и Стоян, Драган и Петкан на квартира ли ще са или ще пътуват-ТРЯБВА да се обсъди от всички,че да не дойде ред после пак да се пишат глупости по разни сайтове
А тоя с този другарски съд и това ОФ направо искрено ме развесели хахахахах
Извинявайте ама с тоя селски манталитет дето го демонстрирате пишейки глупави коментари-няма да прокопсате
И последно-научете се,че между селянин и селяндур има огромна разлика
Да си селянин си е готино,но виж да си селяндур е въпрос на възпитание и характер
25.
???
20.02.2015 09:14:07
9
5
:) 28!!!, преди да коментираш се научи да пишеш. Тъз...онъз,с подобни думи се обръщай към майка си. А що се отнася до църквите и свещите-не би разбрал/а явно,щом четеш и разбираш нещата буквално :) ,но няма как и да се очаква друго от неграмотен / неграмотна. Мисля,че ти отделих повече време от колкото заслужаваш
24.
!!!
20.02.2015 08:55:20
3
10
Тъз пък 27! Утрепала са да ходи по църква и да пали свещи...
23.
???
20.02.2015 07:56:53
8
7
Абе Вие,нормлани ли сте????Все още Ви говоря на Вие,защото смятам,че Ви е останал малко мозък в главите.Вие,които оправихте свойте проблеми и семейства,Вие ли първи ще "хвърлите камък" по така наречените грешници? Или "крадеца" вика : дръжте крадеца?Как спите вечер?Спокойно ли?Как целувате децата си с тези мръсни усти?Иначе в църквата по празниците всички вие седите в ръце със запалени свещи! Нямам думи.....
22.
Манда
19.02.2015 23:02:40
2
2
Оставете глупостите, ами я кажете кой ще избираме за кмет на Китен?
Има ли кандидати и кои са?
21.
майка
19.02.2015 20:21:52
8
3
Горкото момче, с тези щури родители ще остане социално осакатено за цял живот. Няма начин то да има нормални отношения с връстниците си при такова неадекватно поведение на родителите му. Всеки ден по два часа път- сигурно му е много трудно!
20.
до всички
19.02.2015 18:29:25
3
9
Кога ще бъдат спрени тези коментари. ще кажа, че не познавам тези хора, но то е грозна работа. По мои спомени се споменават времена от преди 20-30 години. Тези хора тогава да са били около 25 годишни. Каквото са правили, правили са го. Това е. Оставете ги на спокойствие! Как ще се чувствате, ако за Ваш близък или приятел се пишат такива неща?! Ще дам за пример коментар № 9. Грозна работа. На колко години е тази жена, за да пишат такива работи за нея?
19.
Как жените станали курви
19.02.2015 18:22:33
1
11
Това за жените в Китен ми прилича на вица "Как жените станали курви".
На всяка нова година св. Петър отключвал една кутия, където били путките на жените и ги раздавал на всяка по списък. Ама на една нова година се напил, жените взели ключа и му отворили кутията, ама нали нямали списъка и затова всяка си взела която путка й попадне. После всяка жена си викала: "Тя, тая путка не е моя! Нека я ебат!" И така станали курви.
Сигурно и китенките като ходят да се ебат и така си викат: "Тя, тая путка не е моя! Нека я ебат!"
18.
В Китен няма курви
19.02.2015 15:53:14
1
11
Всичките тези жени за които пишете са все дошли отнякъде другаде - Ямбол, Сливен... от на майка си путката и селата наоколо.
17.
444
19.02.2015 15:33:03
0
9
китенките били курви защото ходели по мъже, ами мъжете им които ходят по жени какви са, да не би те да не са курви
16.
333
19.02.2015 14:21:58
0
11
che koia ot tia e kitenka zlatka li slaveia li sofia li ili pak na advokata negovata i tia kurva.
15.
Чарка: Да, така е!
19.02.2015 14:14:49
0
10
Виновно е обществото в което живеем! Вече никой няма срам от нищо! Преди имаше поне квартална ОФ-организация, която бдеше за морала на жените, другарски съд, комисия за партиен и народен контрол... а сега?!... Не, думи нямам!!!
14.
Китенец: Какви бяхме и какви станахме!?
19.02.2015 14:10:35
1
10
Кога свари да се напълни с толкова много курви тоз Китен!!!
13.
manol ot tailand
19.02.2015 14:03:10
0
12
taia si e ebe miicho milev ne namesvaite onia komardjia.
12.
do 15
19.02.2015 13:53:01
0
13
СЛАВЕЯ ма овцо.
11.
до 14
19.02.2015 13:41:12
0
10
Това за Златка Ставрева ли се отнася или за София Вълчева?
10.
123
19.02.2015 13:35:10
0
11
на мънко неговата се ебе с кмета Петров
9.
За курвите в Китен
19.02.2015 12:38:58
0
11
Знам че Златка Ставрева много се ебе, ама в последно време не сме чули нищо за нея. Кой е новият й любовник? Местен ли е или свъртян?
8.
ot 2
19.02.2015 12:28:21
0
11
kato govorite za KURVI zabravihte da spomenete kaka vi LALA STAVREVA nai goliamata.
7.
do vsichki
19.02.2015 12:25:36
0
5
Stiga ste govorili za tezi KURVI,kajete neshto za GOSHKO ot KITEN za nego e statiiata.
6.
До 1, 5 и 6
19.02.2015 11:40:30
0
12
София Вълчева я знам коя е, за нея пише в оня разказ за директора на училището, ама Петкова не съм сигурен дали е същата. Има една учителка, която живее в Китен на ул. Странджа. Ако е тя, не й прави чест да се занимава с такива глупости.
Ето го разказа:

"Много пъти Петкова е уреждала Налбантов със свои приятелки. Веднъж му препоръчала една нейна позната - София Вълчева, детска учителка в ЦДГ "Пролет" - Китен,(адрес: Пирин 4, 0898367877). Петкова много я хвалела, била я видяла гола на плажа, имала страхотно тяло, нежна кожа и нямала нито едно петънце по тялото. На Налбантов очите му буквално светели и лигите му течали докато слушал тези подробности. Петкова ги запознала. Впоследствие Налбантов случайно срещнал София Вълчева в Приморско, заговорил я и директно започнал да й се предлага. Канел я в дирекцията на училището. Тя се колебаела, казала, че е семейна. Тогава той й казал, че бил голям любовник и че много хубаво лижел - ама много щяло да й хареса. София Вълчева много се смутила и според Налбантов това било сигурен знак, че тя се колебаела, дали да приеме или да не приеме. По-късно тя споделяла пред свои познати възмущението си от Налбантов. Казала, че този човек не е в ред, как не го било срам да й говори такива глупости."
5.
Златина
19.02.2015 09:22:06
4
8
Само селяни в този Китен!
Имат силна нужда от възпитание и образование, което си личи от предните коментари!
4.
съгласен
18.02.2015 16:39:35
0
16
БРАВО хубаво е и в КИТЕН да се образоват хората
3.
мт
18.02.2015 15:58:23
8
8
Само в Малко Търново няма кой да погледне разписанието на автобусите.Последният автобус за Бургас в 16.30! Безумие!
2.
местен
18.02.2015 15:51:15
5
4
Това е онзи с 5те къщи ,на Георги Господинов неговото.
1.
kitenec
18.02.2015 15:46:24
4
2
koi e tozi GEORGI ot kiten
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена В кутията имало 200 лева Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Пацо Килията обещал на бившия шеф на БФС да проучи по свои канали кой е извършил удара Започва мащабен ремонт на Младежкия дом в Бургас Започва мащабен ремонт на Младежкия дом в Бургас Очакваният резултат е сградата да хаби с над 75% по-малко ток годишно Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Ще предлагат кутии и бутилки за многократна употреба Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Целта е да се елиминират несъвместимостите Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се заплашиха едни други с нови временни комисии Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом Ученик бере душа в болница след катастрофа Ученик бере душа в болница след катастрофа В болница с опасност за живота е настанен 16-годишен неправоспособен тийнейджър, управлявал мотора, който е с прекратена регистрация Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ръководството на клуба иска да изрази своята вяра и подкрепа в младия бургаски треньор и неговия екип Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница 23-годишният бургазлия започнал да буйства без причина, ченгета от Второ РУ го озаптили
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори