×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Прогнозата на Флагман за вота наесен: Ще управляват старите кметове в Бургаско


16 Февруари 2015, Понеделник, 16:30 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ Снимки: Архив Флагман.бг

И в Приморско битката Германов-Димитров май няма да се състои, защото вдясно почна боричкане между лидери


Противно на очакванията, че от началото на септември политическата обстановка ще се нажежи заради предстоящия в средата на октомври местен вот, още от сега можем да кажем, че промени няма да има! Кметовете на всички общини в Бургаска област са така вкопани във властта, а електоратът е толкова апатичен, че на практика вотът може да се окаже излишен - въпреки възбудата в редиците на Патриотичния фронт,  които показаха, че на много места са втора политическа сила. Отсега и в техния лагер трябва да си дадат ясна сметка, че резултатът от парламентарния вот през октомври м.г. няма как да се екстраполира върху общинските избори. Поради простата причина, че 70 на сто от симпатизантите им ще бъдат привлечени от чисто финансовия фактор към идеите на съответния местен настоящ управник.

Анализът на Флагман.бг към настоящия момент показва, че в Бургас герберовият кмет Димитър Николов може спокойно да изкара не още един, а поне още два мандата със свършеното дотук. Всъщност, той вече може и пожизнено да си остане кмет, след като доказа, че такъв в историята на града досега не се е родил. Дали ще се яви като партиен на ГЕРБ или безпартиен, подкрепян от широка коалиция – вече е без значение за Николов. А и за всички бургазлии. Срещу него БСП има колебания дали изобщо си струва да симулира битка с някакъв кандидат от своя отбор. От Патриотичния фронт, с които на национално ниво бургаският градоначалник е в коалиция, също се очаква вяло участие на първия тур със собствена кандидатура, тъй като дори крайните противници на ГЕРБ от ядрото около Валери  Симеонов, са наясно, че опърничавостта им ще е напълно безсмислена. И затова не си струва да вдигат антиплакати, за да не отблъснат твърдите си привърженици от гласуване за листата със съветници.

От днес можем да кажем, че в Бургас втори тур няма да има!

И че Николов този път ще спечели не със 71%, както през 2011 г., а може и с тоталитарния резултат от 90%. Което не значи обаче, че броят на герберовите съветници от 28 ще скочи с поне още 10. Ние предвиждаме 10, само че в минус, предвид странното летаргийно поведение на актива на Бойко-Борисовата партия тук. Омекването на патриотите в местния парламент, поради отсъствието на Валери Симеонов, съвсем размекна герберите, а от друга страна голяма част от тях са разочаровани от предимствата, които лидерът им Димитър Николов даде на Реформаторския блок - като държавни постове в разни инстанции и бордове.

В Несебър – трети мандат за Николай Димитров на втория тур

Благой Филипов (в ляво) - човекът на братя Диневи, може и да е кандидат за кмет, редом със Златко Димитров от ГЕРБ

В града-държава, където 63 млн.лева годишно като общински бюджет се разпределят от и между шепа хора, а останалите не са от същата категория хора, също не се очакват промени. Там по традиция ще се раздадат най-големите пари за покупка на гласове и съветът ни е, докато е време, позакъсали избиратели да се регистрират в несебърското ГРАО, защото един глас  ще надхвърли 1000 лв. Срещу третия мандат на Николай Димитров ще се изправи огромна стена от обединени противници, също добре подплатени, но финансовите им ресурси няма да стигнат, за да го преодолеят на втория тур. Димитров отсега е подсигурил своите нови 4 години. Знае поименно всяка своя електорална единица. В Несебър ще е интересно, но само преди първия тур, когатосрещу Димитров ще се приложат няколко вида хватки, за да бъде изкаран от строя. Всъщност спечелването на третия му мандат до голяма степен ще зависи и от собствената му психическа устойчивост.

Тихомир Янакиев още 4 г. ще учи, докато Рейзи сам му сдаде властта в Созопол

Панайот Рейзи връчва първата мартеница на 1 март 2008 г. като кмет. Ще кичи с мартеници още 4 години когото си иска

След оттеглянето на ексобластния управител Константин Гребенаров от политиката, в Созопол всичко ще си остане по старому. Даже най-върлият  противник на кмета Рейзи – синият Константин Палазов вече е заминал за чужбина и в общината е тихо и спокойно.

В Созопол, по традиция, освен пряката финансова договорка на кандидат-кметовете с върхушката на съответната партия, основна роля играят и старите фамилии, които след вътрешно заседание посочват кой да стане кмет. Старейшините на Созопол стоят зад Панайот Рейзи за още 4 години, защото са доволни от осигурения им комфорт през изминалите осем. И са му съобщили благата вест. Има общо становище, че младият и приятен банкер Тихомир Янакиев от БСП, който за втори път ще атакува поста, всъщност трябва да се примири, че ще се явява формално. И на него вече му е съобщено, че ще потича пак около резервната скамейка за загрявка тая есен, но ще играе истински мач чак след  4 години. Когато Рейзи, вече уморен и наситен, сдаде доброволно властта на идното поколение.

В Поморие Петър Златанов е с минимален шанс срещу Иван Алексиев

Помните ли тези две лица от политиката на Бургаска област - Петър Златанов (в дясно) и благодетелят на Бургас Ивайло Зартов?

Поморийската община става все по-примамлива за познавачите на бизнеса заради мощното развитие на строителното предприемачество. Тук партиите биха хвърлили пари и усилия, за да имат свой кмет предвид атрактивността на района около морето и солниците. След ГЕРБ с най-голямото влияние тук е Патриотичният фронт, но пък те нямат фигура, около която хората да се обединят. Последните кавги с настоящия градоначалник Иван Алексиев, които напоително се излъчват по СКАТ  тв,недвусмислено показват, че Валери Симеонов ще застане зад всеки друг, но не и зад Алексиев. Което прави малко вероятно приключването на вота още с първи тур.

За реванш там се гласи ексградоначалникът Петър Златанов – вече подкрепян от няколко леви, полулеви и бизнес страни. Шансовете му са минимални, тъй като в Поморие левите като цяло са живи-умрели. А и патриотите едва ли биха го припознали за свой. Там Патриотичният фронт ще издигне кандидатура, което означава, че ДПС ще си каже думата на втория тур, когато, без никакво съмнение, ще застане зад Алексиев. За тези четири години не се чу хората на Местан да скръцнат зъби на герберовия местен управник. Както е известно, ДПС в Поморие, ако поиска, може да издигне и самостоятелна кадидатура, която да разбърка дотолкова пасианса, че да извие ръцете на ГЕРБ до скъсване през лактите. Но едва ли ще си позволи да нагнети допълнително напрежение, което да вдигне рейтинга на патриотите.

Трети мандат за червения Георги Димитров в Карнобат - като независим ще бие от първи тур

Георги Димитров ще зарязва още един мандат лозята край винпром "Карнобат" под зоркия поглед на президента Миню Стайков

Изходът на кметския вот в Карнобат също е предрешен. Вътрешните противници на Георги Димитров в самата партия – Тодор Байчев и Пенко Атанасов са известени, че се налага да работят за него и че не бива да хранят илюзии.

ГЕРБ там ще издигне зам.областния управител Владимир Крумов – младо момче, по аналогия с червения Тихомир Янакиев в Созопол. Неговата съдба наесен ще е същата като тази на Тихомир – суха тренировка, докато навлезе в същността на играта.

Много е вероятно Георги Димитров да излезе като независим, тъй като в областното и централно ръководството на БСП има недоволство срещу него заради витиеватото му поведение през отиващите си четири години – заедно с ГЕРБ в общинската администрация и разпределянето на най-тлъстата част от обществените поръчки по европроектите, както и заради  демонстративното заиграване с Първанов. С което обаче от рейтинга му няма да падне и косъм, защото зад него стоят основните играчи от местния бизнес, даващ работа на около 60% от населението. Така напъните на предшественика му Атанас Атанасов да бъде реставриран през 2015 г. ще останат напразни и той ще трябва да се задоволи отново с гласовете от предходния вот, когато срещу него още от самото начало договорено ритаха БСП и ГЕРБ.

Васил Едрев пак с подкрепата на ДПС, части от ГЕРБ и БСП. Патриотите да търсят достоен в Айтос, имат шанс за голяма група!

Мила картинка от последния ден на Евгени Врабчев (в дясно), есента на 2011 г., реванш сега е изключен

От сега предупреждаваме Евгени Врабчев, че кампанията му за завръщането в Общината е обречена, защото част от самата партия БСП няма да играе с него. Силите, разполагащи с финанси в Столетницата, ще дадат рамо на настоящия независим Васил Едрев, което още веднъж показва крайната й несъстоятелност през последните години и свиването й до малка маргинална партийка. За съжаление.

Този път за Едрев няма да са нужни маневрите дори и на самата ГЕРБ, която още на първия тур през 2011 г. не се посвени разцепена да го подкрепя. Че най-голямата политическа сила в Айтоска община – ДПС ще е зад него, е повече от ясно. Друг кандидат-кмет не се оформя. Основният дразнител Стоян Колев, според наша информация, тази есен няма да хвърля собствен ресурс, защото е разочарован от своите в Реформаторския блок.

Тук е мястото и времето да подскажем на Патриотичния фронт, че има големи шансове за сериозна по численост опозиционна група в Общинския съвет, защото тази конфигурация около Едрев, колкото и сигурна да изглежда като краен положителен резултат, може да докара настървен втори тур между двойката: Едрев срещу Човек на Симеонов и Каракачанов. Етническото напрежение в тази община вече достига точката си на кипене и тук ВМРО и НФСБ трябва сериозно да помислят с кого биха могли да удържат достойно успеха от парламентарните избори през октомври м.г.

Петко Арнаудов ще потопи БСП и патриотите в Царево, ако не прояви разум навреме!

Свири ми на ушенце, късметлия съм аз, вероятно си мисли Георги Лапчев в Царево

Втори мандат без нерви се очертава и за герберовия кмет Георги Лапчев в Царево, предвид липсващата опозиция през изминалите 4 години. Не че Лапчев свърши нещо изключително за своите избиратели, а просто защото имаше невероятен късмет да управлява в условия на тотална безпомощност от страна на политическите си противници. Срещу него успех би имал кандидат на Патриотичния фронт, която е втора политическа сила, но само ако БСП, АБВ и няколко други малки леви и центристки партии биха застанали зад този човек. Изявени личности в тази част от политическия спектър в Царево има, но Симеонов и Каракачанов трябва отсега да се огледат зад кого да застанат и ясно да го посочат. В Царево има едно голямо НО! за всички, които ще тръгнат срещу Лапчев. Това незаобиколимо НО! се казва Петко Арнаудов, който твърдо е решил да се яви като кандидат на БСП -  независимо колко голям ще е крахът за всички, които са срещу ГЕРБ в морската община. Арнаудов има привърженици, които ще гласуват за него, припомняйки си доброто старо време, без да мислят, че то няма как отново да се върне. Той със сигурност има гласове за двама общински съветници – за себе си и за още един, но именно това упорство ще докара загубата на евентуален сериозен фронт срещу Лапчев.

Ако има кой да вразуми Арнаудов и да му гарантира избираемо място в листата, за да го разубеди от явяването му като кандидат-кмет, в Царево Лапчев може и да си иде!“, смятат от опозицията. Нещо, което е трудно, но не и обречено на провал.

Патриотите зад Германов на втори тур в Приморско. Реставрацията на Димитров остава химера?

Само Лиляна Димова (на преден план) от БСП няма да му стигне на Димитър Димитров наесен

Единствено Приморско обещаваше интересни избори наесен със завръщането в центъра на терена на легендарния Димитър Димитров. Там носталгията по неговото управление е по-силна отколкото тази по Арнаудов в Царево, защото наивните местни хора още бленуват времето на пълния феодализъм и задоволяването на всеки местен бедняк с полузаконни права върху земя край морето и в Странджа, със сергийка и стимулиране на раждаемостта.  БСП даде знак, че е готова да застане зад Димитров, което доскоро го правеше окрилен да се стяга за настаняване в красивата бяла сграда. Но рамото на умиращата Столетница в Приморско няма да му стигне като подкрепа, защото половината от носталгията може да се трансформира в купен вот срещу него самия. Последното обстоятелство зависи от това кой от брокерите по тези специални сделки ще бъде командирован в Приморско и за кого ще работи. Срещу добра комисиона, разбира се.

Вдясно тези дни в Приморско ще се появят и първите пробойни в лагера на Димитров – Златин Бодуров и Миглена Барцулева. До този момент Барцулева, която остана вярна на СДС във всичките й падения през тези 20 години, не дава знак за обида, че лидерите горе не забелязват заслугите й като председател на ОбС. Със сигурност напористата седесарка ще поиска проява на уважение и то много скоро. Изразяващо се в издигането й за кандидат-кмет. При това заслужено. Бодуров ще иска също да се яви като кандидат за кмет.

От друга страна в Приморско, където СКАТ тв има най-голямо покритие и партията й е втора сила, патриотите ще извадят като кандидат за кмет бившия зам.кмет от времето на БСП - Стоян Диханов. Човекът е неизбираем като краен резултат, но гласовете за него на втори тур ще са най-важното нещо за изхода на битката Германов-Димитров.

На турската граница Илиян Янчев отпрати БСП, прие ръката на  ГЕРБ

Странджа, за която Илиян Янчев получи подкрепата на цяла България, а можеше и да си замълчи, защото мандатът му с ГЕРБ е в кърпа вързан

Наскоро БСП надяна наколенките и се поклони на Илиян Янчев, надявайки се да приеме „подкрепата“ й за втори мандат. Впрочем, Янчев създаде куп неприятности на Столетницата през 2011 г., въпреки, че преди това бе в екипа на червения Иван Иванов. И подобна визита в Малко Търново от страна на настоящото ръководство на БСП бе напълно излишна, даже бе унизителна,  ако някой от тях си бе направил труда да проследи последните му изяви.

Янчев нямаше нужда да вдига толкова много пушилка около защитата на дърветата в Странджа – акция, мотивите за която той подробно разясни, че нямат нищо общо с пиара по подготовката му за втори мандат. Напротив, би трябвало да си мълчи за сечта, която продължава да се вихри безнаказано и при управлението на настоящото правителство. Интересно, но е факт. Че по същото време малкотърновският кмет получи официално подадената от ГЕРБ ръка за втори мандат, оповестена като факт от самия областен лидер на Борисов – Димитър Бойчев, по националното радио.
В Малко Търново засега няма опонент на Янчев, който най-вероятно ще отбележи служебна победа.

Иван Жабов остава в Средец, ако БСП не припознае жена за своя

Само една жена, вярна активистка на БСП, може да пребори Иван Жабов от  ГЕРБ в Средец. За нея обаче местните велможи не се сещат, намеква ни човек от кухнята на политиката в тази странджанска община. Жабов изглежда сигурен на фона на Ненчо Ненчев, който пак си търси партия да го подкрепи. БСП няма шанс с кадри като Георги Георгиев и Янчо Германов. Тук патриотите, както впрочем и в другите общини, имат влияние и привърженици, но нямат личности, които биха били подходящи за водачи. Дори и да намерят мюре за кмет, той би докарал по-малко гласове за листата, отколкото при положение изобщо да не се издига кандидат.

В Камено ДПС ще има за първи път свой кмет, ако ГЕРБ не прояви твърдост

След 16 г. управление Стефан Бонев си отива по собствено желание?

Ако може да се вярва на вечния червен кмет Стефан Бонев, че този път  няма да е кандидат, то в Камено ДПС вече може да се поздрави, че за първи път ще има свой човек начело. Той ще се казва Димитър Николов и въпреки българското име е верен до гроб на Местан. Николов е заможен бизнесмен от Бургас, общински лидер на ДПС-Камено. Той даде ясна заявка, че е кандидат за кмет. Припомняме, че Николов разполага с огромна мрежа от избиратели по схеми, които единствен Флагман.бг дръзна да оповести на парламентарния вот през 2014 г. Срещу него ГЕРБ има два варианта – ексшефката на ОбС Тонка Добрева и общинският лидер Радослав Балтаджиев. При твърда ръка ГЕРБ може да спечели, но само при условие, че потуши навреме вътрешната битка за надмощие между Добрева и Балтаджиев.

Реформаторският блок ще издига бизнесмена Жельо Вардунски. Вардунски има потенциал да вдигне повече гласове от кандидат на ГЕРБ, тъй като е сред уважаваните и популярни личности. Това значи, че може да пребори Димитър Николов от ДПС. Но това ще стане реалност на втория тур с подкрепата на ГЕРБ. И при изричното условие, че щабът на Вардунски играе реално за победа.

Иначе в Сунгурларе и Руен – нищо ново наесен.

ДПС ще спечели от раз пак с Георги Кенов и Исмаил Осман. За Осман все още няма решение на централата, но той е най-големият послушник и ученик на Дурхан Мустафа, който пък така и не си отгледа друг свой приемник. За Кенов е повече от ясно. Сунгурларе отдавна е крепост на ДПС. И това го показа наяве типично нашенският празник Трифон Зарезан миналата събота. Нито един българин не последва Кенов при зарязването на лозята в този прекрасен винарски район. Около кмета на ДПС щъкаха депутати, съветници и протежетата на Местан. Нито един кмет от съседна община не уважи празника на колегата в Сунгурларе, нито един депутат или представител на държавна институция. Не, че за Кенов това има някакво значение.

В категории: Политика


Флагман.БГ Откриха труп до детска ясла Откриха труп до детска ясла 29/03/2024, Петък 09:57 0
41
Коментара по темата
41.
каменовка
19.02.2015 14:14:15
0
1
От къде пък знаете дали БСП в Камено няма да предложи, някой друг кандидат на мястото на инж. Бонев, който е решил да се оттегля?
40.
Павлов
18.02.2015 16:29:48
1
3
Янчев ще стане Kмет ама друг път и то ако не се явя на избори...
А иначе Илиянчо вече много го обичат в Търново, най-вече ГЕРБ-аджии и Петърчо Янгьозов.
39.
Posetitel
18.02.2015 08:55:10
1
7
От тази статия можем да си направим извода коя община плаща на Флагман и коя не. Това е единствената й полза, другото са брътвежи на ниско квалифицирани "журналисти".
38.
111111
17.02.2015 16:21:23
1
5
В Руен и магаре да е кандидата на ДПС пак ще спечели на първи тур.А Исмаилчо нищо не направи за общината освен за себе си да купи апартамент от Бургас и стотици декари земи в общината.
37.
Чичо Манчо
17.02.2015 15:54:34
2
5
Флагмани колко ви плати Германов че го изкарвате победител в Приморско?Димитров ще го смаже!Не го подценявайте!
36.
Grudovec
17.02.2015 15:12:03
0
9
Да , следващия кмет на Средец ще е жена - доцент д-р Надежда Палова - единствения кандидат , около когото ще се обединят всички партии , единствения политик , който работи в името на хората от общината !
35.
грозден осман
17.02.2015 13:53:42
0
3
на есен всички сме за пандалиев с подрепата на дпс кенов ще е независим 'халил беи е с нас
34.
петко
17.02.2015 13:47:23
0
4
За другите общини не мога да знам, но ще ви кажа за Сунгурларе ,че този лъжец повече няма да е кмет. И къде на празника видяхте хората на ДПС??? Пълен смях
33.
ПроКасабова
17.02.2015 12:54:40
0
0
Ми кво праиш тука? Че даже и коментираш под анализа ми??? Влизай в други сайтове тоя като е прос!!! Ама май си някой от закъсалите колеги на Катя дето ви е страх от вас самите камо ли някъде да кажете нещо с истинските си имена. Браво на Флагманите - точни и направо ги блъскате директно.
32.
До Василев и Касабова
17.02.2015 12:41:44
0
6
До тук постигнахте един от желаните ефекти - раздразнение в читателите, които да пишат и коментират глупостите ви и така да трупате аудитория.
Но избягвате факта, че сериозните и мислещи читатели си правят изводите, а именно:
1. Вие не може да правите сериозна журналистика, не може да анализирате събитията и не може да влизате задълбочено в проблематиката;
2. Водещето е да продавате историята такава каквато лицемерите и тези които Ви плащат искат да я чуят, а не истината представена обективно;
3. Изказвате се от страната на последна инстанция, което възбужда доста въпросителни от морална гледна точка и т.н. до безкрай...
Само не знам, защо искате да превърнете истинската журналистика в тополовградски нужник, за някакви мизерни парични знаци, а не вложите малко старание и обективност, така че да ви четем с удоволствие, а не с погнуса....
31.
Петър
17.02.2015 11:03:55
0
13
О да - несебърлии са изключително прости хора. За тях е важна столевката, а не града да се развива. Вземете за пример несебърските баби - за две екскурзии и са готови да прецакат бъдещето на внуците си. Хич не им пука, че градчето и околностите тънат в мизерия.
30.
ник
17.02.2015 09:41:22
2
12
ФЛАГМАН!!!!.......ВИЕ СТЕ ПОВЕЧЕ ОТ ЖАЛКИ!!!!! КАК МОЖЕ ОЩЕ ОТ ЗИМАТА ДА ЗАПОЧВАТЕ ДА "СМУЧИТЕ ПИШКИТЕ" НА КМЕТОВЕТЕ ЗА ИЗБОРИТЕ ЧАК СЛЕДВАЩАТА ЕСЕН?????????????????????????????????????????????????????????????????
29.
ебал съм ти руснаците кухи
17.02.2015 08:45:02
2
2
Първо условие: могат ли да говорят свободно Английски! Как ще продават и рекламират и представят града и учените хора иначе!!!! Второ условие: къде са завършили, какво са построили!!!
28.
Златаров
17.02.2015 08:38:00
2
2
Браво ,много добра статия от колегите!
В Средец ситуацията е такава ,каквато сте я представили.Моето момче Иван Жабов ще се опита да запази поста.Не знам дали този път БСП ще му разрешат.Ангел на къде ще натежи и другия бизнес в Средец какво ще реши.А за жената сте много прави , умна ,интелигентна с добро име в Средец.
Така ,че ще е интересно .Лично аз пак ще гласувам за БСП. Извинявай Ванчо ,нали ма знаеш!
27.
запознат
17.02.2015 06:34:45
3
14
На пьрви тур могат да спечелят само в общините: Созопол,Руен, Малко Тьрново,Бургас и Сунгурларе. В Приморско и Царево при определени условия сьщо е вьзможно. Несебьр,Камено и Карнобат не само,че ще има балотаж,но и нови кметове. Срещу тия юнаци има голямо недоволство,което ще се изрази в протестен вот и паричките няма да ги спасят. Останалите ги чака балотаж и вероятно ще повторят.
26.
Въх
17.02.2015 03:07:10
0
2
Много остро влизaте нa Нфсб. Флaгмaн...Кaсaбовaтa дa не се е пaрясялa?
25.
Тъпанари
17.02.2015 02:52:20
2
5
Не виждате ли какво става в Руен,Айтос,Камено, а само плюете.Я вижте кмета на Бургас какво направи уникален град никой досега не е правил толкова много!То е ясно,че краде няма такъв който да не краде и Вие много говорите ама ще крадете повече и от сегашните кметове тъпанари.Значи плюете всички които правят нещо дали в общините или в държавата,а лижете гъзовете на най-големите крадци.Аз не съм за никой нито герб нито бсп нито дпс аз съм за тези които правят нещо за народа за общините а не за крадците.Докато Вие по-голямата част от простия ни народ се уби да прави федерки на крадци и боклуци!!!Явно им харесва да ядат лайна!!!Трябват ни хора да работят за НАРОДА!
24.
BRAVO
17.02.2015 01:45:00
2
4
BRAVO IVANE, BRAVO FLAGMAN. TAZ STATIA ZELIA EKIP LI IA PISAHTE? UPOTREBILI STE VSICHKI DUMI KOITO ZNAETE.
AMA AZ PITAM ZASHTO SEGA POCHNAHTE DA MU PRAVITE FELAZIO NA KMETA NIKOLOV?
DO VCHERA GO PLUHTE, DNES MNOGO HUBAV...
GANIOVZI. INTERESA KLATI FESA.
23.
Божидаров
17.02.2015 01:35:18
1
9
Интересна статия но с много грешки в прогнозите.Запишете си балотажи в Царево Приморско Созопол Поморие Несебър Айтос Камено М.Търново Средец-а много вероятно и в Бургас.
22.
aaaaaaaaaaaaa
17.02.2015 01:07:40
1
5
що триете коментарите
21.
бургаско магаре
16.02.2015 23:15:00
7
19
Бургаския кмет освен, че трябва да си ходи от поста, трябва и в затвора да влезе.
20.
ruen
16.02.2015 23:12:27
0
5
E*a ti bokluka toya Osman kakvo e napravil za obstinate tane v mizeriya a toy se gazari s Mercedes I kupi apartment ot slaveykov kradat s bate mu durhan tsarvuli mrasni dolni alah step vi nakaje
19.
mimi
16.02.2015 23:03:37
3
1
Flagmani zasto nqma snimki Na Kenov I osman
18.
оф!
16.02.2015 22:26:31
0
9
:)) тази статия требе да струва сумарно около 2400 кинта!
17.
За Бургас
16.02.2015 21:51:18
11
6
Супер, и тяхната прогноза съвпада с тази на всички около мен, кметът е номер 1
16.
Евгения
16.02.2015 21:50:28
8
3
Флагман явно нямат материал за писане, но като цяло доста пространствена статия. За кмета Николов няма какво да обясняват, ясно е че ще спечели
15.
88
16.02.2015 21:48:05
5
12
Не напразно на Николов са му лепнали прозвище-МОМАТА.Просто знае с кого да си ляга.А за Гребенаров просто -евала.Разбра че с крадци като Бойко не се бяга.Времето ще покаже може и да се окаже съкилийник на Цецо и цялата им крадлива шайка. Цяла България реве от проблеми а те си делкат евро-кражбите.Та нима не виждате че уж бившата му изгора Цветелинка вече е започнала да изкупува и Бургас.Сигурно не без помоща на Момата и Боко.
14.
Burgas 2030
16.02.2015 21:20:37
1
6
Днес имаше протест във Будапеща, хората скандираха срещу правителството което е русофилско "Europe, not Eurasia" и "No to Putin". Не назначавайте кметове които не могат да говорят Английски във 21 век.
13.
авторитарна система
16.02.2015 21:13:02
1
11
Защо направо не отменят изборите? Флагман вече всичко е решил :)
12.
Апостол
16.02.2015 20:43:04
9
2
Следващият кмет на Несебър ще се кавза ВИКТОР БОРИСОВ. Сега изпълняващ длъжността зам. кмет!
11.
несебърски потайности
16.02.2015 20:38:00
2
11
Благо-дамаджаната кмет, Колъо Димитров-хлъзгавия кмет, Златко-сиренцето кмет-!? Вие несрбърлии за толкова прости ли ги имате!? Ще купят мангали и персонали, но хората от общината са свестни и никак не са глупави.
10.
КННМБХЙ
16.02.2015 20:35:36
1
5
Абе сладури??? Не бяхте ли Вие тези които громяхте кмета Николов само допреди няколко месеца. Какво Ви накара да си промените мнението толкова бързо. С какво този човек Ви спечели!?? Или, отде вятър задуе....!???
Пишете за стадиона , "Лазур" имам в предвид, защо криете от гражданството, пишете "флагмани" на свободното слово и поборници за истината!???
9.
баба дора
16.02.2015 20:34:00
10
8
Митко чадо мое, аз е гласувам за тебе. Няма да се плашиш, целия пенсионерски клуб сме с тебе. Такъв хубав площад ни направи и пейки и всичко. Незнам какво друго искат тия хора. Да си ми жив и здрав моето момче.
8.
Бизнесмен
16.02.2015 20:28:17
12
9
Колегата Николов е добър човек, до сега нкога не ми е отказвал услуга, верно скъпичко взима, но нещата се случват. Бог да пази Митко Николов.
7.
Kмета
16.02.2015 20:25:19
10
2
Че ще спечеля е ясно, обещавам ви да бъда добър кмет и да се грижа за вас мои почитатели!
6.
Разочарован
16.02.2015 20:17:12
3
20
Флагман, това бе черешката на тортата. Само с една статия вие се опитвате да задраскате труда, желанието и опита на много хора да променят прогнилата политическа система.
Доказахте на МЕН, че сте поредния нискокачествен продукт, незаслужаващ никакво уважение.
5.
кмета
16.02.2015 19:53:35
11
19
Трети мандат на Димитър Николов в Бургас ще докаже, че в този град преобладават малоумниците без нито капка останал здрав разум.
4.
Стоян
16.02.2015 19:22:34
2
17
Защо изобщо да се правят избори. Флагман знаят всичко.
3.
stabilniq
16.02.2015 19:04:12
12
21
DOLU GERB , DOLU NIKOLOV
2.
цирей на задника
16.02.2015 18:58:00
8
15
дано поне за Бургас да не сте прави. Така може някой лев да остане.
1.
бирхан балев
16.02.2015 18:41:02
3
17
ай,сиктир . ТЕРМИНАЛ 2 ,ал палто и гит
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов направи немислимото за тази участничка Шеф Ангелов направи немислимото за тази участничка За пръв път даде втори шанс Представят страхотна театрална постановка в Бургас на 2 април, входът е свободен Представят страхотна театрална постановка в Бургас на 2 април, входът е свободен Премиерният спектакъл е с два начални часа – 18.00 и 20.00 в зала „Тончо Русев“ на Дом на културата на НХК Мистериозна смърт на велосипедист, намериха тялото му на пътя Българово-Айтос Мистериозна смърт на велосипедист, намериха тялото му на пътя Българово-Айтос Тялото е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина“ при УМБАЛ-Бургас „Денсинг старс“ е най-доброто шоу, писна ни от Рачков „Денсинг старс“ е най-доброто шоу, писна ни от Рачков Такива предавания изграждат модели на поведение за зрителите и особено по-младите се подвеждат и искат да копират въпросните „тв звезди“ Ще приземят ли „Миг“-овете в очакване на F-16? Военният министър с добра новина за самолетите Ще приземят ли „Миг“-овете в очакване на F-16? Военният министър с добра новина за самолетите 300 военни пазят границите ни, каза  Тодор Тагарев Две години след напускането на бТВ тя фалира Две години след напускането на бТВ тя фалира Журналистката, която се втурна да прави частен бизнес и да развива своя фирма за маркетинг и реклама, е приключила дейността си Откриха труп до детска ясла Откриха труп до детска ясла Районът е отцепен, гъмжи от криминалисти Борисов се доверил на ПП-ДБ за промените в Конституцията, те му предлагат комисия за „Турски поток“ Борисов се доверил на ПП-ДБ за промените в Конституцията, те му предлагат комисия за „Турски поток“ Лидерът на ГЕРБ не хареса въпросите на репортерите и обяви, че "меракли за премиери винаги ще се намерят" Тази звезда от Капките бил алкохолик, щял да срине всичко, което е градил, но... Тази звезда от Капките бил алкохолик, щял да срине всичко, което е градил, но... Алкохола го отказах, защото много зле ми влияеше, почнах да ставам сприхав и неадекватен, призна Панайот Панайотов Капан за шефовете на БНБ, на парламента и на Сметната палата, зоват за оставките им Капан за шефовете на БНБ, на парламента и на Сметната палата, зоват за оставките им Като влиза в сила Конституцията, трябва да знаят, че са потенциални министър-председатели, коментира проф. Пламен Киров
Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори