×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман! Вижте кой при кого влиза в широк фронт срещу несебърския кмет Николай Димитров (Снимки)


10 Февруари 2015, Вторник, 13:26 ч.
Автор: Флагман.бг Снимки Радостина ГЕОРГИЕВА

Партийни лидери отвсякъде на крака при твърдия опозиционер Венелин Ташев в хотел „Мариета палас“


Опозиционерът в ОбС на Несебър Венелин Ташев даде мощен старт на кампанията за местния вот тази есен, събирайки на едно място лидерите на всички партии, готови да съборят осемгодишното статукво около безпартийния, клонящ към БСП кмет Николай Димитров.

Съборът снощи беше внушителен – около 300 души, които едва пое ресторантът на четиризвездния хотел на Ташев „Мариета палас“ в сърцето на Несебър, в непосредствена близост до сградата на общинската администрация.

На събитието журналисти не бяха допускани. Наш репортер успя обаче да се снабди с кадри, показващи каква ще е конфигурацията на силите, които обединени трябва да съборят настоящото управление и да го заменят с ново.

На централната маса бяха разположени архитектите на ГЕРБ в Бургас – Недялко Кирезиев и областният лидер на ГЕРБ депутатът Димитър Бойчев.

Недялко Кирезиев и Димитър Бойчев с групата на ГЕРБ в несебърския ОбС

Силно впечатление правеше двойката Атанас Терзиев и Златко Димитров, които бяха седнали един до друг, показвайки на всички в залата, че са загърбили личностните различия и са готови да се помирят в името на обединението. Както вече е известно, Терзиев очаква от ГЕРБ отново да го излъчи за кандидат-кмет, както през 2011 г., когато стигна до балотаж срещу Николай Димитров.

Атанас Терзиев и Златко Димитров рамо до рамо – кой от двамата ще издигне ГЕРБ?

Изпълнителният директор на Слънчев бряг АД Златко Димитров, който пък е общински лидер на герберите, също се надява да бъде издигнат от своите. Снощната симбиоза даде да се разбере, че разговорите вървят в посока Атанас Терзиев да се откаже от еретичната идея да прави алтернативна листа с кандидати за общински съветници като знак, че е готов да разбие ГЕРБ, ако го игнорират от номинация за кандидат-кмет.

На по-дискретна маса бе забелязан областният управител от Реформаторския блок Вълчо Чолаков, който се държеше повече от братски с домакина Венелин Ташев. На масата на Чолаков бе настанен и кандидат-кметът от кампания 2011 г. Георги Манолов, който тогава бе издигнат от Синята коалиция с водач на листата Венелин Ташев. Форматът от балотажа през 2011 г., който подкрепяше Атанас Терзиев срещу Николай Димитров, бе изцяло спазен. Вътре бяха местните лидери на още пет малки партии.

Драгомир Попов (на преден план)  ще играе важна роля в помирението между всички. Надеждата е да не се чака балотажа, а това да стане още преди първия тур

С исполинския си ръст се отличаваше водачът на АБВ Драгомир Попов, който определено ще играе важна обединителна роля на този вот, благодарение на консенсусния си нрав.

Повод за грандиозното събиране бе навършването на 18 години от атентата срещу общинския съветник Венелин Ташев. На 9 февруари 1997 г. той бе направен на решето пред дома си в Несебър от наемен убиец с прякора Камбоджанеца. Ташев бе спасен от реаниматора д-р Георги Матев, оцеля по чудо и оттогава раздава курбан за здраве, като с всяка изминала година увеличава агнетата с по едно.

Нашият репортер не забеляза вътре разпознаваема фигура от Патриотичния фронт – коалицията с втори след ГЕРБ резултат от парламентарния вот тази година, която също  е в преговори за присъединяване към Съюза „антиДимитров“. Покана била изпратена на зам.председателя на НФСБ депутата Валентин Касабов, но той отсъствал поради ангажименти във Варненския избирателен район, узнахме ние. Въпреки това обаче силно впечатление направи факта, че от микрофона в два поредни тоста се чуха поздравления от НФСБ – партията на Валери Симеонов.

Съборът снощи продължи до малките часове в пианобара на хотела и в неформална обстановка.

Няма значение кой ще е кандидатът ни за кмет, трябва да загърбим теснопартийните си интереси и да излъчим фигура, достойна да изправим срещу това нетърпимо положение. Самият аз бих подкрепял отново Георги Манолов – млад човек, неопетнен, със здраво семейство и готов да работи за възстановяването на нормална бизнес среда“, бе чут да казва Ташев пред гостите си.

В категории: Несебър


37
Коментара по темата
37.
RUMEN KULEV ot Nesebyr
25.02.2015 14:03:11
1
5
Здравейте,глупаци.
Аз съм Румен Кулев тариката.Късметлия съм че съм роден в този град на неудачници и глупаци.Питате защо ви наричам глупаци-то е ясно ,след като вие ме избирате на няколко избори вече,и аз съм общински съветник,ЗНАЧИ СТЕ ГОЛЕМИ ГЛУПАЦИ.Цял живот съм се оправял за сметка на такива като вас.Много съм добър в манипулациите и лъжите.Преди години се завъртях покрай МЪНКИТО,заблудих го че сме големи приятели,и той ми прехвърли половиния си хотел,сега работи и ми дава половината пари.Другия глупак ГОЛЕТО,с негови пари купихме гласовете с които бях съветник предния мандат,бих му шута и на него,той вече няма пари.Сега си намерих Нов ГЛУПАК,с чиито пари купихме гласовете за да съм пак съветник,казва се ПЕЙКО ЯНКОВ,////НИЕ СМЕ ГОЛЕМИ ПРИЯТЕЛИ/////Искате да ви кажа за КМЕТА И ПРЕДСЕДАТЕЛА НА ОБЩИНАТА ЛИ,ами същите ГЛУПАЦИ СА И ТЕ,дадоха ми сградата на банката в стария град,аз я дадох на един турчин под наем,сега аз получавам повече от общината.Имам си и други далаверки,но нямя да виказвам всичко.А колко още ми е обещано,защото съм им обещал да ги подкрепя за следващите избори///С ПАРИТЕ НА ПЕЙКО ЕСТЕСТВЕНО///ГЛУПАЦИ НЕКА СИ ВЯРВАТ,,,ЧЕ АЗ СЪМ ОБЕЩАЛ НА ВСИЧКИ,все ми е едно кой ще спечели изборите,,дори и джуджето с РОЛСРОЙСА да стане кмет//шега ,това никога не може да стане ///АЗ ПАК ЩЕ СЪМ ДОБРЕ,МАЗНИЦИ КАТО МЕНЕ И ДОЧО ВИНАГИ СА НА ВЛАСТ,,,БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАС,ГРАЖДАНИ НА ГР.НЕСЕБЪР.
Благодаря ви
Бъдете живи и здрави
До изборите ,наесен
36.
hahaha
13.02.2015 17:24:22
0
1
tuk za6'to ne triete
35.
гласоподавател
13.02.2015 01:31:14
5
2
Политика се прави с пари, а тези до вчера си лицемерничеха днес-филя. Влас печелят Диневи,в селата Пицата,общината е на кмета(доста голям е щата там) и останаха 500 гласа за пергела,денница и т.н ....
34.
ЙЕП
13.02.2015 00:59:39
3
1
ЕЕЕ кириз плаки е 90% глупаци.Какво правят там Пергела,Дебелия и не дай си боже ама ми се видя едно шкембе на заден план Петрохански хахаха.Пергел да не ти духнат под опашката педал мазен да не изхвърчиш от офк-то ти и без това никакъв не го дървиш там щото не става само лапаш заплата и делиш с ония шмиргел от терените дебелия да ходи в СЛ. бряг да викам самолет рафи и туй то то друго не остана пък тоя тюфлек да се скрии че никакъв хуй не става от него ко се пъчи там нали лиже дупето на кмета нали са от бсп-то
33.
кметът
12.02.2015 17:36:37
2
4
Много са прости тия от Несебър,още 4год. пак ще им го слагам на два ката !!!
32.
истината
12.02.2015 13:40:47
7
4
Защо не кажеш как направи мариета палас -баща ти имаше лозе там. А за улицата която е има ташев като негова собственост.Златко а ти с какви пари си купи джипа- със заплатата от АД.Става те смешни алчни .Хората ви познават много добре -както и да се облечете.
31.
аз
11.02.2015 21:12:29
3
11
Какво плачете, Николай и извънземни ви докара. Смешник. Ама ние сме виновни. Защото гласуваме за него!
30.
до несебърския кукер
11.02.2015 20:53:30
9
5
Кметът е кореняк несебърлия нали ? На мързеливият несебърлия все друг му е крив, виж общинският съвет колко несебърлйи има и тогава говори за А група !!
29.
До 27
11.02.2015 17:09:39
2
5
Кукер , защо не си гледаш Ямбол и Бакаджиците , а се бъркаш в А група !?
Аман от китайци в тази Община!
28.
Чао
11.02.2015 17:06:07
2
14
Николай Димитров си отива ! Той го знае , Диневи го знаят , Пицата също е наясно , само вие , прислугата не го знаете , но това няма никакво значение, защото вас не ви броят и не ви питат за нищо , изброените по горе ваши идоли !
27.
ямбол
11.02.2015 17:05:02
5
5
Димитров е крадец от класа, ама вижте как си спретнаха св.Влас- Динени покрай Н.Димитров. Парите са в Диневи, Пицата и кмета,и ще спечели този, който цака. А Диневи Ко. са щедри в банкетите, а Венко и тоя шарен антураж, където се бият по гъза да не серат,доста стада трябва да заколят, че да прехвърлят 1000 гласа !
26.
Ципура
11.02.2015 11:59:33
8
8
Николай Димитров е непреместваем. Медиите са с него. Плаща на повечето, а други дори вкарва в различни европроекти. А нали знаете - ено нещо ако не се каже в медиите, все едно не е казано никъде. Затова не бързайте да сипете хули срещу Димитров.
25.
Стрелков
11.02.2015 00:40:24
3
18
Троловете на кмета Н.Димитров полудяха.
Толкова много коментари отдавна не бяха писали.
Скъпи платени олигофрени, приберете си КРАДЕЦА Николай Димитров в карнобашкото село от което се пръкна в Несебър. Докара града до най-мизерното положение в посткомунистическата му история. Приберете го моля ви на село, че падне ли от кметското място ще го приберат на топло...
24.
ПРОРОКА МОХАМЕД
10.02.2015 23:59:48
18
6
ГЛАДНИ КОКОШКИ ПРОСО СЪНУВАТ!НОВИЯТ КМЕТ ЩЕ Е СТАРИЯТ КМЕТ,ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СА САМО СЪСТЕЗАТЕЛИ И КУПОНДЖИЙ!
23.
читател
10.02.2015 23:20:24
2
6
Покана била изпратена на зам.председателя на НФСБ депутата Валентин Касабов, но той отсъствал поради ангажименти във Варненския избирателен район, узнахме ние. - Страно от къде ли разбрахте.
22.
ЖОКЕР
10.02.2015 23:18:36
18
4
СЛЕД ИЗБОРИТЕ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ С ПОДВИТИ ОПАШКИ ОТНОВО !
21.
гларус
10.02.2015 22:37:16
18
3
Сегашния кмет работи добре.Те сбирките са всеки ден.
20.
Несебърлия
10.02.2015 22:36:05
2
12
Да е жив и здрав още дълги години И само напред
19.
И аз бях там
10.02.2015 22:33:10
2
13
Голям купон си беше хапнахме пийнах ме забавлявах ме се до зори
18.
Граждантн
10.02.2015 21:50:56
1
17
Зад тези злобни коментари прозира само едно - СТРАХ ! Страх от това , което предстои на изборите наесен, а именно неизбежната смяна на кмета и огромната част от общинските съветници и от там изхвърлянето на тунеядците /ако Вие неграмотници знаете , какво означава тази дума/ от общинската софра ! Даже липсата на въображение в коментарите Ви показва ниското Ви ниво и това , че пишете за да се подмажете на господарите си. Дребни душици , колкото и да плюете , това няма да промени нищо! Краят наближава !
17.
auuuuuuuuuuuu
10.02.2015 21:45:22
7
15
Koceto debelia - bai slanin, i toi tam. Izgoniha go ot MORE sega se prislamchva kam drugite. Gosheto chernichkoto pak li iska da se kandidatira - yjas. Pergela puk si misli 4e pak shte stane suvetnik. Vancho konqra i toi tam ihaaaa Smqh smqh smqx smqh
16.
до 15
10.02.2015 21:13:04
4
5
ТАКА СИ БЕШЕ - НЕ МУ ПУКАШЕ ОТ НИКОЙ И ОТ НИЩО-ЛИЧНО СЪМ ГО ВИЖДАЛ...НЕ Е ЗА РАЗПРАВЯНЕ-И КАК СЕТНЕ С ТИЯ "РЪЦЕ" ПРЕГРЪЩАШЕ ЖЕНА СИ И ДЕЦАТА СИ?
15.
yyyy
10.02.2015 21:08:43
4
10
Недялко Кирезиев ли???
Тази супер мутра,която вилнееше през мутренските години...
Рязане на пръсти,рязане на уши-това беше неговия "приоритет"...Откупи за откраднати коли- и сега от ГЕРБ???
Цялата им пасмина е такава , че да го проверят от НАП - как и колко,и от къде са му парите-то е ясно ами...само личния мотив и мъст могат да спасят обикновения човечец!
14.
до13
10.02.2015 21:06:40
2
18
На Димитров-хлъзгавия, по-добра ли е ХИИНТЕЛЕГЕНЦИЯТА.!? АЙДЕ ОЙТ..
13.
веселба
10.02.2015 20:48:39
9
7
МНОГО ВЕСЕЛО ЦЯЛАТА ХИНТИЛИГЕНЦИЯ НА РАЙОНА !
12.
наблюдатвл
10.02.2015 19:44:51
5
12
Всички цитирани "политически лица" са компрометирани.Дори и любимецът на Венко, беше зам.кмет при Димитров, и загубил кандидат кмет.Сиренцето пък е като повечето пут....ки с патки и т.н.То и за сегашния кмет-плужек никой не очакваше, че ще издържи толкова дълго, ама паразитите оцеляват.
11.
gemandiewa
10.02.2015 19:18:58
7
11
Венко, Венко....По такива поводи се канят приятели ,моето момче. Като ги гледам тия гладни кучета ,надали и половината от тях питаят добри чувства към твоята особа. Особено като те знам какво редко лайно си ! Карай си Ролса момче и не се прави на интересен . Или няма стотинки за бензинец ???
10.
лидерите
10.02.2015 19:02:14
2
19
Отидохме там за да покажем уважение към наш съгражданин, а не за да ни прави Касабова политически сметки и подредби.Поводът бе личен.Може пък да се изненадаш бе Касабова.Ти нали не беше!?
9.
Wake up
10.02.2015 18:18:02
1
1
Garbage!
8.
геманди
10.02.2015 18:11:16
21
9
И аз бях там , и аз пих и ядох !!!То комай на сбирките на Венко само това се прави ! Голям го вадят и накрая - пак 1000 гласа /преко сили !/:))) Повода е хубав, ама ако всяка година увеличава с по едно агнетеата, както казва Касабова ,то 18 хайванчета ще нахранят половината община :))Ама хайде да не му търсим карез на човека :) Интересно е присъствието на "мозъчния тръст" от групата съветници на Диневи !:)) Ще видим , ще видим......Иначе анализа на присъстващите субекти е ясен : изхабени хора, даже не си струва да се коментират .Димитров - хубав, лош - работи здраво и резултатите се виждат. Който не го вижда е или иноземец, или мноооого предубеден. Хау !
7.
Годжа
10.02.2015 17:52:24
8
11
Абе баш преса ще е наесен , ама парите са с хората на Николай Димитров и тези тука ако не платят за гласове да не мислят че партиите при нас имат значение. Зависи кой колко е заделил. Защо Венко не се кандидатира ами все стои в сянката на другите??? Това е важен въпрос
6.
мичо
10.02.2015 17:38:39
10
20
Коалицията е на принципа ,,напънала се планината и родила мишка,,.Повечето са комплексари,новозабогатели лапачи.Наско компроментиран с Александров,Георги с Венко.А онзи овчеглав исполин за n- ти път ще се провали и другите около него.
5.
Ох.....Касабова.
10.02.2015 17:23:17
4
12
Касабова.....Касабова.
4.
What is this?
10.02.2015 17:09:33
7
8
Еба си селяците, и ние чакаме European leadership. Tova e Syria.
3.
Присъствала ежегодно
10.02.2015 17:03:55
4
13
Коалицията е направена много преди това събитие. Човека прави курбан за 18 път по един и същи начин
2.
Jorko
10.02.2015 16:42:07
21
13
Samo Zlatko Dimitrov shte uspee!
1.
Бре
10.02.2015 16:40:28
5
10
Това направо си е китайска стена
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Биг Майк като истински джентълмен сам предложил да й остави любимата й вила на Карибите, където двамата често се усамотяваха Изгониха считана за вещица от Ергенът Изгониха считана за вещица от Ергенът Тя заплаши, че ще разбие главата на друга участничка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Освен отпадането на партньора на Емануела Иван се заформя още един скандал в танцувалното шоу Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Целта на обучението - повишаване на готовността и времето за реакция на полицейските служители при подобни сигнали бе постигната, каза комисар Емил Павлов Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Шорт листата се скъси до двамата зам.-председатели на Сметната палата, Горица Грънчарова-Козарева – фаворит Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Драгана Миркович сложи край на брака си след 24 години Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование
Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори