×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кой ще е кандидат-кмет на БСП: Аз, Тодор Байчев или Пенко Атанасов?! Това ще решат от горе


Кой ще е кандидат-кмет на БСП: Аз, Тодор Байчев или Пенко Атанасов?! Това ще решат от горе
Димитров ще се бори за трети мандат, макар че не желае да отговаря на този въпрос. Основният му опонент остава неговият предшественик Атанас Атанасов
09 Февруари 2015, Понеделник, 14:39 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Иван КОЛЕВ

Семир Абу Мелих спаси МБАЛ-Карнобат от закриване, видях  какво направи, признавам му го, макар да е от ГЕРБ
-Г-н Димитров, Вашият предшественик Атанасов твърди, че това което отчитате в програмния период е надуто и нереално. Че плануваното не е изпълнено. А когато цифрите говорят, знаете...

-Да, да има нерви, защото никой не видя по време на сесията, че в отчета сме записали цифра невиждана за Карнобат - 17,4 млн.лв. при първоначален план от 14,7 млн.лв. И не са верни тези реплики, че в сумата влизат европейските проекти и кредитите. Не влизат. Това са пари на общината. Добрата новина е, че тръгваме с близо 2 млн.лв. повече, което ще ни осигури спокойствие от финансова гледна точка. Ние следваме приоритетите, гласувани от същите тези общински съветници. Основната цел е да завършим програмния период, затова в момента работим по 19 европроекта, плюс тези по капиталовата програма, както и проекта за водния цикъл за 36 млн.лв. Тоест няма да останем без работа в година, която хората смятат за нулева. Моите колеги сега си правят агитация за изборите. Не им прави чест.

-Говорите в множествено число, а на Атанас Атанасов дори името не споменавате, наричате го „Този човек“?

-Чухте някои от общинските съветници. Моят предшественик – Атанас Атанасов с цялата си група спекулираше с цифрите в отчета.

-И успя да ви изнерви.

-Защото твърденията му не бяха верни. Не бива да се слиза на това равнище да му кажа, че чете бюджета, както Дявола чете Евангелието. Но не може така злонамерено да се борави с цифрите. Когато за един път трябват 35-40 хил.лв. той и групата му да внушават на хората, че трябват 500 хил.лв. И това е човек, който много добре може да смята. По-добре от мен смята. Той и цялата негова група водят подготовката за местните избори, но в крайна сметка ние имаме един арбитър и това са гражданите на Карнобат. Не искам да оценявам техните действия. Някъде може и да са прави. Виждате, че едно от неговите предложения го възприех(за оттегляне на докладна за продажба на бившия общински ресторант, б.а.).

-Кога ще дадете отговор на основния въпрос. Ще се кандидатирате ли за кмет?

-Аз имам работа не бързам. Аз съм действащият кмет на Община Карнобат и имам да си върша много работа, поел съм ангажименти към моите съграждани.

-Имате желание да продължите още един мандат?

-Нищо не съм казал.

-Какво ви спира да обявите гласно дали ще се кандидатирате за кмет или не?

-Никой не ме спира. Още не е време това да да бъде коментирано. Рано е. Нека и аз да си направя самооценката за онова, което съм свършил.

-Зависи ли участието ви на изборите от подкрепата на БСП-Карнобат, защото нейният лидер Тодор Бойчев е един от вариантите за кандидат-кмет?

-Естествено, че зависи. Аз съм човек, който е излязъл от БСП, издигана ми е винаги кандидатурата през БСП, нормално е тези хора, които са ме издигали да си кажат мнението. Това е нормален процес в партията. БСП е в криза в момента. Имам разминавания във вижданията си с колегите от националното ръководство на партията, но хубавото на БСП е, че е демократична партия. Може да си кажеш мнението без да има последствия.

-Ако не бъдете подкрепен от БСП? Бившият депутат Пенко Атанасов и Тодор Байчев са готови.

-Първо трябва да получа оценка за дейността си -  от гражданите, и от партията. Искам да ги чуя какво мислят. Не сме говорили по този въпрос досега.

-Работите трудно с Тодор Байчев в Общинския съвет, с Пенко Атанасов също не  личи да сте в добри отношения. Как ги виждате като партийни другари?

-С Пенко Атанасов работя може би повече от 15 години. С Тошко Байчев – по-малко. Не сме имали единно мнение, но ние сме различни като хора, като възраст. Не знам какво се крие зад въпроса ви: Дали има някакво напрежение между нас? Е, няма!!!

-Това означава ли, че ако БСП издигне кандидатурата на Тодор Байчев или Пенко Атанасов, вие ще работите за нея и няма да сте кандидат?

-Искам да минат оценките в ръководството на партията и тогава ще говорим дали е възможно и с какви кандидатури ще се участва на изборите, зависи от решението отгоре. Битката ще бъде оспорвана.

-Г-н Димитров, на какво отдавате загубата на БСП в Карнобат? Това бе последната червена крепост в Бургаска област, падна на парламентарните избори.

-Защо не питате партийното ръководство, а питате мен?! Аз къде съм сбъркал?! В организацията на изборите ли?! Аз се занимавах с администрирането на изборите.Но що се касае до резултата, мисля, че става дума за персонални грешки - недобре построена кампания.

-Лидерски грешки ли?

-На ръководството. Грешките, специално в една предизборна кампания, никога не са на един човек.

-Къде е Вашият зам.-кмет Стефка Иванова от ГЕРБ? Отсъстваше от най-важната сесия – тази за приемане на бюджета.

-В отпуск.

-Остава ли тя част от екипа ви предвид промяната в позицията на ГЕРБ, те са вече опозиция?

-На г-жа Иванова в работно време аз не гледам като на член на ГЕРБ, а гледам като на зам.-кмет, на който съм възложил задачи и тя отговаря за тяхното изпълнение. Според мен се справя добре. Няма жив човек, който да не допуска грешки, но аз съм човек, който ги казва в очите. Нямам основание да изразявам недоволство от нея.

-Но апетитът на ГЕРБ се изостри с последните два вота. Първо ви биха в град Карнобат, а после и в Общината. Не се ли притеснявате, че вече сдавате властта?

-ГЕРБ е такъв тип партия. Те са партия, която търси победата, защото тя живее благодарение на властта. Но да им напомня, че местните избори са различни от европейските или парламентарните.

-Чия беше заслугата да спасяването на отделението по „Вътрешни болести“ в МБАЛ Карнобат. На депутата Семир Абу Мелих от ГЕРБ или на зам.-областния от ГЕРБ Владимир Крумов, който си преписа заслугата?

-За мен е на г-н Абу Мелих. Знам какво направи, защото го направи пред мен. В търсенето на лекар, който да се съгласи да работи в Карнобат. Друг е въпросът, че и той е член на ГЕРБ и представлява ГЕРБ в Народното събрание. Ако трябва да бъда коректен - това беше човекът, който свърши цялата работа.

В категории: Карнобат


133
Коментара по темата
133.
партиец
24.05.2015 11:33:14
3
3
Жената ще е А.Стоянова-ГЕРБ
132.
до всички
17.03.2015 09:04:51
4
4
131, сигурно има и други. Важно е да е жена. Защо не М.Стаматова например.
131.
аожгтнвм
16.03.2015 18:57:29
1
30
Стефка, като не може да пробута Атанас, май иска да кметува
130.
до 129
16.03.2015 11:07:32
3
2
Вероятно имате и достойни , заслужаващи и уважавани жени. Огледайте се.
129.
Носталгия
12.03.2015 18:06:50
14
4
Вяра Петрова кмет!Тошка зам.кмет!
128.
до всички
12.03.2015 10:45:26
18
1
Най -добре е да си изберете жена за кмет. Това е спасението ви. Има толкова достойни жени - знаещи и можещи. Огледайте се .
127.
До предния
04.03.2015 23:05:57
1
30
Аха,значи и свирка си му правил.
126.
видимо доволен
03.03.2015 20:41:29
32
5
Преди като работех в общината, кмета Г.Димитров ме караше да пиша коментари в които да го хваля. Сега като гледам.....май му се налага сам да си ги пише. Димитров, Димитров .... до къде се докара с курвалък и алкохол. Няма да стане твоята, изпята песен си. "Такъв е закона на живота" - цитирам те, но сега е твой ред да го изпиташ, а аз ще гледам от първия ред как те изритват.
125.
мандатоносител :)
03.03.2015 18:54:38
28
5
Не съм чел някой да го е посочил за трети мандат, както му се иска на Гошко. Напротив, дори и комунягите му показват среден пръст. Май само Минка си го иска. Трети мандат??? Някой май е прекалил с алкохола. хахаха
124.
007 до Всички мишки изкукали!!!
03.03.2015 15:57:17
4
37
Слезте на земята ПЛЪХОВЕ !
Неможе да се скрие направеното от Димитров.Неможе да се исправите срещо Димитров.Неможе да го оборите.Винаги се плуят най добрите.Димитров е №1
Казох той ще бъде трети мандат!!!
123.
доктор В.Колев
03.03.2015 00:04:16
24
5
Този тумор за града ни-Г.Димитров трябва да се изреже и прати на сметището барабар с Минка свирката. Трябва да се поизнае,че тя постигна това което Дафина не успя-да го разведе. Какви ли умения има???
122.
WASP
02.03.2015 13:50:46
29
4
Вярно,че мангала сам си пише коментарите, но не забравяйте, че се включват деблогъзия му син Иван и некадърната Мария Генова.
121.
до 121
02.03.2015 09:55:09
36
3
Вашият мил Г.Д. с двете си ръце е гласувал тегленето на този заем!!! Поне си припомни фактологията скъпи ми кмете. Вярно, че Минка и алкохола са ти замъглили съзнанието. Припомни си и как ти лично, заедно с дъртите Ст.Радева и Р.Митрева агитипахте за него, защото знаехте, че всички заедно сте кръгли нули. Ти си едно разведено пиянде, Ст. Радева едно бивше величие, а Р.Митрева успешно фалира ДИП"Васил Михалев". ТОВА СА УСПЕХИТЕ НА КЛИКАТА Г.ДИМИТРОВ.
120.
ожгт
02.03.2015 08:09:02
2
35
118, говорим за свършена работа, не за харесване: към нещата свършени от Г.Д. прибави и градския парк, и автогарата, че са пропуснати. И, понеже смяташ чуждите пари непрекъснато, отчети, ако обичаш, че Г.Д. работи с процентно по-малко приходи от А.Ф.А. А какво коства на общината заемът за дерето на Атанасов? Това ще го отчетеш ли, че си голям разбирач очевидно?
119.
007 do 116
01.03.2015 13:48:44
1
34
Виш кво ще ти кажа грешки стават и в банките,а човек без грешки не може тъй че цифрите също говорят и квото да казваш и пишеш срещо Димитро му е през макарано !Когато Димитров говори и дядо господ го гледа в очите а за папата да не говорим-Не знам каква е тази злоба и тази омраза ТВА Е НАЙ
ДОБРИЯ!!!НЯМА ДА ПАДАМ НА НИВОТО ТИ !ДА ТИ ПОЖЕЛАЯ ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ НА ПОБЕДАТА МУ!!!
118.
до 007
28.02.2015 18:41:43
36
5
Агент Вьлевски(Г.Димитров) да спре да си пише коментарите. Нищо не си газифицирал щом детските градини и училищата не са на газ, а центьра....нямам думи. 5 млн. Надминал си себе си. Новата сграда за 2 млн.??? Стига бе. Само кражби и продажби.
117.
===
26.02.2015 16:24:00
2
36
Кой говори за харесване,116? Лично аз говоря за видимо свършена работа. Атанасов го помня с разкопаването срещу първия мандат от едната страна на главната,срещу втория - от другата страна, с това, че си построи вилата на Соколово, когато уж трябваше да се ремонтира сградата на общината и когато правеше читалището, както и с дълга за дерето, който завеща на Димитров. А от командировки си докарваха по още една заплата. Димитров газифицира града, направи центъра( не говоря за проекта, че е калпав) и ред други по-дребни. Така че срещу фактите и боговете мълчат.
116.
до 007
26.02.2015 14:48:07
32
5
Харесваш си кмета, явно и работа ти е свършил човека, ами вземи си го у вас. Разбирам,че си гласувал и пак ще гласуваш за него - няма лошо, само че явно той разчита на такива като тебе, /прочетох много грешки в коментара ти/ и на кучките.
115.
007
26.02.2015 12:02:38
4
27
Слушаите кво ще ви кажа .До сега карноба е нямл такъв оправник и няма да има!!!А вие тук дет се дърлите пак ще гласувате за Другаря Димитров и ако искате може да се обзаложим че пак тои,
Знаете че аз не приказвам на празно и доказох че Димитров е добър управник е на някой не е свършил работа то значи има защо!Тва е -Успех другарю Димитров поздрави от семеиството!!! :)
114.
СоколовоНет
24.02.2015 22:46:59
4
28
Стефче,някой те е научил и да цъкаш минуси на коментарите срещу възлюбеният ти.
113.
Соколово
23.02.2015 22:57:08
5
27
Стефче,стига си писала по нощите за възлюбения си Атанасов,ще ти се развалят очите.То вече освен тебе не остана кой друг да го подкрепя.Колкото и лъжи да изпишеш,ще ти повярват не повече от 10 човека без мозък в главите си.
112.
до коментатор
23.02.2015 20:40:19
1
5
Е ще има още 300 души от общинските предприятия, които ще бъдат контролирани от управителите им и 200-300 купени роми и това ще му са гласовете.
111.
водно колело
23.02.2015 20:30:56
1
5
"Кмете", май ще изтървеш комисионната за водния цикъл.
110.
nail dps
23.02.2015 19:32:03
7
3
klika4 dragovo sokolovo hadgiite iskra sme za atanasov
109.
nali dps
23.02.2015 19:27:27
7
4
dps karnobat e za atanasov taka kaza durhan
108.
Коментатор
23.02.2015 07:33:23
3
9
Абе черньо, не разбра ли, че никой няма да гласува за теб, освен курвите, които прескачаш. Те са доста,но няма да им стигнат гласовете да те изберат. Никой вече не те иска. Освен, че си черен, ти си най-крадливия, най-лъжливия, най-лошия кмет, който Карнобат е имал и това го разбраха и кучетата. Само ти се правиш на отвеян и чакаш да решат отгоре, ама и там май никой не те иска,твоите покровители също, така че си върви, а с теб и всички твои некадърни кучки, кото назначи-Минки,Дафи.директорки на у-ща в Соколово,................................
Жалко, че в БГ няма закони и съд, защото ти трябва да лежиш в затвора, а не да си кмет и лице на Карнобат.
107.
много здраве на кмета
19.02.2015 10:20:23
3
4
Още ли живеете при Т.Живков? От седмица се мотам из града и слушам за черния пезевенк какви ги е дробил. Не разбирате ли че с тая нова сграда ви е изработил. 2 млн.за Нея? Ай сиктир бе. Че то цената е като Варна. Размазахте ме карнобатлии. Добре,че ме няма вече.
106.
Баба Гицка
16.02.2015 23:41:19
1
5
До 68: Вики ли си или Мики? То свирките на Георги ти му ги правиш. От теб не можем да се вредим. Много акъл се иска да направиш една свирка, нали? Е по трудно е да разбереш кой е правилния човек на когото да ги правиш, но след толкова опити накрая улучваш.
105.
решено от горе
16.02.2015 09:29:20
2
9
Кмете,светна ли ти лампата,че си качен на шейната. Цитирам благодетеля ти,който те заряза вече-старо вино се пие с млада булка. Хахаха. И М.Стайков ти се изплю в лицето,но нали си червей гнусен, само му се усмихваш. Пий си спокойно ракията,вече е решено от горе както ти самия искаше.
104.
karnobatliq
15.02.2015 11:26:28
1
7
ot dosta godini nasam koi kmet sam si e pe4elil izborite vinagi poslednata dyma si q kazva staikov a vie pi6ete kakvoto iskate i pak 6te izlezite pod stroi da glasyvate za kogoto vi kajat a dokolkoto vijdam vsi4kite sa edin dol drenki koito i da stane kmet vinagi 6te e oplyvan
103.
куку-руку
15.02.2015 09:35:35
0
10
И ко стана ся? Баце Гошо не го потупаха по гърба, нито по помилваха по главичката, вино гъделичкаха по корема да му покажат, че ще е следващия избранник. И за кво се кланяше цял Трифон зарезан на М.С.???? Тъпак
102.
ЗАВИСИМ
14.02.2015 13:09:57
1
9
Днес нашия кмет е при своя началник и отбелязват заедно празника Трифон зарезан. Дано те потупа по рамото и те определи за кмет,че да не чакаш повече и ние да сме спокойни. Успех кмете и приятно мазнене. Само ти го можеш защото си доказан мазник и доносник.
101.
св. Трифон
14.02.2015 11:46:43
1
6
Георги да ти е чистит най-светлия ти празник - "Трифон Зарезан" - по светъл от рождения ти ден и тези на децата ти. Да зарязваш поне по една празна бутилка всеки ден. Това ще ти остане - едничката ти радост - спиртния дух
100.
карнобат
14.02.2015 09:01:16
5
8
Мили,сладки,карнобатски герберчета,как може да сте толкова неграмотни?Погледнете си писанията.Научете се да пишете и после изявявайте желание да управлявате града.Ама простено Ви е,нали сте събрани от полето за да драскате тук.Лош мат'рял!
99.
krawa
13.02.2015 20:15:40
0
6
и 450лв. да мизерстват децата ви
98.
98
13.02.2015 16:46:30
0
9
И ако това стане - ще докажете, че сте едни тъпи овце и си заслужавате стригането и доенето
97.
колхозник
13.02.2015 16:14:12
1
10
Всяко дете в Карнобат знае , че Г.Димитров е избран поне за втория мандат с паричките и покровителството на М.С. Затова и той му подари мястото между съвета и пощата и купи след това построената сграда на бастословна цена. Аз си мисля , че следващия кмет , който и да е той ще бъде избран с помоща на М.С.
96.
sifonq
13.02.2015 14:45:28
0
6
Вие ги избирате, а след това защо мизерстваме??? Защо нямаме пари да свържем двата края??? Защо заплатите ни са такива?? Защо децата ни и те са подложени на това?? 30 лв оправат всичко, ако ги получите ха-ха
95.
Мюмюн
13.02.2015 14:42:54
0
7
бсп ще спечели изборите, но друг път. Който и да е новия кмет, той ще е почтенно избран, а не предварително назначен!! Всеки има глава на раменете си и трябва да излезе да гласува тази година! не ви ли омръзна да ви лъжат надребно???
94.
ss
13.02.2015 14:38:11
0
5
КВИЧАТ НЕ КВИЧАТ НА ВСЯКО ПРАСЕ МУ ИДВА КОЛЕДАТА ОБАЧЕ... НА БСП В КАРНОБАТ ЩЕ ИМ ПОДРАНИ ТАЗИ ГОДИНА
93.
Валентин
13.02.2015 08:03:05
0
7
Кво одумвате тоя мухльо кмета? Просто не гласувайте за него и господаря му ще го смени веднага. Аре чао и да........супата.
92.
ГЕРБ
13.02.2015 07:10:40
0
6
Ще смачкаме черната хлебарка Димитров на изборите, нека си говори колко е велик,ние си го знаем що за стока е.
91.
.sos
12.02.2015 23:10:28
1
8
Какъв Пенко бе хора??? Това е един самодоказал се некадърник.Алооо.БСП-то, не ставайте смешни!
90.
прокурор до 79
12.02.2015 22:01:46
0
4
Не бъди толкова сигурен, че този път ще му се размине на кмета.
89.
Донев
12.02.2015 07:16:34
0
6
Ето ги моите трима тъпаци глупаци - Пенко,Гошко,Тошко
88.
АБВ
12.02.2015 06:45:12
1
8
Георге, не мога да разбера едно нещо от това интервю. Ти ли се самопредлагаш лошо на БСП или те не те искат. Я пробвай в АБВ да видим какво ще стане. Смешник.
87.
любопитен
12.02.2015 06:05:11
0
7
Г.Димитров вместо да плаче пред журналистите да вземе и да се замисли защо предизвиква омраза сред чужди и като гледам сред своите. Номера с добрия работещ кмет може и да минава по интервюта, но гражданите имаме друго мнение за него. Нека обясни как стана необяснимо богат? Пари за мандрата, за магазини по центьра, фурна и т.н.Как така забогатя след като стана кмет, а сьдружника му Д.Христов не можа. Как се появиха парите за ново жилище на сина му, а новите коли? Това интересува хората в града,а не дали ще се кандидатира.
86.
86
11.02.2015 19:52:13
5
3
Абе харесвам го Владо, млад и амбициозен, ама ако тия тъпашки коментари по долу ги пишат негови хора, почвам да се разочаровам
85.
85
11.02.2015 18:55:28
0
3
А Гошко Димитров какъв е - даскал по български език и литература :)
84.
новина
11.02.2015 18:01:05
0
8
Вярно ли е, че БСП - Карнобат се саморазпусна?
83.
ГЕРБ
11.02.2015 17:38:20
4
8
Даааа,гласувайте за Владко Крумов(помощник стругар),той ще разкаже играта на града.Владко трябва да целува к.раката на Абу Мелих,че му направи ПР-а.
82.
ГЕРБ
11.02.2015 16:36:19
5
4
Ако искате промяна, гласувайте за ГЕРБ. БСП ги няма. Щом и Г.Димитров заложи на зам.кмет от ГЕРБ, значи е разбрал откъде и на къде духа вятъра.
81.
мислещ
11.02.2015 15:24:18
1
4
Еее, съвсем изпростяхте.хайде върнете се към заглавието и да поразсъждаваме..какво означава кой ще е кандидат от БСП, БСП-то в Карнобат вече за нищо не става.Димитров каквото направи за 8 години.направи време е да даде път на някой друг. Пенко нали беше депутат 100 години.нито веднъж не го видяхме нещо за града да направи.Е.верно прочу се.че беше водач на листата за най-дълги командировки.Тодор пък е един мишок.когото Миньо изрита.щото е "много кадърен".Тая партия е изпята песен и не струва да се занимаваме с кандидатите.
80.
АБВ
11.02.2015 14:45:28
1
2
Като е черен,Вас какво ви бърка?Ваште дупета нали са бели?Знайш как ша Ви мяза.
79.
БСП
11.02.2015 14:43:34
3
3
Герберасти,пилците се броят на есен.След изборите пак ще сте засрамени като н@ебани и ще се кланяте на"бате Гошо",както се случвало много пъти досега.И преди предните избори пак писахте,писахте измислици и накрая?какво стана? Наведени пак!
След като толкова много пишете за крадене и сте толкова запознати,ами има си прокуратура.Така ли един път досега след"толкова много крадене" не се усетиха ни прокуратура,ни сметна палата?
78.
безразличен
11.02.2015 13:54:17
2
6
ПО КРАДЛИВ КМЕТ ОТ ЧЕРНИЯ НЕ СМЕ ИМАЛИ!!! ДОРИ И МАНГАЛИТЕ ГО ЗНАЯТ ТОВА И ПИТАТ ЗА ПАРИТЕ СИ ОТ МИНАЛИТЕ ИЗБОРИ!! А РАЗНИ ТРОЛОВЕ МАЗНИ ДА НАДУВАТ ДУДУКА ЗА 450 ЛВ. НА МЕСЕЦ!!
77.
До Бояна
11.02.2015 13:28:44
2
4
Ало Боянче, като е много велик и успешен кмет защо няма дупе да се кандидатира сам, без подкрепата на Партията и Апаша. Чака от горе - отгоре е само Господ. Може би чака видение, Господ да му се яви и да го благослови. Всичко в този град знаем как "спечели" два мандата - с лъжи, измами и подкупи. Точно като студентите - 5 мин. срам - цял живот висшист. Че и този екземпляр - купиха му мястото в общината и вместо да се смири и да си изтрие срамното петно стана още по-нагъл
76.
1
11.02.2015 07:10:47
1
7
Господин кмет вече няма да има комисионни. Ще си обикновен пенсионер когото жена му изрита заради любовница. Кажи на синковеца си да се хваща на работа,а не само да седи по кафенетата.
75.
роро
10.02.2015 22:45:13
0
3
На ахмаците от Карнобат обещаха по 30лв и гласуваха за тоя пропаднал тип. Сега ви е криво че ви цакат. Мислете с главите си след 8 месеца за да не псувате и новия си кмет.
74.
до кмета-2
10.02.2015 22:28:47
0
6
Кмете, кмееееете. Кой от горе реши два мандата да си ти. Признай си и ще ти олекне. Ох черен мамин ....искаш трети мандат. Таратанцииииии.
73.
A
10.02.2015 21:46:14
0
1
Някой знаят много,други нищо
72.
жалко семейство
10.02.2015 21:40:15
0
2
ТЦ тц тц. Бе ние много готин кмет сме имали бе. Само че не сме знаели че е обикновен пияница и пройдоха. Добре че е той да си напише мазните хвалебствия.
71.
123
10.02.2015 21:27:59
0
0
То чете този, който може, а на тези писари некадърни и това не им се удава.
70.
Поправка
10.02.2015 21:22:42
2
2
Събуди се още Георги Димитров е кмет. И когато си запишеш час както му е реда приема. Това което пишеш е долна лъжа.
69.
шош
10.02.2015 21:18:31
2
2
Някой от тук плюещите дали е прочел цялата статия или като видите кмета и си имате заучени реплики.Явно е положен много къртовски труд в репетиции.Обаче взехте да омръзвате на публиката.Сменете малко плочата,защото не правите добра услуга на Тошко и на Владко.
68.
Viki
10.02.2015 21:15:41
2
2
Прост народ, слаба държава. Плюете или не по Георги и свирка не можете да му направите, така че си говорете и пишете каквото искате , ама не можете да го стигнете срещу него да бягате
67.
Radi
10.02.2015 21:08:44
2
0
Май искаш и теб да композират ама на друго място:):)
66.
машинист
10.02.2015 20:53:07
0
5
Поздрав за всички от община Карнобат: Черен влак се композира,черен влак се композира,черен влак се композира Минке бе от общината за Церковски. Хахаха
65.
E
10.02.2015 20:30:13
2
1
А вие кога ще изтрезнеете а?
64.
фейсконтрол
10.02.2015 20:23:55
1
5
Каква хубава вече за карнобатлии. Имаме добра новина-комунистите са изтрезнели и не искат вече Г.Димитров. С това темпо след 8г няма да пускат онова прасе сина му на Ес клуба след още 8г.
63.
до Боянчето
10.02.2015 20:07:16
1
5
Не отива на един кмет,макар и калпав да си пише сам хвалебствията и то под женски псевдоним. Приятно чакане на назначението за кмет от горе.
62.
Бояна Иванова
10.02.2015 20:05:36
4
1
Малка поправка, тъй като наистина се вбесих от долнопробните простотии изписани тук, побързах да реагирам, но видях и мнения и на други мислещи хора, което ми дава надежда, че може и Карнобат да оцелее напук на интелектите от ниво циганската махала, които макар и многобройни, все пак не могат да издържат в битката за обективната истина. Злобейте си, плюйте си, от това нито по-богати, нито по- можещи, нито по- умни ще станете.
61.
Бояна Иванова
10.02.2015 20:05:36
4
2
Малка поправка, тъй като наистина се вбесих от долнопробните простотии изписани тук, побързах да реагирам, но видях и мнения и на други мислещи хора, което ми дава надежда, че може и Карнобат да оцелее напук на интелектите от ниво циганската махала, които макар и многобройни, все пак не могат да издържат в битката за обективната истина. Злобейте си, плюйте си, от това нито по-богати, нито по- можещи, нито по- умни ще станете.
60.
ВЕЧЕ БИВШ КМЕТ
10.02.2015 19:59:12
1
5
Бившия кмет Г.Димитров не приема никого защото е нищожество. Скоро той ще ни потьрси защото идват избори, а вече никой не го иска. Видно от статията е че е нервен,че червените боклуци не го искат. Няма вече назначение от горе, особено за измекяри дето ходят от партия в партия господин БИВШ КМЕТ
59.
Бояна Иванова
10.02.2015 19:51:56
4
2
единственото смислено мнение на Безименен от позиция 22. До останалите келемета, като Ви е страх що пишете? Не Ви е страх да плюете, страх Ви е да покажете лицето си. Дребни, прости мишки. И те щели община да оправят и държава. Пъзльовци малоумни дето само знаят да плюят, Кмета им бил виновен за стандарта. Не бе, чада божии, Вие сте си виновни. Жизненият ви стандарт зависи от Вас. Ама и на площада на стачка няма да излезете, щото не Ви увират тиквите , че БСП и ГЕРБ е все едно. И ЧЕ ВИЕ СТЕ СИ ВИНОВНИ , ЧЕ СТЕ ТАКИВА НЕЩАСТНИЦИ. Вместо да кажете или направите нещо смислено с любовницата на кмета ще се занимават. Щото Вие сте много читави и целия християнски морал се търкаля в леглата ви. Повдига ми се. Честно. Защото точно заради прости тъпанари като вас България няма да се оправи. Един работещ и можещ Кмет видяхте и сега ви се ще да му ебете майката. Ама знаете ли защо? Защото съзнавате собственото си нищожество и духовна импотентност.
58.
Съвет
10.02.2015 19:48:14
3
1
За всички любопитни които пишете тук не си блъскайте малките мозъци, а си запишете час в приемният ден на кмета и може да получите отговори на въпросите си от извора. Ама там се иска смелост и лице.
57.
Esi
10.02.2015 19:31:38
3
3
Много интересно, че всички искат да духат на гошката ама не може даже и да го помиришат и за това страдатеее виее
56.
кой? кой? кой?
10.02.2015 18:32:43
0
7
Искам да зная кой отгоре е решил Минка Свирката да надуе дудука на кмета и да му изпоти очилата. КОЙ?
55.
888
10.02.2015 18:17:26
3
1
Много ви е страх жалки неграмотни драскачи!Страх ви е,че Георги Димитров ще е отново кмет!Тук се правите на велики,а като го видите стоите като ощипани госпожици!Давайте още само толкова ли ви стигат силиците!Тотално се изчерпахте,помията ви свърши явно!
54.
кмет като мед
10.02.2015 17:59:29
0
5
Мина 17ч и вече няма положителни коментари. Общинските боклуци те хвалят само в работно време бе кмете. Я ги насмети да почват с хвалебствията,че иначе ти е спукана работата. Хахаха
53.
до кмета
10.02.2015 17:32:13
0
4
Кметееееее я си кажи сега в прав текст- кой отгоре решаваше ти да си кмет???????? Май дойде часа на истината. Какво да се прави? Изтече ти времето.
52.
избирател
10.02.2015 17:11:45
1
4
Интересно ми е ако комунягите го изритат,кой ще го предложи за кмет??? Корумпиран,пропаднал и пиян коцкар....Интересни избори се задават г-н кмете,но ти ще ги гледаш в Церковски.
51.
bcb
10.02.2015 16:05:12
1
4
Тоя пияндур кмета що не иска да се яви на избори и да си ги спечели ако може.....Нали уж бил много искан и все печелил и проекти пък сега чака одобрение отгоре. Нещастиник
50.
50
10.02.2015 15:37:05
1
3
Иване, сине татюв - не си безизвестен
49.
МЕСТЕН-БЕЗИСВЕСТЕН
10.02.2015 12:46:30
3
0
ООООООООО,неразумнии карнобатлии! Що толкова се напъвате тук!Ако такава енергия влагате в нещо полезно за града- да бяхме станали град -еталон за подражание! Всички тук,които плюети по хора на които в очи не можете да им кажете мнението си-жалкои долно е! намесвате хора за които не сте сигурни дали и запетая са написали под статията-но,просто сте намерили място където да си излеети злъчта и простотията!продължавайте-щом това ви прави щастливи! когато осъзнаети факта,че по-този начин ставате още по- жалки-това ще е напредък!
48.
смешен плач
10.02.2015 12:32:16
1
7
Какво ми плачете за вашия кмет. Що не си го вземете у вас и да му се радвате. Хем ще ви направи и по един ремонт защото явно сте неспособни да го направите сами. Вижте Минка - харесва си го и си го взима.
47.
до 46
10.02.2015 11:48:29
4
2
Точно така - той е виновен. Дърт комунистически крадец и селски тарикат. Време му е да седи на пейките които ги има на разбиващия се площад и да го цвъкат гаргите.
46.
до 45
10.02.2015 11:38:42
2
4
Да точно така кмета ви е виновен за всичко-комлексари!!!!!!
45.
45
10.02.2015 11:20:28
2
5
Стига сте го хвалили тоя Г.Димитров. Санирал, правел площади. Ами, че в всеки град от нашия калибър са направени тези неща и хората не са проглушили ушите ни, че е станало. Докато тук - хвалим се, че сме спечелили проект, а дали е успял да бъде реализиран всеки се мълчи. Само хвалби - успешен кмет. В личното си облагодетелстване - да. Града освен един площад дето вече се разпада е една гробница от разбити уличи и тротоари- мъртъв град е. Но от хубавата кола не се виждат тези неща. Като е толкова успешен защо и на двата избора се изкараха големите пачки. Нали е успешен? А и ГЕРБ да мълчат, че и те са виновни да втория мандат - много бързо забравихте, че го подкрепихте и вие
44.
...
10.02.2015 10:04:28
4
6
Светле и ние знаем и помним бе душко, ама ти явно забрави как краде парички в Карина и те изритаха от там.Залепи се за Благо Иванов, щото мислеше че е мангизлия, ама сметките ти излязаха криви.Сега тръгна с политика да се занимаваш"Разбрала ми свиня от кладенчова вода"
43.
!!!!!!!!!
10.02.2015 09:33:40
5
5
Забавлявам се от сърце,смешници!!Георги Димитров е най-успешният кмет в историята на Карнобат!!!Не може да му стъпите и на малкият пръст!А какво е направил за града-и слепците го виждат!!!А на драскачите искам да им пожелая да си намерят работа,и най-вече да си имат личен живот,че то самотата в спалнята казват раждала чудеса!!!
42.
sisi
10.02.2015 09:24:21
2
4
Така,вече се оляхте разни Тошки,Светли,Стефки и Атанасовци!!!Да ме прощава някой ако съм го изпуснал!Не ви ли омръзна!!!Когато смехът е във вашите къщи,се чудя как имате наглостта да пишете!!!НЕЩАСТНИЦИ!!!
41.
неблагодарен
10.02.2015 08:50:09
2
2
Погледнете и другите градове като пишете и ми кажете??? В кой град не са санирани училищата и градините??? В Айтос си запазиха зоологическата градина,а какво стана с нашата??? Ами градската тоалетна - ако не знаете тя се намира зад читалището. А защо се асфалтират само улиците водещи за дома на кмета??? А прословутото ни кино??? Всеки може с пари за европроекти драги ми пишещи благодарни. Я вижте сега и Бургас...
40.
???
10.02.2015 08:29:28
3
3
Чета коментарите и не мога да разбера откъде се взема тази злоба. Но явно сме си такива българите - нищо не остава не оплюто. Нямаме очи да видим нещо хубаво. Защо не се огледате и не видите колко се промени града за последните години. Вижте училищата и детските градини, вижте градския парк и центъра, новите детски площадки и още много места. Чудя се дали ги заслужаваме - колко бързо се изпотрошиха...
Сигурно си мислите, че който и да е кмет може да направи това. Дълбоко се съмнявам.
39.
човека от горе ;)
10.02.2015 07:18:29
2
4
Г.Димитров никога не е печелил избори. Купуваха му ги и го назначаваха за кмет. Сега началниците му ще го заменят с друг послушко. Георги вдига пушек, за да привлече отново фокуса на вниманието, вече е бита карта. Ще си остане с чакането някой "ОТГОРЕ" да го избере.
38.
Вaня Чечевa
10.02.2015 03:59:59
1
4
Искaм aз дa съм кмет,aз!!! Съжaлете ме и ме изберете, aз повече нямa дa лaпaм мекaтa пишкa нa оня депутaт, дето е мъж нa онaя яловaтa журнaлисткa.Мa не и знaм името, не го помня...не искaм дa си сопомняяяяяям зa тия двaнaтaaaaaaa....помощщщщщшш!
37.
7/8
09.02.2015 23:54:07
0
4
Води ме партио,води ме
Под свойте бойки знамена!
Свети с червеното си име
Чрез многото си имена!
БКП- БСП - ДПС - СДС - ДСБ - ГЕРБ
И няма по-достоен приемник от ГЕРБ - СЛАВА на нащата партия!
Ред и строга ерархия. Няма нужда да мислиш. Чакай инсрукция! ТОЙ знае как. Стегни редиците! Мирно! Готови за завземане на властта! ПЛЮЙ наред! После ще делим.
36.
Мнение
09.02.2015 23:17:53
1
3
Ей странно нещо е човека. Оплювате кмета и говорите неистини. Колко от вас сега които пишете сте висяли пред вратата му, а някои и заплати вземат от общината. Как може да има такава неблагодарност. Толкова сте жалки, че който и да е на власт все ще сте недоволни. Нещо по различно напишете под всяка статия на Флагман едно и също. И защо такова внимание отделяте на човек, който "толкова много е навредил на града ни"? Както прочетох един коментар чувствате заплаха, че ще се кандидатира и ще спечели отново. Има хора които му вярват и не забравят. Д ви напомня, че сега ще избираме кмет, а за кмет се гласува за личност а не за партия.
35.
граждани на Карнобат
09.02.2015 23:07:24
3
5
Спокойни сме,ама Вие от ГЕРБ Карнобат можете да завъртите една мазна св@рка на черния.
34.
ГЕРБ
09.02.2015 22:51:12
5
5
Успокойте се. Следващия кмет ще е от ГЕРБ. Ще ви освободим от черния мангал и неговия началник. Малко остана.
Обещано от ГЕРБ. Ние можем и знаем как. Вече сме го правили.
33.
Njk
09.02.2015 22:45:12
3
3
Вижте само грамотността и езика на електората на ГЕРБ ,и си омислете за кой ще гласувате.
32.
обикновен гражданин
09.02.2015 22:43:54
3
2
Ей,хора,хора,откъде толкова много злоба бе?Така ли се печелят избори?
31.
паметлив
09.02.2015 22:42:56
3
6
Боже, Боже...
Колко ви е къса паметта, съграждани...
И кой ще изберете за кмет?
Пак ли Атанасов, бе?
Ще му се.
Забравихте ли как го плюехте и как треперихте и как стояхте мирно. За далаверите му забравихте ли? А за запоите му на които се хвалеше как обръща наред "дамите" в общината и коя по-хубави свирки прави?
Да е жив и здрав, ма да си седи на село!
30.
Тодор Пенев
09.02.2015 22:25:32
2
5
Абе лъжец,от колко години ни прекарваш вода в село Сан Стефано,12 година вече,единственното село без вода....
29.
КОЙ??КОЙ???КОЙ????
09.02.2015 22:18:56
3
3
ЧЕРЕЕЕН ЧЕРЕЕЕННН НА ВЕРСИЯЯЯ НЕ СИ ДАВАМЕ ГЛАСУВЕТЕ. ТИ СИ ЕДИН ПРОПАДНЯК С ДЪЛГОВЕ ОТ МИННЕКОРЕКТЕНАЛИТЕ ИЗБОРИ
28.
алкохолик
09.02.2015 22:10:30
2
7
ПИЯН КМЕТ, ТРЕТИ МАНДАТ САНУВА.
27.
баджанак
09.02.2015 22:07:46
3
6
Минка като въртеше дудуци на Гошо Чикагото кмета спеше на диванчето на Драго
26.
nali dps
09.02.2015 22:00:23
4
4
samo atanasov
25.
kuku
09.02.2015 21:52:05
1
4
КОЙ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ТОЗИ?? ЦИГАНИТЕ ЛИ??? НЕ И ТЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАТ С/У ОБЕЩАНИ ПАРИ, КОЙТО ДОРИ НЕ ПОЛУЧИХА.... КОЙ??? ГРАЖДАНИТЕ ЛИ??? КРАЖБИТЕ НЕ ОСТАВАТ СКРИТИ, ВСИЧКО СЕ ВИЖДА Г-Н ЧЕРЕН МАНГО ДИМИТРОВ. ЗАБРАВЕТЕ, ЧЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ СЛЕДВАЩ МАНДАТ ПРОСТО!
24.
именник
09.02.2015 21:41:36
4
6
Не зная кой ограби нацията, но града го окраде Г.Димитров. Лошото, е че от това намаза само Минка Свирката. Не зная дали има сили да я направи щастлива,но .....много хора разочарова с пиянските си изцепки. Сори кмете, аут си от играта. Твоите те разкараха,сега ГЕРБ ще покаже какво може в Карнобат.
23.
жител на Карнобат
09.02.2015 21:37:10
2
4
до безименен!
Брееееееееее,той бил и цирков артист-по точно клоун-да прави бедните хорица щастливи! Пита се-що не взе ,че да ги направи по-малко бедни и пак щастливи?!? а,колкото до това,защо хората пишат анонимно-ами страх ги -НАЛИ ТВОЯТ ИДОЛ Е ВСЕ ОЩЕ РАБОТЕЩ КМЕТ!то,като гледам и ти не си от безстрашните -и ти си без име!
22.
Безименен
09.02.2015 21:26:26
3
3
Кой ограби нацията ни за кмета на Карнобат ли говорим. Какво ограби той нещастието и безработицата на много хора от града ни. Ограбиха ни нашите управници в парламента за които гласувате и добре, че има хора като Георги та в някои общини да направят бедните хорица щастливи. Кои сте вие да ви касае личния живот на който и да е да водите счетовадство на финансите им характеристика на физическите данни на децата им, като си толкова идеален/а напиши си името,че да гласуваме за теб и после типично по български да те плюем по дернеците.
21.
ОТ ГОРЕ
09.02.2015 21:24:47
1
1
ЗАКРИВАЙ!!!
20.
избирател
09.02.2015 21:07:12
1
5
Умирам от смях а не от страх че Г.Димитров ще се кандитатира за кмет. Успех на комунистите и не забравяйте Минка за заместник кмет. Хихихи
19.
nail s-dps
09.02.2015 21:02:21
6
5
samo atanasov
18.
възмутен
09.02.2015 20:54:52
5
4
Май умирате от страх, че пак ще е Г. Димитров Кмет.
17.
възмутен 2
09.02.2015 20:54:52
6
5
Май умирате от страх, че пак ще е Г. Димитров Кмет.
16.
винаги първи
09.02.2015 20:12:54
7
4
Злобарите от ГЕРБ и Атанасов полудяха,като разбраха,че следващият кмет пак ще е ГЕОРГИ ДИМИТРОВ!!!!!!!!!!!!!
15.
запознат
09.02.2015 20:12:32
1
5
кой ще е кандидат за кмет се решава на конференцията на общинската организация г-н Кмет, стига сте търсили оправдания на предизвестения провал
14.
Buden
09.02.2015 19:07:19
1
7
Какво БСП, какво ГЕРБ, накрая Минко ще каже кой ще е кмета !!!
13.
Марин
09.02.2015 18:59:41
4
5
Всичко е вярно в т.11. гражданин
Трябва да им се направи проверка от НАП И НОЙ на него и Димо Христов . Ами те излъгаха и хората с рентите от селата.Нищо не им плащаха и набързо работещата фирма е прекратиха и прехвърлиха собствеността на синковеца му. Ами вижте каква къща купи, какъв ремонт , сменят колите като носни кърпи От къде тия пари? Нищо те е кмета на Карнобат- един долен лъжец,измамник и крадец. Започваме кампания срещу него .В никакъв случай не трябва да го избираме. Те са едно вредно кумбало бивши социалисти . Да изберем нови лица млади , знаещи и можещи . Сложил цяла група в парка и двама началника .Цял ден нищо не правят Източват европейските фондове. Отидете и вижте цял ден карти и цигари затворени в сградата и никой не почиства мрасотиите , никой не ги търси.То цял роман може да се напише за отрицателните му деяния.
12.
г-н 30 лева
09.02.2015 18:41:25
3
7
Алоууу г-н кмете. Ти добре ли си? Я чупка в Савоя да се мазниш на началника си да ти купи гласные.
11.
гражданин
09.02.2015 17:57:58
4
10
Хора събудете се! Излезте от летаргията и зимния сън продължил толкова десетилетия! Този човек е един от грабителите на нацията ни! Забравихте ли как взе бившата държавна мандра за жълти стотинки, а заграбеното мляко на хорицата остана неплатено. Ами бившия клон на Първа частна банда как пак той го взе за никакви пари. Този човек ни ограбва вече толкова години и вие го траете. Дал ви едни мизерни 30лв. и за всеки 30 е взел 300лв.
Взел ги е от мен, от теб, от всички нас. Вижте го как живее той, как живее онзи льохман дебелия му синковец. А на вас харесва ли ви как живеете - в мизерия, деца избягали да търсят препитания в големия град. А тия хрантутници тук да се изживяват като господари. Ами не искате ли да живеете като нормални европейци. Толкова много ли ви харесва да тънете в мизерия. Тази мизерия е заради такива хора като Георги Димитров - от миналото! Те трябва да си останат в миналото, а не да наглеят и да си мислят, че са голямата работа. Такива хора са като едно изпражнение случайно настъпано от колелото на историята и видиш ли вече са на върха и си викат: "Ей аз съм голяма работа". Но колелото се върти и това лайно пак ще отиде там където му е мястото - калта! Този човек заслужава едно - да бъде разследван за незаконно забогатяване и съм сигурен, че той и цялото му семейство ще бъдат разследвани за незаконно забогатяване.
10.
Яне
09.02.2015 17:31:01
3
6
Точно и ясно "Знам какво направи, защото го направи пред мен. В търсенето на лекар, който да се съгласи да работи в Карнобат."Ти защо не направи нищо Геца,ами трябваше Крумов да информира Абу Мелих за случая.Сега се учи ,защото пред теб показаха как се прави!!!
9.
до 7
09.02.2015 17:25:22
8
5
В Карнобат всички от ГЕРБ са алчни,ламтящи за власт и кражби, некадърни до един.Измежду тях няма един ,който да става.Опитват се с всички възможни средства да злепоставят Димитров,но хората виждат,постигнатото не можете да изтриете от съзнанието на хората,очевидното не можете да отречете.Успех,Димитров!
8.
Волен
09.02.2015 17:18:19
5
12
Вълчия апетит на ГЕРБ нараства!!!Горко ни ако ги допуснем да ни управляват.Не сме забравили за крадливата им кандидатка//ВП/.Твърдо НЕ на ГЕРБ.
7.
bsp
09.02.2015 17:14:08
3
7
Защо ли се обсъждат кандидатури само от БСП ?
Конюнктурата сега е такава , че и магаре да беше кмет щеше да постигне същите резултати - европари , местни такси жонглиране със заеми . За да си общественик са нужни други качества -справка кмета - Човека на Бургас. Нужни са нови хора , Необременени от партийни страсти Пък на карнобатските кметове им посиняха гърдите от хвалби . Дремиградчани , от село Дремиград .
6.
123
09.02.2015 16:48:37
5
11
Не се кандидатирай ! Излез с достойнство доброволно. По голям лъжец кмет не сме имали и по -голям крадец. Контрол никакъв, само комунисти си назначаваш на вакантните длъжности. Просто си изгубил човешкият си образ. Но има видьов ден рано ,или късно.Бог бави , но не забравя.
5.
До 2,3
09.02.2015 16:37:54
1
7
пилците се броят наесен
4.
Карнобачлия
09.02.2015 16:33:02
3
4
Кака Стефка бих я опнал!
3.
03
09.02.2015 16:24:51
4
12
На Г.Димитров още му се лапа, но да забрави вече. Късно е либе за китка
2.
л
09.02.2015 16:12:52
2
6
кой ще е мазохиста дето ще събере рекордно нисък вот от комунистите се пита
1.
BESILKA
09.02.2015 15:43:07
8
8
bsp nacionalni predateli
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачи им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачи им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Сега отговорност за българската външна политика носи този, който не подписа указа, каза служебният премиер
Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори