×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Депутатът от ГЕРБ Румен Желев: Кметът Илиян Янчев да не говори за дърводобив, а да се ограничи до състоянието на пътищата!


Депутатът от ГЕРБ Румен Желев: Кметът Илиян Янчев да не говори за дърводобив, а да се ограничи до състоянието на пътищата!
Депутатът от ГЕРБ Румен Желев(в средата) е афектиран от позицията на кмета Янчев. При това положение не ясно дали Янчев ще получи подкрепата на ГЕРБ за местните избори
09 Февруари 2015, Понеделник, 12:32 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: Иван КОЛЕВ

Това, което малко ме притеснява е, че може да залитнем на другия край и да се бичуваме като ирански шииити, каза Желев
Не е работа на кмета на Малко Търново Илиян Янчев и други неспециалисти да говорят за дърводобив и стопанисване на гори. Бих ги призовал да задават въпроси, но да оставят на експертите да дават отговори. С тези думи депутатът от ГЕРБ Румен Желев скастри Илиян Янчев, който пръв повдигна в публичното пространство темата за предполагаемата незаконна сеч в Странджа.

След като това се случи Илиян Янчев получи подкрепа от цялата страна (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ). Това бе поводът днес в Бургас на нарочна пресконференция директорът на Югоизточното държавно предприятие Пейчо Върбанов, придружаван от Румен Желев и всички началници на горски служби в региона, да изнесат подробна информация за дърбодобива в Странджа. Най-остър в изказванията си беше Желев, който е бивш началник на Горската служба в Граматиково.

Депутатът от ГЕРБ бе видимо ядосан на малкотърновския кмет и на няколко пъти му завадаше въпроса: Какво се е променила сега, че повдига в публичното пространство темата? Желев очевидно визираше периодът, в който Малко Търново си стопанисваше горите. Дори изправи като ученик началника на ДГС Малко Търново Илия Ингьозов, който е бивш шеф на общинската горска служба, за да го пита как се е работило в закритата вече общинска служба.

Острият тон на Румен Желев идва в момент, в който Илиян Янчев очаква подкрепата на ГЕРБ за предстоящите местни избори. След последните събития не е ясно дали ще получи такава.  „Аз за разлика от много други, изказващи се по темата, съм лесовъд и знам, че важно е ползването в 10-годишен период. Последните две години имаше по-сериозна сеч в Странджа, заради снеголома, който повали огромна маса дървесина. При всички случаи, ако г-н Янчев беше ограничил експозето си до излазните пътища, които признавам са в ужасно състояние – нямаше да стигнем дотук, но да се хвърлят нападки за дървена мафия – най-малко не е честно“, каза Румен Желев, който е и член на парламентарната комисия по земеделие и гори. По думите му  се минавало от едната крайност към другата – от нулев интерес към горския сектор къмбичуване на горските като ирански шиити“.

Пейчо Върбанов обеща, че още от утре ще издаде заповед за спиране на сечта в Странджа
Днешната пресконференция даде началото на сериозна дискусия за бъдещето на Странджа. Присъстваха общественици, инвеститори, кметове, заради което на няколко пъти напрежението в залата бе на път да ескалира. Директорът на Югоизточното държавно предприятие в Сливен Пейчо Върбанов тушира страстите с обещанието още от утре да спре всякаква сеч в Странджа, докато метеорологичните условия не станат подходящи. Това се прави с цел, за да се опазят горските пътища, подчерта Върбанов. Той показа твърда ръка и по отношение на проблема на жителите на село Граматиково, които тази година получили негодни дърва, а хубавите се изнасяли за Турция. Пейчо Върбанов се зарече да направи проверка още тази седмица и ако твърденията се окажат факт - да уволни началника Георги Костадинов.

Върбанов показа справка, от която стана ясно, че добивът на дървесина в Странджа се движи в параметрите между 953 хил.кубика годишно и 957 хил.кубика. Тенденцията е с всяка година да намалява. Но Бургаска област е по-особенна и заради това, че тук има най-голямо общинско присъствие – близо 40 % от горите се стопанисват от кметовете.

За да докаже, че няма нерегламентирана сеч Румен Желев обеща да инициира експертна комисия, в която да влизат лесовъди, еколози и чуждестранни одитори. Комисията трябва да започне работа до няколко месеца, зарече се Желев.

Утре дискусията по темата продължава със среща при областния управител Вълчо Чолаков. На форума ще присъстват и служители на КАТ, Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация", НАП и Инспекция по труда.

В категории: Малко Търново


Флагман.БГ Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът 29/03/2024, Петък 11:59 1
54
Коментара по темата
54.
бургазлия
11.02.2017 18:06:02
0
1
За жалост румен желев и много други като него ще продължават да са депутати,защото парламента основно е егида и дойна крава.Руменчо пак си е платил и отново ще бъде на яслата и така ще е догато "нашите" избраници се ползват с имунитета на Господ.А те са си обикновени лайна.
53.
rado
29.05.2015 01:33:51
0
2
toq mirizliv kradec rumen jelev e za zatvora toi osven krade i da palni gu6kata na bat boiko drugo ne pravi i naglei naglei na si4koto otgore ekspert e samo po krajbite nedos4e mrasno
52.
Запознат
09.04.2015 08:55:13
0
4
Странджа е защитена територия - Природен парк! Освен това е Защитена зона от Натура 2000 за опазване на дивите птици и природните местообитания. От около 20 години съществува управомощена държавна структура с около 10-15 щатни служители - Дирекцията на Природен парк (ДПП) "Странджа". Чиновниците в Парковата дирекция ежемесечно получават заплати от нашите данъци за да управляват и контролират Парка. Освен това ВСИЧКИ горскостопански документи (лесоустройствени проекти и др.) в Природния парк ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се СЪГЛАСУВАТ от Дирекцията на Парка! Попитайте колко проверки са извършени от служители на ДПП Странджа в защитената територия? Колко са санкционираните нарушители на Парковия режим, колко са съставените констативни протоколи от проверките, колко са издадените предписания и т.н. Клонят към нула!!! А след това попитайте какъв е размера на сумите, "усвоени" от ДПП Странджа за "управлението" на Парка, колко струва на съвестните данъкоплатци годишно издръжката на цялата Паркова дирекция?! И така нататък! Синекурни службици, като ДПП Странджа има мноого в системата на ИАГ и МЗХ! Ползвата за обществото от съществуването на подобни специализирани териториални звена на ИАГ е КРАЙНО СЪМНИТЕЛНА! Истината все някога ще лъсне! Нужни са спешни РЕФОРМИ! Мястото на ДПП-тата не трябва да е към ИАГ, а към МОСВ!!! В МОСВ има доста кусури, ама поне странджанските хитреци НЯМА да могат да се скатават с нищонеправене още дълго време! ДПП Странджа в сегашния си вид е синекурна служба за уреждане на държавна софра на силно наши люде: бивши уволнени директори на горски стопанства, бивша корумпирана митничарка, бивш щатен служител в Районния комитет на БКП, завършил АОНСУ и т.н.
51.
kokoban
03.03.2015 09:51:51
0
5
Прав си!!За дърводобива/незаконния/ти си най-големия спец.Но си плати и сега си под егидата на НС,мръсник такъв.Който не иска да влиза в панделата,да си плаща колкото трябва и да става народен "избр
50.
СДС
16.02.2015 02:47:39
0
11
Ами крадливо се оказа момчето Желев, затова навремето го наритахме. Но то като змийче мина през "ротарианците" и се наши в ГЕРБ, където показа своите истински качества - крадене и лъжа, рушветите не коментирам. Намери си мястото момчето от село Ливада. Докога?
49.
=====
12.02.2015 11:34:46
0
8
ама вие какво очаквате?! Да се води отчет колко се краде?! хахаахах..... Напълно нормално е поне по документи всичко да е изрядно.... Човека Ви казва, че се изсича наред, а вие четете справки....
48.
Коста
12.02.2015 01:21:05
0
16
Има и наглостта да се появява тази доказана рушветчийска гад - Румен Желев в публичното пространство. Гледал си заплатката , рушветчетата, виличката и не се пъхай там, където не ти е работа. Ама и това ще е до време, до скоро време.
47.
пич
10.02.2015 12:32:00
0
20
Румен желев е поредния политически ТРУП,от него повече човек НЕ СТАВА,и да не забравя че повече в парламента няма да е ,и после какво правим бе ГНИДО МРЪСНА ??
46.
санчо
10.02.2015 12:27:14
0
18
Като се каже за румен желев се сещам за най гнусната твар,а тя е миризливо ЛАЙНО и мръсен ЛАЙНАР,а това е най малкото което може да се каже за него,а сега се представя за някакъв "експерт" !!О БОЖЕ ела и си вземи вересиите !!!
45.
БГ
10.02.2015 09:43:39
1
18
В България да направиш политическа кариера,трябва да се научиш на кражби , схеми лицемерие,да взимаш рушвети да даваш рушвети,да лижеш гъзове.Но кажеш ли истината дупе да ти е яко .Мятат те вестници медии разни поръчкови, полиция, данъчни , прокуратура и всякакви знайни и незнайни защитници на МАФИЯТА .Пробвайте.
44.
Nabludatel
09.02.2015 22:03:32
3
27
По спокойно г-н депутат. Не бъди арогантен . Хората оценят " заслугите" ти за хала на Странджа сега. Тя никога не е била така изсичана от турско до днес , а ти растеш ли растеш в кариерата .......
43.
do 1
09.02.2015 20:26:06
4
26
Той не краде а си взема неговото,пая полагаемото.Взимаше едно време ,когато още се учеше,като млад сдсар,как колко от кого за кого.Тогава малко се беше пообъркал ,но се изучи или го научиха,и сега ъкъл дава .Знаем те Румене знаем те,да не си отворим устата,че става страшно.
42.
содом
09.02.2015 20:17:53
4
27
Румен Желев-егати тъпия.Той явно е в схемата с износа на дърва.Толкова години нищо не свърши-хората му викат търчи-лъжи,сега седнал да говори срещу кмета.Кой ли го слуша.Добре че го вземаха в София та дори и като някакъв депутат,че кой знае колко зулуми щеше да свърши тука.
41.
Kmeta
09.02.2015 19:59:13
7
6
Iliqn4o toq pyt q obyrka. Re6i da si vry6ta gorite i piar da pravi ama udari na kamyk. Teq pari4ki ve4e sa razpredeleni. Kak misli6 4e se stava deputat i kak na 67 godini ne si pensioner ? Kradene mu e maikata, ama i davane na tiq nad tebe. A ti kato malkite deca iska6 ama vsiko za tebe. U4i se ot horata kak se pravqt teq ne6ta. ,.....
Kak ne vi e sram kapka syvest u vas nqma li ?
40.
хайде на парата
09.02.2015 19:44:26
3
25
Желев,.... Желев ! Пак я завъртя сука я и на килипир я удари. За пари и майка си ще продадеш. Щял да свика експерти да проверяват дали има незаконна сеч. Да ги посоча ли поуменно - Груд Попов и Мартин Борисов. Става малко една оная работа казала на топките си "Хайде да ходим да таковаме една П...а. Пак измисли схема евала. А от фирмите дето ще правят пътищата и от тях бая лев ще падне. Не се накраде ей. И вземи върни тойотата на ЮЗДП-то стига сия карал на аванта ! Там с народното събрание служебна кола не ти ли дадаха.
39.
миризливия табан до номер 22
09.02.2015 18:38:45
1
5
искрено се надявам, но силно се съмняван тези лица да нямат финансов мотив да са там. а относно сигнала за платени и дилъри на кой да го пусна тоя сигнал, те си плащат и се пеят едни други на родната полиция
38.
Иван
09.02.2015 17:34:20
20
7
Днес присъствах на това събитие,единствения с адекватни отговори бе Румен Желев.Другите от горското излизаха с някакви цифри че се сече по малко от други години и искам да ги попитам те и за незаконата сеч ли водят статистика колко е .Много глупости изказаха господата от горските стопанства и нямам думи за тяхната наглост.
37.
!
09.02.2015 17:01:09
8
12
Иначе Желев е прав....много близък е момента в който някой ще бъде линчуван....че като се почне може и да не му се види края. Хубавото е, че се даде гласност и нещата няма да останат така. Най-малкото в села като Буково, Граматиково и други има доста заможни хора, които имат някаква тежест в обществото. И аз да попитам, къде са организацийки Зелени Балкани и прочие. Те май само за лифта на Банско се напъват....къдет ще бъде изсечено минимално количество, но ще се замени с инфраструктура. Това на фона на опустошените гори на другите места.
36.
!
09.02.2015 16:50:59
1
15
Кой е Румен Желев. Може ли журналистите да намерят някаква статистика колко е говорил в НС, колко законопроекта е вкарал....Аз този човек не го познавам....Ако всичко излезе законно, в което въобще не се съмнявам, Значи сечта в Странджа трябва рязко да се намали. Защото на някой ще му писне и оня сульо шефа на горското да не получи тротоарна екзема.
35.
Бате Гошо
09.02.2015 16:43:27
9
25
Желев защитава горската мафия а кметът заслужава похвала и подкрепа.
34.
Иван
09.02.2015 16:41:24
0
15
Пейчо Върбанов 67 г. ДС , ако не вярвате -проверете ?
33.
ЖЕЛЕВ
09.02.2015 16:06:24
7
31
ЖЕЛЕВ ти си толкова корумпиран че като видиш 5 лв се разтреперваш.Господ си знае работата.
32.
Жега
09.02.2015 16:06:05
10
15
Голямо комнетиране, много експерти се изказаха дотук гледам днес. Румен Желев не го познавам, но не виждам пък той какво е виновен, че инициира такава среща. Кметът на Малко Търново днес не виждам никакви коментари да е давал след срещата, а досега беше доста наперен
31.
Пешо
09.02.2015 16:05:23
1
22
ЯЯЯЯЯЯЯ , ето кой има интерес да се сече.... Има ли представа този как расте едно дърво. Бих го наказал - да посади 100 декара - ама от семена да ги гледа - да види - дакота е жив докъде ще пораснат... - да ги пази от гъсеници , да ги полива , да ги укрепва срещу вятъра - да видим тогава... Лесно им е на тях - да секат наготово.... ами - после?!? После какво ще стане - като иска да ходи да гърми по глигани - да видим - дали ще има и едно прасе - като няма гора... Ама акъли де?!?... Алчни , мнооого алчни... Нямат наяждане...
30.
Д
09.02.2015 15:52:22
9
19
Както вече писах по-рано- няма незаконна сеч. Просто са си изработили удобни лесоустройствени проекти и така могат да изсекат цялата гора напълно законно.
Ами господа лесовъди, какво става със залесяването? Нали мисията на Горските стопанства е да СТОПАНИСВАТ ГОРИТЕ а не само да ги секат?
29.
NIK
09.02.2015 15:44:35
2
24
КЪДЕ СА ЕКОЛОЗИТЕ?
КЪДЕ СА ОРНИТОЛОЗИТЕ?
КЪДЕ СА ЕКО ОРГАНИЗАЦИИТЕ БЕ ДА МУ ЕБА МАЙКАТА?!???????????
ЯВНО СПЪТ ЗИМЕН СЪН..........ЯВНО ГИ ПРИСПИВАТ РЕДОВНО С ПО НЯКОЛКО ТЛЪСТИ ПАЧКИ В ЧЕЛОТО?!!!!!!!!!!!!???????
ЕЙ ХОРА , САМООРГАНИЗИРАЙТЕ СЕ!!!!!.......ВИЕ БУДНИТЕ ЖИТЕЛИ НА СЕЛАТА ПО МЕСТАТА В КОИТО СЕ СЕЧЕ...!!!......И КАКТО ТЕЗИ, ПУМИЯРИ УНИЩОЖИХА ГОРАТА, ТАКА И ВИЕ УНИЩОЖЕТЕ ТЕХНИКАТА ИМ!!! ПОТРОШЕТЕ КАМИОНИТЕ ИМ , НАНЕСЕТЕ ИМ ЩЕТИ ЗА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ .........А ДА ВИДИМ ЩЕ ПОСМЕЯТ ЛИ ПАК ДА ВЛЯЗАТ ДА УНИЩОЖАВАТ ГОРАТА НИ ИЗРОДИТЕ МРЪСНИ!!!!!!!!!!
ЛОВЦИТЕЕЕЕЕЕЕ СПИТЕ ЛИ И ВИЕ ???? НЕ ОСЪЗНАВАТЕ ЛИ ,ЧЕ ТАЗИ СЕЧ ЩЕ СРИНЕ ДИВЕЧОВАТА ЕКО СИСТЕМА ??? ...ПОСЛЕ ЩЕ ВИ ВИДЯ КЪДЕ ЩЕ ЛОВУВАМЕ.......ЖИВОТНИТЕ ЩЕ ГИ ГЛЕДАМЕ САМО ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА??!!!! ... ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ЕТИКАТА НА ЛОВЕЦА ДА ОПАЗВА ДИВЕЧА И ДА СЕ ГРИЖИ ЗА НЕГО!!!??? УНИЩОЖАВАТ ГОРАТА , СЪОТВЕТНО И ДИВЕЧА ПОД НОСА ВИ, А ВИЕ СИ ЧЕШЕТЕ...........?!! НИЕ СМЕ ДЪРЖАВАТА ЕЙЙЙЙЙ , НИЕ СМЕ ДЪРЖАВАТА ....НЕ ПУМИЯРИТЕ КОИТО НИ ОГРАБВАТ РЕСУРСИТЕ И ПРИРОДАТА!!!!!!!!!!!..........ПОГЛЕДНЕТЕ И ЗАПАДНА СТРАНДЖА, НЕ САМО "ПАРК СТРАНДЖА".....КОЙТО Е ПАРК САМО НА КНИГА ДЕ.......!!..........УНИЩОЖИХА Я , ИЗРАВНИХА БАИРИТЕ С ТРЕВАТА!!! ОТВОРЕТЕ "ГУГЪЛ КАРТИТЕ" И ВИЖДЕ С ОЧИТЕ СИ!!!!!! ПУМИЯРИ ЛЪЖЛИВИ.............НЯМАЛО НИКАКВА РАЗБИРАШ ЛИ НЕЗАКОННА СЕЧ!!!!!
28.
Бебчо
09.02.2015 15:39:32
4
29
Този Желев е голяма СГАН, пълен Наглец. Той, Пейчо Върбанов и хора на доста по-високо ниво са в цялата схема с дървения материал, като техен покровител е Д.П., повече известен като "Бебчото" на Бате Б.
27.
NIK
09.02.2015 15:36:10
3
22
ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ СТРАНДЖАНЦИ, ЖИТЕЛИ НА СЕЛАТА В СТРАНДЖА ДА СЕ САМООРГАНИЗИРАТ РЕДОВНО, КАТО ДРУЖИНИ И ДА СПРАТ СЪС СРЕДСТВА С КОИТО НАМЕРЯТ ЗА ДОБРЕ МРЪСНИТЕ ДЕПЕСАРСКИ КОПЕЛЕНЦААА, КОИТО ОПУСТОШИХА, ОПУСТОШАВАТ И В ТОЗИ МОМЕНТ БЪЛГАРСКАТА НИ ГОРА И ПРИРОДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! АЗ СЪМ СТРАНДЖА!!!!!!! БОГ ДА ПАЗИ СТРАНДЖА И МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!.........НО НИЕ ТРЯБВА ДА СИ ПОМОГНЕМ ...ЗА ДА НИ ПОМОГНЕ И БОГ!!!!!!!!!!
26.
Geri
09.02.2015 15:28:56
19
24
Браво бе, Янчев!Със своите мръсни игрички, какво постигнахте?Ще изгоните и последните останали млади хора в Странджа.Да, гоните ги, защото им вземате хляба със своята злоба.Всички млади избягаха в големия град точно по твоя мандат.От хубаво ли?Едва ли.И всичко това е за да отмъстите на горския сектор и неговите управници.Само преди месец бях свидетел ти да присастваш на техния банкет, да седиш до тях и да се усмихваш, да ядеш от храната им, да се целувате и прегръщате.Е какво стана?Не ти платиха, както се бяхте договорили или се разсърди , че не ти върнаха общинските гори, една много хубава сумичка.Та нали ти самия сечеше повече от допустимото, изнасяше повече от тях!!!Янчев, смешен си.Стана за посмешище!А и замисли ли се колко гласа изгуби за избурите???
25.
ловец
09.02.2015 15:20:30
10
29
Подкрепям кмета на Малко Търново Илиян Янчев. Възмутен съм от думите и действията на Румен Желев.
Вместо ГЕРБ да спре дървената мафия те я защищават
24.
Будник
09.02.2015 15:14:04
3
12
Първо да си зададем въпроса: Защо беше преместено в гр. Сливен Югоизточното държавно предприятие?Дали Сливналий ги интересува какво става в Странджа ?Освен да обслужват нечии интереси и да прибират комисионни?"На калпавия водолаз водораслите му пречат" и сега пътищата се поставят на дневен ред вместо същността на въпроса за изсичането на Странджа.Ще спрат изсичането до по-добри метеорологични времена,да отшуми малко шумотевицата около този проблем и след това отново с пълна сила.
23.
Галя
09.02.2015 15:12:58
1
7
Защо не ми публикувахте коментара?Защото казвах истина, която не ви хареса ли?Продажна медия.
22.
До 18
09.02.2015 14:58:33
1
12
Ейййй страшна работа сме ние българите . Защо когато се появи едно будно общество и веднага трябва да опорочи ?! Ако имаш данни за някой ,че е платен боец или пласиор говори с имена и доказателства за това , защото така ме навежда на мисълта ,че ти си платен да защитаваш интересите на някоя партия с цел да смачкате будните граждани .
21.
Дъбчо
09.02.2015 14:58:24
1
17
Че има сеч в Странджа и сигнали за незаконна такава е ясно. Обаче как могат горските да проверяват частни фирми - ето това вече е препъни камък. Не забравяйте, че община Малко Търново вече не стопанисва общинските гори, има частни фирми, които си извършват сеч и изнасят дърва. Камионите вече подлежат на проверки от ДАИ, така че стига сте си трили ръцете със служителите на Горското
20.
dyrvar
09.02.2015 14:44:21
3
16
Лъжец! Че и нагъл! Тези хора трябва да ги спре някой! Валери Симеонов и той обеща да спре износа ама се скри или забрави май....
19.
Петков
09.02.2015 14:38:40
1
13
Пътят от Вълчаново ханче до Кирово е почти изцяло разрушен, именно от превозвачите на нелегална сеч. Не отдавна в статия на Флагман, подробно бе описано и показано състоянието му, но мерки все още не се предприемат. Масовото изсичане на горите в Странджа вече е извън контрол и е време да се предприеме нещо, преди да е станало прекалено късно.
18.
миризливия табан до номер 10
09.02.2015 14:27:51
7
4
първо пише се травестит, а пък се изписва отделно, а не слято

по темата: тези момчета най вече първия може да си ги наемеш за всичко бой, агитка и тн.

да не забравяме че и малко дрога са пласирали през годините
17.
лесовъд
09.02.2015 14:04:12
3
24
Странно, когато кмета стопанисваше10 000 ха гори си траикаше, сега когато съда ги възстанови на държавата изведнъж се развика -дръжте крадеца.
Защо не проверят общинските гори в Приморско, Созопол, Поморие и Несебър, за Сунгурлаге просто трябва да се отворят протоколите от проверките на ИАГ, ако вече не са подменени или скрити.
Общинските гори със закон трябва да се стопанисват от държавните горски и ловни стопанства, като те отчитат пари за общините.А екип лесовъди назначени към общината да проверяват правилно ли се маркира и извършва сечта.
УЖ дървесината от общинските гори трябваше да е занаселението , а тя отива за търговия!
16.
Дончев до 8
09.02.2015 13:56:49
5
6
Ако беше присъствал на срещата щеше да разбереш ,че това не е така , поне това се разбра от интервюто което дадоха пред медиите .
15.
Стойко Стоянов
09.02.2015 13:50:08
0
15
А Жабов присъстваше ли на срещата? Може би община Средец не е в района на Странджа? Щеше да им обясни как се сече законно всяка година все повече и повече.
14.
Горски
09.02.2015 13:41:51
14
13
Коментиращите очевидно не са присъствали на срещата, а написалият статия най-вече. Г-н Янчев, който така ревностно всички защитават, до голяма степен мълчеше през цялото време и прие всички констатации и факти, направени от Желев и Върбанов.
13.
Стоян
09.02.2015 13:38:23
32
16
Прав е Румен Желев, че не може всеки да става и да се изказва като голям професионалист. Кметът май си прави кампания от рано....
12.
Дървена мафия
09.02.2015 13:37:35
8
34
Аве ей мистър Желев,, от къде извадихте тази наглост? Имате наглостта да твърдите,че МАСОВАТА сеч е законна? Па от кога бивши бургаски охранителчета работещи за олигарси разбират от сеч, гори и т.н.? Наглец градлив. ДАНО ХОРАТА СЕ ВДИГНАТ И ВИ СРИНАТ КАСИЧКАТА ОТ ДЪРВЕСИНАТА НА СТРАНДЖА. Жалко, че ГЕРБ дава място на утрепки като вас. Гласувам за тях, но може и да размисля ако след тази ви "компетентна" изява не ви отстранят.
11.
еи
09.02.2015 13:36:54
2
34
желев имаш ли дърва на вилата до приморско или си на турска газ бе гъз ненаяден.покажи един билет на твойто име бе.
10.
До номер 8
09.02.2015 13:33:22
3
9
Апък ти си нископлатен транестит
9.
НМ.(народна милиция)
09.02.2015 13:29:34
9
23
Точно кмета може да говори за дърводобив защото е истински Българин и милее за това,което се случва.Да не би случайно Р.Желев да притежава фирма за дърводобив??или е поредната фифура в България,която се опитва да изкара пари на гърба на Родината.
8.
миризливия табан
09.02.2015 13:29:07
17
11
момчетата с знамената са платена агитка!!!
7.
INFORMIRAN
09.02.2015 13:23:50
0
19
MILIONERA VARBANOV SHA SPRE SECHTA V STRANDJA...MI SHTO NE IA SPRE V SLIVEN, KOTEL, IAMBOL, TVARDIZA ??? SHA SPRE AMA GO NEMA... A ZA STRANDJA, DA TAM MOJE I DA SE SPRE...VREMENNO TAKA DA SE KAJE... POSLE, KAKTO TE SI ZNAIAT.
IA DA SA OGLEDA VARBANOV KVI KOLI KARAT GORSKITE MU VAV SLIVEN, PA SETNE DA PRIKAZVA.
6.
555
09.02.2015 13:09:35
3
25
То миналата година сняг не валя тоя за снеголом говори. И откъде я изкара тая справка и как да се гарантира че е вярно това което пише вътре, а не са просто измислици
5.
Глас народен, глас в пустиня
09.02.2015 13:05:59
1
19
Мила родна картинка.
4.
dj
09.02.2015 13:04:13
4
38
Като ги гледам такива продажници като тая гнида Желев и ме е срам, че съм българин. Те хората да не слепи бе царвул, какво ни правиш на глупаци
3.
toni
09.02.2015 12:55:50
3
19
А къде е грудовския кмет?!Пътят Вълчаново ханче-Кирово е ужасен.Вече може да се мине само с танк.А иначе полицията следи за винетки.А явно и тоя край няма проблеми със сечтта.
2.
Бургазлия
09.02.2015 12:51:36
3
37
Глупак! Няколко села пищят, цяла България се загледам към скандалите в Странджа, а той се мъчи да премества фокуса върху пътищата! Колко евтин трик ! Що не обърне внимание господин Желев върху състоянието на пътищата на община Среден. Тези в Малко Търново изглеждат като писти от Формула 1 в сравнение с тях.
1.
256
09.02.2015 12:50:03
5
42
Желев много крадеш
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Вноската за общината ще е около 14 хил.лева годишно, но добавената стойност – много висока Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Разговорите вървят спокойно и конструктивно, отбеляза държавният глава Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Не е ясно как се е почувствал Стефан и какво ще последва, щом блондинката се прибере у дома след днешния ефир Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Ако я поискате, може би ще ви бъде предоставена, заяви бившата енергийна министърка Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" По-голямата част от трасето вече е обновено Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Наред с това е спечелен и още един проект – за 1,6 млн.лева, с които ще се подмени уличното осветление в 17 населени места Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Илияна Раева показа страхотната си фигура Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Инспектор Никола Тодоров от Второ РУ-Бургас пък призова човекът, който е загубил пари край НУМСИ „Панчо Владигеров“, да се обади в полицията
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори