×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кметът на Малко Търново подложен на телефонен терор след разкритията за сечта в Странджа


Кметът на Малко Търново подложен на телефонен терор след разкритията за сечта в Странджа
Градоначалникът, който обяви война на горската мафия, започнал да получава позвънявания с мълчание от скрит номер
09 Февруари 2015, Понеделник, 02:14 ч.

След като всичко е законно, защо горските се крият в гората, когато видят телевизионна камера, пита Илиян Янчев

Кметът на Малко Търново Илиян Янчев е подложен на телефонен терор. Градоначалникът, който обяви война на горската мафия, започнал да получава позвънявания с мълчание от скрит номер. Засега обаче той не смята да се отказва от усилията да спре незаконната сеч. 
След негов сигнал, екипът на Нова телевизия снима огромен камион край странджанското Младежко в момент, в който се товари с поредната порция изсечени дървета. Служители на Горското стопанство, които трябваше да контролират процеса, обаче избягаха, след като видяха телевизионната камера. Те върнаха машината обратно в гората и се скриха.
Водачът на тира Иван Петров обясни, че ще извози 25 тона дървесина. На въпроса кой го контролира какво количество ще натовари, той отговаря, че горските били там. В калта обаче е останал само джипът им.
След като всичко е законно, защо тези хора бягат, каза пред камерата на Нова телевизия Илиян Янчев.
„Вечер засичаме камиони, които са без регистрационни номера. Движат се в неизвестна посока, но най-вероятно за чужбина. Знам, че в Родопите има подобни случаи. Там пресичат границата през черните пътища, без да минават през КПП-та“, заяви Норас Бохосян от село Младежко.
Заместник-министърът на земеделието и горите Георги Костов съобщи, че в сряда Министерският съвет ще приеме постановление, с което ще се увеличат със 103 000 хектара защитните гори. Той уточни, че всички дейности там ще са насочени към това гората да изпълнява защитните си функции към инфраструктурата и към човека. „Предприемаме мерки за спиране навлизането на техника, когато пътищата са мокри и това води до тяхното разрушаване. Ще се ограничи интензивността на сечта и видовете сечи. Няма да може да се взема повече от 20% от дървесината в горските насаждения. Данък ДДС няма да се връща за износителите на необработена дървесина. Това ще намали износа“, прогнозира Костов.
Председателят на Съюза на лесовъдите Иван Палигоров пък заяви, че било глупаво да се говори, че сечта в горите е причина за наводненията. 1% от дървесния запас, който има в нашите гори, се изсича годишно, съобщи той. Не съм палил, но прадядо ми е правил това, призна Палигоров. Той призна, че е имало поголовна сеч в българските гори, но не сега, а преди 200 години.
Всеки, който има сигнал, нека да го отправя към Министерството на земеделието. Ще отговорим на всяка жалба, увери Георги Костов.

В категории: Малко Търново


15
Коментара по темата
15.
Радев
09.02.2015 15:29:27
0
5
От години е известно: изработиш ли подходящ лесоустройствен проект, можеш да изсечеш цялата гора до корен напълно законно. Точно това се и прави.
Монетата обаче има и друга страна. Навремето с отчисленията от така наречената тарифна такса на корен, с други думи процент от стойността на всеки отсечен кубик се формираше фонд Лесокултурни мероприятия. С парите от него всяка година горските стопанства залесяваха стотици декари нови гори.
Кмете, щом си казал "А"- сечта, повдигни въпроса и за "Б"- какво става със залесяването. Тебе поне може да те чуят.
14.
до 13 -ник
09.02.2015 13:31:27
1
2
Благодаря ти ник ,но малко е сложно.Тук работя в рекламна агенция-програмен оператор.Тук в родина едва ли бих намерил подобна работа-защо.Като начало ще ми поискът хиляди дипломи, изкарани курсове за незнам какви професии и условия на които и кандидат-космонафт не би ги издържал.Относно парите не съм милионер но не съм и без доходи но да се кандидатирам за кмет не става.Но за изборите ще си дойдем да гласуваме със семейството ми.За кого -не знам.Не ставам за кмет-малко късно ми е .А и не знам с кого в тази администрация да работя.И сега спирам ,защото трябва да се и работи и то доста здраво .Поздрави.И не се давай на мишоците.
13.
НИК
09.02.2015 12:34:00
1
3
"№12", АВТОРА НА ЛИЧНИЯ РАЗКАЗ ...ЩАСТЛИВ СЪМ ,ЧЕ СА ОСТАНАЛИ ТАКИВА ЕМИГРАНТИ КАТО ТЕБ........ТИ СИ ДОСТОЕН БЪЛГАРИН.........ДОРИ СИ МИСЛЯ,ЧЕ СИ НАЙ-ДОСТОЙНИЯ ДА СТАНЕ КМЕТ НА МАЛКО ТЪРНОВО!!!!!!!! ДАНО СЕ ЗАВЪРНЕШ В МАЛКО ТЪРНОВО И АКО СИ СЪБРАЛ НЯКОЙ ЛЕВ ДА ГО ИНВЕСТИРАШ ТАМ РАЗУМНО .......ИЛИ КАКТО КАЗАХ НЕ СЕ КОЛЕБАЙ ДА СЕ КАНДИДАТИРАШ ЗА КМЕТ ПРЕЗ 2015 ГОДИ! БИХ СЕ ГОРДЯЛ С ТАКЪВ КМЕТ !!!!!!!!!!!
12.
Духът на България-извън България
09.02.2015 10:53:41
3
13
Дойдох си на гости за нова година в МалкоТърново. Е всичко е както преди въздухът чист ухае на България,не е както в Берлин.Улиците празни, тук там някой дядо и баба останали да пазят духът на родината !И пълно с озлобени и нагли цигани. В далечината забелязвам една фигура, която се е спряла на средата на шосето до бившата книжарница. Доближавам се до нея и виждам, че е възрастна женица с една почти празна пазарска торбичка .
- Момче, спри за малко .
- Да, бабо, кажи.
- Аз май съм се объркала чедо !
Поглеждам я учудено. Бабата стои и безпомощно ме гледа.
- Тръгнах към дома си, ама май съм поела в друга посока! - и избърсва една сълза от очите си.
- Къде живееш? - питам я.
- Ами на до механата ,аз съм леля ти Станка-не ме ли позна
- Не - отвръщам аз.Бабата ме поглежда и очите и отново се насълзяват.
- Как така се обърках - тюхка се женицата и оправя притеснено забрадката си.
- Да те съпроводя до домът ти - успокоих я аз.
- Благодаря ти - изохка тя и от очите и се стекоха сълзи.
Изпратих я и тръгнах по тихите празни улици , но нещо в мен се промени в главата ми нахлуха въпроси .Къде ли се скитат чедата на бедната женица ?Дали и моята майка няма да стои един ден така объркана насред нищото ? А аз пътник по чужди земи ,вече не изпитвах удоволствие от разходката си . В главата ми незнайно от къде минаха сцени от група пенсионери, които плащат редовно разходите си и търпеливо чакат на опашките пред пощата да си платят тока и водата. После пред погледа ми преминаха сините лампи на депутатските мерцедеси. И голата истина блесна като току-що избърсан от прахта прозорец. Как живеят с пенсиите си хората, които построиха България ? За това едва ли мисли правителството и общинското ръководство! Но всъщност, какво означава думата Правителство? Народно събрание? Закони?Община?Просто думи, от които се възползват определена група хора, а друга, по-голяма ги изпълнява с илюзията, че по-малката ще се сети за тях. Какви илюзии! Но само те остават на бедния народ! Надежда, която да го крепи през тежките зимни нощи, до мига, в който ще попита объркан, застанал смутен и отчаян на средата на пътя:
- Аз май се обърках чедо ..А далече някъде ще се чуват клаксоните на колите, возещи най-голямата причина за неговото объркванеА далече някъде ще се чуват клаксоните на колите, возещи най-голямата причина за неговото объркване, отдалечавайки я от проблема и водеща я към поредния банкет и пресконференция. "За тази година имаме такъв и такъв растеж...", "Инфлацията е само... процента"... Вече сме европейци... Осигурихме... работни места...." ... А бедният народ, който вече е остарял, продължава да стои в средата и сълзите му капят по земята, която е обработвал дълги години и която единствена ще се погрижи за него , отдалечавайки я от проблема и водеща я към поредния банкет, нова кооперация или ескурзия до топлите острови. "За тази година имаме такъв и такъв растеж...", "Инфлацията е само... процента"... Вече сме европейци... Осигурихме... работни места...." ... А бедният народ, който вече е остарял, продължава да стои в средата и сълзите му капят по земята, която е обработвал дълги години и която единствена ще се погрижи за него !Довиждане Малко Търново.Не сбогом - но докога.
11.
НИК
09.02.2015 10:25:57
2
14
ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ СТРАНДЖАНЦИ, ЖИТЕЛИ НА СЕЛАТА В СТРАНДЖА ДА СЕ САМООРГАНИЗИРАТ РЕДОВНО, КАТО ДРУЖИНИ И ДА СПРАТ СЪС СРЕДСТВА С КОИТО НАМЕРЯТ ЗА ДОБРЕ МРЪСНИТЕ ДЕПЕСАРСКИ КОПЕЛЕНЦААА, КОИТО ОПУСТОШИХА, ОПУСТОШАВАТ И В ТОЗИ МОМЕНТ БЪЛГАРСКАТА НИ ГОРА И ПРИРОДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! АЗ СЪМ СТРАНДЖА!!!!!!! БОГ ДА ПАЗИ СТРАНДЖА И МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!.........НО НИЕ ТРЯБВА ДА СИ ПОМОГНЕМ ...ЗА ДА НИ ПОМОГНЕ И БОГ!!!!!!!!!!
10.
престъпен хороскоп за 2015 година
09.02.2015 10:21:08
3
3
ОВЕН

Наемни убийци
Престъпни наклонности: Най-добри са като наемни убийци и биячи.
Овни за пример: Адолф Хитлер, бившият президент на Република Сръбска Радован Караджич (обвинен в Хага за около 200 хил. загинали, но има други стотици хиляди, които все още го тачат като герой), Сара Джесика Паркър и Винсент ван Гог.
Вие сте безмилостни фанатици. Егоцентрични, егоистични и без капка мисъл за околните. Ако се съди по най-видния представител на вашия зодиакален знак (знаете за кого говорим), Овните сте изчадия от Ада.
Място според арестите: От 12 зодиакални знака Овните са на 4 място.
ТЕЛЕЦ

Пране на пари
Престъпни наклонности: Телците са опасни и сприхави. Обикновено ги хващат за пране на пари.
Телци за пример: Владимир Илич Ленин (между 50 и 200 хил. в лагери), Ким Чен Ир (между 600 хил. и 1 млн. измират от глад по време на управлението му). Саддам Хюсеин (само 100 000 са избитите кюрди при етническо прочистване).
От вас на човек може да му се изправи косата. Вие сте вторият най-опасен зодиакален знак по данни на ФБР. Защо втори? Вероятно заради вродения ви мързел.
Място според арестите: 2
БЛИЗНАЦИ

Най-неуловими в зодиака
Престъпни наклонности: Изкусни измамници, фалшификатори, крадци - изобщо мошеници от класа. Нищо чудно, че най-рядко ги залавят. Всъщност те почти никога не се захващат с тежки престъпления - да се цапат с кръв не им е по вкуса.
Видни Близнаци: Маркиз дьо Сад, Че Гевара, Хю Лори, Айман ал-Зауахири, дясната ръка на бин Ладен. За кой от тях има данни за жертви?
Вие сте Дракула на наркотици. Кикотещ се, извратен, ненормален и чудовищно умен изверг. Като навита до край пружина сте.
Място според арестите: 12-о, последно.РАК

Касаплъкът ги влече
Престъпни наклонности: Това е зодиакалният знак на криминално проявените. По затворите лежат най-много представители на този знак. Видни Раци: експрезидентът на САЩ Джордж Буш-младши, крал Хенри VIII (онзи с 6-те жени), овцата Доли (първата клонирана - родена е на 5 юли) и Майк Тайсън (който хапе противниците по ушите). Свръхчувствителни и нестабилни, те са извършители на най-жестоките престъпления. Обикновено извършват убийства от страст, не се задоволяват само с един труп и до жертвите оставят някакъв отличителен знак.
Място според арестите: 1
ЛЪВ

Колят от честолюбие
Престъпни наклонности: Много опасни, извършват престъпления от честолюбие.
Видни Лъвове: Италианският Хитлер - Бенито Мусолини (на съвестта му лежат 30 хил. етиопци, избити по време на италианскат окупация и около 400 000 италианци, загинали във Втората световна война), Слободан Милошевич (230 000 жертви), монахът-мошеник Григорий Разпутин, легендарната шпионка Мата Хари и Наполеон Бонапарт. Безмалко да пропуснем Хълк Хоугън и Бил Клинтън. Хиперсексуални и суетни перверзници, които ламтят за слава.
Място според арестите: 10
ДЕВА

Хакерски атаки
Престъпни наклонности: Тяхна специалност са кражбите с взлом и хакерските атаки. Никога не отиват на обекта невъоръжени. На скрито в сейфа често имат складиран цял арсенал.
Видни Деви: Лидерът на палестинската автономия Ясер Арафат, певецът Бари Уайт, руският цар Иван Грозни (който е бил нетипична Дева - избухлив и отмъстителен), Ейми Уайнхаус, Брус Спрингстийн и Роалд Дал. Обичате да си пъхате носа в чуждите работи, нали? Оттук и страстта ви към проникването в чужд имот с взлом. Хакерството - също.
Място според арестите: 6ВЕЗНИ

Корупция и контрабанда
Престъпни наклонности: Корупция, контрабанда и други “чисти престъпления”. Но понякога стават добри серийни убийци. Видни Везни: Серийният убиец Чикатило, известен още като Ростовския канибал (убил и изнасилил 53-ма, повечето от които деца), философът Ницше (основно влияние над Хитлер), Лий Харви Осуалд (убиецът на Дж. Ф. Кенеди), албанският диктатор Енвер Ходжа (няма точни данни за жертвите на режима му). А също и Снууп Дог и Джон Ленън. Сред въздушните знаци Везните са най-престъпните. Те са въоръжени и страшно опасни.
Място според арестите: 7
СКОРПИОН

Садистични убийци
Престъпни наклонности: Садизъм, престъпления на страстта, но често стават и наемни убийци. Видни Скорпиони: Мария Антоанета (онази с пастите), Йозеф Гьобелс (министър на пропагандата в нацистка Германия, благодарение на него и фюрера му през Втората световна война загиват 46 млн. човека само в Европа) и Мики Маус (рожденият му ден според “Уолт Дисни” е 18 ноември).
В квартала изчезват кучета? Огледайте се, сигурно в сенките дебне някой Скорпион. Те лесно губят контрол. В състояние са да ликвидират човек, само защото ги е ядосал.
Място според арестите: 9
СТРЕЛЕЦ

Измамници и обирджии
Престъпни наклонности: Измамници, крадци и обирджии. Обикновено не нараняват жертвите си. Престъпният свят е пълен с представители на този слънчев знак, но рядко ги хващат.
Видни Стрелци: Йосиф Висарионович Сталин (приписват му вина за 20 млн., от тях 14,5 млн. умрели от глад, повече от милион екзекутирани “врагове на народа”, 9,5 млн. изпратени в лагер), чилийският диктатор Аугусто Пиночет 3197 избити след военния преврат 1973 г.), колумбийският наркобарон Пабло Ескобар. Най-престъпни са от огнените знаци, но и най-трудни за улавяне.
Ниво на неуловимост: 3КОЗИРОГ

Организирана престъпност
Престъпни наклонности: Всякакви. Крадат, убиват, участват в контрабанда на наркотици. Но най-вече се замесват в организираната престъпност. Предимно като шефове.
Видни Козирози: Угандийският диктатор Иди Амин, известен като Африканския касапин (около 300 хил. жертви), Мао Цзе Дун, Мистър Бийн - актьорът Роуън Аткинсън, Дейвид Бауи и Елвис Пресли (и двамата са родени на 8 януари). По-садистични са дори и от Скорпионите, маниаци на тема контрол. Целият им живот е една теория на конспирациите.
Място според арестите: 5
ВОДОЛЕЙ

Ало- измамници
Престъпни наклонности: Повечето бандити от тази зодия са хакери, мошеници, “ало”-измамници и манипулатори.
Водолеи за пример: Серийният убиец Недялко Димитров-Момата (20 жертви), Николае Чаушеску (5 хил. убити само при свалянето на режима му, вероятно стотици хиляди са измрели от глад), Ким Чен Ир.
Поздравления! Вие сте член на горда армия от упорити, инатливи и твърдоглави същества. Злопаметни и отмъстителни сте. Тежко и горко на прокурора, който би ви изпратил зад решетките!
Място според арестите: 11
РИБИ

Наркотрафик и убийства
Престъпни наклонности: наркотрафиканти, убийци, всякакви престъпления, свързани с употребата на забранени субстанции.
Риби за пример: Осама бин Ладен, Джъстин Бийбър (стотици милиони жертви), ген. Ратко Младич (8100 мюсюлмани убити само при етническата чистка в Сребреница).
Обикновено Рибите са мързеливи наркомани, без връзка с реалния свят. Понякога се увличат по религиозния екстремизъм и стават магнетични водачи. Което в глобален мащаб е по-смъртоносно от действията на някой дребен сериен убиец.
Място според арестите: 8
9.
НИК
09.02.2015 10:21:01
1
7
КЪДЕ СА ЕКОЛОЗИТЕ?
КЪДЕ СА ОРНИТОЛОЗИТЕ?
КЪДЕ СА ЕКО ОРГАНИЗАЦИИТЕ БЕ ДА МУ ЕБА МАЙКАТА?!???????????
ЯВНО СПЪТ ЗИМЕН СЪН..........ЯВНО ГИ ПРИСПИВАТ РЕДОВНО С ПО НЯКОЛКО ТЛЪСТИ ПАЧКИ В ЧЕЛОТО?!!!!!!!!!!!!???????
ЕЙ ХОРА , САМООРГАНИЗИРАЙТЕ СЕ!!!!!.......ВИЕ БУДНИТЕ ЖИТЕЛИ НА СЕЛАТА ПО МЕСТАТА В КОИТО СЕ СЕЧЕ...!!!......И КАКТО ТЕЗИ, ПУМИЯРИ УНИЩОЖИХА ГОРАТА, ТАКА И ВИЕ УНИЩОЖЕТЕ ТЕХНИКАТА ИМ!!! ПОТРОШЕТЕ КАМИОНИТЕ ИМ , НАНЕСЕТЕ ИМ ЩЕТИ ЗА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ .........А ДА ВИДИМ ЩЕ ПОСМЕЯТ ЛИ ПАК ДА ВЛЯЗАТ ДА УНИЩОЖАВАТ ГОРАТА НИ ИЗРОДИТЕ МРЪСНИ!!!!!!!!!!
ЛОВЦИТЕЕЕЕЕЕЕ СПИТЕ ЛИ И ВИЕ ???? НЕ ОСЪЗНАВАТЕ ЛИ ,ЧЕ ТАЗИ СЕЧ ЩЕ СРИНЕ ДИВЕЧОВАТА ЕКО СИСТЕМА ??? ...ПОСЛЕ ЩЕ ВИ ВИДЯ КЪДЕ ЩЕ ЛОВУВАМЕ.......ЖИВОТНИТЕ ЩЕ ГИ ГЛЕДАМЕ САМО ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА??!!!! ... ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ЕТИКАТА НА ЛОВЕЦА ДА ОПАЗВА ДИВЕЧА И ДА СЕ ГРИЖИ ЗА НЕГО!!!??? УНИЩОЖАВАТ ГОРАТА , СЪОТВЕТНО И ДИВЕЧА ПОД НОСА ВИ, А ВИЕ СИ ЧЕШЕТЕ...........?!! НИЕ СМЕ ДЪРЖАВАТА ЕЙЙЙЙЙ , НИЕ СМЕ ДЪРЖАВАТА ....НЕ ПУМИЯРИТЕ КОИТО НИ ОГРАБВАТ РЕСУРСИТЕ И ПРИРОДАТА!!!!!!!!!!!
8.
Радев
09.02.2015 10:20:02
1
9
Може да не долюбваме кмета; може да смятаме всичко за предизборна агитация; може и при общинските гори да се е сякло доста.
Но- в този случай трябва безусловно да го подкрепим защото каузата за опазване на гората е обща. И защото високо трябва да се каже истината, че сечта вероятно е напълно законна- чрез изработване на удобни за целта лесоустройствени проекти.
Иначе- казано с много тъжна ирония- добре че 2/3 от Странджа е в Турция, недостъпна за нашенските "бизнесмени"
7.
FES
09.02.2015 10:13:19
9
1
SAMO DPS
6.
крушката
09.02.2015 10:08:57
0
5
Дето викаше последния истински българин Тодор Живков
''Какво ще решавате вие бе?Ще решава който има пари''Кудкудякат ли кокошките на двора а?Единственното което остана на България са над 300 партии но не стават за нищо !!!
5.
Невенов
09.02.2015 09:56:05
1
12
Полиция, Прокуратура - КЪДЕ СТЕ - ИМА ЗАПЛАХА ЗА ЧОВЕШКИ ЖИВОТ???

МИНИСТЕРСТВОТО - КЪДЕ СТЕ ДА ПРАТИТЕ ПРОВЕРКИ НА ГОРСКОТО?

СЪДА КЪДЕ СТЕ ДА ВКАРАТЕ В ЗАТВОРА КРАДЦИТЕ НА ДЪРВЕСИНА?

ИЗГНИЛА БЪЛГАРИЯ, АКО ТАКА ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАШИТЕ ДЕЦА ЩЕ ЖИВЕЯТ В ЧУЖБИНА, А БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ИМА.
4.
dr
09.02.2015 09:40:26
8
6
Илияне, не се прави , че не ти снасят
3.
Стоян Малкотърновския
09.02.2015 09:35:01
2
20
Прокуратурата защо бездейства - заплашват кмет!!! Намери се един смел човек , който излезе срещу цяла мафия.. Долу ръцете от кмета Янчев , да застанем зад него всички с единна кауза - Да спасим Странджа!!!т от тази грандиозна кражба и до един - зад решетките... Кмете - с тебе сме!!!!!
2.
engqzov
09.02.2015 09:26:44
2
7
тоя тир откога взи да вози по 25 кубика бе буклуци.излагация.
1.
engqzov
09.02.2015 09:26:44
1
5
тоя тир откога взи да вози по 25 кубика бе буклуци.излагация.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Скандал заради арменския геноцид в НС, Желязков не стана на крака, ДПС напуснаха залата Скандал заради арменския геноцид в НС, Желязков не стана на крака, ДПС напуснаха залата На Председателски съвет не се постигнало съгласие за почитане на жертвите Сглобката хвърля Ваня Григорова срещу БСП? Пъзелът на кукловодите не излизал заради Нинова Сглобката хвърля Ваня Григорова срещу БСП? Пъзелът на кукловодите не излизал заради Нинова Зад бившата кандидатка за столичен кмет стоят същите хора, които бяха и зад Елена Йончева – Пеевски и Борисов, каза Калоян Методиев Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Една пета от българите изразяват одобрението си за служебния кабинет на Димитър Главчев, а 39% не го одобряват Християнско ли е да раздаваш парите от осигурителните вноски на хората за помощи? Християнско ли е да раздаваш парите от осигурителните вноски на хората за помощи? Дават ги на калпак и никой не знае дали тези пенсионери, които са на минимална пенсия, нямат други доходи, призна Иванка Шалапатова Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   И Общинският съвет в Бургас иска от вътрешния министър полицейски участък в кв. Сарафово И Общинският съвет в Бургас иска от вътрешния министър полицейски участък в кв. Сарафово Този социален проблем засяга 6 000 жители на квартала, чийто брой нараства почти двойно през летния сезон Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища
Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори