×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

АБВ поряза амбициите на сексапилния Балабанов в Царево, предпочете лекаря Елефтеров


АБВ поряза амбициите на сексапилния Балабанов в Царево, предпочете лекаря Елефтеров
Даниел Балабанов влезе в ОбС през 2011 г., но бързо му омръзна ходенето на сесии и замина за София, откъдето се върна като кандидат за депутат
06 Февруари 2015, Петък, 18:26 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Бившият общински съветник от БСП, който се завърна в местната политика като кандидат-депутат в листата на Първанов, остана извън ръководството на партията



АБВ поряза политическите амбиции на сексапилния бивш общински съветник Даниел Балабанов и го остави извън общинското ръководство на партията. На учредително събрание в морската община за лидер на структурата е избран лекарят д-р Рафаил Елефтеров, който е от Царево и работи като специалист в МБАЛ-Бургас. Балабанов не фигурира и като член на новото ръководство.
Д-р Рафаил Елефтеров е лидер на АБВ в Царево

На миналите местни избори Даниел Балабанов беше избран за общински съветник от групата на БСП. Тогава той се прочу като колоритен кандидат за местната власт, заради екзотичното си занмание преди да се заеме с политика. Той е бил част от еротичната формация Dangers, известна с горещи стриптийз прояви. В местния парламент нямаше забележителни изяви. Там остана едва пет месеца, след което напусна ОбС и замина за София.

Две години след това се завърна в Царево като кандидат-депутат на АБВ по време на парламентарните избори на 5 октомври 2014 г. и със свои намерения да развива туристически бизнес.

В категории: Царево


64
Коментара по темата
64.
....
23.02.2015 17:21:43
1
2
ДОНКА ПРОКОПОВА - учител по Б.Е.Л.
КРАСИМИРА ПЕТКОВА - учител по англ. език
Всички знаят, че Петкова е любовница на Налбантов. Двамата не крият връзката си и много често я демонстрират. Обикновено, когато говори за Петкова, Налбантов говори и за Прокопова и постоянно сравнява едната с другата. Прокопова се е наложила като неоспорван лидер в качеството си на любовница - тя била много по-нахална от Петкова и се вреждала по-често. Петкова била по-стеснителна и трудно си искала. За разлика от случая с Петкова Налбантов е принуден да прикрива връзката си с Прокопова, защото тя е семейна. Независимо, че не демонстрират близостта си, срещите на Налбантов с Прокопова са много по-интензивни и чести. Обикновено Петкова е безразлична към връзките на Налбантов с други жени, но по отношение на Прокопова тя изпитва ревност, защото заради нея остава на втори план. Веднъж Петкова дори обвинила Налбантов, че не било честно от негова страна - тя му била правила услуги, а той я пренебрегвал и ходел с разни селянки като Прокопова.
Много пъти Налбантов е повтарял, че използвал Прокопова, защото "много хубаво се ебяла", а Красито (т. е. Петкова) - защото "правела хубави минети", т. е. дори и в секса той бил въвел някакво разделение на труда - всеки трябвало да си знае работата. Впрочем Налбантов много често е повтарял на учителите, че всеки трябвало да си върши работата, за която му се плаща. Ако всеки си вършел работата както трябва, всичко в училището щяло да бъде наред. Учители били съгласни с това негово мнение, но е явно, че някои от учителките са били взели нещата много насериозно и се престаравали.
За Петкова Налбантов казва, че правела много "мазни" минети и много хубаво лижела - лижела му дори тестисите и задника. Била много изкусна в това отношение и той винаги се възползвал от тази екстра. За разлика от нея Прокопова не можела да прави хубави минети. Когато му лапала пениса била много възбудена и започвала да го хапе с всичка сила. Така му причинявала силна болка и затова Налбантов бил забранил на Прокопова да му духа.
Отвреме навреме за разнообразие Налбантов и Петкова правели и обикновен секс. Това ставало в дирекцията на дивана, на крилото откъм вратата. Много пъти, когато се хвалел на други хора, той нагледно е демонстрирал в дирекцията в каква поза бил легнал той, как била застанала тя, какви движения правела, какви звуци издавала. В повечето случаи по време на секса той бил лежал по гръб, а тя била отгоре му и го яздела. В такива моменти Петкова била много възбудена и издавала силни звуци на възклицание и екстаз, гърдите й се мятали наляво и надясно. Крещяла като че ли от болка:"Ааа! Оох? Ааа! Ооох!" Налбантов много често имитирал тези нейни изблици с много характерен писклив глас в много висок регистър. Въобще било му много забавно да я имитира.
Всъщност Петкова се срамувала от дългите си гърди и от външния си вид - задникът й бил много голям и въобще имала някакъв комплекс заради наднорменото си тегло. Това е била и главната причина тя да предпочита минетите, защото тогава нямало нужда да се съблича и да показва тялото си.
Понякога правела минети на Налбантов в колата му. Много пъти Налбантов я изпращал с колата си до Китен и още по пътя в движение тя му посягала и започвала да разкопчава панталоните му. Той отбивал с колата и спирал някъде край пътя, където тя довършвала минета. Била толкова страстна, че накрая по време на празненето му гълтала и спермата. Налбантов коментирал подобни случки така:"Чиста работа! Няма тикане, няма хамалогия, и тя - доволна, и аз съм освежен!"
Друга една съществена разлика, която отличава Петкова от Прокопова била тази, че половите органи на Петкова миришели на нещо неприятно. Когато я лижел Налбантов усещал разликата - Прокопова ухаела на нещо свежо и чисто, а Петкова излъчвала някаква неприятна миризма. Това е давало повод на Налбантов да се отдава на философски и сантиментални размисли на тема, защо жените се различават толкова много:"Защо така бе? - питал той, - Уж и едната - жена, и другата - жена, и едната има путка, и другата има путка, а пък путките им миришат различно! На какво ли се дължи тази разлика?..." Подобни размисли и гениални прозрения винаги са били неотменна част от характера и поведението на Налбантов. Въобще той много обичал да се отдава на всевъзможни метафизични размишления и полети на мисълта, примерно, за смисъла на живота или за необятността на Вселената, ще разберем ли някога защо живеем на този свят... В контекста на подобни размишления би трябвало да се разглеждат и въпросните му главоблъсканици за това, защо жените били толкова различни и защо така, защо интимните им части миришат различно. Това било много важно да се разбере...
Налбантов няма никакви тайни от Петкова и споделя с нея всичко, с коя жена бил спал, какво са правели по време на секса и т. н. Веднъж в училището била дошла една дистрибуторка на козметика и предлагала на учителите стоките си. Накрая Налбантов я извикал в дирекцията и направо й предложил да правят секс срещу пари. Жената веднага се съгласила на една свирка. По време на свирката той бил седял на дивана, а тя била коленичела пред него и през цялото време докато духала наблюдавала реакциите на лицето му. Налбантов преразказал целия този случай на Петкова и други колеги в дирекцията - показвал нагледно къде точно бил седял той, в каква поза бил и в каква - жената. Петкова после му направила забележка, че не хубаво да бъде толкова откровен пред всеки, защото хора - всякакви.
Веднъж училището било посетено от една американска делегация - учители и преподаватели в университети и колежи. Тогава Налбантов се хвалел, че бил правил секс с една от американските учителки. Някои учители се смеели и попитали Петкова за достоверна информация: "Какви ги говори тоя? Верни ли са тия работи?" Петкова им отговорила:"Абе, оставете го, нека си говори!" и направила знак, че е откачен.
Много пъти Петкова е уреждала Налбантов със свои приятелки. Веднъж му препоръчала една нейна позната - София Вълчева, детска учителка в ЦДГ "Пролет" - Китен,(адрес: Пирин 4, 0898367877). Петкова много я хвалела, била я видяла гола на плажа, имала страхотно тяло, нежна кожа и нямала нито едно петънце по тялото. На Налбантов очите му буквално светели и лигите му течали докато слушал тези подробности. Петкова ги запознала. Впоследствие Налбантов случайно срещнал София Вълчева в Приморско, заговорил я и директно започнал да й се предлага. Канел я в дирекцията на училището. Тя се колебаела, казала, че е семейна. Тогава той й казал, че бил голям любовник и че много хубаво лижел - ама много щяло да й хареса. София Вълчева много се смутила и според Налбантов това било сигурен знак, че тя се колебаела, дали да приеме или да не приеме. По-късно тя споделяла пред свои познати възмущението си от Налбантов. Казала, че този човек не е в ред, как не го било срам да й говори такива глупости.
За Петкова не е проблем да отсъства от работа, когато си пожелае, предвид връзките си с директора. За целта тя се старае да му угажда по всякакъв начин. Носи му всевъзможни подаръци: предимно алкохол, цигари, сладкиши, вещи, украшения, дрехи. В тази връзка Налбантов постоянно се хвали на други колеги:"Виж какво ми подари пак Красито! Много ме обича тя, защото съм голям ебач! Който ебе, така му носят подаръци!"
Честите отсъствия на Петкова от работа са обект на коментарии от страна на учениците. В тази връзка веднъж Петкова е влязла в конфликт с един ученик - Стойко Стефанов, който постоянно се подигравал на Петкова и по време на час я разпитвал, къде толкова ходела, какво правела, с кого се срещала. Веднъж Петкова много му се ядосала и започнала да му крещи:"Кой си ти, че да ми държиш сметка къде ходя и какво правя?" и т. н. Това според Петкова станало причина Стойко да бъде изключен от училището. Но учениците твърдят друго. Когато двамата с Петкова се скарали, Стойко й заявил, че тя имала много големи гърди и че човек спокойно можел да си направи една "турска чикия" между гърдите й.
В местният чат-канал някои момичета влизат като си избират ник с името на Петкова и чакат момчетата да се хванат на въдицата. Момчетата, които влизат във връзка и чатят с такова момиче обикновено започват да коментират гърдите му, колко са големи, дали стават за "турска чикия" и т. н. Момчетата, които избират никове с името на Налбантов обикновено се хвалят колко много учителки са изчукали, канят момичетата в дирекцията, голям секс щели да му дръпнат там и т. н. Много често в чат-канала се внедряват ботове с имена на учители. Доскоро в канала съществуваше и един бот с ник Химичката и когато някой влезе във връзка с него му се отговаря с предварително набрани текстове, които представляват цинизми, предложения за секс и всякакви мръсотии.
Случаи като този са показателни за това, какво мислят учениците за Налбантов, учителките и въобще за цялото училище. Според тях всичко е пълна порнография.
...........
МНЕНИЕ НА УЧЕНИЦИ ЗА КРАСИМИРА ПЕТКОВА:
По принцип в училището "Н. Й. Вапцаров" няма правилник и всеки прави каквото иска. Нямаме нито униформа, нито ни задължават да ходим с по-прилични дрехи на даскало. Точно поради тази причина Петкова идва на даскало като че ли отива на магистралата, а дори няма да коментирам, че носи едни и същи дрехи седмици наред. Полите, които са по нея очертават големия и задник и я правят още по-дебела, а блузите и са толкова прелепени към нея, че имам чувството, че ще се задуши някой ден или направо ще се разпорят на циците и, имам чувството, че ако легне циците и ще паднат под мишниците. В момента е с оранжева коса, кат някои морков е в главата, просто е картинка!... Всеки час Петкова закъснява понеже е прекалено заета да прави свирки на Налбантов или понякога излиза от час за около 20 минутки. Тогава направо се свършват. Нищо чудно, че Налбантова ненавижда Петкова, а сина и е такова леке, че думи нямам. Защо продължава да мисли, че понеже майка му спи с директора може да малтретира цялото даскало? Той е един мизерник от 8 клас
/бел. - текстът е стар, момчето отдавна е завършило училище/,
дебела свиня, на майка си се е метнал. Сина и пуши трева и раздава на ляво надясно, а уж само консумира. Защо ли после директора се пита защо цялото даскало са тревоманчета и наркоманчета. Сина на Петкова употребява наркотици в тоалетните на даскалото. После майка му ходи го дърпа за ушите да го изкарва от кашите в които се забърква. Постоянно дължи пари на някои дилър. Нищо чудно, че на Петкова не и стигат пари да си купи някоя свястна дрешка, която да не и е малка и да не и подчертава "прелестите" и "страхотната" фигура. И то само сина и да беше. Той май от нея се учи, толкова пъти е идвала напушена на даскало и не знае къде се намира. Изобщо, това е адската курва, пропаднала отвсякъде, разведена е и има няколко любовника. Може да остава незадоволена и хоп при Налбантов тая мърша умряла. Петкова върви толкова разкрачена, че не може да си прибере краката в полата. Напоследък идва с много сенки под очите. Това вероятно е от голямата употреба на алкохол всяка нощ и от прекаленото креватно джудо. Ходи с много високи токчета, на които не може да върви и се клатушка наляво надясно, а като почне да разсъждава в час! Въх не ми говори, явно това просто не и се отдава...
___________
Донка Прокопова:
Вярно е, бях официална любовница на директора Стоян Налбантов, но не съжалявам и никога не съм го крила, за да могат ония патки Петкова, Янева и някои други да се пукат от яд! Те трябваше да разберат, че не могат да ми бъдат конкуренция! Каквото и да говорите за мен не ми пука, защото даже мъжа ми Ирчо Димитров знае за тази връзка и отдавна ми е простил!

До Прокопова:
Поздравявам Ви г-жо Прокопова! Чест Ви прави, че си признавате любовната връзка със Стоян Налбантов, излизате с името си и не се криете като разните мушмуроци по анонимните форуми! Лично аз не Ви обвинявам! Като си помисли човек, какво толкова станало! Няма такъв закон който да изисква учителките да са девици или светици. Нали имат семейства, нали имат мъже - много ясно, че ще правят и секс! А щом правят секс, много ясно, че някои от тях и ще кръшкат по чуждо, хора сме все пак, човешко е да се греши! Мъжът ви ще пие една студена вода и ще се прави, че нищо не е било...
___________

Из "Записките на българския учител"
(СОУ - Приморско)
ДИАНА ЯНЕВА
- учител по химия, бивш помощник-директор
Още след като станал директор през 1995 г. Налбантов сменил зам. директорите и на този пост назначил Д. Янева. Неговите аргументи били следните: Щом директорът е бил най-големият курвар, то и заместничката му трябвало да бъде най-голямата курва. И наистина Янева има много лошо слава сред обществеността на Приморско и Царево. Известна е като лека жена, наричат я с най-различни обидни епитети - изтървана, развалена, голям шантаж, голям боклук и т. н. Самите ученици се отвращават от нея, наричат я гадна, злобна, перверзна, вулгарна. Неведнъж са я чували, най-вече извън училище да употребява цинизми и да псува.
За първи път е правила секс с Налбантов веднага, след като е била назначена за зам. директор. Това е станало в стаята до физкултурния салон. Първите впечатления на Налбантов са били, че тя е била много космата (явно има се предвид от кръста надолу). Правели са секс сравнително рядко, около 2-3 пъти в годината. Самата тя не крие, че е спала с него и много пъти го е обявявала на всеослушание.
През лятото на 1999 г. отношенията им се развалят, защото Налбантов е недоволен от работата й - занимавала се повече с бизнеса си и не поглеждала работата в училището. За да заглади положението тя се принудила да влезе при него в дирекцията и директно да поиска да правят секс. Казала му, че много държала на него и никога нямало да го предаде, след което започнала да разкопчава панталоните му и да му прави фелацио. Така отношенията им били изгладени. После във връзка с този случай Налбантов е споделял: "Що ми трябваше да се цапам с тоя боклук!"
Обикновено по отношение на секса Налбантов и Янева се намират в една негласна надпревара, кой повече бройки ще свали. Когато стане въпрос за морала му, той винаги се оправдава, че не бил само той такъв и дава за пример Янева - колко много бройки имала и т. н.
На телефона в училището постоянно я търсят най-различни мъже и тя непрестанно се интересува кой я е търсил, какво е казал, казва ако я търсят, какво да предадат. Много пъти подлага на коментар пред колегите си какви са качествата на различните мъже, които я търсят - тоз бил голям боклук, за нищо не ставал, другият бил такъв и такъв и т. н. Откровено говори пред колегите си за впечатленията си от секса, какъв голям кеф било и пр.
Според Налбантов тя била свързана със силови групировки, с които имала общ бизнес. Занимавала се и с прикрита форма на проституция. Типично за нея било да демонстрира курвенско поведение за да привлича мъжете и след това под една или друга форма да ги използва и да извлича някакви облаги от тях. Веднъж някакъв измамен мъж дошъл в училището и вдигнал скандал. Оплакал се на Налбантов, че Янева била купила някаква кола на много ниска цена и след това му я продала много по-скъпо. Затова я търсел за да му върне останалите пари. Налбантов се принудил да я прикрива и успял донякъде да заглади конфликта.
Във връзка с един друг подобен случай Налбантов много се обидил на Янева, защото не го държала в течение. В случая чрез покупко-продажба на имоти Янева успяла да придобие по спекулативен начин и на безценица апартамент в Бургас (близо до РИО, на ъгъла на "Гладстон" и "Сан Стефано"). Въпросният апартамент на Янева се намира на ул. Гладстон Nо. 107 в Бургас. На този адрес има
и регистриран телефон на нейно име - Диана Янева Костадинова - (056)30859.
Налбантов смятал, че тя била длъжна да го уведоми, за да се облагодетелствал и той. Във връзка с този случай Янева винаги е отричала да е закупувала такъв апартамент. Според Налбантов тя лъжела, за да можела по-лесно да придобие място за строеж в Приморско.
Янева е имала общ бизнес и с учителката по английски език Красимира Петкова, но впоследствие двете се скарват. Петкова твърди, че Янева постоянно я лъжела и крадяла от общите пари.
Диана Янева не е курва в истинския смисъл на думата. Тя се е принудила да стане такава и да демонстрира курвенско поведение, за да я забелязват мъжете и да й обръщат повече внимание. Така е успяла да си извоюва курвенски имидж и затова хората са си изградили тази погрешна представа за нея. Иначе Янева старада от комплекса, че е непълноценна жена и тежко преживява неуспехите си сред мъжете. Обикновено с нея ходят закъсали мъже и помияри, които не са виждали жена през живота си. Учителката по английски Красимира Петкова, с която Янева е скарана, казва за нея, че мъжете не я харесвали, защото си епилирала лицето, а понякога даже го бръснела с бръснач. Всичко това кара Янева да се комплексира и подтиска. Затова тя е принудена да играе ролята на курва, като смята че само по този начин хората могат да я възприемат като по-нормална жена и няма да забелязват недостатъците й и липсата на женственост.
Директорът Налбантов разпространява версията, че Диана Янева и учителката по руски Даниела Рашева са интимни приятелки и практикуват лесбийство. Когато Налбантов я бъзика на тая тема, Янева отговаря с недомлъвки и по принцип не отрича, че е приятелка с Рашева, но не казва категорично дали има интимна връзка с нея или не.
Разбира се всичко това са измислици на Налбантов, защото по този начин той отмъщава на Рашева, с която много се мразят. Верно е, че Янева е много извратена и е в неин стил да говори глупости по свой адрес, но връзката й с жени все още не е доказана.
Постепенно Налбантов си дава сметка, че Янева не е за зам. директорскя пост, защото постоянно го излага. Много пъти той е бил шокиран от нейното развратно поведение и е споделял възмущението си от нея:
"Е как може тази жена толкова много да се чука, бе! Туй пък нейното на нищо не прилича!" Когато се налагало да прикрива някой от скандалите на Янева, Налбантов се хващал за главата и се чудел какво да прави. В такива моменти той се изявявал като един съвестен директор загрижен за морала на подчинените си. Много пъти е водил сериозни разговори с нея на тема морал, почтеност, целомъдрие. Опитвал се да я накара да разбере, че поведението й не е нормално за един учител, говорил й например, че още от епохата на Възраждането българският народ е свикнал да вижда в лицето на учителя една нравствено извисена личност, носител на висок морал и ярки нравствени добродетели, но тя така и не разбрала за какво става въпрос.
Така Налбантов се принудил да вземе мерки и да свали Янева от поста зам. директор. Но истината е друга - Налбантов бил принуден да прибегне към тази мярка, само защото не можел да допусне по отношение на секса и разврата някой друг, а не той да бъде първи - все пак той бил директор, а тя подчинен и било много дръзко от нейна страна тя да му отнема палмата на първенството и да засенчва славата му.
_________
Чат канал Китен
Много често в местния чат-канал се внедряват ботове с имена на учители. Доскоро в канала съществуваше и един бот с ник Химичката и когато някой влезе във връзка с него му се отговаря с предварително набрани текстове, които представляват цинизми, предложения за секс и всякакви мръсотии.
Случаи като този са показателни за това, лкакво мислят учениците за Налбантов, учителките и въобще за цялото училище. Според тях всичко е пълна порнография.
______
МНЕНИЕ НА ЗДРАВКО БРАДЪРА ЗА ДИАНА ЯНЕВА
"...Мъчно ми е само за Диана Янева. Тя беше мой учител, все още преподава и аз много я уважавам и като човек, и като преподавател”, заяви пред “ШОУ” Здравко.
Очернената химичка отказва категорично да говори по въпроса. След избухналия скандал с мистериозната порнокасета жената изпаднала в тежка депресия. Взела си дълъг болничен и с месеци не смеела да се покаже пред хората. До момента обаче тя така и не е посмяла да опровергае клюката за порнозаписа с бившия й ученик.
Въпреки че Здравко се кълне, че не е докосвал и с пръст даскалицата, хората в Приморско вярват точно в обратното. Още повече, че на 23. 11. 2004 г. в късното нецензурирано издание на "Биг брадър" той най-откровено си призна, че имал навик да се заснема със скрита камера, когато прави секс.
63.
Какво значи сексапилен мъж? Обяснете ми!
20.02.2015 11:03:54
1
1
Гъза му ли е сексапилен, устата му ли... от многото свирки сигурно?
62.
Кирил
19.02.2015 18:14:32
1
1
Днес чета тази статия и като човек, занимаващ се с компютри, разбрах:

Много мнения, от един IP адрес! Но с различни имена!

Поне, за разнообразие, да изчака няколко часа, а то написани мнения през няколко минути. Разгледайте времето на пускане на коментариите!

Давай, Рафаиле, ние сме с тебе! Можеш и ще успееш да наложиш нов стил в Царево! Ние знаем кой какъв го вади в Царево! Имаш потенциал, има хора, които ще застанат зад тебе! Успех на тебе и на АБВ!
61.
qvor
18.02.2015 07:49:46
1
1
hahqa raf40 gaf40
60.
sttefan
16.02.2015 08:34:33
1
1
tfa mom4e ne go poznavam ot tuk li e . za danail mn e pe4en mn zemen 4ovek . ni6to lo6o za nego.
59.
kirrilov
16.02.2015 08:32:37
1
1
ti ako vleze6 v saveta sigurno parviq ti zakon 6te bade svrzan s legalizirane to na marihyana. kat te gledam na snimkata pak si v igrata . ili ve4e si na po tvardo. ezak 4e ba6ati e hvarlil milioni za teb. ne godna stoka s i .
58.
kvartalec
16.02.2015 08:30:11
2
2
abe rafail4o i deca li ba6ta ti 6te ti napravi. mi ti 1 klas be moito mom4e ne moje6 da izkara6. kade si tragnal sre6tu bateti cigular4o , 6te bade6 izpapkan.
57.
NE SI TO
11.02.2015 19:51:42
2
3
NE GI POZNAVAM I DVAMATA AMA 4UVAM DOBRI OTZIVI ZA DANAIL MN POZITIVEN I OTVOREN MLAD 4OVEK. IMA HORA SLED SEBE SI . DOBRO MOM4E. ZA TOZ DR NIKOI NI6TO NE ZNAE OT KADE E . KAV GO IGRAE.
56.
wtwvef79e
11.02.2015 08:39:59
1
2
стоян костов кмет веднага
55.
Герб -Евронадежда
10.02.2015 19:54:59
1
2
По-добро решение е за кмет от сегашния горски.
54.
ivanov
09.02.2015 22:54:52
2
3
Абсолютно подкрепям... Този Рафаил САМ без помощ построил ли е поне птича колиба, че да става политик?? Аз мисля, че повече от секретарКА , да прави кафе, да работи с принтера и да подрежда папките ..
53.
Stoicho
09.02.2015 14:18:35
2
3
Edno konspektche na bade6tite planove na AБВ za ob6tina Carevo -na parvo mqsto legaliziraneto na marihuanata v grada - dobre li e ? Aaaaa
52.
има една работа, ама... то ще се чуй
09.02.2015 13:15:19
1
2
Ами да! Когато за един мъж почнат да говорят, че е сексапилен... и нещо почва да ме съмнява!
51.
тоз да не е гей бе?
09.02.2015 13:12:51
1
2
Балабанов бил сексапилен... Разяснете ми какво означава това, кое по-точно му е сексапилното? Вероятно става въпрос за части от тялото... ами кои са те? Ако е сексапилен за жените, ние мъжете по какво ще разберем сексапила му? Да не би да е нещо обратен и да привлича и мъжките погледи?
50.
Stoicho
09.02.2015 11:30:21
2
1
Mnogo prosti i ogranicheni dupedavci samo mojete da govorite ni6to drugo " kuchetata si laqt kervana si varvi" lipsata vi na elementarna kultura pokazva kolko veliki i sposobni politici 6te stanete - maimuni svirkadjiiki
49.
Ротшилд
09.02.2015 10:33:57
2
4
Ей в това нашето Царево ще ме уморят от смях!Куцо и сакато,кой може и кой не може тръгнали политици да стават.То не бяха Гочев,Балабанов ,а сега и Елефтеров.А бре момци няма лошо,ама вземете направете нещо в тоя живот,създайте нещо или както каза преди Гриша Ганчев "Вие къщичка за пиленца правили ли сте".Няма лошо млади хора да влизат в политиката,но просто изброените не стават.Единственото положително нещо от това е,че поне има материал за комплексарите.
48.
АБВ
08.02.2015 23:41:22
6
4
Рафаил е пичага,Данаил също,но политиката ще ги развали и двамата.Всъщност единият вече го развали.А Рафаил заради нечии чужди болни амбиции ще изгори и той.Жалко и за наркоманчетата от квартала,които ще се хванат за Рафаил като удавник за сламка.
47.
bsp
08.02.2015 23:03:22
2
4
tova momche v koia detska gradina ili u4ilishte beshe, 4e az u4ih v tzarevo no ne go poznavam
46.
ДО СТОЯН
08.02.2015 22:35:01
1
2
Колега, с елементарен софтуер се манипулира IP адрес-а :)
45.
jack
08.02.2015 22:33:23
1
2
Това момче е нагласено и ще обслужва големци. Не чист избора
44.
Стоян
08.02.2015 21:53:24
2
4
В град на морето, където се преплитат икономически интереси, нов човек застанал начело на партийна формация, естествено буди страх. Особено за партийната вихрушка в града, където всички са обвързани помежду си. Друго щеше да бъде, ако нашият човек, е начело.
Много мнения, написани с латиница, но с различни никове, от един IP адрес, през няколко минути. Хайде да познаем кой е?
43.
rafo
08.02.2015 20:41:59
1
5
az sam rafo, sin na bashta si, naglasen za politik :
42.
До тревоман / Рафаил Кмет
08.02.2015 15:06:28
3
3
До тревоман, кво ако пуши трева? Малко са девствените горски нимфи като Мона Лиза, Но проблема не е в това кой как е решил да се забавлява а че и Мона Лиза не става, на две магарета сламата не може да раздели.
41.
TREVOMAN
08.02.2015 12:42:29
1
4
Edno vreme pushihme marihuana s tozi :) Proba za narkotici pravihte li?
40.
ЦЕПЕНЯК
08.02.2015 12:41:26
2
4
И тази партия е съставена от наши и ваши а не от хора с опит. Тежко и горко на България
39.
...
08.02.2015 12:34:42
4
2
Този не може да си поръча обяда на сервитьорката, без да сгреши или да си прекъсне речта за му потече мисалта. Хахахаха смешна политика.... за това сме на този хал. СЛЕДВАЩИЯ СТАНИШЕВ
38.
ivanov
08.02.2015 12:31:47
2
3
hahah rafo grafa , tozi ako stava zapolitik az sym kosmonavt. Ot edno vreme beshe smotan podmolen mirizlivec. SMqhd
37.
verh
07.02.2015 17:06:58
3
3
toz doidee s 3 ma ot burgas i s 5 40veka narkomani ot kvartala i si se izbraha za na4alnici batali. toz daje ne e ot tuk roden v gbrovo samozvanec na izborite mu jelaq uspeh 6te ima 29 glasa
36.
sjdie
07.02.2015 17:05:00
3
4
dido e pi4 ima harizma , mn stav za politik toz mi prili4a na onzi lenivec ot ledena epoha smotan 4ovek e . nqma i dar slovo
35.
abs
07.02.2015 17:03:29
4
5
az bqh na sabranieto dido dokara celiq grad a toz samo maika si i bashta si tva sa mu 4lenovete
34.
qsen
07.02.2015 17:01:40
3
4
kav e toz rafail be toz ne e ot carevo nito e u4il tuka nito danaci pla6ta tuka . tva 4e ima tuka etaj4e ni6to ne zna4i ne e mesten i nikoga nqma da bade
33.
kjqjk4h
07.02.2015 17:00:12
3
4
danail e mn svesten i zemen . horata go obi4at v grada za6tot e 4ovek ot naroda i vinagi e pozitiven
32.
Георги
07.02.2015 14:06:34
1
9
Авторката, както и хората пишещи коментарите, изобщо не са наясно със ситуацията! И двете момчета са свестни, дори работеха заедно. Истината е, че ги разделиха техните "ментори" ламтящи за еднолична власт. Единият е Куджабашев, а другият въпросният Петко. На събранието в Бургас, на което трябваше да се гласува за областен лидер на АБВ, имаше спречкване между хората на двамата "ментори", никой не е гонен, просто хората на Петко си тръгнаха, останаха тези на Куджабашев и така тои бе избран за лидер на Бургаска област, съответно Рафаил за лидер на АБВ Царево.
Относно двамата младежи, Данаил никога не е бил стриптизьор, веднъж се снима за плакат на въпрос ната група и това му изигра лош имидж в мръсната политика. А относно Рафаил, не е от Царево, но живее от много години в Старият Квартал.
И хора, спрете да злобеете и плюете, просто изберете за управници добри хора с добри сърца, милеещи за града и общината, иначе все ще потъваме надолу и все повече ще се озлобявате един към друг!
31.
gisio
07.02.2015 13:43:06
4
3
takiva dokturi ku4eta gi qli . drugite dokato u4iha v ukraina toi gleda6e po cql den nu zaec pagadi. pitaite go za6to go izgoniha ot uiniversiteta v ukraina . ba6ta mu pla6ta ama nqkoi pat i spari ne stava . posle za6to gi biq lekarite . tam kadeto raboti sega nqma da izkara dalgo . toq e unikalno tap kolega mi be6e . vi.nagi si e pa6tal za da vzema izpit. palen tapak sega kat razgovarqm s kolegi o 1 vsi4ki mu se prismivat .toq za ni6to ne . ne znam kakav politi 6te e . kat 4eta nili ne go znae v carevo . abe prirodno tap 4ovek s edna duma .
30.
Ангел
07.02.2015 13:42:21
4
5
Изборът на Рафаил е заявка за промяна на политиката в Царево. Това е сигнал, че вече имат значение едни работи като биография, справедливост и истина.

Сексапилният Даниел Балабанов заряза Общинския съвет в Царево

http://www.flagman.bg/article/33893

Жиголо и стриптийзьор напира към властта в Царево

http://globusnews.net/2011/34703

БСП бутна еротичен танцьор в изборните си листи

http://www.vsekiden.com/103902

Започнаха първите циркове с кандидатите за депутати

http://www.tribali.info/bg/zapochnaha-parvite-tsirkove-s-kandidatite-za-deputati/#.VMD80k0cSt8


А към пиара, пускал хвалебствени постове, през няколко минути за Балабанов, писал под различни никове, който го е срам да пише дори малкото си име, нека да знае, че в Царево не сме тъпанари, електорат само за избори. Знаем и анализираме реалностите. Ние, в Царево не сме с циганите, докарани от Балабанов на събранието. И затова Даниел е вън от АБВ. Това, че е докарал циганите срещу заплащане, показва неговата политическа позиция. АБВ не е партия, която купува гласове! Запомнете това! Плащането на избори не е позиция на АБВ, нито в миналите, нито в предстоящите избори. Въпрос на идеи за развитие на България, чрез реална грижа за останалото малко население на България. Лошо, много лошо за Балабанов да се заиграва с цигани срещу заплащане! Има свободно място в ДПС Царево, желаем му успех.Въздух и обещания, без покритие, от Балабанов.
ПП АБВ е партия на младите, честни хора, желаещи промяна на политиката, наложена през миналите години от такива парвенюта като Дани!
29.
лск
07.02.2015 08:39:57
2
7
Коя незaдоволенa журнaлисткa е писaлa стaтиятa флaгмaн
28.
ana-maikoo
06.02.2015 22:19:44
4
8
Toz carvul ne e ot carevo ,takiva stranni fizionomiii nqmame v grada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
27.
do 19
06.02.2015 22:12:28
4
7
mnogo skapo mu izleze na bashta mu za da go napravi doktorche
26.
tatqnaa
06.02.2015 22:07:27
4
6
Tova momche mlado ne moje da govori i da se izkaje bez sam da se prekasne auuuuuu boje gospodi i takiva hora shte ni upravlqvat ???????????
25.
ivo
06.02.2015 22:03:20
4
6
Tova momchence e tatino sinche, za nishto ne stava nito moje da uchi nito nishto...stana doktor po vtoriq nachin i po sashtiq nachin sme sigyrni che e stanal i predsedatel v grad koito nikoi ne go poznava !!!
24.
сали
06.02.2015 20:44:18
3
2
В царево бяхме правили тройка с една таня 89 е май хаха жива ли е още
23.
michurin
06.02.2015 18:52:07
1
5
До 19. Ами постарал се е явно човека, след като 30 цигани е докарал. това се казва политик! :)
22.
michurin
06.02.2015 18:47:35
1
5
Ами постарал се е явно човека, след като 30 цигани е докарал. това се казва политик! :)
21.
raz4ustvan :)))
06.02.2015 18:32:44
3
5
aaaaa toz deto go opavaha v sofia li,deto imal u4astie v travestitsko 6ou :))) a nema nema po golem lajez ot nego v mi4urin . vse se prai na golema raboa a si e vazduhar4e . Balabanob Balabanov kak 6i plati6 na tia deto pi6at v tvoia polza tuk :))
20.
nerez
06.02.2015 18:27:06
2
4
toz balabanov mi se struva che e neosaznat gey , ama samo mu vijte musunata.
19.
Реалност
06.02.2015 18:21:44
4
7
Дами и Господа съратници,приятели и роднини на неуспелия стрииптизйор Балабанов или Балалайков !
Не може да докараш 30 циганина на събрание и да искаш да гласуват за теб. Може би малко хора знаят за тази тъпотия или безгранична малоумнщина на Балалайков направена на това събрание. Все пак това е АБВ е не ДПС. Впрочем е редно също да се знае че стриптизйорчето е повече ДПС от който и да друг там. Щом толкова ви е скъп можете да си го вземете у вас но не го пращайте в други партии не го искаме( от БСП също бе изгонен заради простотията си ). О да щях да забравя за неговия ментор …а той е не без известния Петко Иванов който наскоро изритаха от АБВ Бургас. Може би е редно преди да се плюе поне да се знае . Какъвто даскала , такъв и ученика ! А този доктор може да е нещо много повече от всеки драскач тук , все пак е доктор !
18.
lora
06.02.2015 18:03:48
4
4
kav e toz doktor ne e otcarevo
17.
yarko
06.02.2015 18:03:01
2
4
kav e toz ne e ot carevo
16.
Манда
06.02.2015 18:00:49
4
8
Рафаиловци кореняци в Царево няма.
Нещо грешите или заблуждавате населението. Този доктор не е местен!?
15.
liza
06.02.2015 18:00:27
4
4
kav e toz ot carevo li e doktor
14.
krko
06.02.2015 17:59:25
1
2
bih glasuval i az emi mnogo iasno 4e 6te gi psuva
13.
diko
06.02.2015 17:58:26
2
1
tova mom4e znae kak se prawi piar evala bih glasuval za teb
12.
miro
06.02.2015 17:57:27
1
2
zna4i abv v carevo niama kakto i v kiten primorsko do nesebar
11.
doktora
06.02.2015 17:56:24
5
3
kolkoto az sam doktor
10.
paiko
06.02.2015 17:55:33
2
3
koi te toz doktor poznawa li go niakoi
9.
nikoai
06.02.2015 17:54:41
5
2
neznam ma dido ima para i ne mu dreme biah na sabranieto zad nego ima6e 50 du6i a zad elefterov 15.toi basma ne im cepi kaza im 4e sa glupaci
8.
iwan
06.02.2015 17:52:43
4
1
esteti4eski 4e e po gotin ot drugite e istina horata go poznawat za razlika ot drugite izmisleni geroi
7.
ехе
06.02.2015 17:51:11
4
2
gotin e
6.
ффф
06.02.2015 17:46:00
2
5
Грозен гей, няма никакво образование от Западен Университет.
5.
стоян
06.02.2015 17:43:59
5
3
Долу комунистите!!!!
45 години ни затвориха и грабеха!!!!
Fuck communism! Fuck the Soviets!!!
4.
хах
06.02.2015 17:43:21
2
8
умрял някой за него, пък било то и авторката
3.
НИК
06.02.2015 17:41:33
5
4
ДОБРЕ СЕ ОРИЕНТИРАШ "МОЕТО МОМИЧЕ".......ПОЛИТИК,... ВЛАСТ, ...ПАРИ ;-) ....................ЕБИ ИМ МАЙКАТА НА ДРУГИТЕ ЦЕННОСТИ!!!!!
2.
НИК
06.02.2015 17:33:47
6
11
АВТОРКАТА БОРЯНА ТЕНЧЕВА С ОТКРИТО ПРИЗНАНИЕ КЪМ ЧИТАТЕЛИТЕ,ЧЕ ИСКА ДА "ИЗТРЕЩИ" ДАНИЕЛ БАЛАБАНОВ ПРИ ПЪРВИЯ УДОБЕН СЛУЧАЙЙЙ...! ЧУДНИЧКО! ...ПОЗДРАВЛЕНИЯ!...ТОЧНО В СТИЛ ЗАПАЗЕНА МАРКА "ФЛАГМАН"
1.
doktora
06.02.2015 17:06:29
2
9
На това му се казва в буквален смисъл "политическа пр*******ка"! Евала ти правим.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ръководството на клуба иска да изрази своята вяра и подкрепа в младия бургаски треньор и неговия екип Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница 23-годишният бургазлия започнал да буйства без причина, ченгета от Второ РУ го озаптили Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Вноската за общината ще е около 14 хил.лева годишно, но добавената стойност – много висока Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Разговорите вървят спокойно и конструктивно, отбеляза държавният глава Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Не е ясно как се е почувствал Стефан и какво ще последва, щом блондинката се прибере у дома след днешния ефир Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Ако я поискате, може би ще ви бъде предоставена, заяви бившата енергийна министърка Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" По-голямата част от трасето вече е обновено Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Наред с това е спечелен и още един проект – за 1,6 млн.лева, с които ще се подмени уличното осветление в 17 населени места
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори