×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кметът Илиян Янчев въстана срещу варварската сеч в Странджа, горският шеф Веселин Радков мънка


Кметът Илиян Янчев въстана срещу варварската сеч в Странджа, горският шеф Веселин Радков мънка
Сечта в Странджа е планова, но безогледна и узаконена, каза кметът на Малко Търново Илиян Янчев. Прекрасната дървесина от дъб се изнася за Гърция и Турция, но като дърва за огрев
05 Февруари 2015, Четвъртък, 13:45 ч.
Източник: Нова телевизия

Трябва да спасим Странджа, не ме е страх от горската мафия, защото съм избран, а не назначен от Сливен, каза градоначалникът на Малко Търново

Странджа се обезлесява. Секат се горите планово. Сечта обаче е безогледна и узаконена, каза пред камерата на Нова телевизия кметът на Малко Търново Илиян Янчев. Той сравни планината с гигантски склад.

„Дърва се секат целогодишно. Тировете се товарят и пътуват непрекъснато по пътя от Малко Търново до пристанището на Бургас. Прекрасната дървесина от дъб се изнася за Гърция и Турция, но като дърва за огрев. В същото време местното население в Граматиково например се топли с огрев, сечен от преди две години. Хората се записват и чакат ред повече от половин година. Има много неща, които трябва да се променят, за да опазим планината. В противен случай ще се случват наводнения, защото природата е огромно нещо, а ние сме мънички човечета, които правим големи поразии“, предупреди единственият български кмет, обявил война на горската мафия. Кой асфалт е правен така, че да издържа на 60 тона натоварване, попита той.

„Всеки тир при малкото проверки на които съм присъствал, е претоварен с 10-15 тона дървесина. Тези превозни средства пътуват по републиканската и по общинската пътна мрежа. Досега има три-четири акта, за които сигнали съм подавал аз“, заяви градоначалникът.

На въпроса кой печели от тази узаконена сеч, той не отговори, но посъветва водещите на „Здравей, България“ да го зададат към тези, които държат и марката, и триона.
„Оказа се, че в Бургас няма кадърни лесничеи, за да може да отидем под шапката на Сливен.

Едни дървета на 80-100 години ги сечем сега и ги изнасяме, а хората, които живеят в Странджа не получават нищо. Рушат ни пътищата и циганизираха цялата планина. Всички, които работят там, са роми от Жеравна, Котел“, подчерта Янчев.
„Мен ме избират хората, а не ме назначават от Сливен и затова няма от какво да ме е страх. Ще продължавам да се боря, докато в цялото горско стопанство не се промени културата към гората и сечта“, заяви градоначалникът.

Шефът на Регионалната дирекция по горите в Бургас Веселин Радков се опита плахо да отговори на обвиненията на малкотърновския кмет.

„Разполагаме с 23 горски инспектори, които са на ненормиран работен ден. Работят 365 дни в годината и 24 часа в денонощието. Поне по четири проверки на ден прави един горски. Установили сме, че всички сечи, които се правят в района на Странджа са планови и не е констатирано нищо незаконно. Нямаме ангажименти да мерим дали даден камион е претоварен или не. Директорите на държавните горски и ловни стопанства издават разрешителните за сечта. За общинските структури ги издават лицензирани лесовъди. Не е наш приоритет да проверяваме качеството на дървесината“, каза още Радков.

В категории: Малко Търново


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
30
Коментара по темата
30.
Крум Тодоров
24.05.2016 17:29:14
0
0
Българи, да възстанем срещу унищожаването на природата на България от мутро-политическата мафия!
29.
Jonalyn
11.05.2016 20:01:44
0
0
Apparently Jihad is the picture editor for the BBC’s Gaza bureau (I wouldn’t be surprised if he was a dab hand at photoshopping). Jon Donnison, our man on the spot, on PM is anxious to tell us that Jihad’s son was a killed in a civilian neighbourhood and there were no ‘militants’ near by. Of course not – everyone knows it’s been Israeli practice to despatch missiles at complete random into any civilian area within range, for yepss.&nbrp; &nbsa;4 likes http://zagfmhr.com [url=http://xcdzfos.com]xcdzfos[/url] [link=http://wqtbbsyu.com]wqtbbsyu[/link]
28.
Madge
10.05.2016 00:04:24
0
0
The answer of an exprte. Good to hear from you.
27.
лесовъд
09.02.2015 14:14:51
1
1
циганизирана била Странджа - ха ха -Я ми кажете колко българи от Странджа ще нарамят машинките и ще започнат да сечат?
Всички искат началници, митничари ......и горски.
И прочетете Хайтов...... , ама много внимателно го цчетете, защото селски кмет като Янчев щом не може да стигве гроздета казва ,че е кисело!
А да пробва да отвори митницата,за товарни камиона да направи зона с намалени данъци, за да се отвори лека индустрия ........
26.
Jekata
08.02.2015 11:37:47
1
1
Вчера през нощта след сексбракониерство с мургава натуралка до една бензиностанция ме спират с зелена нива горските, отварям прозореца и като се навежда към мен един от тях, изкрясквам в лицето му:
- Бау, бау!
Той скача назад стреснат, а аз му показвам колана си и му казвам:
- Не бой се, бее. Вързан съм ето ти 20 лева и за теб да има и шефа да е доволен...
25.
krushkov
08.02.2015 00:23:19
0
1
evala kmete,izborite idvat.vreme e i az da vlqza v politikata mai.podkrepqteli ideqta mi sagrajdani,daite mi sili za borba
24.
кУмет N1
06.02.2015 21:10:44
0
4
Браво, кмете, от рано започвате евтина предизборна кампания. Подхвърляте залък хляб на простолюдието и очаквате да стане сензация. Как пък другите кметове не писнаха, та точно вие?!
23.
Василка Ибрахимова
06.02.2015 11:59:58
0
3
Горски иска ли дърва?
не питай тази тишина,
в която братските вили
мангалки са приютили.Попитай храбрите горски,
които днес из СТРАНДЖА шетат,
с превозен билет се снимат
и марка „мирна” там развяват.Грък питай и турчин –
за тях радоста е горка,
попитай зимата във Стамбул
как дърва без зор се вземът.Питай гърка как тира наш се е оказал там.Ще ти отвърне побелял византиец
доста остарял
как тихо
там зиме драпа тира през снега.И братът турчин даже
намерил би какво да каже,
че на изгарящж ниска цена
дари им братството си Странджа
когато с ордата си зла
горските режът гора.
Турчин винаги щастлив през сълзи днес ще промълви че от съседа горски алчен коромпиран дълва ще взема той сега.Горски иска ли дърва.
22.
аожг4
06.02.2015 11:24:19
0
0
Кактаща този еколог не ревна срещу масовото изсичане на българските гори а да ни изкарат невежи ореваха България тия платени мишоци.Не е лошо да си богат.Всичко при тези еколожки, зелени и всякакви други сдружения опира до пари.
Изобщо не ги интересува природата. Важното е от подобни прояви да се изкарат мангизи.
Как учил нас тов. Сталин, "честный человек всегда нуждается в деньгах, если человеку деньги не нужны, то это шпион"
21.
данка калпазанка
06.02.2015 11:18:08
0
2
Поздравявам дежурния редактор за това заглавие .

Много свежо-снощи гладахме по скат адвокатите на дървената мафия в униформа на горски и еколог.единия ни убеждаваше колко малко разбираме от гора а другия еколога че всичко у законно.третия че нема и един кубик изнесен за гърция турция и италия.Шубето е голям страх ще знаете---как да промениш нещо като получаваш заплата и подкупи от една и съща ръчичка...Дори и доктора не му се седеше при трето разрядните артисти от това горско министерство.
20.
rgweg
06.02.2015 10:40:20
1
1
Краденето в държават взе да свършва и мазниците се прицелват в хората Човек трябва да е изтрещял че да им повярва.Вай вай вай, че тез нали ги изкарваха големи приятели на България.
19.
Ivan ivanov
06.02.2015 06:41:46
0
3
Позицията на кмета Янчев е кауза ,да като на природозащитник!Няма нормален човек ,които да не се съгласи на 80% от думите на Янчев.Кофти привкус остава това което малко хора имат смелостта да кажат.А именно ,че общински гори снабдяваха местното население но и крадяха здраво.Чували сме за тирове без документи ,хванати от горските и пак пуснати защото става лошо.Корупцията в горското на високо ниво,голяма част от фирмите изнасяща дървесина е от обръчите на ДПС.Да същите тези еничари ,изсичат,крадат ,купуват циганите по избори точно стези пари .Откраднати от природата,от Странджа.Да ,кмете с теб сме !
18.
задаващ въпроси
05.02.2015 19:01:46
1
2
Еееееее разкрихте ме ,че съм Димов !
Но явно не Ви харесват въпросите ми или по–скоро отговорите им!
17.
Пламтящ хуй
05.02.2015 18:56:22
1
0
Ае,неграмотници поне имената на участниците в интервюто да бяхте написали коректно,Вие репортерите разбирате иначе от всичко от здравеопазване,право,горско устройство,екология и какво ли още не,а всъщност сте толкова кухи неграмотни лейки,че няма накъде повече,хойте да пасете воловете,то и за тва не ствате,ама на
16.
НИК
05.02.2015 16:54:07
3
11
КЪДЕ СА ЕКОЛОЗИТЕ?
КЪДЕ СА ОРНИТОЛОЗИТЕ?
КЪДЕ СА ЕКО ОРГАНИЗАЦИИТЕ БЕ ДА МУ ЕБА МАЙКАТА?!???????????
ЯВНО СПЪТ ЗИМЕН СЪН..........ЯВНО ГИ ПРИСПИВАТ РЕДОВНО С ПО НЯКОЛКО ТЛЪСТИ ПАЧКИ В ЧЕЛОТО?!!!!!!!!!!!!???????
ЕЙ ХОРА , САМООРГАНИЗИРАЙТЕ СЕ!!!!!.......ВИЕ БУДНИТЕ ЖИТЕЛИ НА СЕЛАТА ПО МЕСТАТА В КОИТО СЕ СЕЧЕ...!!!......И КАКТО ТЕЗИ, ПУМИЯРИ УНИЩОЖИХА ГОРАТА, ТАКА И ВИЕ УНИЩОЖЕТЕ ТЕХНИКАТА ИМ!!! ПОТРОШЕТЕ КАМИОНИТЕ ИМ , НАНЕСЕТЕ ИМ ЩЕТИ ЗА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ .........А ДА ВИДИМ ЩЕ ПОСМЕЯТ ЛИ ПАК ДА ВЛЯЗАТ ДА УНИЩОЖАВАТ ГОРАТА НИ ИЗРОДИТЕ МРЪСНИ!!!!!!!!!!
ЛОВЦИТЕЕЕЕЕЕЕ СПИТЕ ЛИ И ВИЕ ???? НЕ ОСЪЗНАВАТЕ ЛИ ,ЧЕ ТАЗИ СЕЧ ЩЕ СРИНЕ ДИВЕЧОВАТА ЕКО СИСТЕМА ??? ...ПОСЛЕ ЩЕ ВИ ВИДЯ КЪДЕ ЩЕ ЛОВУВАМЕ.......ЖИВОТНИТЕ ЩЕ ГИ ГЛЕДАМЕ САМО ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА??!!!! ... ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ЕТИКАТА НА ЛОВЕЦА ДА ОПАЗВА ДИВЕЧА И ДА СЕ ГРИЖИ ЗА НЕГО!!!??? УНИЩОЖАВАТ ГОРАТА , СЪОТВЕТНО И ДИВЕЧА ПОД НОСА ВИ, А ВИЕ СИ ЧЕШЕТЕ...........?!! НИЕ СМЕ ДЪРЖАВАТА ЕЙЙЙЙЙ , НИЕ СМЕ ДЪРЖАВАТА ....НЕ ПУМИЯРИТЕ КОИТО НИ ОГРАБВАТ РЕСУРСИТЕ И ПРИРОДАТА!!!!!!!!!!!
15.
GORSKI
05.02.2015 16:16:06
0
4
MDAAA, GRESHKA E CHE CIGANITE SA OT JERAVNA, NE SA. OT GRADEZ SA, VSICHKI DO EDIN. NO TOVA E MALKATA BEDA. GOLEMATA E CHE NAVSEKADE E TAKA. V ZELOTO BG SE SECHE NARED.
A UJ GERB IZOLIRAL DPS OT VLASTTA I PARITE, CHUVAI HUIO...
14.
будна гражданка
05.02.2015 16:04:24
2
2
здравейте .влюбих се в родопите ,но понеже живея на морето реших ,че втората моя любов ще е странджа.искам да ви разкажа на каква случка попаднах в родопите и ако и ние станем като тях съвестни може и да запазим странджа от печалбарите и съсипващи гората ни цигани. бяхме седнали на един от многото кътове направени от родопчани за отдих с маси и барбекюта ,когато до нас спря камион с дърва и дървосекачи дойдоха при нас и ни казаха че чакат горския да маркира дърветата и тогава да тръгнат ,защото ще им конфискуват камиона и машините без маркировка.дойде горския провери сложи печати ,те си тръгнаха и той седна при нас разказа ни колко стриктни са хората към сечта и залесяването на участъците ,докато говореше звънна телефона му и човека отсреща му съобщи за едно отсечено дърво до някаква чешма ,което сутринта е било там ,а сега го няма да отиде да провери.горския разказа ,че това е често явление и хората казват и звънят за камиони ,дървета ,секачи всяко нещо което им се стори нередно и ощетява тяхната подчертавам гора,защото те гледат на нея като на своя собственост ,която трябва да съхранят и завещаят на децата .си.стояхме и гледахме онемели и му разказахме за Странджа и сечта тук накрая този непознат човек ни покани на сватбата на дъщеря си и си тръгна да търси изчезналото дърво,за което го потърсиха .
13.
kym "zadava6t vypros"
05.02.2015 15:23:43
1
2
"kaji napravo imeto si be Dimov i kakvo kato sega se e setil bnogo vi zabolq a na teb tepyrva 6te ti se tyrsi otgovornost ili kato stane bylgarsko. gorite 6te sa razkola v bylgariq za6toto ima nqkoj da ne spi kolkoto i da vi se iska da ste gi prespali
12.
До 11
05.02.2015 15:11:33
0
5
"Защо не проверите постройките на ЗМ "Докузак" дали са законни и дали няма някое отсечено дърво при построяването им?"

Тези въпроси са от компетенциите на директора на дирекцията на парк Странджа. Попитай го официално и той е длъжен да ти отговори.
11.
задаващ въпроси
05.02.2015 14:52:27
1
19
Защо не се говареше за изсичане докато имаше общински гори ? Защо чак като наближиха изборите кмета стана толкова загрижен? Защо NOVA tv не направи един репортаж в някой отдели с изведена сеч от общински гори? Защо не покажат извозните пътища от общински гори ? Защо не снимате пътя за "Вълчанов мост"(една туристическа забележителност)от където извозваха дървесина ОГ? Защо не питат хората за платени 8 прм3 колко им докарваха? Защо когато вървяха тирове с дървесина от общински гори не бяха претоварени? Защо общински гори добиваха само дърва от едни от най–хубавите насаждения и похабяваха така ценните широколистни трупи ? Защо не проверите постройките на ЗМ "Докузак" дали са законни и дали няма някое отсечено дърво при построяването им?
Помислете за отговорите на тези въпроси и тогава решете дали е искрен "горолюбеца" Илиян Янчев или просто отмъщава за изгубената "златна мина" ОГ.
10.
ГЕРБ
05.02.2015 13:44:50
2
4
ГЛИГАНИТЕ УМИРАТ ОТ ЯД,ЧЕ НЯКОЍ ДРУГ ИМ СЕЧЕ ГОРАТА,НЯМА ГОРА -НЯМА ДИВЕЧ ,НЯМА ДИВЕЧ- НЯМА МЕСО,А В МАЛКО ТЪРНОВО НЯМА МАГАЗИН ЗА МЕСО, ПОЗНАЙТЕ ЗАЩО
9.
ГЕРБ
05.02.2015 13:44:50
2
5
ГЛИГАНИТЕ УМИРАТ ОТ ЯД,ЧЕ НЯКОЍ ДРУГ ИМ СЕЧЕ ГОРАТА,НЯМА ГОРА -НЯМА ДИВЕЧ ,НЯМА ДИВЕЧ- НЯМА МЕСО,А В МАЛКО ТЪРНОВО НЯМА МАГАЗИН ЗА МЕСО, ПОЗНАЙТЕ ЗАЩО
8.
aktivista
05.02.2015 13:15:51
3
2
bravo Bylgarino Qn4ev ima6 podkrepata i ot mesnoto naselenie na zvezdec vyn ciganite ot gorata ni. Edno vreme gorski ima6e ot mestnite a sega sa eni4ari. Ako malko promeni6 ne6tata 6te te podkrepqme v izborite i v na4inaniqta ti doveki o6te vednyj BRAVO
7.
Симеон Дянков към старите и новигорски
05.02.2015 12:45:07
0
4
Здравейте-пак съм тук и се върнах по-гладен от преди.Събирате ли -събирайте-скоро и ще давате знаете на кой и къде.Подкрепям коментаторите преди мен.БОКЛУЦИТЕ НАВСЯКЪДЕ СА ЕДНИ И СЪЩИ.Всички. ...зелени педали да блокират пристанището в БУРГАС където ежедневно стотици тирове изнасят дървесината на БГ...защото там където има туризъм няма сеч....айде да видим за кого пеят зелените..Емблематичен пример за отсъствие на държава!
6.
иван рогатия
05.02.2015 12:24:43
0
2
Пита се в задачката-ако си поръчаш 10 кубика дърва дали ще са 10 или 12 или като миналата година 15 кубика без 10.И на кой алчен горски да ги поръчам .И колко струват тези дърва-за бивши колеги крадци требе да има поне 50 кубика ей така-много работи помним още и да не ме забравите-и аз ви тримцата.
5.
вАнчето
05.02.2015 12:15:57
1
1
Брей... верно било бе... даже и господ не обичал педалите и цигано защитниците.Що задаваш такива въпроси, сякаш на някой му пука за подобни неща? Медийното дрънкане го остави за овчиците, никоя от двете страни не се интересува от право или морал, заложени са дебели парични интереси.Ха ха, голем си шегаджия, бе ей !!!
4.
Питащ
05.02.2015 11:49:11
2
10
А с какво точно се занимават служителите на дирекцията на парк Странджа в Малко Търново и Царево цели 20 години?! Май само усвояват средства с полза само за собствените си комисионерски цели! Дирекцията е съгласувала и съгласува всички лесоустройствени проекти на горските стопанства, регламентиращи сечите в природния парк. Защо ли после паркаджиите не ги проверяват как се изпълнява съгласуваното? Нали са уж и те горски, от системата на изпълнителна агенция по горите?! Интересно как за 20 години парковите чиновници не санкционираха нито един нарушител на режима на защитената територия? Поне от кумова срама? Стефан Златаров и Петко Нанчев - все стари номенклатурни кадри на БКП умишлено бездействаха по отношение на многобройните нарушения. Пазиха си сладката службичка, каквато няма да намерят никъде! Служителите на дирекцията на природен парк Странджа са едни от главните виновници за многобройните несанкционирани нарушения на парковия режим и безнаказаните варварски сечи в старите гори! Нека се разбере веднъж от всички това!
3.
Кочо
05.02.2015 10:36:30
0
6
Виж, Жабата е друга работа - директно участва в сечта със завишени квоти. И той се готви за избори.
2.
НИК
05.02.2015 10:30:06
8
18
ХОРА, СТРАНДЖАНЦИ, НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА ЛИЦЕМЕРНАТА И ГНУСНА САМОРЕКЛАМА, КОЯТО СИ ПРАВИ КМЕТА НА МАЛКО ТЪРНОВО- ИЛИЯН ЯНЧЕВ!!!!!!!
ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА КМЕТСКИ ИЗБОРИ И СЕГА В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ РЕШИЛ ДА ДРАЗНИ ОБИЧАЩИТЕ ПЛАНИНАТА ХОРА И ДА ЗАСЯГА НАЙ-БОЛНАТА ТЕМА ....САМО И ЕДИНСТВЕНО ДА СЕ ХАРЕСА И ДА СПЕЧЕЛИ ГЛАСОВЕ ОТ ТОВА!!!!!!!!!!
МОЛЯ ВИ МИСЛЕТЕ СЪС СИВОТО СИ ВЕЩЕСТВО В ГЛАВИТЕ, А НЕ РЕАГИРАЙТЕ КАТО ДОБИТЪКА В ОБОРА!!!!!
НЯМА ТАКОВА ГНУСНО ЛИЦЕМЕРИЕ ОТ ИЛИЯН ЯНЧЕВ, ПРИ УСЛОВИЕ ,ЧЕ ДО СЕГА НЕ НАПРАВИ НИЩО, НИЩО , НИЩООООООО ЗА ДА СПРЕ ТОВА БЕЗОБРАЗИЕ И ИЗСИЧАНЕ НА СТРАНДЖАНСКАТА ГОРА!!!!!!!!! А ИМАШЕ МНОГО ВЛАСТОВИ ЛОСТОВЕ ЗА ДА ГО СПРЕ!!! НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА ЛИЦЕМЕРНАТА СТАТИЯ КОЯТО Е САММО И ЕДИНСТВЕНО В ПОЛЗА НА ПРЕДИЗПОРНА МАНИПУЛАЦИЯ НА НАРОДА!!!!!!!!!!!!! МАЛКО ТЪРНОВО ИМА НУЖДА ОТ ДОСТОЕН ЧОВЕК-ГРАДОНАЧАЛНИК, НА КОЙТО МУ ПУКА ЗА ГРАДА И СТРАНДЖА И КОЙТО ЩЕ РЕАГИРА С ДЕЙСТВИЯ ЗА ДА СПРЕ БЕЗОБРАЗИЯТА В ТЕХНИЯ ЗАРОДИШ!!!
1.
НИК
05.02.2015 10:28:10
2
20
ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ СТРАНДЖАНЦИ, ЖИТЕЛИ НА СЕЛАТА В СТРАНДЖА ДА СЕ САМООРГАНИЗИРАТ РЕДОВНО, КАТО ДРУЖИНИ И ДА СПРАТ СЪС СРЕДСТВА С КОИТО НАМЕРЯТ ЗА ДОБРЕ МРЪСНИТЕ ДЕПЕСАРСКИ КОПЕЛЕНЦААА, КОИТО ОПУСТОШИХА, ОПУСТОШАВАТ И В ТОЗИ МОМЕНТ БЪЛГАРСКАТА НИ ГОРА И ПРИРОДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! АЗ СЪМ СТРАНДЖА!!!!!!! БОГ ДА ПАЗИ СТРАНДЖА И МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!.........НО НИЕ ТРЯБВА ДА СИ ПОМОГНЕМ ...ЗА ДА НИ ПОМОГНЕ И БОГ!!!!!!!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори