×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Съветникът от ГЕРБ д-р Величко Колев: Управителят на МБАЛ Карнобат д-р Маринов се провали!


Съветникът от ГЕРБ д-р Величко Колев: Управителят на МБАЛ Карнобат д-р Маринов се провали!
Д-р Величко Колев(на преден план) отрече, че е кандидат за управител на болницата. И кмет не искал да е
Тема в развитие
виж още
скрий
29 Януари 2015, Четвъртък, 11:54 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Иван КОЛЕВ

Уважавам го безкрайно много като лекар, но качествата му на мениджър не желая да коментирам, каза зам.-председателят на ОбС Карнобат
Управителят на МБАЛ Карнобат д-р Красимир Маринов се провали, да не превръща проблема на управлението си в политически. Това каза пред Флагман.бг зам.-председателят на ОбС Карнобат д-р Величко Колев, който според д-р Маринов разбунвал интригите в общинската болница(ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ).

„Уважавам безкрайно много д-р Маринов като лекар, много добър специалист е, но качествата му на управител няма смисъл да коментирам. За няколко години три отделения се затвориха, което показва как се е ръководила болницата. Д-р Маринов замеси моето име по много непочтен начин, за да прехвърли проблема на управлението си в политически“, започна д-р Величко Колев.

Без да чака репортерски въпрос той опроверга твърденията, че се готви да става управител на МБАЛ Карнобат и за кмет нямало да се кандидатира, подчерта зам.-председателят на ОбС. Имал си частна практика и щял да си остане общопрактикуващ лекар.

Д-р Величко Колев призна, че конфликтът му с д-р Красимир Маринов е от 2010 година, когато д-р Маринов останал с впечатлението, че под диктовката на бургаските депутати от ГЕРБ се променя закона за лечебните заведения, за да се затвори карнобатската болница.

Според д-р Величко Колев точно народните избраници от ГЕРБ са спасили здравното заведение от затваряне през 2010 година. „Тогава те проведоха поредица от срещи с министъра на здравеопазването, зам.-министъра, шефът на РЗИ д-р Георги Паздеров и се стигна до компромисното решение да се даде 6-месечен гратисен период на карнобатската болница да изпълни изискванията. След това под натиска на други общински болници законът все пак се промени и МБАЛ Карнобат запази статута си“, припомни д-р Колев.

По отношение на затварянето на отделението по „Вътрешни болести“ в МБАЛ Карнобат, д-р Колев, е категоричен, че тово е можело да се предотврати. Трябвало е само д-р Красимир Маринов да прояви по-гъвкава управленска политика. Той не е направил нищо, за да спре д-р Калинкова, която е напуснала на 5 януари и отишла в Средец, където тамошната общинска болница с привличането й разкрила вътрешно отделение. Странни обстоятелства съпътствали и тръгването на д-р Дора Александрова, след което в отделението останала само д-р Нели Халваджиева и вече нямало необходимите специалисти.

На 12 януари ми се обадиха от общинския съвет, че ще има извънредно заседание на комисията по здравеопазване. Ситуацията ни бе така представена, че няма необходимите лекари и не може да се сключи договор с НЗОК. Всички се обединихме, включително и общинските съветници от БСП (д-р Красимир Маринов е член на структурата на БСП в Карнобат, б.а.), че шансовете не са изчерпани и управителят трябва да потърси други варианти, а не да се преминава към затварянето на отделението. Д-р Маринов обаче бе категоричен, че няма как това да се случи. А можеше просто да покани бившия главен лекар д-р Иванов и съпругата му -д-р Иванова, които са в Карнобат и заради обществения интерес щяха да се върнат в болницата. Но те си тръгнаха със скандал от болницата по време на управлението на д-р Маринов и той не пожела да потъпче егото си“, допълни д-р Величко Колев.

В категории: Карнобат


15
Коментара
15
Коментара по темата
15.
*********
29.11.2019 15:11:03
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
14.
аз
31.01.2015 01:58:26
1
2
Тая болница и лекарите в нея поне 95% от тях нищо не става да не ти се налага да влизаш ще те уморят без да им мигне окото.Колко народ измориха некадърници ЗАТВОР.
13.
Агент 008
30.01.2015 19:31:57
1
3
Сега във болницата Карнобат няма вече и вътрешно отделение.След една година няма да има вече и болница.и никой да не се оправдава нито с ГЕРБ, нито с БСП.Здравната политика за малките общински болници е да имат вътрешно,неврологично и детско отделение.Това,че в Карнобат се закрива вътрешно отделение е грешка на управителя д-р Маринов защото под неговото управление и съдействие болницата напуснаха освен д-р Иванови и лекарите със специалност по вътрешни болести:д-р Рачева ,родом от Карнобат,д-р Хр.Димитров от Бургас,д-р Нотева от Ямбол,д-р Александрова и една лекарка отиде в болницата в Средец.Това трябваше навреме да се види и от д-р Величко Колев и от кмета и от общинския съвет и да вземат навреме решения.
12.
Агент 008
30.01.2015 19:31:57
1
3
Сега във болницата Карнобат няма вече и вътрешно отделение.След една година няма да има вече и болница.и никой да не се оправдава нито с ГЕРБ, нито с БСП.Здравната политика за малките общински болници е да имат вътрешно,неврологично и детско отделение.Това,че в Карнобат се закрива вътрешно отделение е грешка на управителя д-р Маринов защото под неговото управление и съдействие болницата напуснаха освен д-р Иванови и лекарите със специалност по вътрешни болести:д-р Рачева ,родом от Карнобат,д-р Хр.Димитров от Бургас,д-р Нотева от Ямбол,д-р Александрова и една лекарка отиде в болницата в Средец.Това трябваше навреме да се види и от д-р Величко Колев и от кмета и от общинския съвет и да вземат навреме решения.
11.
Мгерб
30.01.2015 15:24:32
0
2
А кой е последният общински съветник на снимката?
10.
РЕ-9
30.01.2015 15:08:49
0
1
За д-р Т.Мерсинков ли говорите ?
Егати падението, щом така се говори за лекари в Бг.
9.
В.Колев
29.01.2015 22:58:50
3
8
Благодарско за тенис масата в стаята на управителя на мц. Аз и мерсинката ще играем, елате и вие скъпи пациенти
8.
карнобатлия
29.01.2015 22:47:06
2
9
Още веднъж ГЕРБ доказаха,че единствено мислят как да правят чистка и изгонят,макар и кадърни,но от друга партия и да назначат свои хора-некъдърни, но от нас.А какво ще правят хората? Докторите ще си намерят работа, болните?
7.
Някой
29.01.2015 19:47:23
2
4
От пияница какво може да се очаква? Не от алкохолик,а от обикновен хоримагски пияница..?
6.
ддд
29.01.2015 17:38:51
5
5
Колев не само е прав но и е много сдържан в изказването си поради интелигентноста си
5.
Анонимен
29.01.2015 17:13:56
0
2
Голяма медия няма що ... поне научете имената на лицата и тогава пишете ....
4.
съдия
29.01.2015 16:55:07
1
7
Той и кмета е в кюпа.Красимир е на топа , защото му е казано да подписва договори . Много е повярвал в себе си. Да си носи отговорността сега , а кмета хич не му пука ха
3.
съдия
29.01.2015 16:43:31
1
3
На вниманието на Общ.съветници,Кмета знае но си трае!!
http://www.karnobat.justice.bg/verdicts/2014-01-09/00704513/458c1713.htm
2.
Наблюдател
29.01.2015 16:29:02
3
5
На Маринов все някой му пречи ,през 2010 му пречеше ГЕРБ и Колев,сега пак Колев и ГЕРБ.Не може да се оплаче д-р Колев от липса на внимание,а на Маринов освен ГЕРБ и Колев му пречи и вълната!!!
1.
Защо ли не
29.01.2015 12:39:31
4
11
Този път Колев е прав за некадърното управление, но не е прав , че проблема не е политически . И за олигофрените е ясна червената връзка БСП - Г.Димитров-К.Маринов-Т.Ченешев -и така. н. Кой щеше да е шефа , ако не беше партията ? Кой щеше да ремонтира болницата , ако не Партньори -кой ли , ...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори