×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кметът на Бургас и седмокласникът Недялко Чепов прерязаха лентата на спортния салон за 1,5 млн. лв. в ОУ “Княз Борис I“


Кметът на Бургас и седмокласникът Недялко Чепов прерязаха лентата на спортния салон за 1,5 млн. лв. в ОУ “Княз Борис I“
Това няма да е последната инвестиция в образователната инфраструктура. Продължаваме с подобни проекти в други училища, каза кметът Димитър Николов и преряза лентата на спортното бижу
28 Януари 2015, Сряда, 12:50 ч.
Автор: Флагман.бг снимки: Радостина ГЕОРГИЕВА

През цялата си 109-годишна история  учебното заведение никога не е имало физкултурен салон


Чисто нов физкултурен салон за 1,5 млн. лв. грейна в бургаското ОУ „Княз Борис І”. Децата в основното училище не могат да се нарадват на новата придобивка, тъй като до скоро караха часовете си по физическо в класна стая, пригодена за спорт.

Лентата на спортното бижу прерязаха седмокласникът Недялко Чепов и кметът на Бургас Димитър Николов. Съоръжението е разположено в самостоятелна сграда с разгърната площ от 383 кв. м.
„За мен е удоволствие да открия този модерен мултифункционален физкултурен салон, който придава изцяло нова визия както на ОУ "Княз Борис I", така и на цялата инфраструктура в централната част на града. Осигуряването на добра спортната база е еднакво важно за нас, както и обновяването на образователната инфраструктура. Още повече, че тази година сме избрани за Европейски град на спорта”, заяви кметът Димитър Николов преди да пререже лентата на новото спортно бижу, заедно със седмокласника Недялко Чепов.

Учениците бяха подготвили специална програма за откриването

Новата придобивка на училището беше осветена от протойерей Емилиян от храм „Св. св. Кирил и Методий“. Мажоретният състав към „Княз Борис I“ поздрави присъстващите, а възпитаници на учебното заведение направиха демонстрация на различни спортове в новия просторен физкултурен салон.

„Това няма да е последната инвестиция в образователната инфраструктура. Продължаваме с подобни проекти в други училища“, каза още кметът Николов, докато разглеждаше новата спортна база.
На откриването присъстваха зам.-кметът по образование и култура Йорданка Ананиева, председателят на ОбС Костантин Луков,директорът на Дирекция „Образование“ Веселина Таралова, директорът на РИО Виолета Илиева, общински съветници и представители на училищното настоятелство.
През цялата 109-годишна история на ОУ „Княз Борис I“ учебното заведение никога не е имало физкултурен салон. Точно преди 1 година бургаският градоначалник направи първата копка.

Малките футболисти от "Звездичка" също показаха спортни умения

Модерният физкултурен салон, който е изграден с общински средства, разполага със съблекални за момичета и момчета, санитарни възли и душове, помещения за инвентар и  за преподаватели, бюфет.
Новата сграда е свързана с топла връзка  с основната сграда на учебното заведение. Оборудването на физкултурния салон позволява в него да се играе баскетбол, волейбол, бадминтон, тенис на маса, земна и художествена гимнастика, мини футбол.

Сградата се отоплява на газ, има два броя кондензни газови котли, топловъздушни апарати във физкултурния салон, слънчеви колектори /10 соларни панела/ за затопляне на вода и слънчева инсталация.


ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ ОТКРИВАНЕТО ВИЖ ТУК.



В категории: Просвета , Бургас


Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 0
8
Коментара по темата
8.
Mainakatwe
13.10.2016 08:19:05
0
0
Nedqlko ne vi supva toi va sasipvaa
7.
До 6
30.01.2015 13:48:44
0
2
Има някакво противоречие в думите ти,хем нямало ни едно парко място ,хем и гаражи давали под наем :D Пък и като гледам никои не е имал претенции ,че е в Центъра.По скоро коментират пръскането на пари по грешни насоки....и тяхното прибиране по джобовете.Ама ти като си си комплексар от д.Езерово или нещо такова какво друго да кажеш.
Въпроса е ,че градът ни има нужда от други неща но те не се правят.Защо му е на кмета да оправи ул.Шейново и Патриарх Ефтимий например(понеже са в района)Като може да направи площада и Градска спирка .за тях може да се говори много повече,проекта е по-голям и ''скъп''само по документи обаче.А ако смени плочките на една квартална улица ще видят само живущите на нея.
Та за това иде реч....и не е само в нашия град това ,а в цяла България.Точат се едни пари ,правят се градинки,пейки ,фонтанчета ,магистрали ,алейки и разни други ...то всичко хубаво но като седне човек гладен,жаден или просто угрижен от безпаричието и безработицата някак това фонтанче не му радва окото...
Една мислеща да емигрира
6.
бургас
29.01.2015 15:37:38
1
1
до 1
Най-сте ми смешни ревльовците от Възраждане, така наречения от вас център. Да сте плачкали на строителите, които на мястото на схлупените къщурки, вдигаха кооперациите в които се натъпкахте, без да направят нито едно парко място.Да сте плачкали, когато си давахте под наем гаражите, защото нали сте баровци от " центъра " .
5.
Кайсия Варсан и Ибраиим
29.01.2015 15:28:06
0
0
Ще бьде Неолиберална Планета пьлна с гладни Адидас чаавета и преобоядисани сини комунета най -ограбената от герб нещастна страна.Ще бьде детска Планета ще дьни яко чалга с маанета
4.
Гост
28.01.2015 23:07:49
2
7
Тази проста постройка да струва 1.5 млн. лв.?!?!?! Това е скандално, пладнешки грабеж! Вместо да се правят смислени неща за изстрадалия народ, се крадат данъците ни с надценение и неприоритетни проекти!
3.
Бръмбарче
28.01.2015 22:57:56
0
9
Само на мен ли ми се струва , че 1.5 млн. лв. са прекалено много за един физкултурен салон ? Явно в него ще се подготвят бъдещите ни олимпийски звезди.
2.
она
28.01.2015 20:40:05
0
6
Кметицата да обясни също така защо един частен селски отбор се превозва безплатно от общинската фирма БургасБус и защо не се предлага такова удобство и за останалите спортисти на територията на община Бургас?
1.
от Възраждане
28.01.2015 15:17:22
3
11
А кмета като е идвал да прерязва лентата дали е видял дупките,начупените плочки по тротоарите,паркираните върху тях коли ... а и да мине и довечера да види ,че няма никакво улично осветление .
Защото на стария площад му нямаше нищо но ние от години се прибираме в мрака чудейки се за кое да внимаваме повече,дали къде стъпваме та да не счупим крак или пък да си по нащрек за някой извратеняк.И в това време да няма къде да стъпиш от локви ,дупки и кал.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева
Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него 
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори