×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мъже, не бъдете мухльовци, вижте какво иска ТЯ!


Мъже, не бъдете мухльовци, вижте какво иска ТЯ!
Разиграйте и някаква палава игра, жените не обичат да лежат по гръб и да чакат да бъдат задоволени
25 Януари 2015, Понеделник, 00:11 ч.

Женското тяло не е надуваема кукла, а музикален инструмент, изсвирете хубава мелодия

Смята се, че сексът при жената се намира в ума й. Той е почти всичко за, което ще стане дума в тази статия.
Съществуват някои неща, които доставят удоволствие на жената. Ще споделим 10 от „най-успешните“ практики, които могат да ви направят неустоим любовник.

1. Мислете като „бутон“, а не като „ключ“
При сравняване на мъжката и женската сексуалност има една поговорка: „Мъжете са като ключове за осветление и веднага са готови за секс стига само да ги натиснеш. Жените са като бутон с различни настройки.“
Когато уцелите фините настройки на женското съзнание, вие можете да правдите каквото пожелаете с нея в леглото. Жените са като изискано френско ястие. Всичко зависи не само от основните съставки, но и от главния готвач, правилната температура, времето на приготвяне и още куп условия. С две думи сексът при жената се случва по 24 часа на ден, а не само за времето прекарано в спалнята. Непрекъснатия флирт с партньорката ви, леките закачки и приятни комплименти в ежедневието ще я накара да си мисли за вас през целия ден и вечерта най-вероятно ще завърши според очакванията ви.

2. Когато искате да правите секс с нея, уверете се, че се чувства комфортно
Основните проучвания за женския оргазъм сочат, че ключът към него се крие в спокойствието и липсата на безпокойство. Различни изследвания доказват, че участъците в мозъка отговорни за обработка на страха, тревожността и различните емоции, могат да доведат и до състояние на транс при оргазъм. Какво означава това? Всъщност елиминирайки, чувството на тревожност, страх, и негативни емоции, вие ще осигурите на партньора до вас един неповторим оргазъм.

3. Отделете малко време, за да разберете кое работи.
Всяка жена е различна и много често се случва през първите пъти, когато прави секс с нов партньор тя да не стигне до оргазъм. Една жена трябва да се чувства комфортно и именно партньора й е длъжен да разбере, какво може да я предразположи към секс. Някои жени обичат страстни и влажни целувки. Други намират това за неприятно и понякога отблъскващо. Някои обичат партньора им да си играе с гърдите им, докато при други това напълно отсъства от любовната игра. Едни предпочитат да са върху своя партньор, други предпочитат „мисионерската“ поза. Не са рядкост жените, които са способни да изпитват множествен оргазъм, а други са готови да заспят веднага след като получат дори един. Разбира се съществуват и различни комбинации и неописуемо много фактори, които могат да доведат до незабравим секс, но всичко това доста често изисква време.

Сексуални фантазии

4. След като вече знаете какво работи увийте „ястието“ с нещо свежо: Фантазия!
Цветните фантазии са един от ключовете за добър сексуален живот, дори когато партньорът ви не може да изпълнява водещата роля. Повечето хора смятат, че са сексуално удовлетворени, когато имат интимен момент
с човек, с когото се чувстват най-комфортно. Интимността дава свободата на фантазията, което позволява мислено да бъдат включени други хора, ситуации и усещания. Проучване на Д-р Харолд Лайтенберг сочи, че най-богата фантазия имат хора с най-задоволителен сексуален живот. Има различни литератури, които могат да помогнат да развихрите вашето въображение. Изключителните сексуални сценарии могат значително да обогатят преживяванията ви в леглото.

5. Покажете силните си страни.
Много малко хора правят секс като порно звезди, пък и никой не е длъжен. Живеем в реален свят и всеки има своите силни и слаби сексуални страни. Често мъжете страдащи от преждевременна еякулация компенсират с орален секс. Някои страдат от еректилна дисфункция на обща основа, а други имат пенис с размер по-малък от средния или такъв, който не може да доведе партньорката до оргазъм. В крайна сметка решението на повечето проблеми се крие в общуването между партньорите. Би било чудесно ако пенисът можеше да сподели с нас какъв му е проблема и да се вземе решение, но това на практика е нереално и остават единствено разговорите, които можете да проведете с партньорката си извън спалнята.

Много жени не умеят да „четат“ сигналите, които изпраща пенисът на техния партньор и това може да доведе до сериозен проблем в леглото. Когато стане въпрос за това е добре и двамата партньори да вземат участие. Без да усетите това може да се превърне в неволна терапия и проблемите да изчезнат преди да сте разбрали.

6. Обърнете повече внимание на клитора й.
Когато се впуснем в пътешествието на женското удоволствие, то пътя е почти предначертан. Горната част от главичката на клитора можем да наречем „бутона на удоволствието“. Основните зони, които могат да се стимулират не само с пениса са малките и големите срамни устни, перинеума (областта точно под вагиналния вход ) и нейния анус ако сте сигурен, че това би й доставило удоволствие. Нека за момент спрем да мислим за клитора като за малката издутина между срамните устни и го разгледаме като сложна мрежа от нервни окончания. Все пак той стои в основата на женската сексуалност. Клиторът има повече от 8000 нервни влакна – повече от която и да било част от човешкото тяло, които от своя страна са в тясна връзка с 15 000 други, които се намират в тазовата област. Стимулацията само на една зона от своя страна води до стимулация на всички останали. Другият път когато правите секс помислете за стимулиране на всички ерогенни зони в тазовата област, а не само да проникнете в нейната вагина. Това ще й достави голямо удоволствие и е гаранция, че ще иска да правите секс отново.

7. Езикът е по-могъщ от меч.
Когато става въпрос за задоволяването на една жена, кунилингусът трябва да бъде нещо, с което всеки мъж трябва да е на ти. Дори Рон Джеръми известен с големият си пенис отбелязва: “ Повече жени са се качвали на езика ми, отколкото на пениса“.
След като се сдобиете с умението да правите кунилингус, по време на секс рядко ще останете недооценен. За съжаление много мъже дори не се стараят да се научат как да го правят правилно. Основното, което трябва да се знае при практикуването на тази форма за доставяне на удоволствие е, че това е сравнително по-бавен и процес, който включва съсредоточеност, баланс между нежност, сила, бързина на движенията и хармония на тялото.

8. Покажете й, че тя е на първо място.
За разлика от мъжете, жените не достигат до точката на „оргазмена неизбежност“ – моментът в който дори без физическо стимулиране мъжете могат да еякулират. Всъщност мъжете и жените са толкова различни в това отношение, че много жени споделят за загубата на оргазъм точно когато са на секунди преди него. Това всъщност е доста разочароващо особено ако се превърне в честа практика.
По принцип една от отговорностите на истинския любовник е да пропътува пътя на удоволствието на своята партньорка, да проследи етапите на нейната възбуда и да направи всичко възможно тя да достигне до връхната си точка преди него.
Трябва да се обърне внимание на дишането, пулса, поведението на ръцете и краката, както и мускулите в тазовата област. Когато овладеете тайната на женския оргазъм, всяка жена с която сте ще иска да прави секс с вас отново и отново.

9. Вземете вибратора от нощното шкафче.
Ако знаете кога и как да включите вибратора в любовната игра, е много вероятно да я накарате да изпита повече от един оргазъм. Повечето секс играчки водят до по-силна от обикновената възбуда, а вибрациите на някои от тях водят до доста по-интензивен и бърз оргазъм. Известно е, че на жените им отнема повече време да стигнат до оргазъм отколкото на повечето мъже. Тук е момента да намерите място на вибратора в любовната игра. И след като вече обсъдихме техниките, които можете да прилагате ако страдате от преждевременна еякулация, това е още един добър начин да докарате вашата партньорка до екстаз.
С малко повече практика може да се окаже, че всичко извън „вкарването и изкарването“ може да бъде от полза и на двамата партньори. Това дори може да вкара доста повече разнообразие в леглото.

Двойка в леглото

10. И накрая не забравяйте гушкането.
Много често се случва след като веднъж е еякулирал мъжът да обърне гръб на своята партньорка. Не забравяйте, че това също е момент на интимност и много жени изпитват голяма наслада от прегръдките след секс. Това може да ви превърне в истински желан любовник, защото тя ще оцени вашето отношение към нея./blogzdrave

В категории: Животът


4
Коментара
Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 1
Голям скандал в Денсинг старс
Голям скандал в Денсинг старс 28/03/2024, Четвъртък 10:23 3
4
Коментара по темата
4.
аз
26.01.2015 17:04:01
1
2
Абе защо никой не се интересува какво искат мъжете?
3.
зюмбюла
26.01.2015 03:13:41
0
4
кво иска тя ,кво иска тя .иска здрав чеп и яко тръмбушене , ма тия лигльовци сега за нищо не стават , едно време кви тръмбушачи имашееееееее , сега едни нефелни путьовци растът
2.
Вибратор
25.01.2015 23:29:11
0
3
Касабова , к'во прай'м?
1.
Уй
25.01.2015 23:27:39
0
2
Еееее , баси мамата , еби му статията.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Новото шоу е световен формат, който се излъчва в двайсет страни по света, включително САЩ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън ​​ Ангелов побесня от това, което му предостави Галин и заедно със своите хора започна да го замеря с хляб, но постъпката му срещна бурно неодобрение след зрителите на риалитито за готвене по Нова телевизия Наистина ли се помисли за Кралица Наистина ли се помисли за Кралица Илияна Раева втрещи с външния си вид Уж е врял и кипял в телевизията, но допусна грешка, която му струва скъпо Уж е врял и кипял в телевизията, но допусна грешка, която му струва скъпо Глобиха го 3 хил.лева Цеци Красимирова призна, че се е разделила с богатия американец, но причината е изненадваща Цеци Красимирова призна, че се е разделила с богатия американец, но причината е изненадваща За всеки един е ясно, че един петгодишен брак няма как да оцелее, когато съпрузите живеят на различни континенти Днес тя е със Сотир Цацаров, но зад гърба си има два брака Днес тя е със Сотир Цацаров, но зад гърба си има два брака Тогавашният ѝ мъж не искал толкова амбициозна половинка, а жена, която да бъде всеотдайна домакиня ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“ „изгониха“ зам.-министър от заседание на парламента ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“ „изгониха“ зам.-министър от заседание на парламента Емил Дечев е представител на реформаторски настроения Съюз на съдиите в България Задава ли се конституционна криза? Кой ще носи отговорност за служебното правителство Задава ли се конституционна криза? Кой ще носи отговорност за служебното правителство Няма правен механизъм, който да задължава да се поеме поста на премиер, обясни бившият министър на правосъдието Пенчо Пенев  50 000 лв. награда за човека, който открие Ивана от Дупница 50 000 лв. награда за човека, който открие Ивана от Дупница Надеждата ни крепи все още, че е жива, каза Мария Георгиева Президентът изненада партиите, дава третия мандат на ИТН Президентът изненада партиите, дава третия мандат на ИТН Няма да преговаряме, каза Деница Сачева и добави, че Радев трябва да реши дали изборите да са „две в едно“
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори