×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пращат 180 войници допълнително по границата с Турция


Пращат 180 войници допълнително по границата с Турция
Контролът на границата ще стане по-сериозен преди да бъде изградена оградата
25 Януари 2015, Неделя, 12:14 ч.

Допълнителната охрана е заради предстоящия силен поток от бежанци
180 войници ще бъдат дислоцирани по южната граница на България с Турция, за да оказват логистична подкрепа на Гранична полиция. Това обяви министърът на отбраната Николай Ненчев във Велико Търново, предаде БНР.

"Ще изпратим около 180 военнослужещи на българската граница, които ще подкрепят действията на Министерството на вътрешните работи. Ще настоявам за допълнителна подготовка и обучение, ако е необходимо, на нашите военнослужещи, които ще изпратим там. Това е много специфична за тях работа", каза Ненчев.

Идеята военни да бъдат изпратени на границата с Турция бе лансирана първо от министъра на вътрешните работи Веселин Вучков. Тогава тя обаче не срещна подкрепа  от военния министър, който посочи, че няма законови основания за подобна стъпка. Позицията му бе подкрепена и от президента Росен Плевнелиев. Впоследствие обаче министър-председателят Бойко Борисов разпореди армията да се включи с логистична подкрепа към Гранична полиция.

Тази година България ще получи 15 милиона долара за инвестиции в отбраната, осигурени от правителството на САЩ, съобщи още във Велико Търново Ненчев.

В категории: Бургас


16
Коментара
16
Коментара по темата
16.
....
26.01.2015 12:45:36
0
1
Точно така на тия мързеливи сержанти дето по цял ден се скътават им там мястото
15.
do14
26.01.2015 00:01:52
1
0
Ei chikidjiq to ebaneto da nee Kat sraneto Kat si v gorata.qzak che s taq golqma prazna kratyna razvali na maikasi pytkata .yrod ba6tati kazva6e 4e sa izhvarlql na 4ar6afa I maikati ta ybrala s lajicata I ta natapkala v pytkata si da ta prai chovek ma tapaka si ostava mirizliv Mobil hahahaha.do Sega si dyhal I pak 6i lapa6 pi6ki
14.
До №12
25.01.2015 20:37:33
0
0
Това ли успя да измисли гладкия ти мозък лайньо. Нещо много май се издразни като разбра, че женка ти те прави лопатар. Ха ха ха. Така ще е. Ти върви на границата пък аз отново ще и го набия до дъно нали така харесва ама ти няма как да и доставиш това удоволствие с твоята малка пишка от 6 см. За това женка ти пак ще търси мен, защото обича големите паламарки да и разбъркват чак карантиите. Даже мисля да я шибаме пак на файтон, че так подлудява от кеф, ама ти няма как да го знаеш това. Следващия път като я чукаме ще я запиша на видео и ще ти я изпратя да я видиш каква ненаситна нимфоманка е.
13.
do11
25.01.2015 18:09:01
0
0
Ei kapyt mn fulmi gleda6 . Priqtelkata ti q chykat Kat mastiq samo ti neznai6 kyche ymrqlo dokat ti si pazi6 gaza I kartata ot bankomata!
12.
do10
25.01.2015 18:05:48
1
0
Ei kapyt mn fulmi gleda6 . Priqtelkata ti q chykat Kat mastiq samo ti neznai6 kyche ymrqlo dokat ti si pazi6 gaza I kartata ot bankomata!
11.
До №10
25.01.2015 15:33:27
0
0
Ей лайньо извинявай, че те забавих отново да ти сипя подобаващо, тъй като ми се наложи да изляза за малко.
Та сега на въпроса - Явно имаш опит отзад та се питам от къде ли си го натрупал? Може би от това, че си ходил на границата???
Аххх, аххх, аххх обиждаха ли те много там а, я кажи ???
А вазелин носи ли си или на сухо те опъваха ???
Външните хемороиди вътрешни ли ти ги направиха, а чикибоещо ??? А и още нещо за моята приятелка не се тревожи редовно я смазвам от всекъде.
Ти по скоро за жена си се тревожи, че докато си на границата я карат на файтон всичките ти комший. А пък вълчия капан най и е гот. Какво не знаеш какво е вълчи капан ли? Е нали си голям "умник". Добре де сега ще те светна женка ти е на колене като за задна прашка един и го е набил в гъзъ, а друг и го не набил в устата и така я връткат като на чеверме. Само чака пак да те наритат на границата и отново ще се разпаше като разгонена кучка. По три ги лапа наведнъж и по три ги поема във всяка дупка що има. Капиш ???
10.
do 9
25.01.2015 11:55:29
2
0
Dai go ve selqk tq priqtelkatati go poems celiq na sqkade ti Kat si pasi6 gaza sa nasira6 ot strahI Vii Kat tebe palqk
9.
До коментар №8
25.01.2015 11:35:03
1
0
Яж ми уя мръхльо. Ша го дам и на женка ти.
8.
do 5 6 7
25.01.2015 11:32:54
2
0
Lekenca bebe6ku polvinata ne ste I hodili v kazarma jeni. Armiqtq Kat paze6e granucata hihi bqhte na ba6tasi v 6ortiti.negramotnici
7.
До коментар №5
25.01.2015 11:22:43
0
1
Ей дришльо ти докато беше на границата знаеш ли жена ти, какво правеше ? Не на ли, ама аз знам. ЧУДЕСАААААААА.
6.
яфж73
25.01.2015 11:19:55
1
2
Кажи бе лайновоз. Кога армията е пазила границата на България, че не се сещам. Те освен да чистят тревички по плаца и да боядисват бордюри за нещо друго стават ли? А и като си толкова отворен, я ми кажи турската, гръцката и която и да било граница по света от кого се охранява ???
5.
До коментари 2,3,4!
25.01.2015 11:19:23
2
1
Ейй мишкарии, що не отидете вие в гората да пазите ?
Нали на първия час ще сте се насрали от студ и страх.Зад компютърчето вие много лесно.Анално и за тримцата !!!
4.
ddd
25.01.2015 10:46:30
3
1
Do 2. Ei torba s laina policai i voenni imat razlichni dlajnosni harakteristiki I razlichni ministerstva.armiqta Kato paze6e granucata nqma6e problem.a I gr.policai gi podbirat rambovci haha
3.
policai
25.01.2015 10:37:26
2
1
Aide policaicheta posle v kazarmite da davame narqd 6tot sme mnogo podgotveni I podbrani
2.
яфж73
25.01.2015 10:00:39
2
7
Айде тюфляците на границата да си заслужат заплатите.
Няма по цял ден да си бъркат в носа и да пърдят в казармите.
1.
да
25.01.2015 09:48:38
1
4
Браво
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Извънредно! Жена полетя от балкона на 3 етаж в жк. „Изгрев“ Извънредно! Жена полетя от балкона на 3 етаж в жк. „Изгрев“ Тя е откарана в реанимация, състоянието й е много тежко Кметът на Несебър подписа първия договор по инвестиционната програма на държавния бюджет Кметът на Несебър подписа първия договор по инвестиционната програма на държавния бюджет Ще бъдат изградени закрит плувен басейн в ж.к. „Черно море“,  подземен паркинг до СУ „Любен Каравелов“, нови улици в с. Равда и др.  И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев Петър Чобанов заяви, че консултациите са на етап, в който няма директно решение, и намекна за други хипотези Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Председателят на Българския олимпийски комитет с послание за почетния председател на ДПС Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Инцидентът станал малко след празника Благовещение, когато на гости й дошъл бившият й съпруг Венци Мартинов Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Директорът на „Югоизточно държавно предприятие“ ДП гр. Сливен инж. Димчо Радев поздравява всички лесовъди и приятели на българската гора по повод Седмица на гората 2024 г. Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година „Правораздавателната дейност на съдиите от Окръжен съд – Бургас и осемте районни съдилища в региона може с пълно основание да бъде определена като много добра“, отчете Административният ръководител на Окръжен съд – Бургас Росица Темелкова Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ 11 хиляди места в "Арена София" с цени между 40 и 150 лева са разпродадени като топъл хляб Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Двете са близки приятелки Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Не е ли това фалстарт за политическия проект на бившия главен прокурор, с който ще атакува парламента 
Посланикът на САЩ: Разочаровани сме, че усилията да се състави правителство бяха неуспешни Посланикът на САЩ: Разочаровани сме, че усилията да се състави правителство бяха неуспешни Не е наша работа да се месим в тези дискусии. Публично окуражихме всички партньори да работят заедно и да намерят добро решение, заяви посланикът на САЩ в България Кенет Мертен Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Изборите в неделя може да са още по-важни Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори