×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пиян мъж от Малко Търново катастрофира, скача да се бие с полицаи


Пиян мъж от Малко Търново катастрофира, скача да се бие с полицаи
Атанас Попов е скочил да се бие с полицаи
19 Януари 2015, Понеделник, 13:31 ч.
Автор: Флагман.бг.

30-годишният Атанас Попов е арестуван за 24 часа, ще го съдят по бързата процедура
Пиян малкотърновец катастрофира с автомобила си, избяга от местопроизшествието и скочи да се бие с полицаи.

Инцидентът е регистриран в неделя. Около 18 часа в РУП Малко Търново са получили сигнал, че на ул.“Шипка“ има пътен инцидент. Полицаи са отишли веднага на мястото, но са открили там само водачът на един от автомобилите – 46-годишен мъж. Шофьорът на „Роувър“-ът, предизвикал ПТП-о зарязал колата след сблъсъка и се прибрал в дома си.

Служители на РУП Малко Търново след минути го откриват в явно нетрезво състояние. Атанас Попов започва да ги обижда, псува, ръкомаха и опитва да ги удари. Бързо е арестуван и задържан за 24 часа. Предстои да бъде съден по Указа за борба с дребно хулиганство(УБДХ).

В категории: Малко Търново


18
Коментара
18
Коментара по темата
18.
Чичо иван р.
22.01.2015 11:17:48
0
1
Хубава историйка.....другото е 4 ракии и да му мисли патрулката с микрофона как ша ма фане... "Да"....браво другари!!! ей тва е да си готов на всичко за партийната чест!!!
17.
"последни дни"
22.01.2015 10:31:42
0
1
И в Библията го пише- "Почитай баща си и майка си", (което е първата заповед с обещание),
"за да ти бъде добре и да живееш много години на земята".Лука 14:25-26
"С Него вървеше множество народ, а Той се обърна и им рече: ако някой дохожда при Мене, и не намрази баща си и майка си, жена си и децата си, братята и сестрите си, та дори и самия си живот, той не може да бъде Мой ученик"
16.
фотоволтаика
22.01.2015 10:24:12
0
1
Да се чуди човек какви са ценностите на българите?Това ли е най-важното в момента в държавата! Защото ние винаги искаме хем вълкът да е сит и агнето да е цяло!Първо съберете парите от мангалите !.....А НЕ да пестим - плащайки и техният ток....и не само това...
Време е да се спре умишлената циганизация на територията.......
15.
Белата Златка
22.01.2015 09:09:32
0
1
Ко стана бе, хора .Аз се уплаших от снимката. Изглежда като че да ........ Абе, направо е The Number of the beast!Както вървят нещата другият вариант е кончита вурст и още много Шарли....!?
14.
flagman
22.01.2015 06:44:45
0
2
Мамата на Попов се е блъснала ,не е синът и!Да ,наистина!Ей Руске,ти пак уби коча с лопата.Само че за лъжесвидетелстване госпожа общински съветник,МВР ще те осъди!
13.
dgw5
21.01.2015 13:31:30
1
0
twhwt c dfgws e5y3by v ertqv
12.
бай серю
21.01.2015 12:57:04
0
1
ташак ли ве ,лееек???Ае що така в тва Търново ве,освен алкохол и т.н др,забавление за младежите няма ли?Кмете,оправници,има европроекти,заинтересовайте се,измислете нещо,ангажирайте младите хора с нещо.Направете спортна зала или незнам и аз,просто предезвикайте вниманието им.Тва не е бъдеще,алкохол,простотии,алкохол,простотии ............ ДОКОГА?
11.
Мара
20.01.2015 19:48:23
0
1
АААААА, отде накъде? Хич пък не е така! Колата му е блъсната от един друг хубавец, Попето обра парсата! Затова ги е страх, полицайчетата, щото напраеха голям гаф...И чакайй да питам Чопъра кого да маха малоумния Сашо? Него си ли да махне??2 че по-голям боклук няма!
10.
Мара
20.01.2015 19:48:23
0
1
АААААА, отде накъде? Хич пък не е така! Колата му е блъсната от един друг хубавец, Попето обра парсата! Затова ги е страх, полицайчетата, щото напраеха голям гаф...И чакайй да питам Чопъра кого да маха малоумния Сашо? Него си ли да махне??2 че по-голям боклук няма!
9.
Мара
20.01.2015 19:48:23
0
1
АААААА, отде накъде? Хич пък не е така! Колата му е блъсната от един друг хубавец, Попето обра парсата! Затова ги е страх, полицайчетата, щото напраеха голям гаф...И чакайй да питам Чопъра кого да маха малоумния Сашо? Него си ли да махне??2 че по-голям боклук няма!
8.
Цеце
20.01.2015 19:17:36
0
1
Другото Попе що не го фанаха когат блъсна чуждата кола пиян, бе? Щото им е колега? Абеее, кво сте си съчинявали,а?Нищо верно не е написало катажийчето Тошето. Свободно съчинение го е научила учителкатада пише само, дето толкоз я мрази, че попиля сина й. Язък, дет му пишеше шестици...
7.
очевидец
20.01.2015 18:30:37
1
2
Пфу ! Повръща ми се от некадърни малограмотни и комплексирани ченгета, дето се чудят как да унищожат момчето! Пребиха го пред блока им за няма нищо и сега треперят да не им истинат местата заради полицейски произвол! И издънката на дядо Дерменджия, стария комунист си избива комплексите че от браатята си е най-големия смотльо! пък вий сте били двойкаджиите сигурно ,затуй ли толкоз мразите учителката дето изучи и ограмоти половината Търново! На сирака тръгнали да завиждат, ненормалници, дето всичките сте вързани като свински черва, пък той си няма никой!
6.
Тошо
20.01.2015 13:55:08
2
3
Че в Малко Търново има ли още 30 годишни?
5.
Gerberov
20.01.2015 10:39:35
0
2
Ша прайте Биг Брадър на нацията,а!Къде са ви службите за вътрешен контрол,бе?В цялата държава на властовите постове са назначени подкупни,престъпници и подлоги на мафията и е национална гордост за всеки от тях да даде и да вземе подкуп и да врътка далавери-.....ква е таз педерастия тука,вече законно ша са таковат.и ко прайми ся - ша пишем ли актове.В тая работа нема ли контрол отвътре,най вече в главите нещата няма да се оправят!Ама самоконтрол няма,защото няма законност,правосъдната система не работи,тя е съучастник в корупцията и престъпленията!
4.
чопъра
20.01.2015 07:29:33
0
5
абе Насе ,казах ти по-малко трева!та си и пийнал,сега мама пишман Гербаджийката пак трябва да та управя!Казали хората нещо за крушата,да пада г-жа Попова!Но това вашето не е падение,това е осиране.То не беше ходене и реване при кмета Янчев ,талантливото Насе да работи в ВИК.А бе Саше ,махайте ги тези боклуци от ГЕРБ!
3.
РУСКА
19.01.2015 12:02:16
0
6
САМО ПИЯН ЛИ Е БИЛ ИЛИ И НАПУШЕН ЯКАТА,ТОЯ БУКЛУК Е ВРЕДЕН ЗА СЕБЕ СИ А КАКВО ОСТАВА ЗА ОКОЛНИТЕ ,ГНИДА
2.
бургазлия
19.01.2015 11:29:20
1
3
Има си обяснение за хайдушкото поведение - най-дълго от всички българи са били под турско робство, та все още първо стрелят, после питат.
1.
Шопа
19.01.2015 11:13:18
0
8
Там в този край са доста опасни - не зачитат никакви правила на движение. Стана ПТП с участие на полицай / цивилен/ - такъв протокол натряскаха - изкараха мене виновен - в пълен разрез с правилата по ЗДП и ППЗДП. Полицаят кара като неномрален джигит със 140 без да зачита никакви знаци и ограничения , но колегите му написаха протокол за ПТП - уникат... Досетете се после какво се случи в съда...Добре , че там има хора дето четат и зачитат закона
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него 6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него Интелигентните жени са привлечени от мъже, които имат ясни цели и се стремят да ги постигнат с упоритост и решителност Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Текат анкети с граждани за това къде и как да се построят такива съоръжения, особено в жк „Възраждане”, каза Пламен Димитров, управител на ОП "Транспорт" Това са най-добрите кулинари сред зодиите Това са най-добрите кулинари сред зодиите Ето кои са те  Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Вижте рецептата 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия Ако усетим, че чувството на хармония и баланс е изчезнало от дома ни, трябва да вземем мерки Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Според доклади става дума за организирана схема Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Минаването с прахосмукачка и кърпа за прах съвсем не изчерпва битката с мръсотията и бактериите у дома Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Ha втopo мяcтo в нeгaтивнaтa cтaтиcтиĸa ce нapeждaт Финaнcoви зacтpaxoвaтeлни дeйнocти Лили Иванова хвърли око на ресторант „Кралско село“, превръща го в културен център Saloon Li Лили Иванова хвърли око на ресторант „Кралско село“, превръща го в културен център Saloon Li Фондацията на певицата е изпратила искане до зам.-кмета на Бургас да вземе апетитния терен в Морската градина под наем за 10 години Кредитът за ремонт гълта 17 бона лихва Кредитът за ремонт гълта 17 бона лихва Преобразяваме гарсониерата с 35 000 лв.
Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти  Полицията разгони протестиращи Джо Байдън бил умствено пригоден за президент Джо Байдън бил умствено пригоден за президент  Президентът няма никакви увреждания, заяви главният прокурор на САЩ Мерик Гарланд  пред подкомисията по бюджета Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар  Милиардерът предупредил Володимир Зеленски, че опитът да си върне Крим ще доведе до масова смърт Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори