×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Валери Симеонов: Турция не е приятелска страна, а е разпределител на тероризма


Валери Симеонов: Турция не е приятелска страна, а е разпределител на тероризма
България е в опасност, защото Турция е разпределител на тероризма. Южната ни съседка не трябва в никакъв случай да се третира като приятелска държава, каза Валери Симеонов
16 Януари 2015, Петък, 12:05 ч.

Изродите, които нападнаха „Шарли ебдо“, са комплексари, които нямат нищо общо с „Ислямска държава“ и с Ал-Кайда, каза съпредседателят на Патриотичния фронт

България е в опасност, защото Турция е разпределител на тероризма. Южната ни съседка не трябва в никакъв случай да се третира като приятелска държава. Нашите сили за сигурност трябва да обърнат внимание на това, че голяма част терористите, които се бият в Сирия, са преминали подготовка в Турция. Това каза в „Добро утро, България!“ съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов.
„Френският президент не се целуна с турския премиер. Явно за Париж Турция не е приятелска страна, която може да е част от антитерористичната коалиция. Това е съвсем нормално. Южната ни съседка въобще не трябва да се третира като приятелска държава, защото това, което прави в посока изток, може да започне и на запад“, коментира Симеонов. Той отново изтъкна, че не желае да се отъждествява със сатиричен вестник като „Шарли ебдо“, който три пъти е фалирал и е събрал негативи заради това, че е доста безцеремонен и брутално се гаври с ценностите. „Освен исляма и християнството, нашата любима родина също не е била пощадена. Мисля, че трябва да има мярка. В случая тя многократно е нарушавана. Затова не искам да имам нищо общо с такива крайни издания“, подчерта лидерът на НФСБ.
На въпросът повод ли е преминаването на дадена граница за масов разстрел, той отговори с „не“. „Тези, които го направиха, са изроди. Това са отклонения от човешката раса. Не оправдавам техните действия, но като реалист, който се стреми да назовава нещата с истинските им имена, няма как да заобиколя факта, че тези техни действия са били предизвикани от самото издания и аз не знам какво очакват. Да променят мисленето на тези, които са приели исляма за своя вяра ли? Няма да стане това. И аз не уважавам тази религия, но не мисля, че това е начина да се налага мнението на някого, който мисли по друг начин. Всеки има право на свои ценности“, заяви Валери Симеонов.
Според него, за трагедията във Франция не са виновни само политиците. „В страната има едно силно разделено общество, в което малцинствата са изолирани. Французите не са толерантни като българите. Ние приемаме хората, които живеят в съседната къща, помагаме им, когато обработват двора или нивата си. В моя роден дом например, т.е. в селото на майка ми, са израснали Джамал и Атиче. Това бяха съседските деца от отсрещната къща. Родителите им по цял ден бяха на работа на полето. Те ядяха на нашата маса. Французите обаче не са като нас и това, което виждаме, е резултат от десетилетия изолация. Те не допускат по-престижните длъжности да се заемат от хора от друга раса. Странно е защо там няма професори и лекари араби. Убийците, които стреляха в редакцията на „Шарли ебдо“, са родени и израснали във Франция. Не се казва, че са френски граждани, но се прави лицемерен марш. Какъв бе смисъла от това? Какво показаха управляващите с това?“, попита Симеонов.
Според него, атентаторите са били хора с комплекси. „Те са трупали омраза към френското общество, но не са като тези, които в Сирия и Ирак режат глави наред. Тези убийци не са разстреляли жени. Човекът, който са изкарали от колата, са му позволили да си вземе кученцето. Тук не става дума за зверския ислям, а по-скоро за омраза заради това, че са отхвърлени от обществото. За съжаление френските служби за сигурност показаха изключителна некадърност. Те избиха терористите, за да се прикрият пропуските“, заяви Валери Симеонов.
Да казваме „Аз съм Шарли“ е модната вълна в момента, но тя е и комерсиална, защото "Шарли Ебдо" прави пари от труповете на убитите журналисти, подчерта той.
Съпредседателят на Патриотичният фронт съобщи, че вчера четирите партии, които подкрепят правителството, са внесли общ законопроект за изграждане на ограда на границата. „За да не отворим вратичка на някои тарикатски фирми, приближени до ГЕРБ или до властта, направихме така, че в текста да се спомене, че става въпрос за оградно, защитно съоръжение по границата. Не може да чакаме по Законна за обществените поръчки с месеци, за да се възложи на някоя фирма, а през това време да дойде пролетта и България да  посрещне бежанците разградена“, заяви патриотът.
Той коментира и скандалите, свързани с пенсионната реформа. Според него, бюджетът така трябва да бъде разпределен, че да може да се увеличат пенсиите. „Ако бъдат ограничени разходите за стимулиране на раждаемостта за над три деца, ще останат повече средства, които могат да бъдат пренасочени за възрастните хора. Затягането на митническия контрол пък ще вкара в държавният бюджет няколко милиарда лева. По оценка на Дянков от преди три години само контрабандата на цигари възлизаше на 1,2 млрд. лева. Да не говорим за далаверите с горива, които се извършват през ЛУКойл край Бургас. Това трябва да се спре, защото там има много пари, които е нужно да влязат в републиканската хазна и тогава ще стане ясно, че е възможно повишаването на пенсиите“, каза още Валери Симеонов.

В категории: Политика


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
11
Коментара по темата
11.
gggggggggggggggg
17.01.2015 00:51:49
0
4
до някаде е прав но малко преувеличава
10.
турчин
16.01.2015 23:10:16
4
3
ТОЗИ Е ПСИХИЧНО БОЛЕН-ТОВА Е ЯСНО,НО ЯВНО НЕ Е САМО ТОЙ ПОКРАЙ НЕГО СА ДОСТА-ХА ХА
9.
DO 2
16.01.2015 16:15:31
4
7
TEZI GLUPOSTI TURZIA VELIKA STRANA I IKONOMIKA MAI TI GI RAZPRAVJA IMAMA V SELSKATA JAMIA
8.
turzia na svetlinni godini pred bg
16.01.2015 15:14:45
4
3
BRUTO VATRE6EN PEODUKT( BIP) TURZIA NA 67 MESTO V SVETA BALGARIA NA 69 ot 186 strani V SVETA (SPRAVKA WIKIPEDIA)
7.
do leketo
16.01.2015 14:54:08
7
4
za kakva silna ikonomika na turzia govori6 be priatel? turzia e v osnovata si agrarna strana 65% naselenieto sa zaeti v tozi sektor kakvo proizvejda turzia ma6ini avtomobili industria ? ili pak da e iznositel na petrol ili gas? s jinsi domati i avto i el 4asti ne se stava bogata strana pogledni kade se namira turzia v svetovnire klasazi znae6 li 4e v izto4na turzia jiveat o6te kato v 19 vek v kirpi4eni ka6ti koito v balgaria otdavna sa zabravenii
6.
a
16.01.2015 14:00:12
8
8
OTNOSNO TURZIA E NAPALNO PRAV TAM NA VLAST SA RADIKALNI ISLJAMISTI KOITO NENAVIJDAT EVROPEISKITE ZENOSTI I VRA6TAT STRANATA SI V MINALOTO
5.
Това не му пречи
16.01.2015 13:40:49
5
9
да преустройва бившия мотел в М.Търново за бардак за богати турци.
4.
БУРГАС
16.01.2015 12:26:29
12
9
тия от бтв са луди дето го канят тоя психично болен човек в телевизията
3.
123
16.01.2015 11:13:49
9
14
Abe "patrioti" vsqka sutrin ste po TV blokovete, osven da pluete nisto polezno za darjavata ne pravite i ste v upravlenieto na stranata ...vece ne vqrvam na nikoy Balgariya nqma da se opravi nikoga . Horata v savremenniya svqt gledat kak da si partnirat sas sasedide i da imat nqkakva polza , a vie kakvo Turciq vi e vinovna za vasata nekadarnost ?!
2.
Леке
16.01.2015 10:40:38
15
19
Валери,ниско интелигентний милиционере,Турция е светлинни години пред нас,ние сме колкото два западнали истанбулски квартала,в Турция има икономика,туризъм,селско стопанство,закони,държава,полиция,жандарма,втората най-бързо развиваща се икономика.С подкрепата на СКАТ у нас на власт е правителството на ГЕРБ-най-мракобесното и унищожително правителство от векове насам,СКАТ са съучастници на криминалните пресъпници на Буда.
1.
представител
16.01.2015 09:40:08
13
16
ВАЛЕРКА,ВРЕМЕ Е ДА ПРОМЕНИТЕ КРЯСЪЦИТЕ И ИСТЕРИЯТА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ТУРЦИЯ.........ТЯ НЕ Е ВИНОВНА.ВИЕ НЯМАТЕ СЕРИОЗНА ПОЛИТИКА И МОЩ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори