×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Гордея се, че нито аз, нито моята телевизия сме Шарли, къде бяха всички, когато хвърляха "Молотов" по СКАТ?!


Гордея се, че нито аз, нито моята телевизия сме Шарли, къде бяха всички, когато хвърляха "Молотов" по СКАТ?!
Всеки човек има граница и може да грабне "Калашников", колкото и да дрънкат за права псевдотолерастите от Хелзинкския комитет
11 Януари 2015, Неделя, 19:18 ч.
Автор: Ивайло КРАЧУНОВ

Френските служби се наредиха на първо място по некадърност в Европа, като изместиха дори нашите

Съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов е известен с острата си позиция по различни теми в държавата.

Телевизията на Симеонов - СКАТ, бе единствената електронна медия, на която журналистите излязоха с надписи "Ние не сме Шарли".

Агенция ПИК потърси мнението му по най-горещите въпроси не само в страната, но и в международен план.





- Г-н Симеонов, водещите телевизии в България излязоха с надпис "Ние сме Шарли", но Вашата телевизия излезе с противоположен надпис. Защо?

- Журналистите от СКАТ излязоха с надпис: "Ние не сме Шарли", защото не искаме нашето страдание да бъде предопределено от желанието да сме сноби, първенюта, подмазвачи и слагачи на поредната европейска кампания.

Французите имат право да си издигат каквито искат лозунги, макар че и там много хора не приемат да бъдат отъждествявани с този вестник.

Човек преди да си сложи табела и да каже какъв е, първо трябва да събере информация за този, на който иска да се прави.

- Каква е информацията Ви за "Шарли ебдо"?

- От информацията, която събрахме по темата стана ясно, че това изобщо не е почтено издание. За мен би било обида да отъждествявам себе си с такова издание.

Списанието е фалирало три пъти, защото е нямало необходимия брой читатели, а не по други причини.

Неговият тираж е колкото този на издавания от СКАТ вестник "Десант", което е с несравнимо нисък тираж за размерите на многомилионна Франция, да не говорим за Париж. Това означава само едно - списанието не е четено, не се ползва с поддръжката на читатели и възниква въпросът - защо то не е било четено.

- Какво е Вашето обяснение?

- Просто защото е било изключително черногледо и не е имало мярка в подигравките, опозоряването и клеветите чрез карикатури.

Това издание се е гаврило не само с Исляма, но и с Християнството, с Господ, със светия дух, с папапа, с юдеиските божества и духовници, както и с много художници.

"Шарли ебдо" се е изгаврило и с генерал Де Гол.

Мисля че за всеки човек има граница и когато тя бъде премината, той е готов да хване автомат "Калашников", колкото и да дрънкат тези псевдотолерасти, хелзинкски комитети и прочие гмеж.

Истината е, че има неща заради които всеки би взел калашника без много да разсъждава. И това на първо място е личността на най-близките му хора, с нещата на които човек държи и вярата.

- Защо позицията Ви е толкова крайна?

- Аз по никакъв начин не защитавам зверовете, които извършиха масовите убийства. Това са изроди.

Достатъчно честен човек съм, за да заявя, че тази агресия е била предизвикана. На тази страна от агресията никой, обаче не обръща внимание.

Фактически самото списание е провокирало една такава крайна реакция.

Причините за тази агресия според мен не са само религиозни. Всички хора, особено тези работещи в медиите трябва да знаят, че има неща, с които не трябва да се гаврят.

Аз искам да попитам - къде бяха тези демократични медии, големите български телевизии и сайтове, когато два пъти хвърлиха коктеили Молотов срещу офисите на СКАТ във Варна и Бургас през 2010 г. Защото тогава те не казаха: "Ние сме СКАТ"?

Къде бяха големите телевизии и медии, когато натрошиха над 12 автомобила, къде бяха когато чупеха камери на СКАТ и блъскаха репортерите ни, къде бяха, когато биха вашия репортер Лъчезар Лисицов в стаята на Атака в светая светих на българската демокрация - Народното събрание?

Къде бяха, когато от Атака блъскаха Теодор Ангелов, а след това и полицая. Защо тогава големите телевизии не казаха "Ние сме СКАТ" или "Ние сме ПИК"?

Къде бяха те, когато блъскаха Илиана Беновска пред камерите точно същите тези павиани от Атака?

Къде бяха, когато нашите репортерки Силвия Трифонова и Десислава Тодорова бяха бити на митинги на ДПС?

Къде бяха големите медии, когато на нашите оператори им счупиха камерите при опит да снимат Ахмед Доган на яхтата му в Созопол?

Къде бяха при тези събития всички тези демократични нагаждачи от БНТ, Би Ти Ви, Нова телевизия и останалите? Нямаше ги никакви!

Аз се гордея, че нито аз, нито моята телевизия сме Шарли.

- Как си обявате действията на полицията и службите във Франция?

- Френските служби се наредиха на първо място по некадърност в Европа, като изместиха дори нашите.

Какви бяха тези автомати "Калашников" на всеки ъгъл в Париж. Нека да не ни убеждават, че това е било акция на "Ал Кайда".

Това е акция на чисто емоционално ниво и няма нищо общо с "Ал Кайда", независимо че сега се опитват да й пришият този атентат. Атентатът е дело на родени във Франция, които според мен дори не са се подготвили.  Просто търпението им е преляло.

- Защо смятате, че акцията не е на "Ал Кайда"?

- Защото "Ал Кайда" щеше да поеме отговорността за този атентат. В същото време "Ал Кайда" и "Ислямска държава" научаваха от пресата, че те са организирали атентата.

Тази акция е френска. В този смисъл френските служби претърпяха тотален провал, след като допуснаха 14 трупа, които могат да се увеличат, защото има много ранени в болницата.

В действията на полицията имаше бронирани коли на мястото на събитието още когато терористите са били в редакцията и са гърмели. Действията им са продължили 10 минути, но никой не реагира.

Защо полицаите убиха нападателите, а не ги спряха със сълзотворен газ или да ги ранят в краката. Те ги избиха, за да си прикрият некадърната работа. Полицаите са излязли с автоматите и са започнали да стрелят. Избиха атентаторите като кучета. От това по-лесна мишена няма.

Атентаторите можеха да бъдат неутрализирани по много начини, включително и с водна струя. Полицията обаче прибързано ги изби, което ликвидира възможността да се разследва как се е подготвяла операцията, откъде нападателите са взели оръжие и много други неща. Това обаче вече е нерешим ребус заради некадърните действия на френското вътрешно министерство и полиция.

- Как си обяснявате пиар хода на Сергей Станишев, който обяви, че ще протестира в Париж срещу касапницата в "Шарли ебдо"?

- Аз мисля, че Сергей Станишев няма качества на политик. Той даже няма качества на човек с трудова биография.

За мен, животът, такък какъвто се е развил при него всъщност е живот в облаците. По тази причина не се наемам да анализирам неговите постъпки.

Постъпките му като министър-председател бяха неадекватни, сега продължава да се държи неадекватно и като втора употреба политик.

- Вчера в интервю за Радио К2 обявихте, че Меглена Кунева не разбира нищо от отбрана. Пропукаха ли се отношенията подкрепата Ви за правителството?

- Не. Не бива да се приема първосигнално всяко изречение, което човек чуе и да търси в него скандал, противоречие, омраза или негативизъм.

Аз дори изпитвам нелоши чувства към г-жа Кунева, като към човек, който е възпитан и внимателен. В личен план Кунева е интелегентна и възпитана, но на всички ни е ясно, че назначаването на човек, който няма нищо общо с отбраната, особено пък жена на такъв пост е просто удовлетворяване на определени коалиционни изисквания. Това беше коалиционна сделка.

Но в крайна сметка, дали е Кунева, дали е Кристалина Георгиева, или Радка - пиратка на този пост, мисля, че няма кой знае какво значение, защото този пост е до голяма степен фиктивен.

Важно е каква е квалификацията и действията на министрите на вътрешните работи и на отбраната, и това какво те ще свършат.

Назначението на Меглена Кунева, включително и на Вас ви е ясно, че това беше направено, за да имат Реформаторите вицепремиер.

- Смятате ли, че страната е заплашена от катастрофа от типа "КТБ 2"?

- Не бих желал това и ще направя всичко по силите ми да активирам и нашата политическа сила да не се допусне такова нещо, защото това би означавало да се сбъдне мечтата на ДПС за разграждане на държавата, фалит и катастрофа.

По казуса с "Шарли ебдо", ако направим паралел с България, трябва да сме наясно, че тези, които разделят българското общество и го противопоставят, това са ДПС.

Към тази политическа сила трябва да бъде насочено изключителното внимание на всички медии и политици, защото ако има риск подобна криза да бъде предизвикана в България, този риск се крие в антидържавната политика на ДПС.

Опасността от разделение на обществото идва не от Патриотите, каквито опити за внушения се правят, а от протурската партия ДПС.

- Как си обяснявате назначаването на Александър Морфов за директор на Народния театър, при положение че Слави Бинев бе обект на яростна критика при назначаването му за председател на Комисията по култура?

- Това е диагнозата на продажността на българската псевдоинтелигенция и на нейната неадекватност.

В България не може да се говори за сериозна интелигенция, може да се говори за определени групи и клики, които се въртят около определени софри и икономически интереси.

Протестите срещу Слави Бинев бяха незаслужени и немотивирани. Те бяха от определен кръг от Народния театър и около няколко преподаватели и студенти, част от които не знаеха защо протестират. Ние постъпихме отговорно. Можехме да отстовяме назначението, но нямаше смисъл.

Цялата българска интелигенция е разцепена на отделни групи и по никакъв начин не може да се каже, че носи отговорност за съвременните проблеми, каквато в миналото са носили представителите на интелигенцията ни.

Интелигенцията ни е в разпокъсано състояние и се върти около това, където има субсидии и европрограми.

Във всяка държава политиците и интелигенцията са тези, от които обикновените хора вярват и определят поведението и позициите си. Но в България не е така, защото политиците и интелигенцията ни не са на нужното ниво.

В категории: Политика


43
Коментара
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
43
Коментара по темата
43.
НИК
13.01.2015 11:07:17
1
2
АЗ СЪМ БУРГАЗЛИЯ, НА МНЕНИЕ СЪМ ,ЧЕ СКАТ СИ ИМАТ И ТЕ ТРЕСКИ ЗА ДЯЛКАНЕ, НО В МНОГО СЛУЧАИ ГИ ПОДКРЕПЯМ...ТОВА МИ ДЕЙСТВИЕ ,ПРОИЗЛИЗА ОТ ФАКТА ,ЧЕ ТЕ СА ЕДИНСТВЕНАТА ......./ А МОЖЕ БИ И ТВ ЕВРОКОМ/ СА МЕДИЯ С ПОЗИЦИЯ ДЪРЖАВНА, ЯСНА И ПАТРИОТИЧНА! ТОВА Е И ПРИЧИНАТА ДА ИМАТ И МОЯТА ПОДКРЕПА В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ, НО И.....ВРАГОВЕ!
КАКВО ВИЖДАМЕ НИЕ ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ НАЦИОНАЛНИ ГОЛЕМИ ТЕЛЕВИЗИИ В БЪЛГАРИЯ /БТВ, НОВА, БНТ/....... АМИ ОСВЕН ЕДНИ КОНСТАТАТОРИ НА "НОВИНИ" И ЕДНА МАНИПОЛИРАНО ПОДНЕСЕНА ИНФОРМАЦИЯ НЕ ВИЖДАМ НИЩО ДРУГО... НЕ ВИЖДАМ НЕЗАВИСИМОСТТА ИМ , НЕ ВИЖДАМ НАЙ-ВАЖНОТО, ТЯХНОТО МНЕНИЕ И ПАТРИОТИЧНИ ПОЗИЦИИ ПО НАЦИОНАЛНО ВАЖНИТЕ ВЪПРОСИ,ТЕМИ ,ДЕЙСТВИЯ ЗА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!! НАЦИОНАЛНИТЕ НИ МЕДИИ, ТРЯБВА ДА БЪДАТ НЕЗАВИСИМИ, С ПОЗИЦИЯ, НАЦИОНАЛНО ПАТРИОТИЧНИ, ГРАДИВНИ, ИДЕЙНИ....И Т.Н.
42.
БУРГАС
13.01.2015 10:53:35
2
0
валерко на станишев на можеш да му притежаваш даже и речта да та еба вмаината проста
41.
Валерко
13.01.2015 00:47:15
3
0
Манталитет на типичен моряк и кабелджия. Селски тарикат, политик му се прищяло да става. Той и Касабов ще оправят света и популацията на циганите ще намаляват. Някои като Касабови толкова години едно дете не могат да оправят, света ще спасяват. Палячовци.
40.
Азад Aскари
12.01.2015 15:29:05
2
9
Аве до тая първата където е писала коментара ти си част от простото племе с промити мозъци даже не знам как сама си взела решение че трябва да гласуваш за Нфсб

цялата тая работа по телевизията е пълна позьорщина
банда хомосексуалисти толкова са си повярвали че може да правят и драскат каквото си искат че са почнали да се ебават със боговете на всички вяри
еми НЕ се прави така
Ислямистите може да ги мислите за каквито и да е но те са последователи на Алах и пророка Мохамед от ден 1 до тяхната смърт те знаят и вярват че техният бог - Алах и техният пророк Мохамед ще ги водят... Това че банда хомосекслуалисти решили да се ебават по такъв начин без да се замислят че това ще има последствия. Те хората са ги предупреждавали десетки пъти да спрат защото ще се случи случка но както всички знаем хомотата си вярват в повече те са като въртяна курва познаваща се с 10-15 охранители и ъндърграунд отрепки мисли си че е над нещата докато един ден не се намери някой който да и покаже пътя така се е случило и в Франция сами са си виновни тия глупаци
Валерката си е прав наистина никоя от нашите други медии не го отразиха като новина
а иначи всичките педали веднага сложиха аз сам шарли като стана панаира във франция
Вие не сте шарли драги наши медии Вие сте едни долни мърши и нищо друго
39.
ivan
12.01.2015 13:50:38
10
7
Bravo Valeri Balgaria ima nujda ot ninistar predsedatel kato teb rodolübez patriot koito ne se strahuva da govori istinata
38.
Шарли Ебдо - култ към простащината
12.01.2015 13:13:15
1
13
Откъде накъде ще казвам, че съм Шарли Ебдо? Какво общо имам аз с тия просташки карикатури?! Дори и да са жертви на тероризъм, тези хора като журналисти, а може би и като личности са били абсолютни помияри... Що за човек трябва да си, за да нарисуваш и публикуваш карикатура, където Христос прави секс с Отца и от задните му части да излиза (или да влиза, не го разбрах) Светия Дух... Много ми идва вповече такава свобода на словото! И на всичкото отгоре някои си ще ме задължават да казвам, че и аз съм бил Шарли Ебдо и ще ми вменяват вина за това че не го казвам! Откъде накъде?!
37.
до hes
12.01.2015 12:58:14
1
3
Алегория има във фолклора и художествената литература. Тук предпочитам да ми говорят не с двусмислици (еди кой си чул едно, ама разбрал друго), а на ясен български език, където на бялото му казват бяло, а на черното - черно.
36.
hes
12.01.2015 11:56:44
2
1
До 33 и 34: Вие за АЛЕГОРИЯ чували ли ли сте, или просто сте отсъствали от този час в училище?
35.
шарли
12.01.2015 11:39:34
5
8
Валерка,ниска топка си.....
34.
до 30
12.01.2015 11:28:59
0
5
Всеки си го тълкува както му оттърва. Сигурен съм, че има и хора, които тълкуват този надпис като: "Не на исляма!" или "Не на религията!"
33.
до 30 hes
12.01.2015 11:25:19
1
10
Тогава да го пишат "Не на тероризма!" Каква е тая глупост "Аз съм Шарли"?!
32.
bs
12.01.2015 10:02:15
6
10
Няма нищо слагаческо в това да изразиш подкрепа към пострадали хора.Напротив,това скатаджийското е желание за пъчене на фона на трагедията..И да се сравнява това със семейните скандали между Сидеров и Симеонов е чиста гнусотия..Което не е учудващо,защото в Скат работят предимно гнусотняци
31.
Тошко
12.01.2015 09:50:33
3
7
А този колко е глупав!Турчин си..
30.
hes
12.01.2015 09:47:43
4
7
Ясно ми става, че множеството безпросветници имат достоен за тях народен представител в лицето на В.Симеонов. Лозунга "Аз съм Шарли!" не означава "аз съм за карикатурите им" - означава "НЕ НА ТЕРОРИЗМА!"
29.
герчо
12.01.2015 08:53:55
4
10
пишман политици и туй си е. няма спасение от тях. на всяка манджа-мерудия
28.
Elenor
12.01.2015 07:57:46
9
11
Да, Валери, ти не си Шарли. Ти си най-обикновена подлога на Бойко! Ти, който не спираше да плюеш по ГЕРБ , Корман Исмаилов, Касим Дал, Меглена Кунева сега ги възцари. Но не ме е яд за това, а че се подлъгах и гласува за вас с надежда да оставите изброените извън властта . На стари години и аз бях излъгана от вас политиците. И сега, с тази позиция още повече ме карате да съжалявам за моя глас даден за "патриотите" Съжалявам, че ви има!
27.
! do XXX
12.01.2015 03:37:48
2
10
България може да е кенеф за такива като теб, които са с ниско самочувствие и съответно щастие. Може и да не е най-прекрасното място, но някакъв палячо да го изобразява като кенеф не е приемливо и то меко казано. Явно работиш в медия или си достатъчно обучен, но аз никъде не споменавам раси, етноси и т.н. Примерът ми посочва точно определен човек. И не казах, че аз или ти, или съседът ще му набият канчето. Казах, че когато се гавриш с ценностите НЕЕДНОКРАТНО на един народ или общество е много вероятно 1 човек от няколко милиона или както е случая 2-3-ма от 1 милиард да му избият чивиите. И понеже виждам, че си и малко простоват...Защо са били под постоянна охрана всички служители на изданието? Очевидно и държавата, и те са очаквали подобна реакция, още повече, че вече е имало една атака срещу Шарли Ебдо. Явно са се усетили, че ще последват и следващи...ами ако беше бомбен атентат с много повече жертви? Извършителите са ясни...те че са фанатици също е ясно. Обаче....покрай журналистите загинаха 6 абослютно странични от изданието души. В крайна сметка кое е по-важно, човешкия живот или сатирата и откровените обиди на изданието, което наистина е било с минимален тираж? Чисто чудо е, че терористите нараниха толкова малко странични. Как би се чувствал ти като близък на тези шест невинни жертви?! Дали пак би си казал "Аз съм Шарли" след като явно те са причината за атентатите? Съмнявам се...
26.
595
12.01.2015 02:56:42
2
2
male valeri da haresvash izroda kuneva deto e cql jivot si jivurka ei taka blagodarenie na vruzkite si ti si pulen palqk i ti , ama flag man ti dava glastnost. I kvo si sednal da kritikuvash frenskata polciq vij si mirizlivata televiziq ideto izdigna volen siderov i mizerniq flagman deto ti dava glastnost
25.
Стрелков
12.01.2015 01:55:35
7
16
Много точно интервю. Браво!
За съжаление може да бъде разбрано само от малцина трезвомислещи , виждащи и анализиращи нещата без да се поддават на влияния. Огромната маса е зомбирана от родните и чуждите СМИ - СМРАД*

*СМРАД = ( Средства за Масова Реклама, Агитация и Дезинформация)

Под еврейско-американския натиск западноевропейските американо-гъзолизци след 2-та световна война напълниха Европа с всякаква сган от Африка, Близкия изток и Индия. В момента наблюдаваме процеса как Европа превърнала се в Гейропа започва да се превръща в Еврабия.

В тая връзка:
Върнете казармата, че четвъртата световна започна, не ни трябват плюнки, трябват ни мъже, иначе изчезваме...
24.
г-н Ганьо Чорбаджийски
12.01.2015 01:42:59
5
13
същото трябва да стане и с тв Скат що помия що мръсотия се изсипа от там последните години не е истина
то не бяха воленчовци,не беше вулева...........
23.
бекир балев
12.01.2015 00:36:31
6
9
цървул
22.
24-29 m
12.01.2015 00:20:34
5
9
ОПИТВА СЕ ДА ПРИВЛЕЧЕ ВНИМАНИЕ ЧОВЕКА, КАТО ЗАБЛУЖДАВА ПРОСТИТЕ И СЕ НАДЯВА, ЗАРАДИ ТОВА ЧЕ Е МАЛЪК ВСИЧКО ДА ОСТАНЕ БЕЗНАКАЗАНО..!
21.
XXX
12.01.2015 00:00:06
10
9
20, България си е кенеф! Боли когато ни го казват отвън нали? Заради такива като теб и ямболското говедо, на което се кланяш ще си остане кенеф завинаги.
Щял да троши хора само защото му визуализират реалността. С какво ти с омразата си към различните етноси си по-различен от убийците във Франция и примитивната религия, която изповядват.
20.
!
11.01.2015 23:37:32
4
19
Хмммм, позицията му е точно тази, която много от вас си мислят, но ги е страх или срам да си признаят. Питах и друг сайт, и тук ще питам. Един чех беше представил България като кенеф. Какво щеше да стане ако този човек живееше в България и не веднъж, а многократно се гаври с България. Дали нямаше все някога на някого да му кипне и най-малкото да го потроши? Дама пример с България, защото при нас религията не е издигната в култ и фанатизъм...
19.
Pikolino
11.01.2015 22:59:43
5
8
Ей ,к'во става с Рижата бе .Оставете го този олигофрен.
18.
Валя Митева
11.01.2015 22:51:50
15
18
Чудесно интервю. Браво Симеонов !!!! Винаги истината !!!!
17.
dikoff
11.01.2015 22:34:08
4
3
Bravo Anii
16.
мале
11.01.2015 22:28:06
9
9
и да мачка, и да не мачка - ще се смачка сам на следващите избори с това си смехотворно поведение ...което е тъпо де много лъжа, братче, не става така
15.
12345
11.01.2015 21:33:04
13
24
Симеонов е прав!
Каква е тая глупост - аз съм шарли?!
Още като чух новините за разстрела от Париж, им рекох на франсетата - честито!
Ми те си го просиха. Трябва да си без разум, да дразниш хора, които са достатъчно фанатизирани, да отрепят и теб и себе си.
Свобода на словото?! - Пълни глупости!
Само тежка ръка от мъдър властник, тояга, дисциплина и ред, контрол над медиите, че вече всичко деградира!
14.
farisei
11.01.2015 21:22:09
10
11
valeri ma4ka!!
13.
БА
11.01.2015 21:08:38
2
28
На чуждото умряло сме големи плачковци,а на нашето дето всеки ден пукат по десетина пенсионери,изнасилват ,ограбват и се гаврят--- кой е надигнал глас и ги е защитил-никой.Закона бил такъв защитавал мангалите.Мама ви лицемерна и продажна българска.
12.
А. А.
11.01.2015 20:49:10
5
26
Да се разберем! Това, да се подиграваш с основоположника на една религия (която и да е тя) не може да бъде свобода на словото, а пълна мижитурщина! Още повече, че Мохамед е живял преди 1500 години и няма нищо общо със съвременните глобални конфликти и религиозни противопоставяния! Човекът тогава и представа си е нямал, че учението му ще се превърне в една от световните религии!
Явно е, че тези журналисти са искали да предизвикат някаква сензация със скандалното си поведение. Търсели са поводи да се заядат с ислямистите, знаейки че ще ги ядосат и ще последва нещо сериозно...
Е, постигнаха целта си, но на много висока цена, което обезмисля всичките им усилия и първоначални намерения!
11.
bb
11.01.2015 20:43:25
15
15
Абе Циганин ли е Валери Симеонов или копанар,май някакъв мелез ще е,майка му и баща му от къде са.
10.
bg
11.01.2015 20:40:06
19
17
Мангал СКАТ Симеонов,булгар мангал скат мангалСимеонов -Боклук.
9.
чак сега се сетили за свобода на словото
11.01.2015 20:21:27
5
20
Като толкова са милеели за свободата на словото защо са си уволнили журналиста, който е говорел против тогавашния президент Саркози?!
8.
Някой
11.01.2015 20:14:14
7
8
Пише се ХелзинКски...с К, а иначе статията дори няма и да я чета, заглавието ми е достатъчно. Аз на това му викам "яхване на вълната". Лека вечер!
7.
Дайте да не изпростяваме чак толкоз!
11.01.2015 20:12:18
7
28
Някой виждал ли е тая карикатура, където се подиграват с Бог, Син и Св. Дух... Ами това е не безвкусица, а пълна простащина! То си личи, че е рисувана от човек, който не е нормален! И след всичко това аз трябва да се индифицирам с тези хора и да крещя: Аз съм Шарли!... Стига бе!
6.
hes
11.01.2015 20:04:08
15
22
Този смешник да отиде във Ветренските минерални бани, да изкрещи Булгар, Булгар,СКАТ, Булгар и да се бухне в басейна. Телиакът може да му смъкне кирта, но не може да му измие душата!
5.
А. А.
11.01.2015 20:01:24
6
26
В интерес на истината тук Валери както никога е прав! Медиите трябва да спазват някаква мярка наистина, а не да словоблудстват и светотатстват плюейки всичко и всички прикривайки се зад прословутата "свобода на словото". Иронията е, че и СКАТ бяха същите по времето на "Сигнално жълто", ама тогава нямаше нормални закони и номерата им минаваха между капките!
4.
до 3
11.01.2015 19:51:52
11
19
абе стига с тези селски мисли, хайде носовете да стигат по-далеч от скат. Нападенията над колите нали бяха от Волен? Чиста вандалщина, тук в Париж става дума за тероризъм. Опомнете се малко. Що за глупости дрънкате
3.
123
11.01.2015 19:47:30
14
40
Прав е. Когато им палиха колите, останалите медии мълчаха. Все едно нападението над журналист си е негов ангажимент и проблем. А във Франция се обединиха. Ето това го няма в нашата България :(
2.
до човека с късата памет:
11.01.2015 19:45:34
10
27
Валери, ти може да не си Шарли Ебдо, ама беше за известно време Сигнално жълто и Албена Вулева и ред други предавания, заради които ви кръстиха "Лудата телевизия"!
1.
ани
11.01.2015 19:43:54
26
29
гласувах за НФСБ с надеждата да отстоява свободата, светската държава, но след тази позиция за Париж...уви, искрено съжалявам. Та тя е позор, г-н Симеонов, още повече пък че сте собственик на телевизия. Да, всеки има право на мнение, но мен ме загубихте като избирател. Пълен позор, изключително провинциално мислене. Стойте си в Общинския съвет в Бургас, за по-нагоре не ставате
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори