×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Симеон Сакскобургготски съди България в Страсбург за имотите си


Симеон Сакскобургготски съди България в Страсбург за имотите си
Чувствам се обиден, че трябва да си търся имотите чрез съда, каза Симеон
22 Декември 2014, Понеделник, 22:31 ч.

Аз съм европейски гражданин, имам право да се защитя, обясни царят

Симеон Саксгобургготски разкри, че е завел дело срещу България в Страсбург заради имотите си. Според него е извършена несправедливост с това, че те все още не са върнати. „Вече съм се обърнал към Страсбург. Понеже съм европейски гражданин, имам право да се защитя, защото частната собственост е нещо, което не може да се избегне или отрече в страните от ЕС. Има политически подтекст в делата срещу мен за имотите”, убеден е царят без царство.

В предаването на Димитър Цонев по БНТ той намекна, че се чувства обиден от всичко това: „Винаги си задавам един и същ въпрос. През 1946-та година отечественофронтовската власт ни връчи преди да тръгнем списък на частните, личните ни имоти. Изведнъж сега откъде накъде тези имоти не били наши?! Когато аз и сестра ми дарихме тези 900 дка на София, тогава някой да беше възразил и да беше казал – чакай, това не е твое?!”

Според Симеоня в момента българите не оценяват достатъчно страната си: „Мисля, че сякаш страдаме от комплекс за малоценност по линия на ЕС, а всъщност сме си нация с богато минало, потенциал, възможност. Трябва да ни се поощрява самочувствието в добрия смисъл на думата.”/БЛИЦ

В категории: Политика


12
Коментара
Защо се гаврят с тази тв легенда
Защо се гаврят с тази тв легенда 25/04/2024, Четвъртък 12:39 1
12
Коментара по темата
12.
2
23.12.2014 11:37:31
0
0
youtubecom/watch?v=pYk-kKFjZ74
11.
u
23.12.2014 10:27:10
0
0
izigral e dosta gori v casinoto v monte carlo
10.
bravo
23.12.2014 04:16:49
0
0
simeone sprisa i ti ve ne sa li vidq kolko si dolen 800 dni pomni6li a nedei 4e ako ima6 savest nqma da se pokaje6 v bg
9.
РЕАЛИСТ
22.12.2014 23:33:54
3
1
"ГАД МРЪСНА",
ти четеш историята, а не знаеш
КЪДЕ БЪЛГАРИТЕ СА РАЗПИЛЯЛИ КОСТИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ СИ ЦАРЕ!!!
Ние, на тази от бог прокълната територия, сме единствената сбирщина в Европа, която не е съхранила костите поне на един свой владетел!
А сме "патриоти" и се бием в гърдите заради тяхното величие?!И то величие, от което през последните 1000 години не е останало и помен!
Що се отнася до последните ни царе - НИКОЙ не ни е натрапил Фердинанд за цар, НИЕ САМИ СИ ГО ДОВЕДОХМЕ!
НИКОЙ НЕ Е ВИНОВЕН, че Борис и Симеон са му наследници!
ЦАРЕ СА БИЛИ - ИМАЛИ СА ПРАВО ДА ИМАТ!!!
ГЛУПАЦИТЕ и тогава, и сега
ИМАТ САМО ТЪПА ЗЛОБА!!!
8.
Asan
22.12.2014 22:45:31
0
0
Daite na nas darjavata ! Daite na car kiro vlast , aman ot revliov ci po beter ste ot nas ciganite nie ne bazarim tvoe moe otivame I kazvame nasho e
7.
USA loves Burgas
22.12.2014 21:51:33
0
0
Neka zakona da si kage dumata.
Bulgarina e tup I e mnogo turpeliv shtoto dosega imate Alosha na Troikata vupreki che Aloshata beshe okupator I ubiec na Bulgarskia industrialism. Toi pogreba vsichkia ni progress i kultura I razbi celi pokolenia. Vmesto da go suborite I da napravite pametnik na tezi koito sa se borili protiv Komunisma i Stalinisma....vie obikaliate okolo nego I si mislite che imate moral. Ama NIKOGA NIAMA da doide goliama zapadna kompania vuv grad beliazan ot Alosha. shte si umrete megdu Turcia i Russia, shtoto ne se vdigate da razbiete tozi obruch!!!!
6.
Вуйчо Крум
22.12.2014 21:29:04
0
4
тая мърша е същата гад като дядо си , дее ба боклуците гладни ,дее ба шпинги
5.
Гад Мръсна
22.12.2014 21:14:17
0
5
До Реалист: Не става въпрос кой какви условия е поставил,а кой какви обещания е дал! Неговите бяха такива,каквито посочих по-долу! А що се отнася до това дали смве варвари..? Почети малко история и ще разбереш сам "сме ли,или не сме варвари" от чисто историческа,генетическа и племенна връзка ако искаш... ;) А защо сме бедни..? Щото сме наивници и вярваме на самозванци!
4.
РЕАЛИСТ
22.12.2014 21:07:31
5
0
Едно от условията, поставено на Гърция от ЕК, беше
ДА ВЪРНЕ ИМОТИТЕ НА КРАЛ КОНСТАНТИН
и да го обезщети със стотина милиона (не помня точната цифра) евро.
Чак когато Гърция изпълни това условие, беше приета за член на ЕС!
В нашия случай
НИКОЙ НИКОГО НЕ ПИТА КОЙ КОГО МРАЗИ ИЛИ ОБИЧА, а КАКВИ СА НЕГОВИТЕ ПРАВА!
Може ли някой от неграмотните "патриоти" да каже
КОЛКО ЦАРСКИ ГРОБА ИМА НА ТАЗИ ВАРВАРСКА ЗЕМЯ, наречена България?!
Контрапродуктивни сме, ВАРВАРИ СМЕ!
Нищо чудно защо сме НАЙ-БЕДНИТЕ в Европа!!!
3.
dx
22.12.2014 20:11:42
1
12
Че какво се прави на ощипана булка тоя?
Та нали тези имоти са му дадени от българския народ,от тогавашните данъкоплатци?
Какво е имал той и какво си е закупил тук в България,че да го иска сега?
2.
Гад Мръсна
22.12.2014 20:09:23
2
17
Тоя измекяр долен,преди да дойде на власт,орева орталъка,че ник'ви имоти няма да си търси,а идва да оправи България за незнам си колко дни...Дойдохме си на думата какво точно е искал,плазмодия долен..Че и не пукна най-накрая тахтабо подла!!!
1.
СТАРОТО
22.12.2014 20:02:55
0
17
ЦАР ??!!! КАКЪВ ЦАР Е ТОЗИ ПАЛЯЧО ЗЕМИ ТА ЗЕМИ КАКВИ ЗЕМИ БЕ ДЪРТ ПЕНСИОНЕР.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Очаква се НС да гласува изменение на Закона за чужденците, за да има работна ръка за туристическия бранш ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер В работилницата на задържания са намерени общо девет въздушни пушки, три мобилни телефона, документи - фактури, сертификати и други Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Цветът на печатите показва дали месото е българско, или вносно Община Бургас ще продължи да павира улиците в историческия център на града Община Бургас ще продължи да павира улиците в историческия център на града „Вярвам, че с изпълнението на ремонтите ще направим тази част на града още по-интересна, посещавана и благоприятна за развитие на бизнес“, каза кметът Димитър Николов Топ мениджъри от аутсорсинга представиха възможностите за развитие на сектора в Бургас Топ мениджъри от аутсорсинга представиха възможностите за развитие на сектора в Бургас „Бургас е традиционна спирка от националното ни Роудшоу, защото се радваме на голяма подкрепа от местната власт и образователните институции", заяви Наталия Георгиева – изпълнителен директор на АИБЕСТ
Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори