×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

БСП чак сега пита кмета Панайот Рейзи кога Созопол ще си вземе парите от КТБ


БСП чак сега пита кмета Панайот Рейзи кога Созопол ще си вземе парите от КТБ
Колкото шума в гората, толкова пари в Общината, бе едно от най-оригиналните пожелания, които малки коледарчета отправиха към общинарите на днешната сесия
19 Декември 2014, Петък, 12:20 ч.
Автор: Флагман.бг снимки: Евгения ДЖАМБАЗОВА

Цялата сума вече е възстановена и с нея извършваме текущите плащания, каза созополският управник



Лидер на БСП в Созопол Тихомир Янакиев очевидно се подготвя за втори път да се изправи срещу Панайот Рейзи в битката за кметското място в морската община, макар и на този етап да го отрича.

На днешната сесия на Общинския съвет социалистът бе сред най-активните парламентаристи. Зададе серия от въпроси към администрацията и кмета Рейзи. Част от тях напълно излишни за всеки, който следи обществено-политическия живот в държавата, но явно подчертаващи желанието на Янакиев да стане флагман на опозицията в Созопол и така да изпъкне като алтернатива на Рейзи. 

Днес банкерът, който би следвало да е най-наясно с казуса КТБ запита кмета: Възстановен ли е депозитът от 6,4 млн.лв. на Общината от затворената банка? Но това вече е факт, защото по сметките на Община Созопол  в "Инвестбанк" са преведени 2,1 млн.лв, отговори му Панайот Рейзи. Останалите 4,3 млн.лв. Общината получи още през септември като безлихвен заем от Министерството на финансите.

На днешната сесия бяха одобрени и минимални цени на такситата, с което се изпълни директивата за актуализацията на общинската наредба за таксиметров превоз с националното законодателство. Съветниците решиха минималната цена да бъде 0,75 лв/км при дневна тарифа и с 10 стотинки повече за нощен преход.

Дневния ред на сесията съдържа 16 точки, 10 от които свързани с имотни сделки по прехвърляне на собственост на общински жилища в полза на техни наематели, както и за отпускане на помощи на социално слаби. Най-активен в залата беше Тихомир Янакиев, останалите от опозицията бяха в предколедно настроение и гласуваха всяко предложение на кмета.

За настъпващите Коледни и Новогодишни празници в залата на Общинския съвет дойдоха и няколко групи коледарчета от местните школа и детски градини.

„Колкото шума в гората, толкова пари в Общината“, бе едно от най-оригиналните пожелания, които бяха отправени в залата, а малчуганите си тръгнаха с дарове от председателя на Обс-Созопол Красимира Германова.

"Всяка година желаещите дечица, които искат да ни поздравят за празниците в края на годината, стават все повече, а това може само да ни радва", каза Красимира Германова.








В категории: Созопол


8
Коментара
8
Коментара по темата
8.
zoro
17.01.2015 19:40:22
1
1
abe idiot k oiti govori za koledari stava vapros za naredenite okolo trapezata
7.
do zoro
05.01.2015 11:34:47
3
3
Зоро повече от 50% от населението на общината не са созополии нормално е и коледарите да са от там.Тъпизми пишеш момче или ти си мислиш че важни са само созополии от града държава.то и ти не си точно созополия,корените ти са от едно близко село.
6.
zoro
04.01.2015 17:44:59
2
3
каквото джужето това и касабова смучещи от кръвта на потните хора .цяла българиа на същия хал. погледнете снимките 50% неса созополии
5.
Avatar
30.12.2014 01:01:23
4
4
Realist много си прав - чисто технически погледнато да - Рейзи определено е човек (homo sapiens т.е.).И за многото други си прав - те определено са от добиче потекло след като избират Рейзи само защото е човек (от по висш биологичен тип т.е.)
4.
realist
22.12.2014 09:35:19
12
11
Не мисля да коментирам нито да контактувам дори виртуално с хората които пишат коментари под статиите. Само едно ще Ви кажа на всички : ЗА РАЗЛИКА ОТ МНОГО ДРУГИ, РЕЙЗИ Е....... НА ПЪРВО МЯСТО ЧОВЕК !!!
3.
by the way
20.12.2014 10:02:56
10
8
То както върви скоро гора няма да има заради такива като Резата който бракониерства,а парите наистина ще са шума!!!
2.
АЛФА
20.12.2014 08:55:06
9
8
Докато НФСБ плюеше ГЕРБ и Касабова плюеше по пинчо :) Сега Валери и Бойко са гушнаха и Касабова изписва вежди на Рейзи хахаха интереса клати феса
1.
СКАТ
19.12.2014 21:10:47
9
11
Касабова май цялото ви семейство сте на издръжката на Рейзи.Това лизане на задници ли наричаш журналистика.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори