×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Патриотичният фронт поиска Община Средец да установи колко са незаконните цигански къщи в Дебелт


Патриотичният фронт поиска Община Средец да установи колко са незаконните цигански къщи в Дебелт
Лидерът на НФСБ Валери Симеонов, който е и председател на ПГ на Патриотичния фронт, е на среща с кмета на Средец Иван Жабов и кметицата на Дебелт Иванка Ангелова, след което посети на място ромската махала
Тема в развитие
Не сме силова групировка, която раздава правосъдие, с граждански патрули ще пазим хората в Дебелт Организаторите на протеста в Дебелт не крият лицата си с маски, искат закрила на българите, вижте кои са те Журналисти от Флагман основни свидетели срещу въоръжения циганин в Дебелт, съдът го вкара за назидание в ареста Само във Флагман.бг: Битата в Дебелт Мария е с обезобразено лице, жената е в шок Жена е бита в главата в разбунтувалото се село Дебелт, циганинът Иван е в ареста заради незаконен пистолет Напрежение в Дебелт! Младежи с качулки влязоха в сблъсък с полицията Дебелт завря: Спрете циганската престъпност, помните ли Катуница? (СНИМКИ) Вижте как Дебелт настръхна: Няма да живеем повече в страх, искаме справедливост! (СНИМКИ и ВИДЕО) Ето циганина Иван, въоръжен с нож и пистолет срещу протестиращите в Дебелт Циганите в Дебелт въоръжени с пистолети и ножове, полицаи с щитове пазят гетото Протестиращи атакуват циганската махала в Дебелт Насиленото дете от Дебелт не спи от ужаса в тоалетната, спряха го от училище Извънредно! МВР прати патрулка в дома на общественика Николай Димитров, утре ще го разпитват за подготвяния протест в с.Дебелт Стига ли червеният картон за директорката в училището на изнасиления Гошко От 3 до 12 години затвор грозят циганчето Брайко, изнасилило 11-годишно момче в Дебелт Майки на българчетата в Дебелт пазят децата си в училище, страх ги е от цигански терор Потресаващо! Втори циганин гледа как аверът му Брайко изнасилва момченцето в Дебелт Дебелт настръхна: Циганчето-насилник тормозеше и нашите деца, няма да ги пуснем на училище Майката на изнасиления Гошко: Дрехите му бяха в кръв Кметицата на Дебелт: "Закрила на детето" да се намеси по случая с изнасиления петокласник, родителите му не се грижат за него Само във Флагман: Зверство в Дебелт! Циганин изнасили петокласник в училищна тоалетна
виж още
скрий
15 Декември 2014, Понеделник, 11:24 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА снимки Авторът

Валери Симеонов благодари на служителите на ОД на МВР и на Община Средец за мерките, с които не допуснаха размирици

Депутатите от Патриотичния фронт Валери Симеонов и Димитър Байрактаров внесоха искане в Община Средец за установяване на незаконните постройки в циганската махала на село Дебелт, което стана причина за ескалация на напрежението миналата седмица. Симеонов в момента е на среща с кмета на Средец Иван Жабов и кметицата на Дебелт Иванка Ангелова. Той благодари на служителите на ОД на МВР и на Община Средец за мерките, с които не допуснаха размирици.

Симеонов в момента е на среща с кмета на Средец Иван Жабов и
кметицата на Дебелт Иванка Ангелова


Припомняме, че миналата сряда в село Дебелт се проведе мирен протест срещу циганската престъпност след инцидента с насиления петокласник Гошко. /ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ/

Очаквайте подробности.

В категории: Средец


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
15
Коментара по темата
15.
Дидо
18.12.2014 03:53:19
0
1
С какво един циганин ще помогне на Държавата. НФСБ трябва да предложи за създаването на единен концлагер за цигани. Територията да отговаря на числеността на циганите. Да се създаде държавна кооперация нещо като ТКЗС-то. Цялата измет да работи в областна на селското стопанство.
Има много за говорене какво трябва да се направи, но от депутатите само Валери може да го направи, другите депутати съм сигирен че, са в Народното събрани само заради стажа и високите заплати, които вземат.
14.
Дидо
18.12.2014 03:27:55
0
1
Писал съм и друг път за циганизацията по тези форуми. Докога необразовани, некадърни, миризливи, прости, уродливи, безмозъчни цигани ще са сред нас, докога държавата ще обеднява за сметка на циганите. Каква полза има държавата от циганите. В която държав иде това племе излага цялата Държава. Докога този малоумник Местан ще го търпите на место където се говори за бъдещето на България. Докога тези мангали, неживеещи в България ще ги карат от лъжливаТурция да ми определят съдбата, таа те не живеят тук, значи нямат право да гласуват мамицата им!
13.
Дидо
18.12.2014 03:15:51
0
1
Браво на Валери Сименов, че застана пред трибуната на Народното събрание и говори за циганизацията пред очите на този Турски агент(местан-тъпото) Валери с теб сме, говориш само истини и с това си печелиш симпатизанти, както и врагове като Местан-тъпото. Евала, шапка ти свалям. Един човек да говори без притеснения и без шикалкавяния.
На следващите избори се надявам да се кандидатирате за президент наа България.
12.
браво
16.12.2014 10:15:33
0
4
време беше някой да поиска сметка от този дебелосерец Жабов защо дава да се строят везаконно къщурки
11.
ПАТРИОТ
15.12.2014 22:04:34
1
3
СПОКОЙНО БРАТЯ,ИДВА РЕД И НА ГЕТОТО В СРЕДЕЦ И НА ГЕТОТО В БУРГАС И ВСИЧКИ ПО РЕДА ИМ! САМО ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕПУТАТИТЕ ОТ ПАТРИОТИЧНИЯ ФРОНТ.ТЕ ЗНАЯТ ЗАЩО СА ИЗБРАНИ ОТ ХОРАТА.ТОВА КОЕТО ПРАВИ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ И ХОРАТА ОКОЛО НЕГО СЕ СЛУЧВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ В НОВАТА НИ ИСТОРИЯ!
10.
===
15.12.2014 16:35:49
2
10
Всичко това е последица от некадърно управление - незнаещ и незаинтересован общински кмет , посредствен селски кмет , некомпетентен училищен директор , слабообразован учителски персонал !
9.
zz
15.12.2014 16:22:51
1
11
И защо само в Дебелт???
Ами в Средец? КОГА???
Нека кмета да каже, коя циганска къща в Средец е законна!!!
Мангалите обезлесиха и заселиха гората чак до х. "Божура". Ама, кмета, това са му най-преданите избиратели!!! Няма интерес да тури тука ред. Така е!
8.
ww
15.12.2014 16:05:42
0
12
Поделение 72375ВВ беше за пример как трябва да се живее.През лятото на 1989г.същите тези цигани или бащите им бяха били вътрешняк .В 22.00ч.бе подадена заповед за помитане на гетото от полковник Георгиев 6БТР и 300 военослужащи смачкаха циганската махала.Ни вест.ни кост.Имаше ред .
7.
63
15.12.2014 15:38:42
1
9
Браво!Законът си е закон за всички.Аз ако си направя колиба на Тройката интересно дали ще мога да живея в нея 10 години и да паля кюмюр в нея, а пред нея да си пася кобилата с 4 кончета и козички в градинката.За радост на кмета и властите?!?!?!
6.
СТАРОТО
15.12.2014 15:28:31
0
12
ПРИ ТОШОВО ВРЕМЕ НА ЦИГАНИН ГЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА ЧУЕШ СЕГА ЗА ГОСПОДАРИ СЕ ВЗЕХА ТРЕПАНЕ НА ТАЗИ ЗГАН МРЪСНА ЦИГАНСКА ЗАРАЗНА.
5.
Наборника
15.12.2014 14:31:00
0
10
Държавата и Общината да си свършат работата в това село. Навремето там циганите бяха тихички, но тогава още там беше поделението на ВВ. Пускаха малко войска из селото и циганин не можеш да видиш по улицата. Явно сега се чувстват господари на селото.
4.
БУРГАС
15.12.2014 14:23:31
7
8
тоя боклук за какъв се мисли бойко му даде малко власт и се мисли за някой мръсен циганин гаден
3.
aaaaako
15.12.2014 13:56:18
2
4
sega neka gi nabuta v ob6tijitiqta sre6ty 17 lv na mesec za tristaen apartament to cqlata mahala we4e jivee v centara sram i pozor za vs balgarie koito sme v centara i glasuvahme dowerie na taq selanka ivana
2.
хaсaн
15.12.2014 13:41:52
7
8
едно време герб имaхa тежкa aртилерия,сегa дойде нa пaтриотичния фронт тaкaвa и ще се зaпочне с един популизъм,едни искaния,едни умерени действия,този фронт ще ни отнесе към дъното нa прогресa
1.
ддяв
15.12.2014 13:37:28
4
14
тъпата селянка ивана кметицата тя направи селото толкова циганско защото само те гласуват за нея тя им дава адреси и жителства и жилища
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори