×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте как Дебелт настръхна: Няма да живеем повече в страх, искаме справедливост! (СНИМКИ и ВИДЕО)


Вижте как Дебелт настръхна: Няма да живеем повече в страх, искаме справедливост! (СНИМКИ и ВИДЕО)
С национални знамена и призиви за справедливост местни жители на Дебелт излязоха на протест в центъра на селото, родители са гневни, че въпреки сигналите им извращенията в училището са ежедневие
Тема в развитие
Не сме силова групировка, която раздава правосъдие, с граждански патрули ще пазим хората в Дебелт Организаторите на протеста в Дебелт не крият лицата си с маски, искат закрила на българите, вижте кои са те Журналисти от Флагман основни свидетели срещу въоръжения циганин в Дебелт, съдът го вкара за назидание в ареста Само във Флагман.бг: Битата в Дебелт Мария е с обезобразено лице, жената е в шок Жена е бита в главата в разбунтувалото се село Дебелт, циганинът Иван е в ареста заради незаконен пистолет Напрежение в Дебелт! Младежи с качулки влязоха в сблъсък с полицията Дебелт завря: Спрете циганската престъпност, помните ли Катуница? (СНИМКИ) Вижте как Дебелт настръхна: Няма да живеем повече в страх, искаме справедливост! (СНИМКИ и ВИДЕО) Ето циганина Иван, въоръжен с нож и пистолет срещу протестиращите в Дебелт Циганите в Дебелт въоръжени с пистолети и ножове, полицаи с щитове пазят гетото Протестиращи атакуват циганската махала в Дебелт Насиленото дете от Дебелт не спи от ужаса в тоалетната, спряха го от училище Извънредно! МВР прати патрулка в дома на общественика Николай Димитров, утре ще го разпитват за подготвяния протест в с.Дебелт Стига ли червеният картон за директорката в училището на изнасиления Гошко От 3 до 12 години затвор грозят циганчето Брайко, изнасилило 11-годишно момче в Дебелт Майки на българчетата в Дебелт пазят децата си в училище, страх ги е от цигански терор Потресаващо! Втори циганин гледа как аверът му Брайко изнасилва момченцето в Дебелт Дебелт настръхна: Циганчето-насилник тормозеше и нашите деца, няма да ги пуснем на училище Майката на изнасиления Гошко: Дрехите му бяха в кръв Кметицата на Дебелт: "Закрила на детето" да се намеси по случая с изнасиления петокласник, родителите му не се грижат за него Само във Флагман: Зверство в Дебелт! Циганин изнасили петокласник в училищна тоалетна
виж още
скрий
10 Декември 2014, Сряда, 11:02 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА, видео Евгения ДЖАМБАЗОВА

Хората искат насилието, агресията и побоищата в ОУ "Антон Страшимиров" да спрат, както и да не живеят в непрекъснат кошмар от ромски набези

Живеем в страх, искаме бързи мерки от страна на институциите, за да може да има нормален живот в селото! Това заявиха днес по време на протест в центъра на село Дебелт, община Средец, родители на ученици от ОУ „Антон Страшимиров“, в което осмокласник от ромски произход изнасили петокласник в тоалетната. Местни жители и родители дойдоха на площада, за да настояват боищата, насилието и агресията в училището да спрат, както и да бъдат защитени от постоянните ромски набези.
Когато институциите не реагират - започва да действа гражданското общество. Трябват спешни мерки, които да защитят хората, казаха протестиращите

Национални знамена, призиви за справедливост и защита на правата на българите озвучаваха  днес селото. „Няма да живеем в циганска държава, българите не сме малцинство, трябва да има закони“, призоваваха с мегафони инициаторите на протеста. Те поискаха директорката на училището да излезе пред тях, за да отговори на десетките въпроси по случая с малкия Гошко. Тя обаче така и не се появи сред хората.
Членовете на Организацията за закрила на българските граждани днес бяха сред най-активните протестиращи


„Искаме децата ни да учат на спокойствие. В училище няма охрана. Досега много пъти съм се оплаквала на директорката, но насилието там продължава, разказа Галина Димитрова – майка на ученичка от пети клас в ОУ „Антон Страшимиров“. Миналата година дъщеря й се е прибрала бита от училище, родителите са подали сигнал до директорката, която им е обещала да вземе мерки, но безрезултатно. „Години се мълчи тук, докато се стигна до гнусния инцидент в тоалетната“, възмущаваха се хората. Дори и след скандала, който избухна, виновникът за извращението, е бил на училище и този понеделник е извършил поредното си „геройство“ като провесил през третия етаж един от по-малките ученици, разказаха местни жители.
„Оказа се, че тези неща са ежедневие – вадене на ножове, побоища над деца, ученици, които са се прибирали с подути очи и устни. Много от родителите са спрели децата от училище. Само по себе си е смущаващо, че има насилие и агресия между учениците, които сега достигнаха своя връх. Искаме да събудим институциите да работят, да обърнат внимание на малките населени места.“, каза един от инициаторите на днешния протест Николай Димитров.

Хората масово се оплакваха от съжителството си с цигани в Дебелт.
„Живеем със страх. Посред бял ден влязоха у нас и откраднаха кабели. Трябва да се вземат мерки, защото иначе ще стане гражданска война“, каза жителка на Дебелт.

Зина Георгиева, който е майка на две деца, също заяви, че ги изпраща със свито сърце на училище. „Боят е системен, тормозът – също. Ходим родителите, оплакваме се, но вижте докъде се стигна“, каза тя.

На протеста днес дойдоха членове и на новосъздадената Организацията за закрила на българските граждани, които развяха националния трибагреник. Те дойдоха с цел да покажат, че има гражданско общество, което реагира, когато институциите мълчат и бяха категорични, че не желаят да се стига до сблъсъци. Това беше и първата публична проява на новата организация.

След края на официалната част на митинга, полиция забрани на протестиращите да проведат шествие до ОУ „Антон Страшимиров“, където по-рано през деня се намираше директорката Таня Вангелова. Тя обаче не допускаше в сградата никакви външни хора. Шествието беше отказано на протестиращите и част от тях се разотидоха. Група от около 50 младежи обаче тръгнаха през калните черни пътища към ромската махала, където, без да влизат в директен сблъсък с жандармерия и роми, скандираха и гърмяха пиратки.
След края на бурните събития в днешния ден във Фейсбук се появиха призиви да се организира изцяло мирен всенароден протест.
Хората в Дебелт казаха, че живеят в постоянен страх от циганското население

 




В категории: Средец


Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 3
Голям скандал в Денсинг старс
Голям скандал в Денсинг старс 28/03/2024, Четвъртък 10:23 4
36
Коментара по темата
36.
Симона
11.12.2014 13:00:28
0
2
Браво хора! Не трябва да живеем в страх! Нека сме единни, нека се изчистим от тях. Помислете бият ни децата, режат родителите ни с резачки, изнасилват ни жените, убиват ни мъжете... Дайте да се съберем, дайте да ги палим и убиваме! Нека се съберем и да унищожим тази сган. Правителството ни мълчи, но ние не трябва да мълчиме!
35.
Стефан
11.12.2014 01:10:52
6
3
А който ги пише тези теми дано да го застигне всичкото зло на света... да измре цялото му семейство в зверски мъки..
34.
Стефан
11.12.2014 01:09:08
2
2
Господа пазители къде бяхте, като беше изнасилено, психично болното момиченце от възпитателя си мисля? Къде просто се чудите къде да изхвърлите омразата и дребнавостта си това е цялата истина http://informiran365.net/informiran365/potresavashho-uchitel-iznasili-13-godishno-dete-s-autizym-v-spetsializirano-uchilishhe/
33.
некой да видя РОКЕРИ в с.Дебелт ?
10.12.2014 23:25:30
1
7
Наскоро някакви РОКЕРИ се правиха на ГОООЛЕМИ патриоти обикаляйки Бургас с моторите си и накичени с български знамена.
Днес НИТО ЕДИН от тях не се осмели да доближи до с.Дебелт, камо ли да подкрепи БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ там. МИШОЦИ.

А в Пазарджик , кога циганите в село до Мъглиж пребиха българин на бензиностанция и той след 10 дни почина, над 500 моториста и още толкова с джипове и леки коли БЛОКИРАХА , ОБИКОЛИХА И ЗАВАРДИХА ЦЯЛОТО СЕЛО и мангалите се насраха от възмездието, след което куките ги разселиха от там........ На т.н. Бургаски "морски братя" им дай да се дуят и чупят китки с пистарки, д`еба и нещастните б"рокери".
32.
...,,
10.12.2014 23:07:15
1
3
жената е била зверски пребита на стадиона и определено има общо с днешния протест !! Циганите са назлобени към нас дори са заплашили че цитирам " ще ви избием всички " !!! Жената не е повалена с удар,а е направо обезобразена !!!
31.
ss
10.12.2014 22:58:50
1
2
Както винаги полицията пази черната измет ...
30.
ss
10.12.2014 22:55:59
1
1
Както винаги полицията пази черната измет ...
29.
eto BALGARIIII
10.12.2014 22:54:49
1
0
http://www.gramofona.com/Burgas-Krimi/mlada-jena-e-prebita-v-debelt
28.
ggggggggg
10.12.2014 22:48:10
2
0
http://www.bghelsinki.org/bg/za-nas/programi/pravna-programa/informaciya-i-koordinati-na-institucii-i-organizacii/?preview
27.
Ганьо Балкански
10.12.2014 22:19:17
2
2
Господин 22, телевизор в дома си нямам. Нито животът ми е толкова жалък, че да го оплътнявам с футбол. Чаткаш ли на къде бия? А ако Ви се протестира - търсете виновниците затова мангустите, да изпитват чувство за безнаказаност. Това са БХК, Евроманго, Отровено общество и все евро и трансатлантици. Циганската престъпност е следствие, а не причина. Понел?
26.
До Организация за защита на българските граждани
10.12.2014 22:02:38
1
6
Моля организацията за защита на българските граждани да предостави телефон за връзка. Спешно! Искаме да се включим при вас!
25.
бх
10.12.2014 21:56:13
1
1
Абе запалете ги мангалите, те сами ще избягат... Какво чакате?
24.
УЖАС!!!
10.12.2014 21:41:15
1
1
ТАЗИ ВЕЧЕР, НА СТАДИОНА В С. ДЕБЕЛТ Е ПРЕБИТА ЖЕНА.
23.
Ърнест Хемингуей
10.12.2014 21:15:35
1
5
Всичко далече от морето е провинция. Истината идва от на бургазлии и е със нас!!! От нас е началото ние сме българите!!! Да запазим българщината за деца внуци правнуци!!!
22.
до Ганьо Балкански
10.12.2014 21:15:29
2
5
Смирена главица - сабя не я сече - ТОВА ЛИ ИСКАШЕ ДА КАЖЕШ? Това ни е най- голям проблем на нас. Всеки гледа себе си - на съвременен език означава егоизъм.Будните българи са на улицата и тези хора там имат бизнес и си вадят хляба - а ти г-н.Балкански си Киряк Стефчов - стой си буден пред телевизора.
21.
ineto
10.12.2014 21:14:33
1
7
Къде е тъпото копеле ГЕЙ-Сергей Станишев и Първанов да си видят циганетата ,които хранеха толкова години със тия социални помощи- тия прости и безмозъчни цигани.Старите хора да вземат по 150лв.пенсия с 40год. стаж,а простата циганка да я ебе мангала да ражда уроди за да може кат порасне да гласува за БСП-то.Майка ти да еба СТАНИШЕВСКА КУРВО,ВИЖ КАКВО НАПРАВИ ДЪРЖАВАТА ,ДА ПУКНЕш ДАНО ИЗЧАДИЕ ТУРСКО!!!!!!!
5лв за хляб да нямаш дано мамицата ти некадърна ,ялова да еба.
20.
асдф
10.12.2014 21:13:06
2
6
Съжалявам че не дойдох на протеста , но ходя на работа . Възхищавам се на младежите ! Не очаквах подобна организация.Моля Ви следващия протест да бъде в почивен ден или поне в 18 часа.
19.
Georgiev
10.12.2014 20:21:12
2
12
КЕСОВ,ДИМОВ/ВОЛФ,СТЕФАН щом са там значи не сме притеснени,познавам и тримата големи патриоти и лидери.Успех юнаци,започнахте нещо сега го довършете.Успех достойни Българи.
18.
Todor
10.12.2014 20:11:47
3
2
Как ще дойде тук при нас,ние повече няма да гласуваме за този мазен лъжец но циганите слушат Камбер и ще си гласуват за него Бахура е хитър хич не му пука за нас с циганите трябва да изгоним и него.
17.
Todor
10.12.2014 20:07:33
2
1
При Камбер,той ги върти тия мангусти
16.
яияжжжжжжжжжжжжж
10.12.2014 19:34:48
3
7
Къде е кметът Жабов, за да каже позицията си? Крие се като мишок и се услушва като глуха свиня! Пълно безхаберие!
15.
Т.Живков
10.12.2014 19:34:14
1
4
Ние сме българи ,нито американци ,германци,или араби ще станем,ние сме българи,опитват се да ни правят шведи французи американци ,,налагат ни закони които ни изпедерастяват,закони които бавно и сигурно ни изтребват като нация,претопяват ни -ТОВА НЕ Е ВЯРНО,циганина на свобода българчето щели да го психоконсултират-детето ще се успокои само ако види мъченика си на ченгела .
14.
Ганьо Балкански
10.12.2014 18:54:12
7
5
Има будни българи, но те работят и си пазят хляба. Ако будните българи се изчерпват с тези безделници - жална ни майка!
13.
Ще си промени
10.12.2014 18:41:45
1
14
Защото в Бургас и там в областта има будни Българи,които са готови да протестират срещу всяка несправедливост в държавата и срещу бездействието на органите и институциите.Проблема идва от това,че повечето хора са егоисти и се страхуват да излязат,може би не сме свикнали да сме единни или пък чакаме някой друг да протестира вместо нас, а ние да гледаме сеир по тв.Ей такива протести ще оправят загиваща България, А НЕ НА РАНОБУДНИТЕ И НА ТЕХНИТЕ ПРИЯТЕЛИ КРАСИВИТЕ, които протестират само срещу определени партии и не виждат грещките на техния буда.
БЪЛГАРИТЕ СА ЗАСПАЛИ И ЧАКАТ НЯКОЙ ДА ГИ ОРГАНИЗИРА - ТАКА НЕ СТАВА.
12.
Т.Живков
10.12.2014 18:36:48
1
23
ТВА ПРЕЗ КОМУНИЗМА НЕ МОЖЕШ ДА СИ ГО ПОМИСЛИШ,ЦИГАНИН ДА ИЗНАСИЛИ БЪЛГАРЧЕ,ПУСКАМ ТАНКОВЕТЕ ОТ ГРУДОВО/КОИТО ГИ НЯМА ВЕЧЕ/И ДО СУТРИНТА НА МЯСТОТО НА ЦИГАНСКИЯ КВАРТАЛ НЯМАШЕ ДА ИМА И ЕДНА КЛЕЧКА ЗА ЗЪБИ ,А МАНГАЛИТЕ В УРАНОВИТЕ МИНИ БУХОВО.КВИ СТАЧКИ КВИ ЗАПЛАХИ-И КВО НИЩО ,ПЕДЕРАСКА ДЪРЖАВА,КОЙТО Я ХВАНЕ Я ИЗНАСИЛВА,ПУТЬОВЦИТЕ ПОЛИТИЦИ МЪЛЧАТ.
11.
папагала
10.12.2014 18:23:49
4
4
нищо няма да се оправи всяко чудо за 3 дни а жителите на Дебелт ще продължат да живеят по старому
10.
аз съм
10.12.2014 18:23:27
1
9
Време беше хората да се събудят дано и за напред да е така. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!
9.
хи
10.12.2014 18:18:23
1
8
Хората са прави ,но на държавата не и е изгодно ...........циганите им са важни-като гласоподаватели и като пациенти за източване на здравната каса........
8.
abv
10.12.2014 18:17:07
1
5
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A6%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B8
Цигани (от гръцки: αθίγγανοι, асингани - "недосегаеми") ще търпим ли още да злоупотребяват с толерантността?
7.
СТАРОТО
10.12.2014 18:05:28
1
15
ЦИГАНИТЕ И ЗА САПУН НЕ СТАВАТ МНОГО МИРИШАТ ДА ВИ КАЖА БРАТЯ БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ СЕ ЗАЩОТО ТЕЗИ ЦИГАНИ НАПАДАТ И ВЪЗРАСТНИ ХОРА ИЗНАСИЛВАТ ГИ УБИВАТ ГИ ДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ ВРЕМЕ Е ВСЕКИ КОЙТО Е БЪЛГАРИН ДА СТАНЕ И ДА КАЖЕ СТИГА НА ЦИГАНСКИЯ И ТУРСКИЯ ТЕРОР СТИГА МИЗЕРИЯ СТИГА ГЛАД ВСЕ ПАК БЪЛГАРИЯ Е ЗА БЪЛГАРИТЕ КОЙТО НЕ МУ Е УДОБНО В БЪЛГАРИЯ ДА ПАЛИ МОТОРА И ДА СИ ХОРА АМАН ВЕЧЕ ВРЕМЕ Е ДА ДЕЙСТВАМЕ.ДО ПОЛИЦИЯТА ГОСПОДА НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ И ВИЕ ИМАТЕ ДЕЦА ЖЕНИ УТРЕ МОЖЕ И ВАШЕТО ДЕТЕ ДА Е НА ТОВА МЯСТО ТОГАВА КАТО БАЩА ЗАЩИТАВАЩ РЕДА И СПАЗВАЙКИ ЗАКОНА КАКВО ЩЕ МУ КАЖЕТЕ,ПОМИСЛЕТЕ МАЛКО.ЗНАМ ЧЕ ИМАТЕ ЗАПОВЕДИ НО НЕ МОГАТ ВСИЧКИ ДА ВИ УВОЛНЯТ ОТ РАБОТА РАЗБЕРЕТЕ ГО.
6.
bale
10.12.2014 18:02:10
1
15
Левски, Ботев и Караджата са много по-нужни сега, отколкото преди 130 години!
5.
фгттнгв
10.12.2014 17:56:20
1
18
Трябва спешно да се протестира срещу кметовете на общини, които си затварят очите за циганските гета. Ухажват ги за избори и ги пазят. А ние, простите българи, плащаме данъци, за да има партийни субсидии за купуване на цигански гласове. Без да плащат осигуровки, ползват и здравни услуги, даже бият и лекари. Да не говорим за помощите, от всякакъв характер, които получават на наш гръб. Докога? Време е да ясно да заявим на управляващите, че са такива, благодарение на нас, и че освен задължения в тази държава, имаме и граждански права, които трябва да отстояваме. Ако кметовете нямат воля да сринат със земята незаконните гета, да си обират крушите. Те са избрани, за да управляват в интерес на гражданите и да съблюдават спазването и прилаганите на българските закони. Щом не искат - вън! Време е да покажем, че не ние трябва да се съобразяваме с тях, а те с нас. Време е за ясна и категорична гражданска позиция с конкретни и ултимативни искания. Иначе нищо няма да се случи.
4.
А-долф
10.12.2014 17:45:28
1
18
Хайл Дебелт. Да пратим черната смрад където им е мястото!
3.
бой на мангалите
10.12.2014 17:42:51
2
22
Докато стоим пред телевизорите и цъкаме с език,няма да се оправят нещата братя българи.Днес бях на протеста и ще ви кажа че от Бургас бяхме основно момчетата.Къде бяха мъжете и младежите от Дебелт питам аз?Дойдоха около 10 човека от Средец и това е.Благодаря на всички момчета които бяха там.Видя се колко сме единни.Трябва да изкореним гадната циганизация от МАЙКА БЪЛГАРИЯ.Събудете се БЪЛГАРИ.ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ
2.
Христо Ботев
10.12.2014 17:29:06
1
26
този понеделник е извършил поредното си „геройство“ като провесил през третия етаж един от по-малките ученици, разказаха местни жители!!!
Ами той изнасилвача утре ще убие човек бе!!! Палете ги мангалите веднага,утре ще е късно,ще ви изнасилват и вас бургазлии... Вие ако не вземете мерки няма кой!!!
1.
Случаен
10.12.2014 17:22:24
4
26
Добре, че бяха от Организация за закрила на българските граждани да повдигнат духа на хората иначе щеше да е пълна скръб този протест!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
33-годишна родилка почина, бебето й също е мъртво 33-годишна родилка почина, бебето й също е мъртво Събран е спешен екип и е взето решение за абдоминално родоразрешение по витални индикации чрез секцио – установява се мъртъв плод БФС приключи с Цър-пър от "Ергенът", изгониха я, защото не върши никаква работа БФС приключи с Цър-пър от "Ергенът", изгониха я, защото не върши никаква работа Тя е била секретарка на Борислав Попов ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Повод за хапливия й коментар стана решението н Митко Щерев да разреши на Лили да пее песните му
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори