×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Циганите в Дебелт въоръжени с пистолети и ножове, полицаи с щитове пазят гетото


Циганите в Дебелт въоръжени с пистолети и ножове, полицаи с щитове пазят гетото
Кордон униформени е оградил ромската махала в село Дебелт, която за малко да бъде щурмувана от над 50 младежи с качулки
Тема в развитие
Не сме силова групировка, която раздава правосъдие, с граждански патрули ще пазим хората в Дебелт Организаторите на протеста в Дебелт не крият лицата си с маски, искат закрила на българите, вижте кои са те Журналисти от Флагман основни свидетели срещу въоръжения циганин в Дебелт, съдът го вкара за назидание в ареста Само във Флагман.бг: Битата в Дебелт Мария е с обезобразено лице, жената е в шок Жена е бита в главата в разбунтувалото се село Дебелт, циганинът Иван е в ареста заради незаконен пистолет Напрежение в Дебелт! Младежи с качулки влязоха в сблъсък с полицията Дебелт завря: Спрете циганската престъпност, помните ли Катуница? (СНИМКИ) Вижте как Дебелт настръхна: Няма да живеем повече в страх, искаме справедливост! (СНИМКИ и ВИДЕО) Ето циганина Иван, въоръжен с нож и пистолет срещу протестиращите в Дебелт Циганите в Дебелт въоръжени с пистолети и ножове, полицаи с щитове пазят гетото Протестиращи атакуват циганската махала в Дебелт Насиленото дете от Дебелт не спи от ужаса в тоалетната, спряха го от училище Извънредно! МВР прати патрулка в дома на общественика Николай Димитров, утре ще го разпитват за подготвяния протест в с.Дебелт Стига ли червеният картон за директорката в училището на изнасиления Гошко От 3 до 12 години затвор грозят циганчето Брайко, изнасилило 11-годишно момче в Дебелт Майки на българчетата в Дебелт пазят децата си в училище, страх ги е от цигански терор Потресаващо! Втори циганин гледа как аверът му Брайко изнасилва момченцето в Дебелт Дебелт настръхна: Циганчето-насилник тормозеше и нашите деца, няма да ги пуснем на училище Майката на изнасиления Гошко: Дрехите му бяха в кръв Кметицата на Дебелт: "Закрила на детето" да се намеси по случая с изнасиления петокласник, родителите му не се грижат за него Само във Флагман: Зверство в Дебелт! Циганин изнасили петокласник в училищна тоалетна
виж още
скрий
10 Декември 2014, Сряда, 10:58 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА снимка: Авторът

„Българи юнаци!” и „Еничари” крещят младежите срещу ромите

Кордон полицаи с щитове пазят ромската махала в село Дебелт, която за малко да бъде щурмувана от над 50 младежи с качулки. Циганите излязоха по калните пътеки, готови за война. От ромската махала за преговори с полицаи и медии пристигна пийнал циганин, който заяви, че иска групата да се махне от тук. Той показа на кръста си закачени в бойна готовност нож и пистолет. Според негов съсед, семейството на изнасилвача Асен било в ромската махала в момента и не е напуснало селото.

„Българи юнаци!” и „Еничари” крещяха младежите срещу ромите. Момчетата заявиха, че няма да вдигнат ръка срещу българин, затова спазваха всички указания на полицаите. Приготвените за атаката пиратки, бяха хвърлени в поляните наоколо. Така младежите искаха да покажат на циганите, че няма да им позволят да вършат безразборно престъпления.

До безредици не се стигна, протестиращите се разотиват, а ромите се прибраха в колибите си. Полиция остава да пази района.


От ромската махала за преговори с полицаи и медии пристигна пийнал
циганин, който заяви, че иска групата да се махне от тук





В категории: Средец


51
Коментара по темата
51.
Боян Костов
11.12.2014 12:47:04
0
0
Пояснявайте за кой шев на полицията става въпрос.Иван Новаков е толкова свестен човек че и представа нямате.На сумати хора е помагал.Твърдо заставам зад него,че не зависи това което се случва в Дебелт.Много по нависоко ниво ви са проблемите.Сигурен сам че ако зависи от него би ги......!!!!
50.
a
11.12.2014 08:47:31
0
0
ето къде отиват парите ми за данъци... никога няма да се оправи тази държава
49.
rrrr
11.12.2014 00:26:54
1
0
Poveche takiva BULGARI trqbva da se vdignat, ubiite mrusnata ciganska sgan a posle i policaite, koito gi pazqt..shtom pazqt parazitite znachi sa edni ot tqh..BG nad vsichko !!!
48.
некой да видя РОКЕРИ в с.Дебелт ?
10.12.2014 23:17:10
1
2
Наскоро някакви РОКЕРИ се правиха на ГОООЛЕМИ патриоти обикаляйки Бургас с моторите си и накичени с български знамена.
Днес НИТО ЕДИН от тях не се осмели да доближи до с.Дебелт, камо ли да подкрепи БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ там. МИШОЦИ.

А в Пазарджик , кога циганите в село до Мъглиж пребиха българин на бензиностанция и той след 10 дни почина, над 500 моториста и още толкова с джипове и леки коли БЛОКИРАХА , ОБИКОЛИХА И ЗАВАРДИХА ЦЯЛОТО СЕЛО и мангалите се насраха от възмездието, след което куките ги разселиха от там........ На т.н. Бургаски "морски братя" им дай да се дуят и чупят китки с пистарки, д`еба и нещастните б"рокери".
47.
...,,
10.12.2014 23:09:20
1
0
Това са пълни глупости , жената е била зверски пребита на стадиона и определено има общо с днешния протест !! Циганите са назлобени към нас дори са заплашили че цитирам " ще ви избием всички " !!! Жената не е повалена с удар,а е направо обезобразена !!!
46.
Чететееееееее
10.12.2014 22:59:47
1
0
http://www.gramofona.com/Burgas-Krimi/mlada-jena-e-prebita-v-debelt
45.
SHEFA na POLICIATA e COVEK na DPS
10.12.2014 22:56:49
1
2
NORMALNO KUKITE DA PAZJAT MANGALITE, NALI DPS oficialno si go kaza v parlamenta, ce ciganite bili tehnite izbirateli !!!
A v ODMVR-Burgas sega direktor e kadyr na DPS i to o6te ot vremeto na Simeon .... komisar KALOJAN KALOJANOV.
Ha cestiti na BULGARITE hristijani v Burgaska oblast.
44.
123
10.12.2014 20:09:36
1
6
циганска държава сме!

как може полицията да пази циганите!?!?!?
43.
Апостол
10.12.2014 20:03:31
1
8
Как може такова безобразие, алоуу полицаите, между вас се разхожда въоръжен циганин с огнестрелно оръжие, защо не проверите има ли разрешително, защо не му го отнемете, а дори го пазете??? До къде я докарахме жандармерия да пази цигани, и никакъв проблем за притежаване на огнестрелно оръжие, а нас българите за лична карта ни правят на маймуни. Оставка в полицията! Веднага! Рибата мирише от към главата! Стана ясно че полицията е на страната на мангалите! Оставка!
42.
офф
10.12.2014 19:00:12
1
5
Много правилно 41 !!!
А сега кажете ми, колко дни ще дъвчим тези теми.......и ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ще си останем само с това, нали?! Нали????
Ето, вижд се, че всички са озлобени, настръхнали, потресени.
Какво чакаме?????
Хубаво си говорим по форумите, ама кажете ще се направи ли нещо. Типично за нас. Само говорим, а никой не се бунтува. Има и такива, но кой ги подкрепя тях? Всеки гледа сеир от вкъщи. Трябва и полицията да скочи с нас. Да не би циганите да им плащат заплатите?
41.
guilhi
10.12.2014 17:57:50
1
8
Трябва спешно да се протестира срещу кметовете на общини, които си затварят очите за циганските гета. Ухажват ги за избори и ги пазят. А ние, простите българи, плащаме данъци, за да има партийни субсидии за купуване на цигански гласове. Без да плащат осигуровки, ползват и здравни услуги, даже бият и лекари. Да не говорим за помощите, от всякакъв характер, които получават на наш гръб. Докога? Време е да ясно да заявим на управляващите, че са такива, благодарение на нас, и че освен задължения в тази държава, имаме и граждански права, които трябва да отстояваме. Ако кметовете нямат воля да сринат със земята незаконните гета, да си обират крушите. Те са избрани, за да управляват в интерес на гражданите и да съблюдават спазването и прилаганите на българските закони. Щом не искат - вън! Време е да покажем, че не ние трябва да се съобразяваме с тях, а те с нас. Време е за ясна и категорична гражданска позиция с конкретни и ултимативни искания. Иначе нищо няма да се случи.
40.
бой на мангалите
10.12.2014 17:44:39
1
9
Докато стоим пред телевизорите и цъкаме с език,няма да се оправят нещата братя българи.Днес бях на протеста и ще ви кажа че от Бургас бяхме основно момчетата.Къде бяха мъжете и младежите от Дебелт питам аз?Дойдоха около 10 човека от Средец и това е.Благодаря на всички момчета които бяха там.Видя се колко сме единни.Трябва да изкореним гадната циганизация от МАЙКА БЪЛГАРИЯ.Събудете се БЪЛГАРИ.ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ
39.
СТАРОТО
10.12.2014 17:39:22
1
6
ДО КОЛКОТО ГЛЕДАХ КЛИПА ТОЙ СПОМЕНАВА НЯКАКЪВ СИ БИВШ ПОЛИЦАИ ОТ ЗАТВОРА ЗНАЧИ ТОЗИ МАНГАЛ Е ЛЕЖАЛ ТАМ КАК ТАКА НОСИ ОРЪЖИЕ ТОГАВА !!! ДА СЕ САМОСЕЗИРА ПРОКУРАТУРАТА И ДА БЪДЕ ПОВДИГНАТО ОБВИНЕНИЕ НА ТОЗИ ПОЛИЦАЙ КОЙТО НАРЕЖДА ТАМ ДЕТО НЕ НАРЕДИ ДА ГО ЗАКОПЧЕЯТ ТОЗИ ЦИГАНИН И ДА МУ ВЗЕМАТ ОРЪЖИЕТО.
38.
Do Prasetata
10.12.2014 16:32:54
1
18
Господин Полицай. ако изнасилят вашето дете пак ли ще пазите мангала? Иначе прасенца прости ходите да мутреете на българин без лична карта да кажем или подобна глупост, комплексари смешни майка ви да еба ушева! Пазели реда и закона? Какъв ред и какъв закон веее мухлио?
37.
Боян Костов
10.12.2014 16:28:00
1
11
И какво сега.96г заначи можеше полицията с ватрешни войски да събори половината махала,сега един мангал ми пазете!!!Но тогава ставаше въпрос за ваш колега че яде бои от мангалите,че му и взеха пистолета и дигнахте на тревога поделението(от което сега и спомен няма).Само си гледате бизнеса еби му майката!!!Само военните ще оправят положението,разтрел наред и това е!!!
36.
Kara kolio
10.12.2014 16:19:02
1
7
Rodnata milicqi ni pazi.Ot koi beee pedalii ne6tastni!!!4e i bopadjiite izvikali.Zatowal podadoha ostawka na4alnicite im na rsredec i burgas,ili po to4no podawat.Samnqwame 4e woennte 6te wzemat neshtata v svoi race i mangali i policiq 6te bade pometena!!!To4no 12 zalpa iska mahlata kato e gledam i e dolu
35.
една бургазлийка
10.12.2014 16:10:24
1
7
В БУРГАС НЯМА ЛИ СКИНАРИ?????
34.
Набора
10.12.2014 16:00:22
1
9
оставте митинга за събота тогава ще сме повече,
33.
България
10.12.2014 16:00:00
1
13
Стига празни приказки-трябва да сме единни и сами да се справиме с този проблем Мангалите.Виждате,че полиция,управници,всички са с тях.Трябва сами да защитим жените и децата си от тази сган.Трябва да сме единни-всеки ден ако трябва да се събираме и мачкаме,докато не ги прокудим или държавата не ни чуе и промени нещо.Защото ако отново се откажем днес-утре ще има още много такива случаи от тази сган,коита ни се смеят в лицата и ни заплюват-покровителствени от управниците ни.Трябва да спрем това днес!!! България е на БЪЛГАРИТЕ!!!!!Нека си я върнем!!
32.
Бат Цоко
10.12.2014 15:59:18
1
8
от къде мършавите неграмотни цигъни имат пистолети?нали и газьолките бяха под надзор?
31.
Бургазлия-курназлия
10.12.2014 15:46:50
0
9
Оръжието да се изземе,притежателите му-според закона,малкия мангал-изнасилвач в дранголника.Спешна срека на МВР е т.н. цигански лидери да дадат гаранции,че ще бъдат хора.Инак ще стане страшно!
30.
S
10.12.2014 15:44:56
0
11
Да помогнем на ГОШКО дали с играчки или други подарьци.Хайде да покажем,че сме добри хора.КОЛЕДА ИДВА.
29.
sparta
10.12.2014 15:40:41
2
10
VOINATA ZAPOCHVA SMURT ILI CIGANIZACIQ SAMI IZBIRAME


NEKA NE BUDEM MALCINSTVO V NASHATA DURJAVA
28.
voinata
10.12.2014 15:37:03
1
6
Aide bulgari vdigaite se na voina policiqta zashtitava ciganite s orujiq nqma koi da pomogne ako I sega spechelqt bulgariq e obrechena te shte pravqt kvoto si iskat
27.
bg
10.12.2014 15:36:57
1
15
Абе мама им мръсна циганска ,как така ще ги пазят бе ??? Измет долна циганска ,за сапун сте изроди долни ! Цялото гето да се запали по най-бързия начин!
26.
enuchari
10.12.2014 15:35:27
1
8
Boi po ciganina I ushev te sa edna sgan
25.
ssss
10.12.2014 15:34:33
1
4
kade e sega uvajaemia hitler?
24.
ааа
10.12.2014 15:33:17
1
11
СТАНИ СТАНИ ЮНАК БАЛКАНСКИ и ЦИГАНИНА ИЗГОНИ
23.
ushev pederast
10.12.2014 15:32:01
1
12
Utre na protest sreshtu policiqta tq e sreshtu nas ministur vuchkov boiko borisov kade ste jeni jalki
22.
България над всичко
10.12.2014 15:31:54
1
12
ЦИГАНИ ОЗНАЧАВА гръцкото αθίγγανοι (асингани),което означава 'недосегаеми'
Е ТЕ ЗА ТАКИВА СЕ ИМАТ НО Е ВРЕМЕ ДА РАЗБЕРАТ ЧЕ ПРИ НАС БЪЛГАРИТЕ НЯМА ДА ИМ МИНАВА ПОВЕЧЕ ЦИГАНСКИТЕ НОМЕРА .СТАНИ СТАНИ ЮНАК БАЛКАНСКИ
21.
Анонимен
10.12.2014 15:23:51
1
12
Боже, кой знае какъв разврат и кръвосмешение стават в тия къщички?! Кой знае как от малки се изнасилват едни други! Ужас просто като си помислим! То и във всички народи го има, но при тях сигурно се приема за нормално. Няма оправяне това племе! Нещата при тях сигурно са много по-зле, отколкото знаем.
20.
ggggggggggggggggg
10.12.2014 15:21:53
1
20
интерестно тези цигани плати са си данъците за да ги пази полиция на която и се плаща от данъците
19.
Николай Петров
10.12.2014 15:20:13
1
15
Ако това се беше случило на моето дете вече щях да сам решил този проблем. НЕ СЕ ОФЛЯНКВАЙТЕ
18.
Николай Петров
10.12.2014 15:15:49
1
16
Наслушах се на" ДРЪН, ДРЪН" в колко часа да трагвам от Бургас за Дебелт да си защитим децата- друг няма да ни защити не се офшянквайте. Нужни са много хора там за да им стане ясно, че е немислимо Българите да са застрашени от ромите НЕЗАВИСИМО КАДЕ И КОГА
17.
гггггггггггггггггг
10.12.2014 15:15:25
1
16
подпалете им бараките, и те сами ще избягаат / циганите са страхливи
една бутилка с малко запалителна течност, колко евтено
16.
АС
10.12.2014 14:59:47
1
19
ДА ИДВАТ СКИНОВЕТЕ
15.
Ivan
10.12.2014 14:59:43
1
9
zashto policiqta pak pazi ciganite , ako tova se be6e slu4ilo na tehnite deca kak shtqha da reagirat , no skoro kato gledam shte se sluchva na vsichki .....
14.
BG юнак
10.12.2014 14:59:31
1
15
А нека да попитаме господата полицай имат ли разрешителни за тези оръжия ?!
13.
една от вас
10.12.2014 14:50:43
1
33
Нашите български момчетаса кротки, мирни и толерантни..готини отвсякъде, Но...Само да не им падне пердета..тогава ни цигани ни турци ни американци нито полицаи ще са способни да ги спрат!!! Браво момчета..гордеем се с вас!!
12.
Блгария
10.12.2014 14:46:42
2
27
Браво на тези момчета..те единствени се осмелиха да излязат и да поискат справедливост.А къде сте вие братя Българи,които стоите и гледате и пишете разни приказки за свобода и българщина?Защо не сте там при своите сънародници?
11.
хан Крум
10.12.2014 14:44:01
1
26
Да идват всички агитки,да ги палят тези мангали и да им е за урок да знаят другия път какво ще им случи ако не слушкат миризливите черни търтеи
10.
българка
10.12.2014 14:40:05
1
29
Браво български момчета!!!
Българските момчета са най най най!!! Днеска показаха че са достойни българи,готови да защитят род и родина!!!
Нашите момчета не ги заменим за никой на света!!!
9.
агитки
10.12.2014 14:38:06
0
28
да идват агитките на Боев и Левски!!!
8.
втрещен
10.12.2014 14:36:09
1
29
как полицията е допуснала пиян циганин с пистолет и нож да им поставя условия???? така стана защото спрях да ги бият и сега мангалите ни се качват по главите.
7.
nfgbc
10.12.2014 14:33:14
1
32
Браво на тези момчета! Жалко, че живеем в толкова долнопробна държава, която не държи на такива като тях - смели, силни и горди българи! Жалко!
6.
България
10.12.2014 14:23:37
1
28
Крайно време да се събудите българи не може да толерират мангалите вечно
5.
смърт
10.12.2014 14:22:00
1
22
На сапун,вашта мама
4.
Боко Тиквата
10.12.2014 14:18:37
2
41
Ало МИЛИЦИЯТА какво става бе защо не го прибрахте този МАНГАЛ с пистолет на кръста????? Шапка ви свалям може ли да сте толкова НАСРАНИ. Защо не действате адекватно, и само БЪЛГАРИТЕ ли ще юркате????? Наистина се държите като ЕНИЧАРИ.
3.
няма такава държава
10.12.2014 14:12:19
3
64
Я вземете им направете една проверка за произход на оръжието и имат ли разрешително за притежание на оръжие! СЪБУДЕТЕ СЕ и си вършете работата. Какво ги пазите, нас кой ще ни опази от тях, като не ни позволяват да се защитаваме Вие сте тези, които трябва да ни защитите, но не го правите.
2.
..................
10.12.2014 14:10:42
2
31
Mom4eta napadnete gi ve4erta bez da se vdiga mnogo vriava dokato spiat
1.
alo policiqta
10.12.2014 14:04:30
2
30
Alo policiqta kvo fashtate fen s kamuk v djoba idete fanete ciganite s orujiqta v djoba nasrani praseta dolni enichari da va ebat mangalite po cql den dano ushev predatel na bulgariq
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори