×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • След 15 май в Царево и Ахтопол няма да се строи
  • Жълт код за значителни снеговалежи е в сила за 14 окръга на Румъния
  • 64-годишна жена загина при пожар в Сливен
  • Дългът на България за 2023 г. е 23.1% от БВП
  • Започва консервация на постамента на Паметника на съветската армия в София
  • Двама души са ранени при нападение с автомобил в Йерусалим
  • Отбелязваме Международния ден на Земята
  • Разследват смъртта на сърна в Старозагорско
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Валери Симеонов: Театралното общество загуби много, като грозно оцапа Слави Бинев


Валери Симеонов: Театралното общество загуби много, като грозно оцапа Слави Бинев
Реакцията на т. нар. театрално общество срещу избирането на Слави Бинев за председател на комисията по култура и медии, беше голяма грешка, каза Валери Симеонов.
10 Декември 2014, Сряда, 12:59 ч.

ДПС играят театър с оставката на Петър Москов, каза съпредседателят на Патриотичния фронт

Реакцията на т. нар. театрално общество срещу избирането на Слави Бинев за председател на комисията по култура и медии, беше голяма грешка. Той можеше много да им помогне като председател на Комисията по култура и медии. Те загубиха много от това, че така грозно оцапаха името му. Беше непочтено, защото не чухме аргумент защо той е неподходящ. Само му залепиха етикети. Това каза в „Добро утро, България!“ по ТВ7 съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов.
„Никой не обясни на българския народ какви права има един председател на комисия. Те са много ограничени. Той трябва да входира законопроекти и да извършва контрол върху средствата по европрограмите. Затова не е нужно Бинев да е флейтист или балерина. Това, което се случи, беше много неприятно за него, защото той е човек с достойнство. Слави Бинев е бил четири години член на комисията по култура в Европейския парламент, но в България не го приемат за подходящ на подобен пост. Той беше готов да си подаде оставката веднага. Чест му прави, че се съобрази и изчака да се вземе решение на парламентарната ни група“, заяви Симеонов.
Според него, ДПС играят театър с оставката на Петър Москов.
„Основната задача на ДПС е да цепи българското общество и да го противопоставя. С искането за оставка на здравния министър, те играят театрална постановка, но това не е дневният ред на нашето общество. Москов е прав да нарича нещата с истинските им имена, но в България се страхуваме да казваме истината. А тя е, че престъпността е причинена от циганския етнос. Вярно е, че той е най-онеправдан, най-беден, неинтегриран, но това са фактите. Министър Москов е прав. ДПС се опитва да каже на ромите, че всички са против тях. Целта им е разделяне на обществото на етноси“, подчерта съпредседателят на НФСБ.
Той уточни, че всеки ден се четат с бавен, назидателен, менторски тон безсмислени декларации против ксенофобия и расизъм. „Това е отвратително. Работата на полицията е да осигури законност. Трябва да бъдат охранявани лекарите и всички държавни служители, които извършват хуманна дейност. Не може да ядат бой за това, че отиват да спасяват човешки живот! Да се иска оставката на здравния министър, преди да са минали 100 дни, не е нормално“, коментира Симеонов. Според него, изчезването на бившия шеф на ДАНС Петков Сертов е важен знак за безсилието на голяма част от нашите институции. „Понякога обаче има стечение на обстоятелствата, което помага на престъпниците. Например един бургаски бизнесмен изчезна преди пет-шест години. Всъщност го бяха отвлекли от подземния паркинг. Там нямаше камери и много трудно беше разплетен този случай. После се оказа, че става въпрос за убийство, но мина много време докато се разкрие“, припомни патриотът. Той сподели, че ще почерпи, когато новините от БНТ се преместят в БНТ2.
„Изобщо не трябва да ги има, но тъй като сме в крехко мнозинство, подкрепящо правителството, Реформаторският блок предложи като първа стъпка да бъдат преместени в БНТ2. Когато дойдем на власт, ще ги махнем на втория ден. От националната телевизия лъжат, че трябвало решението за новините на турски да мине през СЕМ, че било нужно да се променя програмната схема. Това не е вярно“, заяви Симеонов.
Той подчерта, че целта на Патриотичния фронт е да спаси крехкото мнозинство в името на България и българския народ. „Затова се стремим да осигурим някаква стабилност, за да мине поне зимата. Винаги сме казвали, че ще подкрепяме всичко добро за родината ни. Поради тази причина предложихме експерти за заместник-министър на отбраната и за заместник-областен управител на София. Не ни приписвайте, че сме се втурнали към властта! Ако искахме постове, щяхме да имаме, защото още преди месец имахме много предложения от ГЕРБ да дадем хора“, каза още Валери Симеонов.
На въпроса дали очаква Орхан Исмаилов да заведе съдебен иск заради клеветите по негов адрес, той отговори с „нека пробва“. „Ще трябва да изкараме някои не особено приятни факти около неговата биография и за семейството му. Всеки си пази по някой коз в ръкава.
Случаят с Орхан приключи. Всички разбраха, че е кандидатура на партията на Касим Дал и на ДПС“, подчерта съпредседателят на Патриотичния фронт. Той подчерта, че вече има достоверна информация за отстраняване на хората от ДПС от властта. Затова подкрепяме управляващата коалиция, заяви Симеонов.

В категории: Политика


6
Коментара по темата
6.
кокото
12.12.2014 11:25:01
0
2
Прав си.За пародиите и бурлеските напоследък няма подходящи артисти.Бинев сам си призна,че и комисията по спорта не става.
5.
РЕАЛИСТ
11.12.2014 10:43:58
0
3
за "kokoban" :
Каква грамотност търсиш от Валери?!Какъвто Слави, такъв и Валери - хвани единия, удари другия!
КАКВА ГРОТЕСКА - ПРОСТАЦИ ДА УПРЕКВАТ ТЕАТРАЛНОТО ОБЩЕСТВО!!!
Това са хората, които ЩЕ СПАСЯВАТ БЪЛГАРИЯ!
ОТ ТЕЗИ ВЛАСТОЛЮБИВИ ДАЛАВЕРАДЖИИ САМО ГОСПОД МОЖЕ ДА НИ ОТЪРВЕ!!!
4.
kokoban
10.12.2014 17:36:38
3
6
Ти можеш да се "оцапаш",докато акаш.Но прочети,че се казва "изцапаш".Ех,инженерче,и ти като ще твориш закони,действително :"Боже,пази България"
3.
rosen
10.12.2014 12:45:09
6
10
какво му харесвате на тоя помияр
2.
Бургас
10.12.2014 10:24:35
8
4
Ами трябва да вземете властта време е.А ние ще понесем всички несгоди без война.
1.
Петър Иванов
10.12.2014 10:08:29
12
8
Този път Валерката е прав - Бинев го нарочиа за такъв , какъвто не е , каквото и да го плюят - човека не го заслужава , може да е малко по-нетрадиционен , но е българин , който отстоява интересите на страната и нацията ни като българи....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско За пореден ден полицейската сводка е пълна със случаи за водачи, хванати да шофират след употреба на наркотични вещества 5 причини да няма романтика във връзката 5 причини да няма романтика във връзката Ако интимността във връзката ви е предимно физическа, имаща за цел да задоволи сексуалното ви желание, но само толкова, имате проблем с романтиката Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Ето кои са те  Това са най-съвместимите зодиакални съвпадения за Стрелец Това са най-съвместимите зодиакални съвпадения за Стрелец Ако сте Стрелец, който търси любов, помислете за съвместимостта на зодиакалния знак на вашия потенциален партньор Вкусни кроасани „Пълнеж“, с които радвам всеки, който идва на гости у дома Вкусни кроасани „Пълнеж“, с които радвам всеки, който идва на гости у дома Вижте рецептата И на втора инстанция : 20 г. затвор за Семерджиев причинил ужасяващата катастрофа на „Черни връх“ И на втора инстанция : 20 г. затвор за Семерджиев причинил ужасяващата катастрофа на „Черни връх“ Това заявиха адвокатите на двете жертви Хариет и Христина Радев наградил тайно с орден „Стара планина“ дъщерята на италианския президент Радев наградил тайно с орден „Стара планина“ дъщерята на италианския президент Имала "изключително големи заслуги за двустранните отношения между Република България и Италианската република" Синоптици обявиха прогнозата до края на април, ще се завърне ли топлото време Синоптици обявиха прогнозата до края на април, ще се завърне ли топлото време За утре на места е обявен жълт код Божков заобиколи Магнитски - участва на изборите с други партии вместо с „Българско лято“ Божков заобиколи Магнитски - участва на изборите с други партии вместо с „Българско лято“ ЦИК регистрира коалиция под името "Център" Маргините вдигат сватба - Мария Маринова се сгоди Маргините вдигат сватба - Мария Маринова се сгоди Племенницата им Мария се похвали с диамантеното бижу за над 5000 лева
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно Чудо в Газа, бебе е спасено от утробата на убита жена при израелски удар Чудо в Газа, бебе е спасено от утробата на убита жена при израелски удар Младата палестинка е загинала, заедно със своя съпруг и дъщеря им при атаката на град Рафах
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори