×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Потресаващо! Втори циганин гледа как аверът му Брайко изнасилва момченцето в Дебелт


Потресаващо! Втори циганин гледа как аверът му Брайко изнасилва момченцето в Дебелт
Около блока, в който живее семейството, непрекъснато сноват цигани. При опитите Гошко да бъде разпитан става ясно, че извергът Брайко го е нападал и друг път
Тема в развитие
Не сме силова групировка, която раздава правосъдие, с граждански патрули ще пазим хората в Дебелт Организаторите на протеста в Дебелт не крият лицата си с маски, искат закрила на българите, вижте кои са те Журналисти от Флагман основни свидетели срещу въоръжения циганин в Дебелт, съдът го вкара за назидание в ареста Само във Флагман.бг: Битата в Дебелт Мария е с обезобразено лице, жената е в шок Жена е бита в главата в разбунтувалото се село Дебелт, циганинът Иван е в ареста заради незаконен пистолет Напрежение в Дебелт! Младежи с качулки влязоха в сблъсък с полицията Дебелт завря: Спрете циганската престъпност, помните ли Катуница? (СНИМКИ) Вижте как Дебелт настръхна: Няма да живеем повече в страх, искаме справедливост! (СНИМКИ и ВИДЕО) Ето циганина Иван, въоръжен с нож и пистолет срещу протестиращите в Дебелт Циганите в Дебелт въоръжени с пистолети и ножове, полицаи с щитове пазят гетото Протестиращи атакуват циганската махала в Дебелт Насиленото дете от Дебелт не спи от ужаса в тоалетната, спряха го от училище Извънредно! МВР прати патрулка в дома на общественика Николай Димитров, утре ще го разпитват за подготвяния протест в с.Дебелт Стига ли червеният картон за директорката в училището на изнасиления Гошко От 3 до 12 години затвор грозят циганчето Брайко, изнасилило 11-годишно момче в Дебелт Майки на българчетата в Дебелт пазят децата си в училище, страх ги е от цигански терор Потресаващо! Втори циганин гледа как аверът му Брайко изнасилва момченцето в Дебелт Дебелт настръхна: Циганчето-насилник тормозеше и нашите деца, няма да ги пуснем на училище Майката на изнасиления Гошко: Дрехите му бяха в кръв Кметицата на Дебелт: "Закрила на детето" да се намеси по случая с изнасиления петокласник, родителите му не се грижат за него Само във Флагман: Зверство в Дебелт! Циганин изнасили петокласник в училищна тоалетна
виж още
скрий
08 Декември 2014, Понеделник, 14:29 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка Иван КОЛЕВ

Свидетелят присъствал на целия сеанс в тоалетната на ОУ „Антон Страшимиров”, през цялото време се подигравал


Разпитват свидетел, който присъствал на сексуалното насилване на българско дете в средецкото село Дебелт. Вторият циганин изгледал целия сеанс в тоалетната на ОУ „Антон Страшимиров” и през цялото време се подигравал от страни. След това сам разказал всичко на полицията.

11-годишният Гошко е дете със специални образователни потребности и много трудно се говори с него. Той не спирал да плаче и много трудно говорел. При опитите да бъде разпитан става ясно, че това е второ посегателство върху него от страна на циганина Брайко.

От Агенцията за закрила на детето отказват изявления по случая, тъй като е започнало разследване.
Наблюдаващият прокурор по случая в Средец обясни пред наш репортер, че това е особено жестоко престъпление, но тепърва ще се установява дали е само едно и само един ли е участникът. До момента е ясно, че има свидетел. Извергът Брайко също си е признал, че това е вторият път, при който напада момченцето, но казал, че първият път не успял.

В петък директорката на училището не е дала изискания от нея списък на всички деца от осми клас. Според прокуратурата, от нейна страна не са предприети навременни мерки.

Днес ще разпитват Брайко пред съдия в Средец. Свикват и извънреден Педагогически съвет, на който той вероятно ще бъде изключен от това училище и ще го преместят в най-близкото – това в Средец, което предполага, че и там ще се създаде паника.

Директорката на ОУ "Антон Стращимиров" Таня Вангелова обясни, че на входа на училищните тоалетни ще монтират камери като една от мерките за сигурността на децата със специални образователни потребности тук, тъй като Гошко не е единственият. Ресурсният учител на момченцето е много притеснен и отказва да говори.

В социалните мрежи вече организират мирен протест в подкрепа на семейството на Гошко. Хората ще се съберат в сряда от 13 часа на автобусната спирка на главния път Средец - Дебелт.

В категории: Средец


43
Коментара по темата
43.
До 41
10.12.2014 04:25:03
0
3
Ами те точно такива нещастници стават изверги - дребни и вредни. Както го описваш е някакъв смотаняк, мършляк, убитак, пълен мишок. Ама пред по малките избива комплекси. То е ясно че е на един шамар живот олигофрена, ама факра е че се чувстват безнаказани и чадър от властта. Рибата мирише от към главата... тия които ни управляват.
42.
асдф
09.12.2014 18:18:39
0
1
А относно преместването му в Средец - спекулация . Няма начин да бъде в гимназията . Определено ще се стигне до убийство ... Сега съм убедена че е скрит в кризисния център там !
41.
асдф
09.12.2014 18:13:36
0
2
Вчера го видях мазното саполиво сигане. Високо не повече от 150 см. Тежи не повече от 40 кила . Цял ден дремеше пред Следствена служба... Аххххх ако знаех че е то .... Щях да го отрепя с камъни :(
40.
една майка
09.12.2014 15:30:30
0
3
и тази безотговорна директорка Таня Вангелова, която се е страхувала да вземе мерки към това цигане Брайко ли се казваше - да се уволни. Такива директори като нея нямат място в българското училище, иначе лапа полагаемите й се парички за директор, а без да носи никаква отговорност към децата. Щяла цялата циганска магала да застане под прозореца й! ВЪН ОТ БЪЛГАРСКОТО УЧИЛИЩЕ, ИЗРОД ТАКЪВ! ТИ ДЕЦА НЯМАШ ЛИ! АКО С ТВОЕТО ДЕТЕ СЕ СЛУЧИ ТОВА - ТАКА ЛИ ЩЕ СЕ ИЗПОКРИЕШ КАКТО ЗАТОВА БЕЗЗАЩИТНО ДЕТЕ!
39.
една майка
09.12.2014 15:30:30
0
2
и тази безотговорна директорка Таня Вангелова, която се е страхувала да вземе мерки към това цигане Брайко ли се казваше - да се уволни. Такива директори като нея нямат място в българското училище, иначе лапа полагаемите й се парички за директор, а без да носи никаква отговорност към децата. Щяла цялата циганска магала да застане под прозореца й! ВЪН ОТ БЪЛГАРСКОТО УЧИЛИЩЕ, ИЗРОД ТАКЪВ! ТИ ДЕЦА НЯМАШ ЛИ! АКО С ТВОЕТО ДЕТЕ СЕ СЛУЧИ ТОВА - ТАКА ЛИ ЩЕ СЕ ИЗПОКРИЕШ КАКТО ЗАТОВА БЕЗЗАЩИТНО ДЕТЕ!
38.
СТАРОТО
09.12.2014 15:22:53
0
6
ТРЕПИ ЦИГАНСКАТА ЗГАН
37.
Sapunceta ...
09.12.2014 01:32:30
0
9
Как барети помляха 30-хилядно циганско гето в Пазарджик преди 19 години?
73-ма роми насилват един след друг бременна жена – тя абортира и умира

bylgarski-bareti-shturmuvaha-libiijskoto-posolstvo-20987Арлин Антонов ръководи операцията срещу разбеснелите се цигани. 70 български малолетни момичета, вързани и насилвани за проститутки, откриват ченгетата при тараша в гетото!
Броженията срещу многолюдната фамилия на Цар Киро в Катуница са нищо в сравнение с това, което се случва преди близо 20 години в ромското гето в Пазарджик. Циганите от пазарджишката циганска махала и до ден днешен треперят, когато се сетят за нощта на 29 юни 1992 г., а в съзнанието им изплуват ясните спомени от разигралите се събития.
По това време демокрацията прохожда в управлението, а призракът на комунизма още има трайно присъствие сред хората. Известните със своята хитрост роми обаче усещат вятъра на промяната и започват да си позволяват редица своеволия. малко по малко поведението на отделни представители от малцинството излиза от релси. Едни от първите, пропищели от своеволията, са жителите на Пазарджик. Само за месец в циганското гето са регистрирани 7 изнасилвания и 8 убийства.
Прясно назначения шеф на полицията Арлин Антонов провежда няколко разговора с тогавашния вътрешен министър Йордан Соколов и главния секретар Богомил Бонев. Двамата му дават картбланш за действия и единственото, което се чака, е правилен момент за започването им.

Около 1 час след полунощ на 29 юни Арлин Антоновполучава сигнал, че в гетото е отвлечено младо семейство – на около 22 – 23 години. Мъжът е пребит с железни тръби, а жената е отвлечена в една от къщите. Шефът на РПУ-то веднага отива в управлението и започва подготовка на операцията – повече не може да се търпи, защото чашата вече е преляла.
Само за минути по тревога е вдигнат целия наличен състав на дирекцията. Мобилизирани са всички курсанти в сержантското училище. В 6 часа сутринта квартал „Изток“ осъмва блокиран – не птичка, муха не може да прелитне. Започва жесток тараш – къща по къща, барака по барака. Ченгетата вадят и трупат огромни количества крадени вещи, наркотици, оръжие…

„Заварихме в циганските къщи на махала „Токайто“ над 70 български момичета между 13 и 16 години, вързани за леглата, които са били „обучавани“ за проститутки. Под „обучавани“ разбирайте – по цял ден им се изреждат от махалата и това се филмира. Заплашват ги, че ще убият родителите им, че имат хора в полицията и гъкнат ли, ще стане много лошо“, спомня си потресен самият Арлин Антонов.
„Хващам една циганка за яката и я питам какво прави това бяло момиче тук, тя не е твоя дъщеря! А тя: „Мойто мъж дал 1000 марки, курва ша работи за нас…!“ Как да не съм бесен от наглост и своеволия?! Намерихме и отвлечената жена. 73 циганина се изредили над нея през нощта – тя абортирала, била бременна в третия месец, припадала, а ония изроди продължавали да се гаврят с нея… Издирихме ги за час и наредих да бъдат светкавично арестувани. Делата се проточиха повече от година. По-късно разбрах, че в затвора са тикнати само 4-5 от тях и то за по 5-6 години, а жената не можаха да спасят. От преживения ужас и разкъсванията тя почина дни по-късно“, допълва „мозъкът“ на МВР- операцията.
Броени часове след операцията Арлин Антонов получава обаждане от Главния секретар на МВР Богомил Бонев. „Антонов, поздравявам те! И довечера гледай непременно новините!“. От вечерната емисия Антонов научава, че по предложение на правителството на Филип Димитров е назначен за шеф на Националната служба за сигурност. Три години по-късно ченгето и бивш полковник решава да влезе в политиката. Атакува кметския стол в Пазарджик, но се класира втори.
След това на президентските избори през 2001 г. е вице на Жорж Ганчев. Но след скандал с него, го напуска и основава своя партия – „Български демократичен блок“. Днес страховития за пазарджишките роми Арлин Антонов и се занимава с любимото си хоби – нумизматика. Най-много обаче се радва на внучката си Арлина, кръстена на него.
„Не съм расист и не мразя ромите. Но не обичам и да потъпкват правата на гражданите. Някой трябва да им каже, че не може тяхното щастие да се крепи на цял набор от престъпления. Европа любезничи с тях и засипва лидерите им с пари. А ние тук си патим и ако си потърсим правата, ни обявяват за расисти и нехуманни типове. Любопитно ми е как ще реагира Сорос и другите като него, ако изнасилят техните деца? Ще бъде ли толкова застъпена за ромите Хилари Клинтън, ако нейната дъщеря Челси бъде отвлечена в някоя ромска махала“, пали се Арлин Антонов.
36.
От Бургас
09.12.2014 00:16:03
2
3
Идеята за поставяне на видео камери е много добра. Така може да се направи порно филм средствата от него да се преведат на минестерството на образованието.
35.
dodge
08.12.2014 22:13:09
0
5
Ами нищо нередно не виждам, предвид толерастията, която се счита за особенно модерна в обществото ни. След 50-тина години като осъзнаят и най-големите тъпунгери, че подобни ракови образувания в обществото се лекуват само оперативно с изрязване и изгаряне на тумора, може би ще има някакъв шанс да тръгнат нещата да се оправят. Дотогава няма да престанат опитите да се подхожда с разбиране, съзерцаване, разговори, молби, кандърми и прочее безсмислени дейности, опитващи се да оправдаят съществуването на болни индивиди като "бранко". Вместо тоталната им анихилация, дори и под формата на сапун.
34.
braiko roma
08.12.2014 21:05:22
1
0
e izwarhigo nii sme powe4 romi k6temi napraqat maika
33.
???
08.12.2014 19:34:17
0
5
Защо в Средец ,ако има 16 години да мине на самостоятелно обучение!Ние в Средец си ги имаме достатъчно,така че Вангелова не си измивай ръцете с това да го пратиш при нашите деца!!!!
32.
12345
08.12.2014 17:52:11
1
7
Виновна е образователната ни система - с тези делегирани бюджети директорите се избиват за цигани, които им се водят фиктивни бройки, за които получават пари. Затова не искат да ги гонят. Отидете в селските училища, в Горно и Долно Езерово, в ЛУСКА и т.н да им преброите учениците. Реалните ще бъдат не повече от 10 % от бройката по списък. Така се източва бюджета и се разходва от директорите както си решат, а циганите са ухажвани и носени на ръце. Това е България.
31.
П.К.
08.12.2014 17:41:06
2
13
Така като гледам,в момента всички стоим пред компютрите и "лаем" "от дистанция",както и Вие,т.е не е необходимо да се причислявате към някаква отделна единица.Както винаги заставаме един СРЕЩУ друг,не един ЗАД друг!
30.
До 25 da
08.12.2014 17:14:50
2
11
Ставай да ги пречукаш бе бургаско селянче!!!Или като всички селяни - бургазлии искаш някой друг да ги убива, а ти да си стоиш пред компютъра да слушаш циганска чалга и да ти дебелее селския бургаски задник.Само,че да знаеш циганите скоро ще се разпространят в Бургас и тогава може и тебе да опънат.Стойн си у вас и лай от дистанция.
29.
Гражданин
08.12.2014 17:11:47
0
13
Българи, на 10.12.2014г. (сряда) организираме мирен протест с цел подкрепа на пострадалото дете, от циганин, в Дебелт. Прочетете за какво става въпрос:
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4466613
http://www.flagman.bg/article/72497
http://www.flagman.bg/article/72505
Сборното място е в 13:00 в центъра на Дебелт, на това място:
https://www.google.bg/…/data=!3m4!1e1!3m2!1sG-lUvnObrXEedEH…
Да отидем и да окажем подкрепа на детето и да спрем циганския терор в Дебелт. Ако днес не вземем мерки, утре това ще са нашите деца!!! Разпространявайте, канете хора, защото няма време. Трябва да се организираме.
Ще поискаме да узнаем защо досега не са взети мерки при положение, че българите са подложени на постоянне тормоз от циганите, кои институции и защо са бездействали, защо директорката на училището и кметицата не са обръщали внимание на родителите на българските деца, защо и кой прикрива циганите, къде е полицията, защо държавата не откликва при такива проблеми и много други въпроси!!!

--
28.
П.К.
08.12.2014 17:03:43
0
11
Не само от тук,не само от съседното селце - ядрото на проблема възниква от цялата ни деградирала държавица.И най-отчайващото е,че не само децата от ромски произход излагат на показ гнусните си прояви на изродско поведение,масово народа е полудял...То не е един ,то не са два случая,ако се разровим ще изникнат десетки подобни и в крайна сметка, никой нищо...Да се надяваме ,че няма да претупат случилото се и да "направят УЖ всичко по силите си" да има някаква справедливост ,а след месец,два гледаш същото уродливо цигане да се разхожда свободно из коридорите в училището с гордо вдигната глава,защото в извратеното си въображение,не се и съмнявам,че въпреки всичко намира постъпката си за велика.
27.
da
08.12.2014 17:03:09
1
10
къде сте скинариииииии
26.
До Бургас
08.12.2014 17:01:36
11
7
Бургас е града с най-необразованите най-глупавите,най-смешно говорещите мякащи като диви селяни, хора събрани от цяла Странджа вкарани в панелни блокове,изключително ограничени хора които дори и да полагат неимоверно усилие пак не могат да кажат две думи на кръст.Срам и позор,заслужавате си съдбата селяни от така наречения град Бургас.
25.
da
08.12.2014 17:00:06
3
13
Дано някой го пречука този гаден мангал и не само него , ами всички ! Вече станаха супер нагли , преди не излизаха от гетата, а сега са плъзнали навсякъде !
24.
до патриотите
08.12.2014 16:36:17
1
18
къде сте патриотичен фронт?или само ала бала до като влезете в резервата говорихте ...
23.
Лютви Местан До 18 скдйс
08.12.2014 16:26:15
1
6
Ашколсун, аферим,машала!!! Ей такива ибрикчии като тебе ми трябват в партията!!! Ти си достоен предател на булгаристанците,достоен си за членство в ДПС!!! Групите ще ги заменим с цигани....плана ще е изпълнен след 20 години!
Ишалах
22.
onzi tam
08.12.2014 16:19:21
2
5
i as 6te doida v kolko 6te se 4akame i kade iskam da izqm edin mangal
21.
mishki debelski
08.12.2014 16:13:31
1
6
ei palqchovci rano ili kusno vsichko se vrushta mamavi sgan mrusna ciganska izrodi mizerni cherni gadni samo ak-47 shte vi opravi vas
20.
До 18 скдйс
08.12.2014 15:57:30
1
9
Ти си типична мишка.Дано циганите не изнасилят децата ти,жена ти или теб!Защото всеки сам се оправя затова сме го докарали селата да са ни цигански и градовете да се пълнят с още и още цигани.Тогава ще имаш нужда от помощ защото Циганистан се е разпространила страшно,а не се съмнявам, че си на ракия пред компютъра и слушаш циганска чалга!Такива като тебе със сигурност може да се похвалят с внуци цигани след някоя година!
19.
скдйс
08.12.2014 15:51:45
10
4
ааа и си мислиш че мангалите не виждат кво са пиши във ей такива страници ... пиши още прост народе... накрая на протеста ше дойдат и ше ва ебът всичките щото сте насрани .... приказки само .. чували сме ги много такива. за туй България е на туй дередже ...
18.
скдйс
08.12.2014 15:46:03
10
5
Ари стига е манянкас .. ВВ.. стига с тва ВВ знайм го случая от преди 25 години ... ВВ са виновни че ги няма вече там ;хх боже господи ... българин е братче ,все иска някой друг да му оправя проблемите.. Левски ! Що прайш такива малоумни изказвания ? Рижата ли очакваш да отиде да бие мангали ? :Д Най-големия рецидевист ? ТОй и без тва от съдилищата не излиза .. Пък и има разлика между БАДДДКА и ПАТРИОТ .. а патриотизма днешно време е избиване на комплекси .. ;) за тва всичките ни села са станали цигански ,а с тях заедно и градовете падат под циганско владичество ... приемай казаното като горчива реаалност подквасена с малко етническа омраза... ! (и ся сиг в твоя защита ще кажеш "пиши грамотно мрамотно" ... ) И пак кво .. всеки чака другия да му опрай тъпотийте .. Бургас тряа да са занимава с дебелтските мангали ? щот дебелчани неможаха един път да си опраят раутите като хората.. ? Слау маняк и Бургас си има мангали вски тряа сам да са опраа не да чака на другия ... КО СЯ ? Дебелт е БГ под турско робство , мангалите са турците ,а бургас е русия ???? Я са опрай малко ...
17.
bring 'em hell !!!
08.12.2014 14:51:08
2
4
https://www.facebook.com/groups/804461962945061/
16.
Васил Левски
08.12.2014 14:47:14
2
39
Бургас града на батките,мутрите,мускули ала бала,Очите,Рижите и куп още уж силоваци,а не могат да се съберат двама човека на кръст да защитят българското в Дебелт.Най добрия град за живеене с най големите мишоци.
15.
ко каза
08.12.2014 14:45:01
0
10
Кво.... Гурливия мангал в Средец... Лелейййй
14.
Българин
08.12.2014 14:30:36
1
21
Едно време там имаше поделение на ВВ и циганите бяха по тихи от мишки. Доста бой ядяха тогава и си налягаха парцалите. Сега поделението го няма и циганите си вилнеят безнаказано.
13.
Циганистан
08.12.2014 14:20:06
7
16
В държавата Циганистан циганите си правят каквото си искат безнаказано.След 20 години,внуците на мишоците-българи ще бъдат цигани!
12.
бай серю
08.12.2014 14:18:05
0
27
грозна и страшна случка.циганите отдавна прекалиха.но по-жалкото е че ние Българите не чувстваме че имаме държавна подкрепа зад нас.Имам чувство че управляващите ни са еничери и аз живея в чужда за мен държава...........тва е много жалко.Замислете се Българи,ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ПОЛИТИЦИ.Накъде отиваме ............ всеки ден се палят хора,цигани ни мачкат .............ДО КОГА ЩЕ ПОЗВОЛЯВАТЕ ТОВА ПОЛИТИЦИ
11.
69
08.12.2014 14:07:02
0
34
Стойте си на топло и драскате по форумите мишки!през това време мангалите се гаврят с децата ви,с жените ви! Прост народ слаба държава, не може да се организитате двама човека да идете да защитите българското...мишоци
10.
az
08.12.2014 14:06:57
2
17
Njama li ostanali zdravomisleshti hora v tazi darjava!Nishto ne kazvate za onazi kuchka kmeticata i direktorkata..?Njama li da im poiskat ostavkite?Da ti nasiljat deteto v uchilishte i te da davat nelepi izkazvania za semeistvoto na deteto-tova e varhat na cinizma..!Dokoga s tova bezzakonie i strah?
9.
Празни приказки
08.12.2014 14:01:26
2
29
Когато индивидите съставящи един народ предпочитат да се самозапалят и да умрат в мъки вместо да излязат на улиците- този народ е обречен.
8.
просто човек
08.12.2014 14:00:27
2
19
да се чакаме на светофар в м.р. посока дебелт!!!
7.
Лютви Местан
08.12.2014 13:59:27
16
12
Екзактно българите са страхливи и групи.Българи вие единствено можете да бъдете и сте толерантни мишоци.
6.
просто човек
08.12.2014 13:59:24
0
21
ДА ГИ ПАЛИММ !!!!!
5.
СТАРОТО
08.12.2014 13:58:31
0
20
на 13 в 13 часа на площада !!!
4.
Феникс
08.12.2014 13:55:06
1
32
Абе да идем и да самозапалим всички цигани! Да започнем от Дебели! Утре ще е късно, стават все по нагли
3.
444 (y)
08.12.2014 13:52:49
2
33
Съгласен съм , давайте целия град да се отправяме към Дебелт , в 19:00 се чакаме в началото , поне една шибана циганска къща да изтарашим !!!
2.
444
08.12.2014 13:49:56
1
39
хайде да ги запалиме!
1.
хaсaн
08.12.2014 13:49:34
1
64
aко беше бългaрче шибaло цигaне то сегa цялaтa мaнгaлскa родa щеше дa скочи и дa искa дa пaли,убивa и зaнимaвa държaвaтa ,но щом кaто е бългaрче ние обществото гледaме и мълчим,дори полициятa игрaе според цигaните,срaм сте зa пaметтa мa Левски,предaтели!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Извънредно! Жена полетя от балкона на 3 етаж в жк. „Изгрев“ Извънредно! Жена полетя от балкона на 3 етаж в жк. „Изгрев“ Тя е откарана в реанимация, състоянието й е много тежко Кметът на Несебър подписа първия договор по инвестиционната програма на държавния бюджет Кметът на Несебър подписа първия договор по инвестиционната програма на държавния бюджет Ще бъдат изградени закрит плувен басейн в ж.к. „Черно море“,  подземен паркинг до СУ „Любен Каравелов“, нови улици в с. Равда и др.  И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев Петър Чобанов заяви, че консултациите са на етап, в който няма директно решение, и намекна за други хипотези Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Председателят на Българския олимпийски комитет с послание за почетния председател на ДПС Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Инцидентът станал малко след празника Благовещение, когато на гости й дошъл бившият й съпруг Венци Мартинов Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Директорът на „Югоизточно държавно предприятие“ ДП гр. Сливен инж. Димчо Радев поздравява всички лесовъди и приятели на българската гора по повод Седмица на гората 2024 г. Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година „Правораздавателната дейност на съдиите от Окръжен съд – Бургас и осемте районни съдилища в региона може с пълно основание да бъде определена като много добра“, отчете Административният ръководител на Окръжен съд – Бургас Росица Темелкова Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ 11 хиляди места в "Арена София" с цени между 40 и 150 лева са разпродадени като топъл хляб Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Двете са близки приятелки Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Не е ли това фалстарт за политическия проект на бившия главен прокурор, с който ще атакува парламента 
Посланикът на САЩ: Разочаровани сме, че усилията да се състави правителство бяха неуспешни Посланикът на САЩ: Разочаровани сме, че усилията да се състави правителство бяха неуспешни Не е наша работа да се месим в тези дискусии. Публично окуражихме всички партньори да работят заедно и да намерят добро решение, заяви посланикът на САЩ в България Кенет Мертен Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Изборите в неделя може да са още по-важни Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори