×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Албена Вулева: Венета се омъжи за Тишо, който прави секс с лесбийка!


Албена Вулева: Венета се омъжи за Тишо, който прави секс с лесбийка!
Част от съквартирантите бяха лош материал, категорична е устатата водеща
05 Декември 2014, Петък, 22:25 ч.
Източник: лайфстайл

Скандалната водеща не иска деца, Людмила Захажаева се е примирила, че няма да става баба

Албена, за кого от съквартирантите най-често говорите с майка ти?

- Възмутени сме от едни и същи персонажи вътре. Най-много това чувство е концентрирано върху Наско Месечков. Той не знае кой е и не е наясно защо е с теб, което е плашещо. Кали и Воче не ги обсъждаме, защото те са ясни, разкриха се, маските им паднаха, видяхме ги какви са. Ели Гигова е интересен образ. В желанието си да не се изложи, тя тотално се опозори. А беше кръгла нула в Къщата, тапет, мебел, дори столовете имаха повече присъствие вътре. Нито едно качество не видях в нея. Ставаше сутрин, гримираше се два часа, правеше един тегел, два часа се разгримираше и в крайна сметка никой не я запомни. Не знам как издържа два месеца да спи, не за да се наспи, а да изглежда хубава пред камерите! Тя е и подла, женският вариант на Месечков е, доколкото може да се твърди, че той е мъжкият. Те двете бяха подлярките на формата. Гигова дори си наруши съня и стана приятелка с Наско, когато той беше готвачка, за да каже, че й се яде нещо. Беше тандем и с Въргала, но когато той беше нападнат от Воче и Кали, тя веднага се присъедини към тях. Никого не защити, което й казах в очите, а тя отговори, че щяла да защитава само себе си. Лош човек е, некачествен материал, който въобще не трябва да се толерира.

Близка ли си с Бойко Борисов, че използваш фразата му за материала?


- Не съм близка с него, но ето, че е прав човекът, всеки има своя звезден миг да каже нещо на място (шегува се, б.а.). Но да продължа за Ели Гигова, която, милата, има своята житейска драма и не знае кой е искрен с нея и кой й се мазни заради парите на баща й. Може би това я е изкривило до такава степен. Защото и вътре всички искаха да са в много добри отношения с нея, та баща й да финансира на кой концертите, на кой следващия филм...

Не искаш ли да работиш в по-голяма телевизия?


- Имам желание да работя свободно, без значение къде. За мен е изключително важна професионалната свобода и да правя нещата така, както аз ги виждам и разбирам. Не искам продуктът ми да се пипа и човърка. Работила съм за големи телевизии и за други продуценти и това не ми се отрази добре. Предаването „Панаира на суетата", което водех, ме обезличаваше. Люба Кулезич беше негов продуцент. Ако ме беше оставила да работя, сега щеше да има продукт, с който да се похвали, както и аз. А от това, че се бъркаше и ми пречеше да работя, загубихме и двете. Факт е, че като отидох в телевизия „СКАТ", я знаеха само роднините на работещите там. Но още след второто ми предаване „Сигнално жълто", вече я знаеха всички. Така че за аудиторията няма значение в коя телевизия съм водеща.

Защо се създаде конфликт между теб и фамилията Халваджиян?


- Не знам, тези хора не ги познавам. Смятам, че проблемът е на професионална основа. Халваджиян няма авторски продукции, той вирее в телевизионното пространство с лицензни продукти, които не са негови. „Господари на ефира" и „Сигнално жълто" тръгнаха горе-долу по едно и също време. Неговото по хубава, голяма телевизия, а моето - по кабеларка. Но „Сигнално жълто", в което аз съм човекът-оркестър, направи бум и до ден днешен хората го помнят, въпреки че не се излъчва вече. Сега бях в съвършено друг формат, какъвто е „ВИП Брадър", като междувременно съм водила и други предавания, но казаното в „Сигнално жълто" стои. И предполагам, че Магърдич Халваджиян с основание не може да преглътне това, макар да има много по-голям терен за изява, който обаче не е успял да експлоатира правилно. Аз може да съм тръгнала от кабеларка, но съм известна с продукта си.

Сега всички те заподозряха, че ще стартираш в „Нова тв" - заплаха ли си за някои свои колеги?


- Като професионалист и качества, които имам, съм заплаха за много хора. Съжалявам за високото си самочувствие, но малцина от тези, които са на екран и не само, могат да ми се опрат по качества. Мога успешно да заместя всички, те го знаят и затова треперят за местата си. Не съм заламтяла за столовете им, но мога да подменя всеки с такава лекота, затова се боят и ме мразят.

Какви са отношенията ти с Венета Райкова?


- Никакви, не знам какво иска Венета? Тя трябва само да мълчи, защото ако си отворя устата, ще я срина! Преди 20 години е дошла в София от Попово и не е мръднала за това време. 40 и кусур-годишна жена е, която се занимава с махленски предавания за деца. Грам развитие и надграждане няма. Позорно трябва да бъде изхвърлена, защото й е дадена почва за развитие, а тя не я използва.

Двете имали ли сте близък контакт?


- Били сме около година в една и съща телевизия, но толкова. Аз работех в новините, тя беше за присмех на целия екип. Лъже, че е избирала новини, какво разбира тя от новини? Задачата й беше да звъни на хората, за да ги подсеща да си плащат кабелната телевизия.

Но ето, Венета Райкова влезе във „ВИП Брадър", и се ожени!

- Да не говорим за дългочакания й брак... За кого се ожени Венета? За Тишо, който в същия „ВИП Брадър" правеше секс с лесбийката Мел. Това ли е постижението й - резил! Абсолютно не успяла жена е Венета и в личния, и в професионалния си живот. Учудвам се какво я коментирам, ама хайде малко реклама да й направя!

А ти успяла жена ли си, защото и поведението, и самочувствието ти говорят за това?


- Успяла съм във всичко, с което съм се заела. И в момента имам предаване - "Психодиспансер" по "Евроком". В личния си живот нямам абсолютно никакви проблеми - с тия хора съм, с които искам, мъже съм имала достатъчно, не съм спряла до един Тишо.

Истина ли е, че Недик не е знаел, че си била семейна?


- Знаел е, но това е нещо, което не коментирам много. Във формата го разказах, защото някой ме попита. Това е една стара история, бях много малка тогава, а бракът ми беше за около две години. Човекът въобще не беше точен.

Защо се омъжи тогава?


- Излизах известно време с този човек, който беше с 15 години по-голям от мен. Майка ми разбра и като един традиционалист искаше нещата да се случат по реда си. Не исках да се омъжвам, но не смеех да си кажа - бях малка. Направих го с ясното намерение да мине сватбата, да се успокоят духовете и да се разведа. Така и стана. И понеже беше за кратко, е незначително събитие в моя живот, затова не го коментирам.

Недик е мъжът до теб, но той е и баща. Как приемаш сина му?


- Синът му вече е 20-годишен и не му е нито до Недик, нито до мен (смее се, б.а.). Но като беше по-малък, идваше често у нас, оставал е да спи. Сега е поел по своя път...

Недик с какво те спечели и как те укроти?


- С Недик сме се стиковали във всички аспекти. Но той не ме е укротил, по-скоро ме е приел такава, каквато съм и на това може би се дължи дългата ни връзка. Той не предявява претенции към това каква съм и как живея. Знае, че съм изключително свободолюбива и не търпя чуждо мнение.

Защо не искаш да имаш деца, както заяви в шоуто?


- На този етап не искам, защото не е отговорно, като не си почувствал вътрешно това, да го правиш. Познавам жени, които раждат, защото така трябва или защото вече са на 30 години. Да, ама в същото време искат да правят кариера, да се свалят по баровете, а това дете е заритано някъде със сополите. Винаги на 100 % правя всичко, а камо ли, когато става дума за човек. Как да родя дете между другото? А и ще излъжа, ако кажа, че ми се сменят пелени и ми се топли мляко. Може би и не всеки става за всичко, може да не ставам за майка. Затова и не всеки трябва да е родител.

Людмила Захажаева какво мисли по въпроса за нежеланието ти да станеш майка?


- В началото беше недоволна, защото естествено, че иска внуци. Но разбра, че това е моето вътрешно и реално усещане. Иначе отново трябва да се повтори историята с брака ми, когато тя получи това, което искаше. Но насила хубост не става. Не се заричам, че никога няма да родя, утре може да реша да имам 5 деца. Майка ми ме е гледала вкъщи 9-10 години и ме е възпитавала. Коя жена днес може да си позволи това?

В категории: Животът


3
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
3
Коментара по темата
3.
111
06.12.2014 13:11:07
4
3
Типичното за комплексираните е,че се мислят за много повече от другите и плюят срещу тях непрестанно!С отровните си пипала омотават лесно по-слабохаракттерните интелигентни хора докато ги изсмучат за да утолят липсващият комплекс и после ги захвърлят!
2.
sis
06.12.2014 01:04:30
3
12
Браво, много и се радвам! Никой от така наречените Вип-ове не може да и стъпи и на малкия пръст!
1.
dano
05.12.2014 20:53:53
9
7
Tая клептоманка е луда за връзване!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори