×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Валери Симеонов: Ако правителството падне, отговорността няма да е на Патриотичния фронт


Валери Симеонов: Ако правителството падне, отговорността няма да е на Патриотичния фронт
Валери Симеонов призова ДАНС да провери дали Корман Исмаилов е имал обща фирма с шеф на турското разузнаване.
28 Ноември 2014, Петък, 13:01 ч.

Протестираме срещу заместник-министър, а ни слагат за областен управител друг партиен деец от НПСД. Това не е ли гавра, попита съпредседателят на Патриотичния фронт

Решението дали Патриотичният фронт да оттегли подкрепата си за правителството, ще се взема най-вероятно следващата седмица. Нагласите не са оптимистични. Това каза в интервю за ТВ7 съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов.
„Назначават се хора, които са представители на протурска партия, въпреки че за тях има  големи съмнения за антидържавна дейност. От самото начало поставихме условието Корман Исмаилов и неговата партия да са далече от управлението на страната. Стигна се дотам ние да протестираме срещу заместник-министъра на отбраната, а те ни слагат областен управител на София, който е заместник на Корман. Това не е ли гавра? Ако правителството падне, отговорността ще е на тези, които извършват тези непрекъснати провокации през последните седмици“, подчерта съпредседателят на НФСБ.
„Защо Веселин Пенев става областен управител? Да не би да има някакви качества този партиен деец?“, попита Симеонов. Той коментира и твърдението на Орхан Исмаилов, че нямал нищо общо с Турция.
„Орхан има големи бели петна в паметта си. Той е забравил как тръгва от едно бедно селце, как отиде във военното училище във Велико Търново и как като младо лейтенантче, изведнъж стана заместник-председател на Комисията за работа с класифицирана информация. Няма такова чудо! Много добре знае той кой го буташе. Той бе протеже на Касим Дал, който бе вторият човек в ДПС. Има си ДАНС, чийто началник е Бойко Борисов. Нека да проверят тази информация, която снощи изнесох за общата фирма на шефа на разузнаването на истанбулската полиция с Корман Исмаилов, който издигна Орхан Исмаилов! Нека проверят и за срещите на Корман и Касим Дал в истанбулските хотели с шефа на турското разузнаване!“,  призова Валери Симеонов.
На въпроса виждате ли друга партия, която може да заеме мястото на патриотите, той отговори, че мераклиите за подкрепа са много, но няма да са чисти и честни като представителите на НФСБ и ВМРО и да не искат постове. „На първо място е партията на изключително „принципния“ и „последователния“ политик Николай Бареков. Къде полутайно и полуявно желанието си за подкрепа афишират и колегите им от ДПС. Спокойно има кой да подкрепя правителството“, каза още Валери Симеонов.

В категории: Политика


Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
7
Коментара по темата
7.
Атанас Атанасов от Ямбол
07.12.2014 20:31:07
0
0
За НФСБ мога да съдя единствено по неговия съпредседател Валентин Касабов, защото го видях отблизо какво представлява. Когато ме интервюираше беше махмурлия от снощи... После ме заплаши с биячи, които щели да ми счупят главата... т. е. той - "спасителя" на България прибягва до помощта на мутри и хора от подземния свят, явно за него това са "спасителите" на България. После по случая с интервюто даде в МВР ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСКИ показания заедно с оператора си Светослав Стойнов и за целта привлече един лумпен от НФСБ жител на Ямбол да ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВА срещу мен, а този лумпен даже не беше присъствал на интервюто, но говореше заучените от Касабов лъжи...
И тия хора щели да "спасяват" България!!!... Мястото им е в затвора! Помнете ми думата!
6.
енчо
28.11.2014 15:38:30
4
1
тия пък кой ги брои ,че се напъват с приказки
5.
Pertinax
28.11.2014 11:43:55
5
6
валери това да се занимаваш с политика не е като да опъваш кабели из Бургас!За това се иска малко интелект което в теб липсва.Парадокс е,че твоите избиратели си плащат за скат за да ги лъжеш и баламосваш от екрана!
4.
Войводов
28.11.2014 11:30:41
2
9
Валеркоооо, ти когато подписа споразумението за управление с ГЕРБ стоеше на една маса с КОрман Исмаилов, бе юначе. Беше само на 8 метра от теб. Кво стана сега? Паричките на Бойко ли ти се видяха малко или не ти дадоха поста, който искаше?
3.
karnobat
28.11.2014 11:08:44
3
5
другия път няма да гласувам за бойко заради симеонов психото
2.
d
28.11.2014 11:00:29
5
2
Fuck off! asshole Valeri!
1.
БУРГАС
28.11.2014 10:58:50
5
7
заради тоя психи4но болен 4овек ли ще падне правителството да ходи дасе прегледа
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ Има и бус на криминалистите  Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Сега отговорност за българската външна политика носи този, който не подписа указа, каза служебният премиер Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров
Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори