×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Патриотичният фронт: Няма да допуснем протурска партия във властта! Мераклии да крепят правителството има, Бареков е готов


Патриотичният фронт: Няма да допуснем протурска партия във властта!  Мераклии да крепят правителството има, Бареков е готов
Какъв е смисълът да подкрепяме правителството?! Назначението на областен управител на София показа, че Борисов не уважава мнението на Патриотичния фронт, казаха лидерите на коалицията Валери Симеонов и Красимир Каракачанов
26 Ноември 2014, Сряда, 19:44 ч.
Автор: Флагман.бг

Вървим в посока на оттегляне на нашата подкрепа, Борисов си сменя позициите на няколко часа, смятат лидерите на НФСБ и ВМРО

Патриотичният фронт ще вземе решение дали да оттегли подкрепата си за правителството на Бойко Борисов на заседание на Политическия си съвет вероятно следващата седмица. Поредният повод за разглеждане на позицията на коалиционните партньори от НФСБ и ВМРО е назначението на областния управител на София Веселин Пенев – кандидатура на Народна партия Свобода и достойнство на Корман Исмаилов като част от Реформаторския блок.

„Не подкрепихме правителството, а се подписахме под програмна декларация, като успяхме в нея да вкараме голяма част от нашите приоритети – на първо място отстраняване на ДПС от властови позиции, промяна на Изборния закон така, че да не се използват неграмотните и цигански гласове, спешна ревизия в областта на енергетиката, намаляване на помощите за семействата с над 3 деца, завършването на оградата с Турция. Ние действаме внимателно, мислим много, съзнаваме отговорността в началото на зимата да оттеглим нашата подкрепа, но сме с принципи и основният от тях е недопускането на партии с етнически виждания до властта”, каза съпредседателят на НФСБ Валери Симеонов в „Шоуто на Слави”, където гостуваше заедно с лидера на ВМРО Красимир Каракачанов.

„Естествено, че е възможно Бареков да ни замени веднага. В България всичко стана логично. Подкрепихме правителството, за да спасим Бълария, но не на всяка цена. Нашите избиратели ще ни замерват с камъни, ако допуснем протурска партия. Говорихме миналата сряда спокойно с Бойко Борисов и той каза, че ще помисли за назначението на Орхан Исмаилов за зам. министър на външните работи. Той много добре ни разбра и изведнъж в медиите излезе статия,  в която казва, че няма да жертва етническия мир. Няколко пъти вече си променя мнението само за часове. Ще направим всичко каквото трябва, за да не вкараме България в по-тежко положение от това, в което е в момента. Мераклии за подкрепа има. Както вървят нещата, ние ще оттеглим нашата",  добави Симеонов. Той заяви, че Патриотичният фронт в поведението си е прозрачен, не участва в задкулисни схеми.  „В парламента не се здрависваме с Волен Сидеров, който го няма втора седмица на работа, не го правим и с ДПС”, добави Симеонов.

Красимир Каракачанов добави, че патриотите не са против назначенията на хора с турски имена на възлови позиции, а такива, лансирани от партии, подкрепяни от Турция.

„Орхан Исмаилов е кандидатура на Корман Исмаилов, близък до Ердаган, който официално лансира неоосманизма. Това означава икономическо и политическо влияние на Турция върху онези територии, които са били в Османската империя. Тази политика не може да бъде приемлива за суверенна държава като България. Името на конкретния човек не е проблем. Патриотичният фронт не реагира така, защото човекът е турчин, нямаме нищо против срещу всеки български гражданин. Не е проблем името, а партията, която го предлага на съответния пост. Партията на Корман Исамилов не е приемлива да поема подобни ръководни постове. По същия начин реагирахме за областния управител на София, който е с българско име”, добави Каракачанов.  Той заяви, че през последните седмици е бил по-мекия в отношенията си към ГЕРБ, но назначението на Пенев за областен управител на София показвало липсата на уважение към позицията на Патриотичния фронт.

„Какъв е смисълът? Казахме, че ще подкрепим правителството не заради постовете. На нашите години авторитетът обаче е по-важен, отколкото потупване по рамото временно",, обобщи Каракачанов.

В категории: Политика


26
Коментара
Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
26
Коментара по темата
26.
ахмед
27.11.2014 15:37:07
2
1
Браво на Валери...точно така се остоява позиция...като дойде време правителството да се одриска единствената вяра ще остане в Симеонов...и тогава ще се разбере че без значение от религията който се чувства българин ще го подкрепя
25.
drago
27.11.2014 15:31:24
0
0
Jalki, sebelübasti osrani v gastite si politici- "spasiteli",mahlenski klaköri, na izticane e vremeto za startirane na izolatciyata Vi ot politikata, no vse pak ste bidete edin mandat v parlamenta na toplo i komfortno, vipreki, ce ste bita karta za naroda. Gospod da Vi e na pomost...., amin..., predateli. Tezite Vi sa glupavo neizdirjani. Po politiceska prostotiya i dvamata ste lika- prilika i ste simvoli na tipotiya v BG.
24.
меден рудник
27.11.2014 15:11:38
1
1
валери и карака4анов лаете за власт добре 4е бойко не ви се връзва на болните мозаци вие двамата сте за психото
23.
Батката
27.11.2014 15:05:02
1
1
Валери ти си човека пряко отговорен Батилов да не е втори мандат депутат.Ти подмолно в едно с другия малоумник Болен Сидеров го игнорирахте защото той имаше морал.А сега си седнал до доносника на ДС който уж е войвода и се натискате за власт и девиденти.Жалък си бил и жалък ще си останеш.Има хора с памет и знаят кой и за колко си купува медиен конфорт в твоята селска телевизия
22.
с ветрен
27.11.2014 14:40:22
1
2
двамата като ве гледам другия път ще станете депотати моята баба като роди сега е на 82 години най гадните 2ма депотати
21.
trapera
27.11.2014 13:57:06
0
10
Продължавам да съм на мнение, че в нашата държава най-големият проблем са хората. Прости, неуки, някои уж образовани пък кухи, крадливи, лицемерни, лъжливи, аморални, корупционно предразположени крайни материалисти. Не може да очакваме някаква радикална промяна в държавата - като система от институции и суверенна територия - при положение, че българското общество е нездраво, загърбило божествената си същност и духовните ценности, със сбъркани представи за добро и зло и крайно незаинтересовано от случващото се извън един много тесен кръг от неговото обкръжение.
Обобщено, дори е неправилно в България да се говори за съществуването на каквото и да е гражданско общество. По-скоро тук са налице отделни едно от друго, хомогенни по същина, капсулирани и непродуктивни гнезда. Времево векът може да е 21-ви , но като етап на развитие сме все още в началото на 19 век.
Крайно време е в България да започнем да гледаме на хората като отделни личности, да бъде изнесено встрани колективното съзнание, и да поставим в центъра на събитията Личността. А не държавата и нейните институции! Защото личностите правят история, а не институциите! Да се обърнем с лице към духовното, като мъдри човеци, победили материалното. Смъртоносно наложително е в тази държава да се започне да се изрича силно и на всеослушание истината, а не тя да бъде потулвана, търсещите я да бъдат заклеймявани като дисиденти, а масата овцеподобни да изпитват панически страх от нея и нейните проводители.
20.
карандаш
27.11.2014 11:51:12
1
3
Каква е приликата между куче и студент
на изпит?
Отговор:И двамата гледат умно и а-ха да
кажат нещо.
Тия,дето ги избрахме уж да управляват са
същите.Е,под слънцето нищо ново.
19.
дядо
27.11.2014 11:17:41
2
5
Великия Наум Шопов има една реплика: "Насрахте ли се,насрахте се,а сега кой ще ви рине лайната"
Само Велизар Енчев постъпи достойно,останалите сте жалка пасмина!!!
18.
стига!!!
27.11.2014 10:55:22
3
6
Писна ми от пишман-политици,пишман-войводи,пишман-ревизори и цялата паплач в Народното събрание.Повече от месец само се дърлят, дават си подкрепи, оттеглят си ги, постоянно някой с някой се консултира, а в крайна сметка не е свършена работа за 2 стотинки.От цялата работа най- обичат да се надуват като пуяци по телевизиите, да гледат дълбокомислено и да повтарят едни и същи празни приказки.
17.
отБургас
27.11.2014 10:41:38
4
3
то и без това от теб никой не е очаквал нищо повече това са номера а не политика ти не си политик негладаш за опитни кадри а за глупости давай разбутай правителството да дойдат дпс и бсп пак на власт и да ни довършат
16.
бургазлия
27.11.2014 10:39:29
1
1
Моля напишете телефон за да си определя среща с Валери .Искам да му разкажа за някои скандални назначения на Боко и неговата банда крадлива .
15.
каракачан смийонув
27.11.2014 09:21:31
4
8
"Няма да допуснем протурска партия във властта! Мераклии да крепят правителството има, Бареков е готов"-по голяма глупост едва ли някой е измислял.Уж няма да допускат ,а сочат пътя за допускане.Тогава оти ги ручахте жабетата?
14.
РЕАЛНОСТ
27.11.2014 08:08:20
6
14
"От всички комунисти, яхали България в последните десетилетия, ГЕРБ са най-зловещите!!"
13.
jan
27.11.2014 07:22:35
6
6
Nakoy da ima nujda ot Vasata podkrepa? Vie ste predatelite na naroda, a ne razni drugi predstaviteli na drugi etnosi. Vajnoto e, ce nikomu nenujni se namestihte v topliya Parlament. Politikata Vi ne siotvetstva na nikakvi interesi, naprotiv vredi, daje i na samite Vas tovorisci i makedontci.
12.
Вие сега ли го разбрахте
27.11.2014 02:17:47
2
7
Вървим в посока на оттегляне на нашата подкрепа, Борисов си сменя позициите на няколко часа, смятат лидерите на НФСБ и ВМРО
11.
ВЪЗМУТЕН
27.11.2014 00:59:42
15
12
Тези двамата отдавна не са само смешни циркаджии - ТЕ СА ЖАЛКИ!!!А затова, че излъгаха избирателите си, ТЕ СА ЖАЛКИ БОКЛУЦИ!!!
10.
бургас
27.11.2014 00:58:04
7
12
Бойко има много вариантина при теб е последен да немислиш че ще разиграваш хората през целия мандат народа чака резултати
9.
батка рутарианец Ротари Адидас
27.11.2014 00:57:01
5
18
Боко Асфалт Паша готви още изненади за Бургас по Коледа вместо Дядо Мраз и шейната с елени -танкове на НАТО и американски военни .Танковете ЩЕ се настанят в базата на складовте ДЕСПРЕД в Бургаска Безмитна Зона.А военните вероятно ще настанят в СОЛ Поморие или Атлантис-Сарафово
8.
енчо
27.11.2014 00:50:29
11
8
май пак ще ставате независими ,щото и без туй нищо не зависи от вас , станахте за ташак и на детските градини вече . юбре , гюбрета
7.
дидо
27.11.2014 00:46:11
6
22
Ако Бойко не разкара тези турци от властта то следващата цел на турците е да направят първата си джамия в София.Много сте тъпи ве гербери.Хората ви гласуваха доверие ,а вие зорлян ще ги направите софиянки-КАДЪНИ!!!!
Мамицата ви Герберски предатели,затова на тези избори не гласувах за вас.
Ако не разкарате тоя турски урод-дезертьор като зам.министър на отбраната ще се излиза пред Министерски съвет отново.
Тогава не камъни ами тротоарни плочи ще валят по кухите ви депутатски еничарски кратуни,мамицата ви!
6.
ДО ПЪ ФЪТО
27.11.2014 00:15:10
7
11
И ко стана ,уж ви изпълняваха програмата ,,не беше важно кой е премиер,,и сега хоп,,амуджата пречи,,май най важната точка не е изпълнена ,,,финикийската,,,Ми то Симеоне ако се вгледаш ,,пълно с чужди агенти,,турски ,американски ,руски ,европейски, еврейски ислямски ,,и то все в управата ,българска,секи гледа да отхапе по голямо парче от Булгария,,мъ тебе кой тъ излъга че с БОЙКО шъ съ разбиреш ,,.
5.
Bingo
27.11.2014 00:12:39
7
17
Какъв е смисъла да плащаме тогава за армия и сигурност след като с назначаването на този шпион на такава възлова позиция всичко отива по дяволите. Дайте да закрием ДАНС и МО да отворим границата с Турция и да си на управлява Ердоган директно.
4.
ассссс
27.11.2014 00:11:44
6
17
Прави са Бойко действа диктатурно... От ден до пладне си сменя наклона
3.
Nazi
27.11.2014 00:04:29
5
14
Бат Бойко и за областното място в Бургас ви изклати. За какво го подкрепяте не ми е ясно. "Реформаторите" една трета от министерствата и половината от областните управители взеха за подкрепата си, а вие нула и нула, като Иванушка Глупака, само по телевизията сте много големи.
2.
От Бургас
26.11.2014 23:45:35
6
3
Тамън вкарахме Вилма Русеф в играта и сега назад. Дано Бразилските националисти да не но обвинят в балканизиране на Бразилия.
1.
111
26.11.2014 23:25:38
25
14
Некадърници долни направете нещо за българия създайте работа а не да се заяждате кой какъв е с какво име е циганите не са ли граждани на БЪлгария расисти долни вашите приотитети ако се приемат не мислите ли какво ще стане с бг вътрешна война тогава турция ще ми съвземат за часове точно заради такива ннедъгави същества като вас
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Камери са поставени в целия град Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата
Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката  Проиранските милиции в Ирак са започнали да преместват въоръженията си в Сирия, заедно с бойци САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нападението по военна база в ислямската република съвпада с рождения ден на Аятолах Али Хаменей Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори