×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Сензационна версия: Антон Тъпака от Свети Влас убил малката Алекс от Поморие


Сензационна версия: Антон Тъпака от Свети Влас убил малката Алекс от Поморие
Атанаска Георгиева направи пълни самопризнания за убийството на Алекс, съобщиха от прокуратурата. Според близките й обаче това е станало заради страх да не бъде убито семейството й
23 Ноември 2014, Неделя, 13:28 ч.

Измамен от имотната мафия е мистериозният мъж, нападнал и изнасилил Атанаска, твърди майка й Светла
Сензационна версия, че убиецът на малката Алекс от Поморие, не е Атанаска, а мъж от Свети Влас, лансира таблоидът в-к "Шоу" в последния си брой. Изданието се позовава на показания от разпита на Атанаска и думите на близките й. Според тях Атанаска е направила самопризнания заради заплаха, че ще убият нея и роднините й.

 Наскоро едната от сестрите й – Евгения, в постинг на личната си страница във Фейсбук пък се обърна към бащата на убитото момиченце – Веселин Тодоров-Германеца, с думите: "Германец, толкова ли си тъп, та не разбра, че вярната ти дружка Атанас Желев поръча детето ти? И следващият може би си ти, ако не слушкаш. Много ли ти е важно всичко останало, та го преглътна и помогна на убиеца на дъщеря си да потули работата?", написа тя.

Атанас Желев е добре познат в кримисредите, съден за сводничество и рекет. Официално се води собственик на заложна къща „Трезор”, познат е на бащата на убитата Алекс - Весо Германеца. Известно е още, че двамата си развалят „бизнес”отношенията малко преди убийството на детето, като се предполага, че причината за това е 5-етажната къща на семейство Петрови от Свети Влас, заради която Желев е съден за рекет, а де факто я ползва Германеца. Веднага обаче възниква въпросът: ако Желев е искал да си отмъсти на Германеца и е поръчител на убийството на дъщеричката му Алекс, кой е физическият убиец на детето? На този въпрос подозренията си изказа майката на Атанаска – Светла.

Светла, майката на Атанаска: Дъщеря ми няма мотив да убива детето, друг го е направил

- Светла, вече се появи версия, че поръчител на убийството на Алекс от Поморие, за което е обвинена дъщеря ви Атанаска, бил лихварят рекетьор Атанас Желев. Имате ли подозрения кой е физическият извършител на престъплението?

- Логически погледнато, от самото начало е ясно, че дъщеря ми няма мотив да убива детето. Обвинението срещу нея стъпи на нейните самопризнания, които тя е направила под заплахата, че ще ни убият нас – нейните близки. Едва сега разбирам от медиите, че имало 60 и не знам колко си „свидетели”. Свидетели на какво?! Огромното омерзение и злоба към нас са разбираеми – убито е дете, но обществото не се опита да потърси отговор на въпроса: Къде е логиката на това убийство? Има ли логика дъщеря ми да е убила детето?! Защо, заради какво и как може да направи такова нещо под покрива на семейството?! Ето фактите, до които ние се добрахме с помощта на много хора, които съчувстват на Атанаска и са убедени са, че тя е невинна: Убиецът е Антон Петров, син на едни пострадали хора от Свети Влас. Вече не изпитвам страх пред това дъщеря ми да лежи невинна в затвора! Не може мутри да ни управляват живота и да ни държат в постоянен страх!

- Каква е логиката на версията, защото засега това е само една версия - че Антон Петров е убиецът на Алекс?

- През 98-а бащата на Антон – Васил Петров, потърсва заем. Човекът, който му дава 9000 долара, си ги иска и му завежда Тумпалов от „Замъка” в Равадиново, за да прехвърлят един вид дълга към друг човек. Оттам-насетне се започват мъките на това семейство. Прочетете делата и ще видите за какво става въпрос – заплахи, рекет за пари с подпис под заплаха при нотариус, Желев се намесва с формална цесия от заложната си къща, взимат 5-етажната къща на хората и им дават в замяна съборетина в цигански квартал, след което Желев отново си я прибира, хората са принудени да живеят в барака до имота си в продължение на 13 и повече години, а къщата става владение на... Германеца. Съдят Тумпалов и Желев, а Германеца остава чист и в същото време владее имота. По наказателното дело Тумпалов и Желев са оправдани, хората говорят – с връзки, но Петрови печелят гражданско дело за къщата си. И въпреки че печелят, Германеца се опъва да им върне къщата. Това напрежение и унижение, което изтърпяват Петрови, не се забравя. Синът им Антон познава Весо Германеца. Той е човекът, който отвежда Алекс в квартирата на Атанаска, за да си „говори” с детето. Изгонва дъщеря ми на балкона и после си тръгва с детето. Оттам-насетне, когато става белята, той занася трупа обратно при Атанаска и прави всичко, за да натопи дъщеря ми за престъплението, като я заплашва, че ще ни убие. Това е историята, казана накратко.

- Доколкото разбрах от предварителния ни разговор, вие не смятате, че убийството е било планирано?

- Не. Най-вероятно Петров е искал да подразбере нещо за Германеца чрез детето. Че е имал зъб на Германеца, то е ясно, но едва ли е планирал точно такова отмъщение. След това, когато си тръгват от Атанаска, между него и детето се е случило нещо – може би Алекс е казала нещо, което го е ядосало – тя го „умееше” това – беше си „бащичко”!... Когато си признава пред Атанаска за убийството, Антон е повтарял: „Не трябваше да става така!...”. Мотив за омраза има – 13 години родителите на Антон Петров живеят в барака до къщата си, а и след делото не им я връща Германеца – това унижение не се забравя, но мисля, че убийството е станало под афект. Действията на този човек през фаталната нощ така, както ги разказва дъщеря ми, издават поведение на психясал човек, изгубил напълно контрол – понеже знае какво е сторил, бие Атанаска, задето е вдигнала забравения телефон на Алекс, натрива й ръцете с улики, после се връща, топи телефона във вода, а забравя да вземе сим-картата, за да я хвърли, заключва дъщеря ми, пак се връща, заплашва я със смърт, изнасилва я брутално... Помислете - има ли логика, ако Атанаска е убила, или знае за убийството, да вдига телефона на убитото дете от квартирата си?! В онзи момент тя изобщо не знае нищо. Тя научава това едва по-късно от самия убиец и изпада в шок – не може да осъзнае случилото се, докато я бият, изнасилват и заплашват. После идват наред полицаите - и те на свой ред се държат с нея грубо, и те я заплашват да признае, държат племенницата й – детето на Северина, в коридора, така че да чува как то реве, та се къса, по време на разпита й предлагат да признае, за да „спре това”. И тя, напълно объркана, със замътен акъл, се сломи – направи самопризнания, за което после съжали, но вече никой не искаше да я слуша. Обвинението беше предрешено по най-лесния начин. Никой не пожела да вникне в същината на събитията и дълбочината на причините за това убийство.

- Защо, според вас, Антон Петров води Алекс в кооперацията, в която тя живее? Ами ако го бяха срещнали родителите й…?

- Аз ви казах – според мен той не е имал намерение да я убива, а само да поговори. И да срещне родителите й вътре в кооперацията, познава се с тях – щял е да каже, че я изпраща. Атанаска има лошия късмет да си е вкъщи по това време. Тя се страхува от Петров – знае кой е и не може да му откаже да ги приеме в квартирата си. Хиляди пъти се обвинявам, че я устроихме да живее там, в гнездото на осите. Но аз пък 7 години съм живяла като квартирант там и не съм имала проблеми. Атанаска се нанесе в моята квартира.

- Твърдо ли вярвате в невинността на дъщеря си?

- Нито за момент не съм и помисляла, че тя е способна на такова зверство, и то срещу дете! Атанаска е най-кротката от дъщерите ми.

- Вие мислите ли, че Германеца е наясно, че Атанаска е невинна?

- Абсолютно! Той знае истината, но осъзнава, че при положение, че не може да си възкреси детето, по-добре да не разлайва кучетата с хора, които могат да му разплетат публично далаверите. Атанаска е „удобна” за убиец и в неговите очи. Тя е алиби за едно последващо във времето негово отмъщение! Помислете върху това!

-Но му е крива сметката!

-Може да го изпреварят тия, на които се точи. Аз мисля, че и жена му - майката на Алекс е наясно, че не моята Атанаска е убиецът. Има свидетели как Ева е крещяла на Германеца като обезумяла още докато издирват Алекс: „Кажи ми къде ми е детето!?”. Тя от самото начало е подозирала, че става въпрос за отмъщение към Германеца, за негови деяния. Забележете и още нещо в поведението й – докато всички ни нападаха, тази жена, която най-много би трябвало да ни мрази, ако е убедена, че Атанаска е умъртвила детето й, обратното - тя беше най-обрана в нападките и приказките спрямо нас. И върху това помислете. Тази жена е дълбоко нещастна – едно, че си загуби детето, и второ – че знае много тежки тайни, а спи под един покрив с мъж като Германеца…

Откъс от последните признания на Атанаска за убийството

„Беше около 17,20 - 17,25 ч. Вкъщи да са седели /малката Алекс и Антон Петров – б.р./ около 20-25-30 минути. След 1-2 минути чух тропване на метална врата, а в блока те са три – долу на входа, на апартамента на Германеца и на таванската им стая. Реших, че е вратата на апартамента им и детето се е прибрало. По едно време чух шум – на леглото, където стоеше Алекс – зелен телефон вибрира. Взех го – пишеше „Мама ви търси“ и отговорих. „Ало, ало“, беше Ева. Викам си: „Как ще се разправям с тая, по-добре да говоря с Германеца!“ И да го питам: “Какво прави Алекс с тоя, пак ли няма ключове да се прибере у тях?“ „Ало, ало, кой се обажда, къде е дъщеря ми?“ – беше Ева. Мисля си: „Тая сега заради един телефон ще ми вдига пара“, а преди това нали бях чула, че вратата хлопна. Дори не разбрах, че наистина пита за Алекс, реших, че е за телефона. „Дай да говоря с мъжа ти“, казах аз, но връзката прекъсна. Чух ги, че са долу и си викат пак. После Германеца запали колата и тръгна нанякъде. Настана затишие до 19 и нещо, когато на вратата се почука. Отворих - беше Тъпака. /Антон Петров – б.р./ Избута ме, влезе – беше бесен. Хвана ме за косата, извлачи ме до леглото. Удари ме през лицето. „Къде е телефонът? Кой ти каза да го бараш? Защо си говорила? Какво каза? Знаеш ли какво направи?“. Седна на стола и се държеше за главата. Аз седях на леглото и плачех. Като се поуспокои му, казах с кого съм говорила, какво съм казала – всичко. Започна да ми се извинява, че ме е ударил. „Моля те, не казвай на нашия приятел“, ми каза той. „Исках само да го изплаша.“ „Моля те, не казвай на нашия човек.“ – нищо не разбрах за кого става въпрос. Пак ми се извини и си тръгна. После до към 2,30-3 ч. - нищо. Аз не можех да заспя – беше ми напрегнато. Към 2,30-3 ч. бравата тракна. В момента, в който хванах дръжката на вратата, тя се отвори отвън. Срещу мен – Тъпака. Коренно различен – дявол! Хвана ме и – в банята. „Няма да мърдаш оттук!“, каза ми той ме злобно и затвори вратата. След малко я отвори и ме вкара в стаята. На земята „пашкул“, увит в бежово одеалце с кафяви шарки (одеалце или покривка за легло? – нещо меко беше). Блъсна ме на земята, отгърна одеалцето – плитката и главата на Алекс, увити в найлонова торбичка за пазаруване. „Дай си ръцете“, хвана, мисля, че дясната и започна да ме дърпа да я барам. Аз се дърпах, след няколко опита ме блъсна на земята и каза: “Ще се научиш да слушаш, мамицата ти!“. Свали ми анцуга и бикините, смъкна и своите и ме изчука. Като се дръпна, аз си вдигнах бикините и анцуга, а той пак ме натисна на земята. Вече не се съпротивлявах, а той започна да ми слага ръцете по главата й, по блузата й отпред... Аз си бях затворила очите и само плачех. Върху пръстите ми слагаше тиксото, а после – и върху торбата.Тъй и не разбрах той дали беше с ръкавици, но като ме докосваше, ръцете му бяха студени и гладки – като нещо желязно и боядисано, и миришеше странно – не на парфюм. Започна да ме заплашва да мълча. Говореше, че всичко трябвало да си дойде на мястото, Германеца трябвало да си плати за миналото, че му трябвало урок, за да се спре, даже нямал да се усети от къде му е дошло. „Петров, виж в каква каша се забърка!“, държеше се за главата. „Боже, Боже, докъде стигна!...“ – дали беше дрогиран, не знам. Казах му, че ще ида в полицията и ще кажа всичко. След това той ми каза, че ще ми омръзне от полиция и хич да не си мисля, че ще ми обърнат внимание. „Ти знаеш ли кой е Атанас Желев? Срещу него ли ще застанеш?! Той командва и неговият приятел...“, и каза някаква фамилия, която ми прозвуча като руска – Тупаров или нещо такова /навярно Тумпалов – б. а./ Обясни ми, че те били в контра с Германеца. А и Тъпака – А. Петров, също имал да му отмъщава. Мърмореше още много, но не всичко му разбрах. Като се разсветли, си тръгна. Каза да не излизам, да не отварям и да не говоря с никой – щял да се върне и искал да ме намери у нас.”

Кой е Атанас Желев

Атанас Желев е известен в бургаския ъндърграунд. Легално държи заложна къща „Трезор”, а иначе е замесен в редица скандали, свързани с трафик на хора, склоняване към проституция, наркотици, измами и лихварство. Освен космическите лихви, които начислявал, Желев се слави като жесток човек, който изтезавал длъжниците си по нечовешки начин – с трошене на зъби, на кокалчета на ръцете и дране с кука. Първият шумен публичен скандал с името му е през 2008-а, когато той е едва на 30 и вече е обвинен като тартор на организирана престъпна група за трафик на проститутки. Три години по-късно Желев е подсъдим по делото на семейство Петрови от Свети Влас, които губят 5-етажната си къща заради заем от 9 хил. долара. Имотът е присвоен от Атанас Желев и Георги Тумпалов – собственикът на „Замъка” в Равадиново, но незнайно как незаконният му ползвател е... Веселин Методиев Тодоров - Весо Германеца – бащата на убитата Алекс.

Бащата на Антон Петров – Васил пред съда, по време на делото за къщата:
Тези хора – Желев и Германеца колеха и бесеха!


„През 1998 г. Тумпалов ме изнуди да му подпиша запис на заповед за 25 000 долара. Измамен бях и да прехвърля 5-етажната си къща в Свети Влас, за която получих съборетина в кв. “Победа“, а после ми взеха и нея. Уплаших се за живота си и за живота на жена ми и синовете ми. Тези хора колеха и бесеха тогава”.

В категории: Крими


14
Коментара
Флагман.БГ Уволниха ергенката Виктория от БФС Уволниха ергенката Виктория от БФС 28/03/2024, Четвъртък 17:20 2
Флагман.БГ Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" 28/03/2024, Четвъртък 17:00 2
Флагман.БГ Парното в Пловдив поскъпва с 13% от 1 юли Парното в Пловдив поскъпва с 13% от 1 юли 28/03/2024, Четвъртък 16:20 2
Сашка Васева прогледна
Сашка Васева прогледна 28/03/2024, Четвъртък 16:06 0
14
Коментара по темата
14.
Стела
24.11.2014 08:34:01
3
3
Жалко за невинното детенце!Който и да е убиеца-бял ден да не види!Изрод!!!
13.
Стела
24.11.2014 08:34:01
2
3
Жалко за невинното детенце!Който и да е убиеца-бял ден да не види!Изрод!!!
12.
МВР пикчърс
23.11.2014 18:41:01
1
11
Тъпите поморийци, така и не загряха, че в убийството са намесени дрога, пари и почернени семейства. Радвайте им се на тия уроди, щом толкова си ги обичкате.
11.
Jj
23.11.2014 17:25:55
2
6
Apsolutna parodiq, anton ne e nito ot sveti vlas nito e sin na Vasil Petrov...
10.
мара
23.11.2014 16:32:41
1
7
ВСЕКИ СИ НОСИ КРЪСТА , ЩОМ ПАРИТЕ СА ПО ВАЖНИ ЗА НЕГО
9.
майка
23.11.2014 14:45:12
7
8
Какво разиграваш полицията и прокуратурата бе тъпа овца,това всичко е от нашите данъци изрод долен!Как се наричаш майка,ти си урод,а не майка който трябва да е на бесилото!Сега ли се сети ,че някой друг е убил детето!Смърт и нищо друго за теб!!!!!!!!!!!!
8.
...
23.11.2014 14:36:27
2
11
А кой е Антон Тъпака ? Никой от синовете на Васил Петров не е с такова име ...
7.
Българин
23.11.2014 14:10:44
0
17
Кажете кой удуши невинното момиченце,Господ да ви убие дано!
Като искате да си отмъщавате на бащата защо не удуших те него,а тази малка душа,какво сърце трябва да имаш да посегнеш на дете????
Изроди,всички да ви убият които сте замесени в това убийство!!!!!
6.
Поморие
23.11.2014 13:39:49
4
8
Както обяснява тази гнусна жена Атанаска като тръгнал тоя тъпака ли какъв е незнам,тя защо не се обади на семейството че детето е с тоз мръсник а си мълчи това е съучастничество все едно че ти си удушила момиченцето тъпа убийци,не си ги съчинявай!Кажи защо не се обади на родителите които живеят под твоята квартира а мълчиш?Изобщо не се оправдавай!От това по голям грях на този свят няма по добре си слагай въжето мръсна гад!!!!
5.
Франкенщайн
23.11.2014 11:25:44
5
17
Абе кой ще иска да изнасилва това нещо бе,стига глупости.
4.
ввв
23.11.2014 11:10:52
6
12
На тези трите някой явно им дава пари да използват положението си и да оцапат еди-кои си, но са толкова тъпи, че една елементарна превдоподобна история не са могли да съчинят. Тъпи и нагли боклучки.
3.
realist
23.11.2014 10:54:44
8
8
LAJAT KURVITE DOLNI VARTAT SUCHAT NO RANO ILI KASNO SHTE IMA VUZMEZDIE !!
2.
SS
23.11.2014 10:50:31
9
10
Kaто отпадне и тази глупост може да се очаква трите изродки да изкарат Джак Изкормвача или Дядо Мраз за виновни.
1.
xah
23.11.2014 10:44:06
2
9
toq germaneca sa ebe s mangalki toi znae vsi4ko
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" Благодаря на колегите кметове по общини и на Общинсктие съвети, че подкрепят тази идея и са единни, защото това вече има ефект, каза кметът на Поморие Иван Алексиев Рокада по високите етажи на Митниците Рокада по високите етажи на Митниците „Митница София“ е с нов директор
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори