×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Не съм грозна, медиите подбраха снимките ми без фотошоп, гордея се, че ме сравняват с Памела Андерсън


Не съм грозна, медиите подбраха снимките ми без фотошоп, гордея се, че ме сравняват с Памела Андерсън
Какво значи дали се харесвам или не? Всяка жена, която се снима, може да изглежда и добре, може да изглежда и зле, каза силиконката Анита Желева, която представи България на конкурса "Мисис Свят 2014"
21 Ноември 2014, Петък, 22:45 ч.
Източник: Нова телевизия

Гърдите не са най-важни, те са някакво допълнение според мен и специално на конкурса "Мисис свят" не се набляга на гърди


Как българската "Мисис България Свят" 2014 Анита Желева - Мейзер реагира на критиките срещу избора точно тя да представя България на конкурса в САЩ тази година? Отговор на този и други въпроси даде тя тази сутрин в телефонно интервю за Нова тв. Публикуваме го 1:1.

- Г-жо Мейзер, Как посрещате този негативизъм?

- Добро утро. Тук е 1-1.30 ч. след полунощ. Много се радвам да се свържем с вас и по някакъв начин да изясним тази ситуация защо толкова негативизъм, ако бях с по-лабилна психика, аз нямаше да мога да издържа. Просто съм изненадана.
Мисля, че българите сме много изтормозени като цяло и на хората им е много по-лесно да напишат нещо лошо, отколкото добро. Мъчно ми е за всички тези хора, които сядат на компютър и пишат не само срещу мен, а срещу толкова достойни хора. Аз не се учудвам, че това се случва, просто ми е малко кофти, но приемам го.

- Вие самата харесвате ли визията си, начина, по който изглеждате?

- Какво значи дали се харесвам или не? Всяка жена, която се снима, може да изглежда и добре, може да изглежда и зле. Много от красавиците казват: "Имаме доста фотошоп". Когато няма фотошоп, има изненади. Явно аз допуснах тези изненади във Фейсбук, за което съжалявам. Медиите не пропуснаха да подберат тези две-три снимки, които са ужасни. Аз не се харесвам на тях, имам много хубави снимки.

- Дразнят ли ви сравненията с Памела Андерсън?

- Не, защо? Аз Памела Андерсън я харесвам страшно много, дори се гордея, че ме сравняват с нея.

- Как протече самият конкурс? Бяхте казали, че ще очаровате журито с пеенето си?

- Нямаше нужда от пеене. Ние си бяхме помежду си, забавлявахме се, имаше уникални дами от целия свят, бизнес дами. Бях малко притеснена в началото, но всички ме приеха много добре. Направих много приятелки, намерих си съвсем нормални връзки от целия свят. Много съм щастлива, много се вълнувам.

- Успяхте ли да се видите с г-н Обама?

- Не, не успях. Ходихме до Белия дом, но тъй като той не беше там, нямаше как да ни посрещне и да ни приемат. Имаше само видео послание.

- Но сте срещнали един от популярните сенатори в Щатите, даже имате снимка с него.

- Да, даже снимка имам само аз и те я публикуваха в списанието организаторите.

- Той какво ви каза? Направи ли комплимент за красотата?

- Направи комплимент, да. Погледна лентата, видя България и каза: "О, да, аз харесвам България" и застана и се снимахме. Беше много приятно.

- Какви са вашите отношения с мъжете? Говорихте в едно шоу как сте омаяли бившия си съпруг. Тези по 750 кубика от ляво и отдясно ви помагат да омаете мъжете?

- Те гърдите не са най-важни. Те са някакво допълнение според мен и специално на този конкурс не се набляга на гърди. Набляга се на много повече качества. Хората се опитват да разберат какъв човек, да видят вътрешната ти красота и съответно да я допълваш с външната си визия.

- Имаше ли дами с корекции като вас на конкурса?

- Да. Доста от дамите бяха с корекции.

- С какво се занимавате в САЩ? Как се поддържате? Знам, че живеете в Лас Вегас предимно. Живели сте и с предишния си съпруг - американец, който е доста състоятелен мъж. Вярно ли е, че сте живели като приятели? В България това звучи малко странно.

- Да, знам, че е странно, но като че ли започва и в България да навлиза, но е табу. Спят и в отделни стаи в България, може би с отделни завивки, но това не се коментира. Не знам, по-консервативни сме в България в това отношение.

- Вие сте доста авантюристична дама - от една страна се занимавате с интериорен дизайн, от друга опитахте музикална кариера, направихте няколко клипа.

- Пробвам от всичко, забавлявам се. Животът е кратък, няма време. Искам да опитам от всичко и го пожелавам от все сърце на всяка дама, на всеки добър човек да пробва, защото няма да бързаме. Знаете ли, между другото, когато се разделяхме с групата бизнес дами си обещахме да си правим реюниън всяка година в различна държава. Казах им: "Хайде догодина в България", защото аз нямам търпение и бях така една от най-големите. Казват: "Ние сме 40 тука", а аз "Аз не знам дали след 40 години ще съм жива". И викам: "Първо идвате при мен, в България". Много се радвам, направих много приятелки.

- Вярно ли е това за Майк Тайсън, че ви е направил неприлично предложение?

- Какво значи да ми е предложил. Тя, моята приятелка е тук в момента, тя беше с мен вечерта. Беше интересно - тя ме дърпа назад, той ме дърпа към стаята. Това се случи, беше весело.

- Как се измъкнахте от него? Той е известен с недоброто си отношение към жените?

- Няма как да бъде агресивен - беше публично мероприятие на Playboy и имаше страшно много хора. Стара история.

- Какво ще правите сега? Какво искате да кажете на хората?

- Каквото ми дойде на ума и каквото е рекъл Господ. Дай Боже да се случи нещо по-хубаво, но не мисля, че ще ми се случи нещо по-хубаво. Това беше черешката на тортата, черешката на тортата за всяка жена.

- Ще продължите ли с музикалната кариера? Тя на втори план ли отиде?

- В моя живот нямам нищо на втори план. Всичко е на първи план, но не мога да ги свърша всички неща.

- Как е по-правилно да ви наричаме - Анита Мейзер или Анита Желева?

- Трябваше да участвам с българските си имена и нямаше как да представя американски документи. Затова бях с фамилията Желева. Но не виждам какъв е смисълът да го коментираме. Аз участвах за България. Аз не съм изложила България.

В категории: Лайфстайл


Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 3
Голям скандал в Денсинг старс
Голям скандал в Денсинг старс 28/03/2024, Четвъртък 10:23 5
17
Коментара по темата
17.
до 11
22.11.2014 15:50:32
0
1
Не стилист и гримьор,а по-добър пластичен хирург и уролог,за да и махнат патлака и да я поразкрасят малко...Даже не "по-добър" а НАЙ-ДОБЪР!!!
16.
слабо сърце
22.11.2014 13:07:04
0
10
Разрешете да припадна! Готово!
15.
do 12
22.11.2014 12:43:26
0
4
Mnogo si prav, groznik e.
14.
,,'',,
22.11.2014 10:44:33
0
4
Kakva grozotia,prili4a na nastapana jaba ,a kakvo samo4uvstvie,gorkata pamela 6te se samoubie ,ako razbere 4e tova grozili6te e sravnyavat s neya potres
13.
Ууууу!
22.11.2014 09:31:30
0
6
Няма начин титлата й да не е купена от богатия й любовник!Кошмарното лице на България е тая/тоя...
12.
верно
22.11.2014 08:02:21
0
12
не си грозна,ГРОЗЕН СИ!
11.
Iveta image
22.11.2014 01:17:12
5
0
Prava e ! Mediite ili mogat da te podkrepiat ili da te pogubiat. Bravo pone Che ima samochustvie- I da, tia naistina ima po hubava figura it ostanalite uchastnichki- vijte snimkite ot konkursa. Tolkova mnogo hate ... Neopravdano e . Moje bi I triabva po dobur stylist/ grim I p.r samo Za da ia vidite v 100%.
10.
zaio baio
21.11.2014 23:04:34
0
7
ТОРТА С МОРКОВИ
9.
Недоумяващ
21.11.2014 21:52:56
0
6
От къде я куче изсра ( да ме извиняват верните животинки) ?
8.
Възмутен
21.11.2014 20:49:37
0
8
Не разбрах,на конкурса с фотошопа под мишница ли беше?
7.
Пурко
21.11.2014 20:28:20
0
7
Искам да се запозая с журито на конкурса, за да разбера, кои са тези естети и ценители на красотата :) Не е виновна жената, и аз съм дебел, грозен и плешив, но си се харесвам....хихихих
6.
baba qga
21.11.2014 20:28:06
0
6
gnussss
5.
Siss
21.11.2014 20:13:50
2
7
Ти на кой свят си "Мисис"?
4.
Еми
21.11.2014 19:56:22
1
21
Ти не си изложила България?
Ти опозори пред света представата за българските жени!
3.
ДА
21.11.2014 18:43:33
1
21
ДА НЕ СИ ГРОЗНА - НАПРАВО СИ СТРАШНА
2.
Гад Мръсна
21.11.2014 18:38:45
1
22
УУУУУ Травестит противен,потъваааай!!!!
1.
омфг
21.11.2014 18:35:16
1
19
Коя си ти !?!?!?!!? wtf бягай от тука кенеф!!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Кирил Петков настоя президентът да побърза с консултациите за служебното правителство, за да може изборите да са "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Повод за хапливия й коментар стана решението н Митко Щерев да разреши на Лили да пее песните му Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Новото шоу е световен формат, който се излъчва в двайсет страни по света, включително САЩ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън ​​ Ангелов побесня от това, което му предостави Галин и заедно със своите хора започна да го замеря с хляб, но постъпката му срещна бурно неодобрение след зрителите на риалитито за готвене по Нова телевизия
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори