×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Д-р Неделя Щонова от bTV посрещнала мъжа си чисто гола, само по ролкови кънки


Д-р Неделя Щонова от bTV посрещнала мъжа си чисто гола, само по ролкови кънки
Ключови думи: д-р Неделя Щонова, btv
20 Ноември 2014, Четвъртък, 18:55 ч.

Веднъж лекарката написала на спалнята с рози "ТВОЯ”, а съпругът й подарявал цял цветарски магазин
Здравната водеща на bTV д-р Неделя Щонова, която има рубрика в "Преди обед", се появила пред мъжа си гола, само по ролкови кънки. Това разказва съпругът й арх. Валентин Маринов пред "Марица", цитиран от Блиц. "Когато става дума за любов от пръв поглед, както е при нас, тези неща се помнят. Веднъж беше написала на спалнята с рози "ТВОЯ”. Аз съм подарявал целия цветарски магазин", издава още той. Искрата между него и жена му пламнала на Гребния канал в Пловдив, а се запознали на коледното празненство на общината. Тя била лекарка тенисистка, а той играел много тенис. Но всъщност закваската за тениса и ските е получила от архитекта.

Семейната им почивка била задължително свързана със спорт. Последното увлечение на арх. Маринов било леководолазният спорт. Най-необичайното празнуване на рожден ден пък било на неговия 60-и юбилей. С приятели от "Морски сговор” пили шампанско на 10 метра под водата. Те му изпели Хепи бъртдей под водата. Завел ги на място до Царево, където има кръст на загиналите водолази. "Всичко е заснето с камера. На следващата година пак отидохме и играхме чист бридж. През септември сме на море, защото тогава водата е най-бистра, а на 2 февруари, на Петльовден, сме на ски", разказва архитектът.

Едно от неизвестните неща за съпругата му било, че Неделя е първата Мис Пловдив. Всичките си предавания, които подготвя за bTV, ги изпипва до последната подробност. Тя е завършила медицина със специалност невролог, но амплоато й било здравните тв предавания.

Вкъщи се хранят и спортуват здравословно, а алкохол пият само за лекарство. Тя казва, че дели мъжете на съпруга си и всички останали. Той също казва: тя и всички останали.

Двамата с Неделя имат дъщеричка Лили-Сапфира. Лилия на майката на архитекта, а Сапфира на очите на д-р Щонова, които са сини като камъка.

"Дъщеря ми е щастлива с такива родители. Аз съм на възраст на дядо, а съм баща. От това по-хубаво няма. Имам син, който тази година ще стане на 41. Аз съм бил на 21, когато се роди, и съм пропуснал детството му. Баба му и дядо му го изгледаха. А сега с дъщерята изживявам всичко - от установяването на бременността досега. Това е удоволствие, което човек може да осъзнае само като го изпита, но трябва да е достатъчно зрял", посочва архитектът. 

В категории: Животът


12
Коментара
12
Коментара по темата
12.
Anel
02.04.2024 21:15:01
0
0
Докторицата е на 52 години,така че не е в първа младост.А пък дали шава извън брачното ложе само тя си знае....
11.
Епикур
02.12.2023 04:54:20
0
3
Изглежда голяма мръсница и това, че се е показала чисто гола го доказва. Тая само за чукане бих я ползвал да й разширявам дупето и пусито. За нищо сериозно не става.
10.
Бранко
13.01.2023 17:31:53
0
6
Имам много опит с жените.
Тази и на други е правила същите "фокуси"
Сигурен съм!
На лицето и е изписано каква лисица е.
Тази си бръмчи от-всякъде....
Честито на рогоносеца.
9.
Краси
13.01.2023 17:27:37
0
5
На 38 г съм. Имам си една колежка на 47г
Мъжът и е на 58г. И както пише колегата отдолу,съм ходил на РД с колеги. На банкети стриптийз е правила,клатила се е с още 2ма колеги преди мен.А когато и ходихме на гости беше "монахиня" Актриси по добри от турски сериали са.
8.
Атанас
13.01.2023 17:20:59
0
5
Чичу Кольо. Работя с 36 жени. 3 от тях са с разлика повече от 10г и ела и гледай какво става. На работата са изтребители,в къщи на светици се правят.Това,че имат семейството не ги прави светици. Ама в къщи да има кои да им вярват. А тази си е палавница отвсякъде.
7.
Чичу Колю
21.11.2014 02:29:27
2
4
Ako някой го разбира човеко, аз го разбирам напълно - на 66 съм, жена ми е на 38 и дъщеричката ни (най-красива на света!) е на 4 и половина... Синът ми е на 41, внучката на 6
6.
Прости Хора
20.11.2014 22:52:17
0
4
Е хубаво ама ми напомнят за педераси. Само такива държат всички да знаят какви ги вършат в спалнята си, да ги пишат по сайтове в раздел тъпотии и тем подобни.
5.
Доктор Куин
20.11.2014 22:30:00
0
1
Въййййй!
4.
РЕКТОР
20.11.2014 22:13:50
2
2
Алююююююю докторицата е невролог,анадънму, а ти 2.си най-вероятно дъртия и козел,разкрит си!!!
3.
r
20.11.2014 19:35:57
1
11
архитектаа твои са само сметките които плащаш, тази млада и хубава докторица друг я гласи,ти само си чешеш егото,
2.
До Чичо Чеп
20.11.2014 18:25:39
3
4
Да де, ама докторицата е патоанатом. Едва ли ще можеш като неин пациент да направиш каквото и да било...
1.
Чичо ЧеП
20.11.2014 17:17:29
1
8
Искам да съм нейн пациент!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Главчев поиска смяната и на земеделския министър Вътев Главчев поиска смяната и на земеделския министър Вътев Атанас Славов с бонус за три млади нотариуски, преместил ги в София в последния си ден като министър Атанас Славов с бонус за три млади нотариуски, преместил ги в София в последния си ден като министър Депутатът от ПП-ДБ бламирал провеждането на дългоочакван конкурс за 52-ма нови нотариуси, подготвил прекратяването му в края на мандата си в МП Секира! Издаването на лична карта ще струва двойно повече Секира! Издаването на лична карта ще струва двойно повече Без повече безсрочни лични карти за хора над 70 г. Министърът отказал среща с отговорника за "Магнитски", изчезнал по време на атаката на Иран срещу Израел Министърът отказал среща с отговорника за "Магнитски", изчезнал по време на атаката на Иран срещу Израел Отишъл в Черна гора и си изключил роуминга, защото му бил твърде скъп Главчев с нова порция смени на заместник-министри Главчев с нова порция смени на заместник-министри Александър Йоловски става зам.-министър на електронното управление Правят бързи печалби от имоти Правят бързи печалби от имоти Строителните предприемачи предлагат различни схеми на плащане Добре дошли в Абсурдландия – тук Петков и Божанов се вихрят предизборно, а Йоловски и семейството му от месеци са под заплаха Добре дошли в Абсурдландия – тук Петков и Божанов се вихрят предизборно, а Йоловски и семейството му от месеци са под заплаха Трябва да си пълен идиот, за да си съчиниш история и се оказваш с охрана и пореден враг на Петков, Василев, Иванов и сие Иван Гешев на изслушване пред парламентарната комисия за Нотариуса Иван Гешев на изслушване пред парламентарната комисия за Нотариуса Според него Мартин Божанов бил един дребен измамник Мъже, плачете. Мани от „Игри на волята“ каза „Да“ на своя любим, вдига пищна сватба Мъже, плачете. Мани от „Игри на волята“ каза „Да“ на своя любим, вдига пищна сватба 36-годишната бургазлийка, с виетнамски корени, и нейният избраник Стоян са заедно от 4 години Проверяват случай със специализант-хирург, правил гинекологични прегледи Проверяват случай със специализант-хирург, правил гинекологични прегледи Той временно е отстанен от работа
Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Някои неща се случват в тялото ми и не успях да следвам графика, който исках, като не можеш - не можеш, споделя испанецът Почина тик ток сензация Почина тик ток сензация Тя докосна част от живота ви лично и част от живота ви чрез нейния огромен живот на друга платформа, каза майката на влиятелната знаменитост Джаки Коен Рот Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Ти си необикновена жена, каза й Алекс на сбогуване Той е причината Мара Отварачката да стане певица Той е причината Мара Отварачката да стане певица Признанието е от самата Мария  Журито го спъна за рекордна победа Журито го спъна за рекордна победа Зомбори пък отново направи страхотно изпълнение, като поп фурия DARA Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Според първоначалната информация от полицията общо 42 случая са регистрирани в Патра, Илия, Закинтос, Солун, Халкидики, Янина, Кардица, Лариса, островите Корфу, Родос и Крит Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Геополитическото обостряне допринася за тревожността на пазара, тъй като суровият петрол Brent регистрира най-голямото си покачване от месеци, надхвърляйки от 90 долара за барел Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Екстра Нина гневна на фолк елементи като Дебора 
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори