×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кметът на Созопол Панайот Рейзи изпревари Гребенаров за лидер на ГЕРБ


Кметът на Созопол Панайот Рейзи изпревари Гребенаров за лидер на ГЕРБ
Преданият на ГЕРБ Константин Гребенаров е на път да загуби още една битка от кмета на Созопол Панайот Рейзи, а най-голямата обида ще бъде, ако му предаде ръководството на общинската партийна структура
15 Ноември 2014, Събота, 12:00 ч.
Автор: Борислава ГЕОРГИЕВА, снимка Флагман.бг

Номинациите в морската община протекоха в полза на градоначалника, което е обидно за предания екс губернатор

След като се разбра, че губи шансовете да запази поста си като лидер на ГЕРБ в Созопол, бившият областен управител Константин Греберанов ще трябва да преглътне още една горчива чаша като предаде ръководството на общинската партийна структура на кмета Панайот Рейзи.

На проведено в хотел „Селена“ на брега на морето общинско отчетно-изборно събрание на местната организация, Гребенаров е бил изпреварен от Панайот Рейзи по получена подкрепа. На форума са присъствали 54 членове на формацията, като първоначално се е смятало, че екс губернаторът, който досега е общински лидер, няма конкуренция за поста. По време на дебатите обаче зам. кметът на Созопол Катя Стоянова, също член на ГЕРБ, е издигнала кандидатурата на градоначалника. При проведеното гласуване повече гласове е събрал Рейзи. Самият той също е присъствал на форума и е взел думата като бъдещ лидер на организацията. 
Според източници от организацията на форума са присъствали членове, които са си платили членския внос непосредствено преди гласуването, а през последните 3-4 години не са проявявали никаква партийна дейност.

По правилата за избор на общински лидери в ГЕРБ местните структури само номинират кандидати, след което окончателно новият председател се одобрява от Изпълнителната комисия в София.
„Ако Рейзи не беше сигурен, че ще получи подкрепа от централното ръководство, нямаше да рискува да се кандидатира“, коментираха източници от партията.

Вероятността Гребенаров да си тръгне обиден е голяма, ако загуби и тази битка и не остане фактор в структурата в Созопол. Той беше голямата заплаха за втория мандат на кмета Рейзи, но вече едва ли ще има желание да се явява на изборите другата есен. Според местни източници разочарованието му от това, че не е дооценен може да стигне до там, че да мине в редиците на Патриотичния фронт. Коалицията между ВМРО и НФСБ е втора политическа сила в морската община по данните от парламентарните избори и това със сигурност означава, че догодина ще издигне свой кандидат за кмет. Няма да е учудващо, ако те припознаят в Гребенаров достоен кандидат.

Като областен управител той беше изключително деен, сред най-големите му постижения е строителството на параклиса „Свети Георги“ в Морската градина в Бургас. По време на кампанията за парламентарните избори той вложи и цялата си енергия за успеха на ГЕРБ в морската община.

В категории: Созопол , Политика


27
Коментара
27
Коментара по темата
27.
Камелия
27.01.2015 13:46:04
0
0
Вие не може да пишете на правилен
български език, а сте седнали да критикувате и вземате отношение по неща, които даже не са ваши мнения, а някъде чути в медийното пространство. Жалка история!
26.
Аз
07.01.2015 17:50:14
1
1
До Алеко
Алекоооо, Гребенарова, когато се е разхождало по жълтите павета, ако знаеш въобще къде се намира това, ти си сушил чироз на дядо ти в двора.
25.
АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ
23.12.2014 22:50:20
2
2
Големия смещник - ГРЕБЕНАРОВ и дебелата селянка -Гребенарова с претенции за за още власт-все едно къде.ДА АМА НЕ!!!
24.
минчо
21.11.2014 17:03:55
2
6
и така изгонихте и малкото останали млади хора в този град, погледнете какво става- градът на призраците НЕ СЕ НАЯДАХТЕ ЕЙ !!! колко катуна трябва да станат за да се усетите ? Грабим Созопол ...и мислим за младите :D
23.
88
21.11.2014 08:45:14
1
5
Мили найвници много са прави тези който казват че Рейзи е мишка и не би направил и един ход без да му е наредено.По цял ден слушаме за прочутото тефтерче с инициали.То отново е на ход.Само че вместо ИФ вече е ДН-Димитър Николов.Вижте как се смениха неудобните им партийни ръководители защото предстой кражба на еврофондове.А кой по добре от ДН умее това.Естествено големите КРАДЦИ ББ и ЦЦ стоят начело на пирамидата.На нас явно ни е писано селски крадци да ни управляват.След правешкия цървул дойде ред и на галоша от Банкя.
22.
боже,боже
20.11.2014 13:00:29
2
6
Това,че Панайот Рейзи е цар на манипулациите не е тайна за никого от Созопол.Явно е,че цялата организация е била подготвена на принципа на изборната му тактика. Всяка кукла на конци си знае мястоо и ролята. Няма изненада в това, но о, Боже, как си допуснал в този красив град кме и зам.кмет да бъдат толкова алчни, толкова опростачени и най-вече толкова тъпи хора? Знаем, че де-що има НПО, лидер след известно време неизменно става той- най-умният,най-можещият Панайот.Ако му е неудобно, може и тя- най-хард Гербаджийка, преди това Гьоргьовденка и кво ли още не- Катя. За капак, тя го предлага, те го избират за лидер. Той държи реч- цар е на речите. Но и двамата не ставата за местата, на които са се наредили. По закон кмет на община няма право да бъде лидер на политическа партия. Сега да питаме: Катя ли не си е чела закона, Рейзи ле не го познава, петкратно увеличената му администрация ли не става за нищо, ордата му от юристи ли да си хвърлят дипломите? Какво означава тази наглост, най-грубо и по мутренски да сгазиш закона, да принудиш кукличките, без да се замислят, да го нарушат? А Гребенаров какво си мисли за тази наглост, или вече се е предал? И следя информациите в пресата , и централни и регионални, всички съобщават за високата длъжност на Панайотчо, но и те не си задават елементарния въпрос. ИМАТЕ ЛИ ПРАВО ГОСПОДИН РЕЙЗИ ГРУБИОИ БЕЗЦЕРЕМОННО ДА ПОГАЗВАТЕ ЗАКОНИТЕ НА Р БЪЛГАРИЯ?
21.
Съмнителен
19.11.2014 14:37:20
5
6
Абе Харалампи гей нещастен какво лошо има в нас че Гребенаров да не играе карти.Няма човека толкова пари като крадеца Рейзи че да ходи да играе в Монако и по казината.А и той ходи по селата и сред хората само ако трябва да купи вашите гласове.Умирайте си бавно созополски мишки
20.
HARALAMPI
19.11.2014 11:41:26
3
5
Всички оплювате Рейзи, но защо не се замисляте че и Гребенаров има вина !!! Да като областен може и да е бил деен, но сега какво, по цял ден играе да кажем "на карти" с няколко съмнителни "играча". С това не може да спечелиш хората... да си помисли !!!
19.
ГЕРБ
17.11.2014 15:37:44
1
8
Нима някой си мисли че този палячо Рейзи ще има куража да започне нещо без да му наредят одгоре? Поръчката идва от най-добрия кмет/най-крадливия/Димитър Николов-Момата.Гребенаров трябва да бъде отстранен от кандидатурата за Областен управител за да може там да бъде поставено лице близко до Момата.Предстой строеж на спортна зала с европейски средства.Време е за кражби.И погледнете само пирамидата-ББ,ЦЦ,Момата и накрая бушончето Рейзи.Но той малоумника едва ли знае после какво го чака.Я сърдечен удар като Мишо Бирата я случайна катастрофа.Но ние ще сме свидетели на следващите серии
18.
аре бегаи
17.11.2014 11:19:49
4
3
"До Созопол"и "ПИНЧО"Текът ви лигите за общински паргинги ама КУР за вас да го духате
17.
от Созопол
17.11.2014 08:51:08
2
8
Вече е видно , че всички качествени кадри на герб трябва да бъдат извън структурата .Свършиха им работа , като Гребенаров и сега вече дори не им трябват.
16.
До кореняк
16.11.2014 21:52:47
3
8
Искараи си корена от задника нещастнико.Посочи ми един който е платил на Гребенаров докато далите рушвет на Джуджето са стотици.Скоро в града ви няма да можете да си паркирате личните автомобили ако не сте си платили на кметската мафия.Но това заслужавате вмирисани созополски цаци
15.
Istinata Pobejdava
16.11.2014 17:47:15
2
8
И с едните и сдругите хитлерката ще тормози всяка вечер Созопол.
Бар Червило е извън закона.
Всяка вечер музиката не дава сън на половината стар град.А Кмете...
14.
кореняк
16.11.2014 12:44:23
7
7
Абе и Рейзи да не е кмет,не значи ,че битата карта Гребенаров ще се добере до властта ,която му осигуряваше много рушвети,безотчетни пари от спонсорствата ,които не стигаха по-далеч от неговия джоб.ББ отдавна му даде да разбере ,че той не е техния човек.НЕ ГО ХАРЕСВАТ и от това което се чува,явно има за какво да не е харесван!
13.
gg
16.11.2014 09:01:24
1
11
Поредно доказателство , че вътрешнопартийната война в ГЕРБ е налице. Следващата стъпка е РАЗПАД...
12.
ГАНИ ГАНЕВ
15.11.2014 23:12:40
1
12
РЕЙЗИ НЕ Е НИКАКЪВ ГЕРБАДЖИЯ,А ПОДЛОГА НА ДПС ЧРЕЗ НЕГОВИЯ СЪДРУЖНИК В БИЗНЕСА НЕЖДЕТ КУШ ОТ ЛЮЛЯКОВО.ДОГОДИНА НЯМА ДА Е КМЕТ,ТОЗИ МАСКИРАН СПОНСОР НА ДОГАН В СОЗОПОЛ!
11.
ще видим
15.11.2014 19:58:54
1
11
това някаква партийна разпоредба ли е - всеки кмет да си самоосигури и лидерско място в партията ??!!
наред са поморие , царево , приморско....ще видим !
10.
ПИНЧО
15.11.2014 19:51:11
1
9
МНОГО ПАРА ИМА ДА ИЗБИВА И ТОЯ ДРУГИЯ МУ ПРЕЧИ ЗА ТОВА Е ЦЯЛАТА РАБОТА -А МАНДЖАТА Е ПРОДАЖНИК И ВОБЩЕ ТОВА Е АБСОЛЮТНО ЕДНО И САЩО ВЪВ БСИЧКИ ОБЩИНИ -ТРЯБВА АМА НЯМА ДА СТПИНОЧЕТ ДА ДОИДЕАНЕ
9.
СТИГА БЕ
15.11.2014 15:25:16
2
22
ХВАНИ ЕДИНИЯ, БЛЪСНИ ДРУГИЯ! АБЕ ТО В БУРГАС СВЕСТЕН ГЕРБАДЖИЯ ИМА ЛИ?
САМО КМЕТА ГОРЕ-ДОЛУ... А ПОКРАЙ НЕГО ВСИЧКИ СА ШОК И УЖАС.
8.
88
15.11.2014 15:16:19
5
19
Какъв морал търсите от веселииската селянка Катя.Та тя до вчера миеше чинии а сега благодарение на Наполеон-рейзи е във власта.Хората са казали пази боже сляпо да прогледа.А на кмета си му стой и чака да му дойде реда.Все един ден на някой ще му писне и....всичките крадени пари немогат да го оправят.Ще бъде желана атракция в затвора.А Гребенаров да не съжелява-той просто не се вписва в картината.И Борисов и Цветанов са доказани крадци и е съвсем естествено да приобщят крадеца Рейзи.Гаргите летят с гарги
7.
До Созопол
15.11.2014 15:03:33
3
21
Ти сигурно си някой доносник и не правиш разлика между служител и нагаждач като теб.А вашия Рейзи е най-голямото ченге.Знаеш ли колко души е почернил.Или не знаеш че и зад този негов ход стой солиден рушвет за ЦЦ и ББ.За кметското кресло кихна 3000000 лева.Сега скоро ще се разбере и цената на която Юдата Цветанов ще продаде Гребенаров.Веселииската селянка явно и харесва да лиже задника на Рейзи .Но къде са верните Чакъров и останалите мишки който се кланяха на Гребенаров докато беше областен.Ами равадинската помия Стойчо не му ли е гадно като мъж да е все наведен.Но искам да знам не се ли наяде този ваш кмет.А вие нещастни созополии след време ще сте като крепосни селяни на това ненаситно и нещастно същество.
6.
skamnia
15.11.2014 13:13:28
1
24
Браво Катя Стоянова-бедна душица си,но лоялен служител.Преди слугуваше на БКП-сега на ГЕРБ.Абе,майната им на морала и голата съвест,важното е шефчето ти да е добре обслужено и остане доволно.
5.
глас народен, глад в пустиня
15.11.2014 12:35:43
2
29
Този наглец Рейзи, трябва да бъде съден и арестуван, а не избиран и припознавам. Безумие!
4.
Райко Дончев
15.11.2014 12:10:08
0
17
Каква демокрация?Пълна измама в Средец Бахура го избират неговите служители и кметски наместници,но ние които го избрахме преди три години ще го накажем на следващите избори
3.
====
15.11.2014 11:36:10
1
24
Повтаря се схемата от Средец. В тази партия няма нужда въобще да се правят събрания. Абсолютна демокрация - няма що!
2.
Sozopol
15.11.2014 11:01:46
24
5
BRAVO REJZI!!!Stiga s tez 4engeta!!!!
1.
Идва ли края на ГЕРБ
15.11.2014 10:33:54
1
33
Всички свестни хора малко по-малко се изтикват . Остават само схемаджиите . Поредната партия , която ще последва съдбата на НДСВ и СДС. И в нея задкулисието взе връх.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Биг Майк като истински джентълмен сам предложил да й остави любимата й вила на Карибите, където двамата често се усамотяваха Изгониха считана за вещица от Ергенът Изгониха считана за вещица от Ергенът Тя заплаши, че ще разбие главата на друга участничка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Освен отпадането на партньора на Емануела Иван се заформя още един скандал в танцувалното шоу Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Целта на обучението - повишаване на готовността и времето за реакция на полицейските служители при подобни сигнали бе постигната, каза комисар Емил Павлов Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Шорт листата се скъси до двамата зам.-председатели на Сметната палата, Горица Грънчарова-Козарева – фаворит Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Драгана Миркович сложи край на брака си след 24 години Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование
Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори