×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургаската гордост! Динко Динев е новият Григор Димитров (ВИДЕО)


Бургаската гордост! Динко Динев е новият Григор Димитров (ВИДЕО)
Динко е голямата надежда на бургаския тенис
11 Ноември 2014, Вторник, 16:05 ч.
Източник: ТВ 7

Младият талант спечели световното първенство при 10-годишните
Бургаски талант триумфира с титлата при момчетата до 10 г. на световното клубно първенство по тенис. Динко Динев вече е сочен за детето чудо в българския тенис.

В турския курорт Анталия Динко Динев записа 14 поредни победи на сингъл, което е трудно за един трениран играч при мъжете и даде сериозна заявка за големия тенис. Въпреки скруполите и опитите да сподели малко, за да не възгордява малкия талант, наставникът на момчето Веселин Мирчев не скри радостта си от това да подготвя Динко, какъвто лидер в тениса не е имало от десетилетия. "Треньорите нямат щастието винаги да идват през ден такива деца. Буквално години минават, а някои и в цялата му кариера няма да минат", откровен е Мирчев.

Динко играе тенис от 6-годишна възраст. Още в началото показва умения и талант. Показва ни любимият си удар и споделя по типично детски начин, че най-трудно му е да бие сервис. Но пък вече умее психически и психологически да влияе на съпренците си, което му доставя удоволствие. Макар че симпатизира на Григор Димитров, Динко има и свой идол по чиито стъпки вече върви. "В тениса любим ми е Рафа Надал, той винаги обръща мача в смисъл, много е добър", каза талантът, а запитан на въпрос какви са мечтите му, отговаря: "Да сепечеля някой голям шлем".

"Той е супер талант, това и по резултатите се разбира. Но как да кажа аз малко сдържан и не искам така да го превъзнасяме много. Ще ми се да си вършим работата всеки ден по-малко и наистина съм убеден че той ще ни радва за напред. Аз съм над 30 години треньори  добре виждам, когато има нещо подобно", казва още Мирчев.

Детето чудо, както вече го наричат мнозина преди месец спечели безапелационно и турнир от сериите "Мастърс". 10-годишния тенисист смело играе и срещу по-големи на възраст съперници. "Още едно доказателство – във Франция игра един турнир, който е в топ 3 на най-силните в света, ако не греша.  Всички държави изпращат най-добрите си играчи. Той игра на финал и загуби от 4 мачбола, което не е добър знак, но финал все пак. Което отново показва че е един от най-добрите в Европа на тази възраст", каза още треньорът му.

Динко завършва година с редица купи и медали и вече се подготвя за предстоящите от новия календар турнири в зала, от където ще бъде съставен и националният отбор. Треньорът на 10-годишният тенесист вярва че новото поколение състезатели тепърва ще успеят да прославят страната ни.

В категории: Спорт , На терена


7
Коментара
Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 2
Голям скандал в Денсинг старс
Голям скандал в Денсинг старс 28/03/2024, Четвъртък 10:23 3
7
Коментара по темата
7.
Очевидец
11.11.2014 23:00:30
2
3
Това дете наистина е голям талант. Дано не го изстърват в предстоящата трудна възраст, защото ако играе така ще задмине и Гришо! Късмет момче!!!
6.
до 1 и 2
11.11.2014 19:21:03
2
6
Пише се знаме!Байряк или байрак е на турски.
5.
Иван Петров
11.11.2014 16:28:04
4
3
Браво Динко.Мачкай да те обичат.
4.
NEMA TAKAVA DARJAVA
11.11.2014 15:56:23
4
4
Vwswlin Mirchev shte mu lapa parite dokato imat da plashtata maika mu i bashtamu kade e Stoqn Stankov sega kato mu svarshiha parite i toq slivenski mangal go zaeba!
3.
xaxaxxaax
11.11.2014 15:52:29
5
4
Smeshnici sled 4 godini shte vidite kade shte e v ranglistata na shesta stranica xaxaxaxaxa.
2.
абв
11.11.2014 14:18:24
2
5
Пише се байрак
1.
Джокович
11.11.2014 13:18:46
4
4
още е рано да се сравняват нещата.като стане на 18 тогава ще се вее байряка
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ИТН получават третия мандат за правителство от президента (НА ЖИВО) ИТН получават третия мандат за правителство от президента (НА ЖИВО) Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Новото шоу е световен формат, който се излъчва в двайсет страни по света, включително САЩ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън ​​ Ангелов побесня от това, което му предостави Галин и заедно със своите хора започна да го замеря с хляб, но постъпката му срещна бурно неодобрение след зрителите на риалитито за готвене по Нова телевизия Наистина ли се помисли за Кралица Наистина ли се помисли за Кралица Илияна Раева втрещи с външния си вид Уж е врял и кипял в телевизията, но допусна грешка, която му струва скъпо Уж е врял и кипял в телевизията, но допусна грешка, която му струва скъпо Глобиха го 3 хил.лева Цеци Красимирова призна, че се е разделила с богатия американец, но причината е изненадваща Цеци Красимирова призна, че се е разделила с богатия американец, но причината е изненадваща За всеки един е ясно, че един петгодишен брак няма как да оцелее, когато съпрузите живеят на различни континенти Днес тя е със Сотир Цацаров, но зад гърба си има два брака Днес тя е със Сотир Цацаров, но зад гърба си има два брака Тогавашният ѝ мъж не искал толкова амбициозна половинка, а жена, която да бъде всеотдайна домакиня ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“ „изгониха“ зам.-министър от заседание на парламента ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“ „изгониха“ зам.-министър от заседание на парламента Емил Дечев е представител на реформаторски настроения Съюз на съдиите в България Задава ли се конституционна криза? Кой ще носи отговорност за служебното правителство Задава ли се конституционна криза? Кой ще носи отговорност за служебното правителство Няма правен механизъм, който да задължава да се поеме поста на премиер, обясни бившият министър на правосъдието Пенчо Пенев  50 000 лв. награда за човека, който открие Ивана от Дупница 50 000 лв. награда за човека, който открие Ивана от Дупница Надеждата ни крепи все още, че е жива, каза Мария Георгиева
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори