×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ВИП падение: Влади Въргала бил мазен, имал диария и не си миел косата


ВИП падение: Влади Въргала бил мазен, имал диария и не си миел косата
Важна е хигиената на мисленето и душата, а ти си селска перачка, която обижда всички, каза актьорът
30 Октомври 2014, Четвъртък, 23:20 ч.

На всичкото отгоре пишкал, без да си мие после ръцете, имал и разстройство, клюкарстват Кали и Воче в тоалетната

Всеки ден си мислим, че виповете са ударили дъното, но явно те имат още къде да далдисват и са просто наизчерпаеми. Този път Камелия Воче и Кали се навряха в тоалетната да следят Влади Вългала дали си мие ръцете след ходене по малка нужда. За техан късмет той точно в този момент влезе да се облекчи. Ето виж, хвърли се Воче в тоалетната. Опръскал е клекалото отпред. Всички мъже го правят, ама той просто извън пътя бе. Ами да, подкрепи я Кали. Виж го, пика, не си изми ръцете и после ще дойде да те гушне. А с тия ръце си е пипал пишката. Още по-лошо, сподели наблюденията си Воче. От три дни не се е къпал, а има и разстройство. Около него вони, не се стои. Косата му е цялата мас и лой. Чудя се как още не е е окапала. Вие откъде знаете, че има разстройство, попита плахо Ели Гигова. Ние всичко знаем, нали чистим тоалетната, удариха се в гърдите двете възмутени чистници.

За техен ужас целият им разговор бе излъчен пред всички съквартиранти. Влади онемя от ужас, после избухна. Два дни се превивах от болки от язвата в леглото, никой не ме попита какво ми е. Не е язва, чух те като пръдна, нападна го Воче. Пред шашнатите съквартиранти тя го нарече гнусен нечистоплътен тип. Знаеш ли...на теб душата ти е нечистоплътна. Всеки ден си набелязваш жертва и крещиш като ненормална. Важна е хигиената на душата и съвестта. Ти пред цяла България обиди един актьор, срина му авторитета. Обиди много хора тук. Гнусна си ми, каза Въргала и остави Воче да беснее из хола колко е права и да души след всички в тоалетната.
Тук дори Тачо, известен с махленския си език, не можа да каже нищо.        

В категории: Лайфстайл


20
Коментара
20
Коментара по темата
20.
Аптикадир
01.11.2014 19:08:21
0
1
Егаси, виповете пръдльовци.ЗААААААААРТ!
19.
възмутен
31.10.2014 09:06:39
0
5
др. журналисти спрете да ни занимавате с курви и педераси
държавата е пред фалит
по-добре открийте "експерта"Орешарски и го питайте къде отидоха $ от облигационните заеми и КТБ
18.
Образцов дом
31.10.2014 08:20:34
1
11
Каквито са Виповете ни, такива са и политиците на България - елементарни с вонящи , алчни души.
Поне фирмите за почистващи препарати вече си имат лица- певачката Кали и готвачката Камелия Во(Н)и.
Гигова , която мълчи като шаран вместо да притичва и да се оправдава пред Влади, можеше да спре коментарите на двете клюкарки или да напусне предверието на тоалетната. Всъщност добър избор на място за клюкарене си бяха избрали Кали, Камелия, Гигова и Зори.
Този сезон на Вип Брадър удари дъното благодарение на Вип участниците и най- вече на екипа на Предаването . Това , което ни показват е Образцовият дом на българската демокрация.
17.
Зрител
31.10.2014 06:11:45
7
6
Казаха се някои истини и веднага ние не можем да ги възприемем!Наистина на Въргала косата е гнусна и не се къпе,и ако е пръднал в спалнята представете си вие ако сте там как ще се почувствате!Но ние пред екраните виждаме само караници и забележки,те това дават,а хубавите моменти не се излъчват!
Не забелязах Людмила кога се е къпала,тя е най гнусната жена в къщата отвратителна интригантка,Албена я надъхва да дразни другите и да премълчава като я плюят за да спечелят шоуто и ние като папагали защитаваме тази рускиня,а нападаме българите!Прост народ,слаба държава!!!!!
16.
mn
31.10.2014 00:21:12
0
9
ЕВГЕНИ МИНЧЕВ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ПРАВ КОМАЙ ЗА ТАЗИ ЛУДАТА ЖЕНА.ПЪК И ЗА ИЗИСКАНА СЕ МИСЛИ.АМА ЧЕ ИЗИСКАНОСТ.ДА ХОДИШ ДА ДУШИШ ВСЕКИ И ДА ГО ДЕБНЕШ В ТОАЛЕТНАТА.ТЕЗИ ДВЕТЕ ЖЕНИЧКИ ДА ГИ ВЗЕМАТ ЗА ХИГИЕНИСТКИ В ЕДИН ХОТЕЛ И ДА СИ ПАДНАТ НА ПРОФЕСИЯТА.ТОГАВА АКО ИСКАТ ПО ЦЯЯЯЛ ДЕН ДА СИ ОБСЪЖДАТ ДВЕЧКИТЕ КАКВИ ЛАЙНА СА ИЗЧИСТИЛИ И КОЯ ПОВЕЧЕ ОТ ДРУГАТА.
15.
#@
31.10.2014 00:08:36
2
9
Никой в къщата не е единодушен, че Въргала е гнусен.Тази вечер бяхме свидетели на голям позор от Камелия и Кали.
14.
отговор
31.10.2014 00:03:35
1
10
ФАКТ какъвто ще да е Въргала никой нормален човек няма да тръгне да уронва престиж на някой.За това става дума.Само лудите са откровенни.На камелия никой не може да и направи забележка за нищо, защото запалва веднага и включви хистерията.Постъпката на тези двете беше пад всякаква критика.и какво значи че само те са се осмелили да му го кажат.Ама, че смелост!И да престанат от тук нататък да титуловат Камелия, че била финна, изискана.....След тази постъпка за мен тя е ай-простата жена, която може да съществува.
13.
факт
30.10.2014 23:44:40
13
3
Въргала е гнусен, всички в къщата са единодушни по въпроса, просто само тези двете се осмелиха да го кажат!
12.
dgd
30.10.2014 23:25:04
0
10
АМИ КАТО ТОЛКОВА И Е НЕХИГИЕНИЧНО НА ВОЧЕ И КАТО И МИРИШАТ СЪКВАРТИРАНТИТЕ ДА НАПУСНЕ БЕ, ЧЕ ДА И Е КОНФОРТНО.АМА ХОНОРАРААААА...........ТОГАВА ДА ТЪРПИ.И БЕЗ ТОВА ХОРАТА ЩЕ Я ИЗГОНЯТ И ХУУУУБАВИЧКО ЩЕ Я ПОРИЦАЯТ ПО ФОРУМИТЕ.СРАМ ГОЛЯМ.НО КАТО ГРЛЕДАМ ИМА ТАЗИ ЖЕНА ПСИХИЧЕСКИ ОТКЛОНЕНИЯ, ТАКА ЧЕ ИМА ОПРАВДАНИЕ.
11.
ava
30.10.2014 23:11:29
0
8
Нали се сещате сега като изкарат Воче какво ще избълва срещу Албена и майка и.А де не говорим, че ще ги изкара по-миризливи от скункс.Тази Воче я чувам да казва само, че мрази това мрази онова.Не я чух да казва един път обичам, харесвам......Каза, че обича децата си, ама коя майка не обича децата си, така, че нищо необичайно.Дано като излезе да ни лиши от присъствието си в ефира.Да се замисли малко и , ако има грам достойнство ще го направи, ама достойнство нямааа........
10.
az
30.10.2014 23:02:52
0
13
Да оставят малко Евгени Минчев да ги изкоментира кали и воче.Интересен ще ми бъде коментара му.Безкрайно съм възмутена от постъпката им.Пък и извинение искат вместо да се наврат в миша дупка и да си затворят мръсните усти.Браво на Албена.Добре , че е тя да ги поставя на мястото им.И тези коментатори от лайфа да не убеждават хората, че само хейтърите харесвали коментарите на Вулева.Напротив -реалистите.
9.
читател
30.10.2014 22:56:03
0
13
ТЕЗИ ДВЕТИ ЕЛЕМЕНТАРНИ ЧИСТАЧКИ СЛУЧАЙНО ДА СА ВИЖДАЛИ ПРИЧЕСКАТА И КОСАТА НА АЙНЩАЙН? МОЖЕ И ДА НЕ СА.САВО ЧЕ АЙНЩАЙН ГО ПОЗНАВА ЦЯЛ СВЯТ А ТЕЗИ ДВЕТЕ НЕЗНАМ ДАЛИ И ТЕ САМИТЕ СЕ ПОЗНАВАТ.ДРЕБНИ ДУШИЦИ.НЯМАМ ДРУГ КОМЕНТАР ЗА ТЯХ.
8.
Хихо
30.10.2014 22:54:33
0
11
Басииииииииии. По-голяма гнус от тези двете крави няма. И двете са жалки комплексарки, ама толкова жалки, че и двете трябва да ги изхвърлят. Права е Албена, прав беше и оня педал Минчев. Воче е боклук! А Кали явно също.
7.
zr
30.10.2014 22:40:09
0
12
Абсолютно одобрявам всички предходни коментари.Съгласна съм за книгата с рецепти на фалшивата воче.За кремчето и аз ще се замисля.Срам голям за тези двете.Не мога да проумея тенденционно ли го направиха или са много глупави и невъзпитани.Как може така дауронваш престижа на човек с коментарии за хигиенага.В психологията/кали нали се пише и за такава/е казано, че само децата и лудите могат да казват на глас всяка своя мисъл независимо дали е срамна.Тези двете не са деца, значи остава втората категория.
6.
възмутени
30.10.2014 22:31:21
0
12
ГОРКИЯТ ВЛАДИ НА КАКВО ГРОЗНО УНИЖЕНИЕ БЕШЕ ПОДЛОЖЕН ОТ ЕДНА ПЕВАЧКА И ЕДНА ГОТВАЧКА.ВСЪЩНОСТ ОТ ДВЕ ХИГИЕНИСТКИ.ВЪЗХИЩАВАМЕ СЕ ОТ РЕАКЦИИТЕ СРЕЩУ ТЯХ НА ВУЛЕВА И УОШ.САМО ТЕ НЕ ЛИЦЕМЕРНИЧАТ.ВСИЧКИ ДРУГИ СА КАТО МИШКИ.БЪРЗАТ ДА СЕ СКРИЯТ.СПОКО ВЛАДИ ОБИЧАМЕ ТЕ! БРАВО НА ПРЕДХОДНИТЕ КОМЕНТАРИ.СЪГЛАСНИ СМЕ НИКИ КЪНЧЕВ И КОМПАНИЯТА КОМЕНТИРАЩИ ДА БЪДАТ СМЕНЕНИ С МАЛКО ПО ОБЕКТИВТИ ХОРА.
5.
111
30.10.2014 22:29:23
0
13
Като гледах миналата година шоуто и кавгите между Мира Радева и Ваня Чрервенкова, ми се струваше, че по-голямо падение не може да има. Но съм се лъгала. Те направо звучаха като музика за ушите на фона на тези откачалки. Как ще ходиш след всеки в тоалетната и ще го следиш пръднал ли е или не? Как ще му крещиш, че е нечистоплътен и ще го излагаш? Ума ми не го побира. Досега не знаех коя е тази Воче, предпочитах да съм си останала с незнанието. За Кали - то от чалгаджийка какво да чакаш?
4.
зрител
30.10.2014 22:24:05
1
14
Изумена съм от тези двете злобни жени.Прави ми впечатление на лайфовете, че е много тенденциозно отношението на коментиращите за Вулева и майка и.Много са и сърдити нещо.А всъщност ако трябва да сме честни те имат много точна преценка за всеки.Направо не съм очаквал, че ще ми харесат, но факт.А венета Райкова е ясно защо злобее.Просто албена има много по бърза и интелигентна мисъл от нея.А камелия и Кали да вземат малко да се замислят какво представляват и тогава да обсъждат злонамерено другите.Но се съмнявам, защото всички видяха , че не им стига интелекта.
3.
komentar
30.10.2014 22:17:42
1
13
Че тя вочето освен спагети друго видяхме ли я да готви? Права е много Вулева в преценката си за нея. А относно интелектуалните разговори чуваме Вулева и майка и да ги водят, а чистачките само хигиената ги интересува.
2.
anonimen
30.10.2014 22:12:30
0
10
Тези камелия и кали са тотални комплексарки.комплексите си ги избиват с чистене и вторачване кой е чист като тях и кой не.не чух един интелектуален разговор между тях, а само самохвалене и клюкарене.пък и на всичко отгоре все за прави се мислят.от такава долнопробна жена като воче нито ще си купя книгата с рецепти нито кремчето дето са я сложили да рекламира.оназипък лудата и проста кали се отрепа от сръдня какво щели да си помислят съучениците на децата и, а сега помисли ли на влади децата как се чувстват.гнус ме е от двете така наречени дами.воче да взима лекарства за хистериите си няма да е зле.
1.
влади клошара
30.10.2014 21:48:30
8
4
С една дума мухлъо
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Очаква се НС да гласува изменение на Закона за чужденците, за да има работна ръка за туристическия бранш ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер В работилницата на задържания са намерени общо девет въздушни пушки, три мобилни телефона, документи - фактури, сертификати и други
Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори