×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Майка ридае: Децата ми са гладни! "Милозливи" люде изригват: Кучко, защо си ги раждала?


Майка ридае: Децата ми са гладни! "Милозливи" люде изригват: Кучко, защо си ги раждала?
Не плачи, Атанаске, не плачи, сърцата ни станаха каменни, очите спестовни касички, душите изпепелени, съжаление няма
29 Октомври 2014, Сряда, 18:39 ч.
Автор: Илонка ИВАНОВА

Стигнахме дотам в злобата и отрицанието на всички и всичко, че се готови да разпънем на кръст една жена, защото родила близнаци, хора ли сме, или...

Самотна майка ни три деца оцелява на прага на бедността. 28-годишната жена ни потърси за помощ, защото не може да купи памперси и храна за децата си. Съпругът на Атанаска Йотова от пловдивското село Скутаре я изоставил и казал, че децата – двегодишният батко и бебетата-близнаци – не са негови. Парите от майчинството и детските надбавки й стигат само за тяхната храна. Не може да им купи нито дрехи, нито играчки, нито лекарства, ако се разболеят. Кандидатствала за еднократна помощ в общината в Пловдив, но й отказали с мотива, че парите се отпускат  само за болни деца. А нейните били здрави.

Храна, памперси и завивки е това, от което Атанаска има спешна нужда, обясни самата тя пред TV7.
Не исках да стигам дотам, но съм готова на дело, за да му докажа, че той е биологичният им баща, отидох при него девствена, казва младата жена през сълзи, и не спира да мечтае за сплотено семейство, здраве за децата си и възможност да им осигури добро бъдеще.  Тя няма майка, има само баща, който не може да й е много полезен с бебетата.
Една история, която просто се случва. Една доверчива жена, съгласила се да живее без брак. Един мъж, който като видял трите  ревящи бебета и си плюл на петите. Човешко е. Тоест мъжко е. Сега майката ще ридае за помощ и цял живот ще гледа рожбите си. Мъжът ще си намери друга с надеждата да е бездетна. Майката ще доказва в съда бащинството, ще осъдят бившия й да плаща издръжка, а тя ще го гони с години да вземе някой лев. И я вземе, я не.

Нормален човек би съжалил майчицата, която ще се бори сама в живота отсега нататък. Човекоподобните обаче, които напоследък са повече от човеците у нас, вместо поне да замълчат, ако не могат да помогнат със стари дрешки и играчки, внезапно се нахвърлиха върху Атанаска, като лешояди върху умиращо животно.

Публикуваме без редакция коментарите, които се изсипаха върху майчината глава:     

Нина:
Е ай сега, всеки ревнал за помощи, млада здрава жена циври, да не се оплаква , че няма работа, родители няма ли и роднини, то така по телевизията най лесно.

Денева:
Мислете преди да правите деца, какви са ви възможностите да ги гледате и какво бъдеще можете да им осигурите, а не после да ревете по медиите. Нали уж разума ни различава от животните..... аман от разни човекоподобни и техните драми!


Кети:
Абе аре бе, другите да не би да не искаме да имаме по 3 деца, но нали сме "прости" и си правим сметката колко и как можем да гледаме. Неправенето на сметка е присъщо на онези черните.... прас-прас и после ревем, да се впрегне целия народ да й помага.
Хорааааа, купих си Мерцедес, дайте пари, счупи се и нямам да го оправя. Помогнете.

Леля Кера:
Ти си го избирала,а нали знаеш какви гени ще имат децата-мързеливи и какво като си еманципирана, а си проста... и пак мързеливи, прости и еманципирани българи, зацепваш ли кръговрата? За 100-път се убеждавам,че еманципираните жени са СУПЕР ТЪПИ ЖЕНИ..

Борис:
Много нищета има натрупана в държавата , но аз не се чувствам виновен за това да ми я набивате в главата всеки ден по различен повод. Има си държава да му мисли. Какъв имбецил може да бъде тази майка щом си позволява да прави 3 деца с такъв идиот до себе си.

Василева:
Големи глезли и мързеливки. Най-лесно е да звънне на телевизията и глупавите работещи да пратят нещо. Да не ползва памперси, а пелени дето се перат. Преди години все памперси ползваха хората.
Значи тя не мислила като ги правила тези деца, а социалните да мислят и милозливите българи. И каква храна, кисело мляко да купува и толкова!

Учудена:
А тя откъде да знае, че второто дете няма да е едно, а ще се случат близнаци? Вместо да й съчувствате за положението, в което е изпаднала с избягалия мухльо, вие сте готови да я изядете. И после защо не се раждали българчета. Е, как да се родят, като в момента чета как обвинявате една майка?! Какво да работи на село с две бебета и едно по-голямо на две години? Или да ги хвърли в дом и да иде в големия град да изкарва пари. Това, българите, сме отвратителна работа!

Разумната:
Всеки да си прави сметката. Аз съм на 30 г. и сега строим къща, от 11 г. сме заедно, но сме се пазили и нямаме деца - изучихме се, поработихме, СПЕСТИХМЕ, само след брак и собствен дом ще му родя деца, макар че съм сигурна в лоялността му.
Всеки се бори в тази страна. Аз съм ползвала кондоми, макар че също съм мечтала през всичките тези години за дете - работим по 12 ч на ден и строим свой дом в събота и неделя. Изобщо не ме е жал за тази жена - да е мислила. Животът е труден за всеки. Аз съм се изнесла с 40 лв. на 18 г. от вкъщи. Мъжът ми по подобен начин се е изнесъл и от тогава бачкаме и пестим за ПРИВИЛЕГИЯТА да имаш семейство!

Дарина:
Признавам си, че не изпитвам никакво съчувствие. Жената е жива и здрава, какво реве тогава? Да е учила, да е работила, да е намерила свестен мъж (не че има гаранция). Една жена трябва да роди,когато може сама да се грижи за детето си. А тая на 28 години с 3 деца,и 2 да бяха пак щеше да реве.

Георгиев:
Да е мислила преди да ги нацвъка, защото тези деца ще отраснат необразовани, поредните лежащи на помощи от държавата! 

Лекар:
Седя, чета и ме е срам. Срам ме е, че споделям една страна, един въздух и земя с такива като повечето от Вас тук. Срам ме е, че носите човешки имена, срам ме е , че когато идвате в болницата при мен и когато болката и ада в очите Ви от това, което Ви се е случило Ви кара да сте отново егоисти. И когато напуснете отделението излекувани подминавате хора, които имат нужда от помощ. Срам ме е, че сте извадили счетоводните си тефтери и правите сметки колко, кога и как и живеете в пустиня без детски смях и игри и единственото от което имате нужда е егоистичното Ви самооцеляване. Срам ме, че моите деца се разминават с такива подорганизмови твари като Вас по улиците на тази страна. Аз се срамувам а Вие не, защото не знаете какво е да губите детски животи в ръцете си. Вие сте ада на земята!

Ганчо:
Заври си дипломата в гъза докторе! И вие само за пари бачкате. И тя ревнала за пари. И цялата женска измет реве за пари. Един гол и дебел за вас! Живеете всичките на гърба на народа.


Чета и не вярвам на очите си. Чета и продължавам да не вярвам на нищо. Струва ми се, че сънувам лош сън и всеки момент ще се събудя и слънцето отново ще грее, птичките ще пеят, а хората ще се усмихват един на друг.

Къде отидоха тези елементарни чувства като съпричастност, съжаление, милост, съчувствие, къде е обикновената човещина? Какво ни направи антихора, антисоциални личности, нихилисти, злобни, бездушни, готови вместо да подадем ръка на падналия, да го довършим? Да натискаме с крак, да въртим и да мачкаме, да изтръгнем с голи ръце душата му, да я развеем като парцал, а на него да лепнем етикета – прокажена?

Какво е виновна една жена на 28, че живее без брак, като половината двойки живеят така, дори известните – Рачков и Мария, Блатечки и Диляна, Емо Чолаков, та даже и д-р Енчев има дете, но няма време да се ожени. Това признак на простотия и лоши гени ли е, каквито са обвиненията към Атанаска?

Какво е виновна същата тази жена, че второто и дете се е случило вместо едно -близнаци? Затова има три, а не е раждала съзнателно трето. Грях ли е това? Или щом са близнаци, да хвърли едното, за да влезе в българския еснафски стереотип?

Виновна е, защото моли за помощ. Защото напомня за себе си и хилядите такива, които мизерстват и не смеят да се оплачат. Виновна е, че показва на обществото, което удобно си е зарило главата в пясъка, а навън стърчи само голият му  наакан задник, готов да го плющи всеки и отвсякъде – с цените, с тока, с възрастта за пенсиониране, с безработицата, с безизходицата, но то няма да гъкне.
А събраната злоба ще я излее върху някоя Атанаска.

Защо, хора, защо?

Впрочем останаха ли хора?

В категории: Лична драма


Автор
29
Коментара
Защо се гаврят с тази тв легенда
Защо се гаврят с тази тв легенда 25/04/2024, Четвъртък 12:39 1
29
Коментара по темата
29.
Da
26.04.2021 11:51:09
0
1
Да за съжаление живеем в общество с жесток морал, криворазбрани порядки и тъпи клишета от рода на "Мислете преди да имате деца". Егати и тъпите, мръсни изказвания! По тяхната тъпа логика никой не трябва да ражда, така ли? Според тъпите хора трябва да се забрани на всички жени да раждат деца, защото може после да им е трудно да си гледат децата. Жените трябва да умират девствени като монахини, защото е грешно и срамно да раждат деца. Всяка жена има право на избор и никой няма право да й забранява да ражда деца, щом иска, никой няма право да я бие, да я подиграва, да я мачка, да й крещи и да се отнася с нея като с безправна робиня затова, че е родила деца, въпреки че тя не е направила на никой нищо лошо като е родила деца, за да се отнасят с нея като с животно. Къде отидоха правата на жените и на майките? Къде отиде уважението към майките? Историята на Атанаска показва, че жените в България нямат никакви права - нямат право да раждат, нямат право да работят, нямат право на личен избор, нямат право на помощ, нямат право на хубав живот, нямат право на мъж, който да им помага, да ги уважава и да бъде с тях цял живот. Имат право само да бъдат обиждани, унижавани, тормозени, бити, мачкани и зарязвани като ненужни вещи от мъжете си и от гнусното ни общество с неговия криворазбран морал, според който всяка жена, която е родила дете трябва да бъде убивана с камъни. Аз, ако бях щях да забраня със закон на всички боклуци да пишат коментари за жени, които са родили деца, щях на всички да им затворя миризливите гнусни муцки и да им ги разчекна, нямаше да смеят да кажат и гък. Само, ако се опитат да кажат нещо против жените, щях да ги пратя в затвора и там щяха да пукнат. Ако коментарите за абсолютно всички новини бъдат забранени, тогава няма да има говеда, които да пишат против жените престъпни коментари. Тогава щяха да си оползотворят времето с нещо друго, вместо да пишат глупости. Не искам да живея в общество, в което да родиш дете е престъпление! Не искам да живея в общество, в което жените нямат право да раждат деца! Искам да живея в свободно общество, в което майките са на почит, в което няма лоши хора, които не искат да се раждат деца, в което всички хора са щастливи, когато жените раждат деца! Нашето общество е боклук! Общество, което не уважава майките не е общество, а е стадо от маймуни! Аз мисля, че нашето общество ще си остане задръстено и изостанало, то никога няма да промени девствените и монашеските си разбирания, които са в кръвта и гените му!
28.
Браво!
21.09.2020 16:29:00
1
0
Много хубава и вярна статия! Да наистина хората станаха много злобни и лоши. Но от край време винаги ги е имало такива хора, които са гледали с лошо око на разведени и на изоставени от мъжете си жени. Все едно те са виновни, за това, че мъжете им са ги зарязали, че не ги интересува нито за тях, нито за децата им. Тези деца са и на мъжа й, а не само на Атанаска. Той също трябва да се грижи за тях. Но според криворазбраното мислене на хората само Атанаска е виновна, че е родила деца от него. Все едно това да родиш е престъпление! Атанаска да не би да е престъпница!? Не, Атанаска не е извършила никакво престъпление. Тя не е виновна, тя не е грешна, виновен е мъжът за това, че я е изоставил с 3-те деца. Виновни са също и хората, които я обвиняват несправедливо, въпреки че тя на тях не им е направила нищо лошо. Те също са грешни, те и мисленето им е грешно! Обществото и порядките му са грешни!
27.
mims
31.10.2014 11:38:46
1
1
Za zlobnite I kyvarni hora otidete na psihqtar I li si stoite v ka6ti I izgnivaite ot zloba bavno sprete da pi6ete gnysni ne6ta maiki nqmate li obijdaite svoite ako nqma te s kvo da pomognete na jenata ne pi6ete izlivaite si pomiqta na va6ite glavi. Dano da ima dobri hora i da pomognat na jenata i badete dobri s zloba ne se jivee pak i rano ili kasno vsi4ko v jivota se vra6ta. Dano gospod im pomogne i da stapqt na krakata si neka decata i badat jivi i zdravi i vsi4ko da se naredi.
26.
Meri
31.10.2014 08:05:04
0
6
Islam da podkrepij komentara na LEKAR ,pozdravi za humanij komentar.
25.
Аз
31.10.2014 01:36:21
0
5
Помагаме, защо си мислиш, че само коментираме, поне аз помагам и на хора, и на животни :-) Не си длъжен с нищо на никого, разбира се, но животът е такъв, че не знаеш утре ти или близките ти дали няма да имате нужда от помощ, и никой няма да ти помогне, ти в такъв свят ли искаш да живееш? Ти имаш ли гаранция, че утре няма да те блъсне кола и да останеш инвалид, или някой твой близък да се разболее от болест, за която не можеш да покриеш лечението, че утре някое земетресение няма да разруши дома ти и т н, не искам да те плаша, просто се замисли - днес си от едната страна, утре като нищо да си от другата. На мен лично ми е жал за хората/животните, като виждам, че страдат, винаги се поставям на тяхно място. Сигурна съм, че съм много по-щастлива от всички хора, които гледат само собствения си гъз, взети заедно!
24.
Diavolo1899
30.10.2014 20:28:34
3
0
Като сте толкова добри, отзивчиви и т.н. пращайте пари и каквото искате, не коментирайте останалите, защото не е ваша работа кой какво мисли и никой не е длъжен на никого за нищо. Същото е и с децата на бежанците , с бездомните животни и т.н. - като толкова сте загрижени за тях си ги прибирайте по къщите. Писна ми от загрижени кълнящи идиоти, които казва кой какво трябва да прави и мисли.
23.
Защо
30.10.2014 19:17:36
0
1
Защо Касабова да ги осиновява? Те не са сираци, имат си майка.
22.
Eva
30.10.2014 17:02:32
0
8
Не е вярно, че злобата идва от безпаричието и проблемите - и аз имам проблеми, и аз се боря в живота ми, моите приятели също преживяват трудности, но това не ни е направило злобни! Да не говорим, че по света има бедни нации, които са щастливи, не всичко е пари. Кога за последно направихте добро на някого? Защото това би ви направило щастливи, но повечето от вас няма как да го знаят. Не сте злобни, защото сте бедни, обратното е - бедни сте, защото сте злобни! Народ, който сам е съчинил за себе си ''Аз не сакам да ми е добре, а на Вуте да му е зле'' и вица, че българите нямат нужда от дявол да ги пази край казана, защото ако някой тръгне да се измъква, другите ще го натискат обратно надолу, какво има да се занимаваш с такива хора изобщо! То само по силата на бумеранга такива хора нищо хубаво не ги очаква!
21.
светльо
30.10.2014 16:24:36
0
7
Дайте имена и адрес. Мога да отделя и изпратя веднага 50 лв. Не е много , но все пак...
20.
кичкa
30.10.2014 15:52:48
3
0
Бездетната Касабова да осинови децата.
19.
баа яка
30.10.2014 13:50:26
7
1
вие по-грозна снимка неможахте ли да сложите
направо ми забива компа кат цъкна на сайта ви и като ми излезе тая
18.
Late
30.10.2014 11:17:45
0
7
Kakvi hora ste, bez gram sajalenie, nikoi ne e zastrahovan, vinovna e garjavata,i takiva bezotgovorni muhluhci, kato tozi koito si e ostavil decata
17.
Late
30.10.2014 11:17:45
0
5
Kakvi hora ste, bez gram sajalenie, nikoi ne e zastrahovan, vinovna e garjavata,i takiva bezotgovorni muhluhci, kato tozi koito si e ostavil decata
16.
111
30.10.2014 10:21:16
1
19
Злобата идва от безпаричието, от бездушието, от проблемите, от всичко. Аз пък искам да питам Разумната, която от 12 години строи къща, дали като накрая я построи и обзаведе, ще бъде в детеродна възраст и ще може да роди дете? С тези темпове, с които се подготвя за семейство, тъкмо ще е готова и ще влезе в менопаузата.
15.
Един от 7 %
30.10.2014 10:13:47
3
8
Бялата раса в момента в света е в най-добрия случай 7% от световното население!Това означава не повече от 480 милиона при 7 милиарда други раси,като и жълтата раса не са много вече - 1.6 милиарда.От тези 480 милиона само 110 милиона жени са в детеродна възраст!!! Ще рИвете много - те черните ще ви дадат да ядете и пиете.Проста раса, сама се унищожава с егоизма си.Във Вселената основния закон е: Постъпвайте с другите така, както искате да постъпват с вас ! И каквото сам си направиш със зла умисъл и Господ не може да ти го направи, щом така си решил. Мъжете от бялата раса ще отговарят пред Господ ( все има някакъв ) за расизма си и омразата към белите жени и за това, че са Чернолюбци: дай им циганори и черни. Бялата жена е наивна да ражда мъже,които после я оставят да умира от глад и мизерия и отиват да хрантутят и да облагородяват черните. Но краят е близо!
14.
Една жена
30.10.2014 09:29:20
0
15
Когато преди години ние раждахме деца, изобщо не се замисляхме с какво ще ги храним. Нямаше шоколадови яйца, снакс и кроасани, но имаше истинско кисело мляко, детско сухо мляко по аптеките, различни каши и пюрета за смешни стотинки, детска кухня и въпросът с храната просто не съществуваше. Сега аз гледам внуче и косата ми е настръхнала. Един пакет адаптирано мляко 26 лева! Стига за 4 дни. Такова е изписала педиатърката. Едно пюре два лева.. Пакет каша два лева. Дрешките му по-скъпи от моите. В това е проблемът. Тази майка, ако трябва да ги храни и облича и трите, 1000 лева на месец няма да й стигнат. То наистина да те е страх да имаш дете в тези години.
13.
!!!
30.10.2014 08:12:24
0
12
Много ме впечатли коментара на Разумната и на Лекаря публикувани в самата статия.Всеки си избира пътя по който да върви,докато правим своя си избор обаче Гопспод понякога има различни планове и пътища за нас.На България не и трябват дечица,огледайте се около себе си-децата от добрите училища масово се изнасят да получат висше образование в чужбина.По улиците остават едни странни екземпляри в татуировки,ухаещи на трева ,заредени с ножове или бухалки в колите си.Екземпляри които срещу 500 лева ще изпълнят поръчката на някой, който те мрази и без да те познават ще ти навредят трайно я на тебе, я на някой когото обичаш! За какво говорим, в едно общество ,в което няма уважение към лекаря или учителя значи не е общество!
12.
nincheto 13
30.10.2014 00:43:03
0
18
Мили хора помните ли един хубав български филм " Войната на таралежите " ? В него Българин е казал / когато все още бяхме такива /, казвам го с през скърбие, " Не съм се изгубил безследно щом той ме повтаря нали ? " . Единствената следа ,която човека оставя след себе си това са децата. Всичко останало когато теб те няма / даже и когато те има / е преходно. Нещо се случва и " бум " , все едно те е нямало, но " щом той /детето/ те повтаря не си се изгубила безследно ". Само това е истината .В България мъже няма. Те са консуматори. Да ме извинят тези, които са малцинство мъже. В България жената създава поколение, храни го заедно с татко му и го учи на ценности. Дръж се мила : ти ще се справиш ,защото си жена. Някой беше казал : " Ако е мъж ,не го прекрачвай, стъпи отгоре му и продължи." Аз също мога да ти помогна с много дрешки и играчки ,защото имам 3 ма внука и децата ми могат да си го позволят, но ако имаш възможност постави си проблема във фейсбук и аз ще те открия. Прекланям се пред силните майки и жени.
11.
До номер 9
29.10.2014 21:53:44
2
10
Правиш ли разлика между пожелание и клетва? И им го пожелах не защото искам да има повече бедни и нещастни хора а за да могат да усетят какво е да трябва да се молиш за помощ за да нахраниш децата си.А дали съм аз духовно бедна или тези които си позволяват да говорят така на една МАЙКА?Тъпа овца-оставам го без коментар.
10.
germania
29.10.2014 21:32:22
2
12
mamo tuka xorata vaf germania kisat da pomagat i socialnite si6to taia jena 6te vzima minimum 1500 evro samo pom6ti i zabelejete bez da ple6ta naem za kvrtira i tok ii voda
9.
До Ралица 1 и 2
29.10.2014 21:23:16
17
6
Овцо тъпа, клетвите се връщат при този, който ги е изрекъл! Но ти и така и така си си духовно бедна, щом си позволяваш да отправяш такива пожелания!
8.
ужас
29.10.2014 21:17:09
4
27
прави ми впечатление, че повечето злостни коментари са от жени. те или нямат деца и не знаят какво е да те гледа тъжно едно дете или са държанки.
7.
Да!
29.10.2014 20:20:08
6
19
Номер 5 абсолютно защитава тезата на авторката, че сме адски долни и злобни същества.
6.
Ралица
29.10.2014 20:04:27
7
15
Ама като ви смърди защо влизате да четете в него???Писна ми от хора като вас които вечно са недоволни от нещо и само тарсят къде да излеят негативизма си.
5.
gb
29.10.2014 19:56:52
14
12
С всеки един изминал ден тоя сайт започна все повече да смърди на гнило и вкиснато - от темите ли е , от многобройните грешки в статиите или непотвърдената и видимо изопачена информация в тях ...
4.
nikol
29.10.2014 19:55:32
0
28
daite adres moga da pratq dreshki i zavivki nevi e sram tapaci
3.
Дани
29.10.2014 19:52:51
2
26
Толкова ли оскотяхме бе? Как може да говориш така за една майка?
2.
Ралица
29.10.2014 19:42:40
4
25
Долни дребни душици...Пожелавам на всеки от вас да изпадне в това положение и тогава върху вас да се излее същата помия.Запомнете,че в живота нищо никога не е сигурно!
1.
Ралица
29.10.2014 19:40:48
7
24
Долни дребни душици...Пожелавам на всеки от вас да изпадне в това положение и тогава върху вас да се излее същата помоя.Запомнете,че в живота нищо никога не е сигурно!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода. Май те го изпяха Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода. Май те го изпяха Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Очаква се НС да гласува изменение на Закона за чужденците, за да има работна ръка за туристическия бранш ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер В работилницата на задържания са намерени общо девет въздушни пушки, три мобилни телефона, документи - фактури, сертификати и други Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Цветът на печатите показва дали месото е българско, или вносно
Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори