×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кметски син шофирал БМВ-ковчег край Айтос, загинало е бебе (ОБНОВЕНА)


Кметски син шофирал БМВ-ковчег край Айтос, загинало е бебе (ОБНОВЕНА)
Инцидентът е станал на пътя Айтос - Карнобат, родителите на детето се борят за живота си в бургаската болница
25 Октомври 2014, Събота, 22:35 ч.

Родителите му са в реанимация

Тежка катастрофа е станала на пътя Айтос – Карнобат, при която е загинало бебе, а родителите му се борят за живота си в реанимацията на бургаската болница. Инцидентът е станал около 13.30 ч. на пътя Карнобат – Айтос /км. 461 в близост до Айтос. Лекият автомобил „БМВ 520”, с бургаска регистрация, управляван от 26-годишния Левент Гази от с. Манолич, движещ се в посока Айтос, тръгва да изпреварва, като при връщане в пътната лента, водачът губи управление над автомобила и завъртайки се на пътното платно, излиза извън него и със задната част на купето се блъска в крайпътно дърво.

От инцидента на място загива 4-месечното дете на водача, който заедно с 25-годишната си съпруга / и двамата с фрактури по тялото/, са настанени за лечение в МБАЛ – Бургас, с опасност за живота.

26-годишният шофьор е син на кмета на село Манолич Адем Гази, а загиналото бебе е 4-месечният му внук, който също се казва Левент.

В Бургаска област е обявено бедствено положение. Валежите достигнаха рекордни стойности от 220 литра на кв. метър.   Няма загинали и бедстващи хора поради наводненията, но положението е тревожно и има опасност от нови поражения. Остават затворени пътят Созопол – Бургас и в двете посоки, както и пътя Бургас – Средец.

Бедственото положение важи за цялата Бургаска област, след като в общините Бургас, Приморско, Царево, Средец и Созопол още на обед бяха въведени плановете за защита при бедствия. В заседанието на Кризисния щаб към областния управител участваха и кметът на община Бургас Димитър Николов, както и кметът на община Малко Търново Илиян Янчев. Всички ръководители на областни служби, ангажирани с действия за опазване на населението от бедствия и аварии, докладваха за създалата се тежка обстановка в областта вследствие на обилните валежи, които на места /напр. в село Равна гора/ достигат до 220 литра на квадратен метър.

Обилните валежи са придружени и от ураганен вятър, който достига до 28 метра в секунда и създава опасности за наранявания от паднали предмети, клони и дървета. Всичко това генерира неочаквани рискове за населението и затова Кризисният щаб препоръчва и настоява гражданите да не предприемат пътувания из областта тази вечер и по възможност утре през целия ден. Напомняме, че лична отговорност е на всеки да не предприема действия, които могат да застрашат живота и здравето му в този критичен момент на бедствие, което според прогнозите ще продължи до понеделник.

През изминалия ден особено тежко бе положението в Крайморие, село Черни връх, Рибарското селище, което продължава да е откъснато от света. Има големи наводнени площи в с. Равна гора, Ново Паничарево, Кости, Бродилово, Ясна поляна. Повечето от язовирите в областта и край тези селища контролирано преливат. Евакуирани са успешно хора от местността Черниците /в община Бургас/. Има една срутена къща в Меден рудник, без жертви.

В категории: Карнобат


12
Коментара
12
Коментара по темата
12.
Realnost
27.10.2014 14:59:45
0
1
dobre zamal4i 4e izglejda6 tup. do sega rovih za informaciq sajelqvam mnogo saboleznovanie na vsi4ki blizki znam 4e ni6to ve4e nqma da moji da vi ute6i .:{{{{{{{{{{{ Leka mu prast na deteto mn tyjno !!!!!
11.
111
26.10.2014 16:06:28
1
8
Няма значение, кой каква вяра изповядва. това е голяма трагедия, не пишете глупости!
10.
mims
26.10.2014 14:33:37
1
4
Kak moje da ste tolkova jestoki sprete da pi6ete glyposti moje da se sly4i na vseki go dano maikata I ba6tata da ojiveqt. I leka my pras na bebenceto.Maktyp taka e bilo pisano nqma kak da promenim sadbata si za jalost.;(
9.
Хайде стига
26.10.2014 03:27:55
1
20
Пред човешката трагедия повечето от коментариите по-долу са грозни. Моля администраторите да ги изтрият.
8.
LORD
26.10.2014 03:20:00
2
7
DO AIDAN I BIRHAN : MRASNI , MAZNI , GROZNI , DOLNI BOKLUCI . VIE NE STE HORA A IZMET ...
7.
От Бургас
25.10.2014 23:14:12
2
17
Да се забрани на български граждани да управляват БМВ-та.
6.
другаря айдън
25.10.2014 22:50:11
1
9
ашколсун на шофьорчето ,голяма работа излезе ,така по ли ви харесва ,бе олигофрени
5.
smurt_za_birhan
25.10.2014 22:25:18
4
9
Birhan zaradi tupiqt ti komentar...umri ot kucheshka teniq bokluko mrusen
4.
до говедото бирхан
25.10.2014 22:13:53
6
22
Бирхан, ти си идиот, кретен, олигофрен, получовек, изрод, лайнояд. Не се отказа да ядеш говна миризлив серсемино. Какви амуджи бе бунако, умряло е 4 месечно бебе
3.
бирхан
25.10.2014 21:59:55
33
15
намалят амуджите
2.
очевидец
25.10.2014 20:01:29
3
21
Не беше детенце, а бебе! Прав е "бургазлия".....Моите съболезнования на близките!
1.
бургазлия
25.10.2014 19:51:55
2
29
моите съболезнования за детето, но катастрофата не беше заради потопа. аз бях там и нямаше никакъв потоп, а си валеше най-обикновен дъжд, просто някой не е спазил правилата за движение.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Очаква се НС да гласува изменение на Закона за чужденците, за да има работна ръка за туристическия бранш
Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори