×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Обрат! "Съблечената" от полицайка Борислава се оказа патологична лъжкиня


Обрат! "Съблечената" от полицайка  Борислава се оказа патологична лъжкиня
Борислава на купон с истинското си гадже, полицайката завежда дело за клевета
24 Октомври 2014, Петък, 21:14 ч.

Тя употребявала наркотици и обичала да си измисля истории, за да е център на вниманието

Студентката Борислава Латинова, която преди дни предизвика грандиозен обществен скандал с твърдението, че едва ли не е била изнасилена от служителка на Четвърто РПУ в София при проверка на ченгетата на „съмнителен" автомобил, се оказа патологична лъжкиня, пише ПИК.

Колеги на набедената от студентката за сексуален тормоз служителка на Четвърто РПУ вече разкриха, че натопената полицайка ще заведе частен съдебен иск за клевета срещу Борислава. Освен това 21-годишната студентка е заплашена и от съдебно преследване за лъжесвидетелстване и набеждаване в престъпление.

Борислава имала полицейска регистрация, свързана с дрога и кражба. Латинова се е возила с двама криминално проявени мъже. Джобовете й били обърнати с хастара навън, което се сторило подозрително на полицаите и те наредили на колежката си да я претърси.

„Борислава Латинова се оказа патологична лъжкиня. Тя оповести, че полицейската служителка я е съблякла чисто гола на улицата, за да я обискира, и че случайни хора са й се подигравали и я снимали с мобилните си телефони. Даже ги призова да се свържат с нея и да предоставят на медиите снимките, за да се установи, че наистина е била съблечена гола. До този момент обаче никой не е предоставил подобни снимки. Освен това Борислава излъга, че някой се бил свързал с нея чрез фейсбук, за да я изнудва. Написал й, че има снимките и ще й ги даде, ако му плати, а след това изтрил профила си. Сега обаче това момиче отказва да даде компютъра и мобилния си телефон, за да издирим откъде е получила съобщение по фейсбук - така сме накърнявали правото й на лична кореспонденция. Лесно е да се досетите, че това е само една от многото опашати лъжи, изфабрикувани от момичето и нейния баща Христо Латинов", коментира психолог от Института към МВР, цитиран от "Всеки ден".

Съученици на Борислава разказаха и други интересни детайли от живота на скандалната студентка. Според думите им тя редовно злоупотребявала с халюциногенни гъби и с кокаин, поради което имала навика да си измисля истории, за да привлича внимание. „Преди време тя излъга дори, че ще се жени. В момент на странно опиянение се обади на десетки приятелки, за да ги покани на сватба. Впоследствие се оправда, че си измислила венчавката, за да е по-интересно за хората", разкриват познати на Борислава Латинова.

В последните дни студентката обиколи няколко телевизионни студия, придружена от баща си Христо и от младеж, който представяше за свое гадже - Мартин. Оказа се обаче, че младежът не е интимен спътник на Борислава, а най-добрият приятел на истинското й гадже, който се казва Георги Халачев. Въпросният също пътувал в съмнителния автомобил, спрян за проверка от полицаите, които впоследствие обискирали четиримата пътници.

„Борислава и баща й умишлено заблудиха хората кое е гаджето на студентката, за да не лъсне истината. А тя е, че приятелят на Борислава - Георги Халачев, е криминално проявен и е лежал в затвор в Италия за наркотици. Те избраха да покажат пред медиите другото момче - Мартин, което има професия и не е осъждан за криминални престъпления", категорични са запознати с биографията на скандалната студентка.

Същевременно уличената в лъжа и набеждаване Борислава Латинова изстреля пореден залп към МВР, упорито поддържайки версията си, че действително е била обект на сексуален тормоз от служителка на МВР. Във фейсбук профила си Борислава се нахвърли с грозни думи и ругателства срещу криминалния психолог №1 в България Тодор Тодоров, който се прочу с това, че преди 3 години успя да убеди въоръжения до зъби банков похитител от Сливен Стефан Стефанов да се предаде и да освободи държаните 15 човека за заложници във финансовата институция.

„Този Тодор Тодоров, определен или набеден За „Криминален психолог", си е абсолютно чистопробно ченге на ченгесарницата и на мафията, а не психолог. Първо, целта му да набута момичето в ситуация на „детекторен анализ" за „установяване на истината", категорично е чистопробен ченгесарски подход и несъмнено е оперативна поръчка на шефовете от ченгесарницата и от мафията - тази „машинария" категорично не е средство или начин „за установяване на истината", и това е мнението на всички цивилизовани правни системи. Второ, момичето май никъде не е казвало, че са правени снимки, а е казвало, че са му се обаждали, за да го изнудват с направени снимки. И нищо не пречи това обаждане да е дошло именно от ченгесарницата, за да се създаде ситуацията, на която ПИКЛЬОТО „криминален психолог" се позовава", разсъждава във фейсбук профила си обявилата се за жертва на полицейски сексуален тормоз Борислава Латинова.

„Това момиче и нейният баща смазаха психически служителка на МВР, а сега, когато се установи, че лъжат, се опитват да се измъкнат „ни лук яли, ни лук мирисали", възмутени са от скандалната случка полицаи от Четвърто РПУ.

В категории: Крими


15
Коментара
15
Коментара по темата
15.
ОМ
26.10.2014 16:11:29
1
0
Абе от какъв зор ще си измисля момичето точно за тази полицайка и за тази проверка? Да не би да я е познавала отпреди това, да има нещо да си отмъщава? Където е има дим, е имало огън. Професионалното изкривяване на полицаите е, че по принцип ни смятат за престъпници. Не знам, може това да е нормално специално за нашите полицаи. Но е факт и друго - че се защитават един друг с всички възможни и невъзможни средства. Като в мафията, извинявам се, защото познавам много честни и почтени полицаи. И Цветанов, когато беше вътрешен на НВ Бойко министър, отричаше очевидни неща, за да ги вади от калта. В крайна сметка истината е някъде по средата. Но, разсъдете сами, от какъв зор девойката ще си измисля, че е била събличана? Ако лъжеше, можеше просто да каже, че е малтретирана, ама чак пък събличана... малко е нестандартно. Още нещо - полицайката е от 5 (пет) месеца в системата на МВР, както сама си каза. А има вече три нашивки на пагоните.Е, извинявайте, как става тази работа? Всеки новоназначен на което и да е място има 6-месечен изпитателен срок и после се преценява дали го бива за там или не. А тук - 5 месеца и вече с нашивките и на улицата да задържа престъпници. Които може и да се въоръжени и опасни. Въобще в МВР е пълна каша, което всъщност отдавна се знае. И съвсем не зависи от министъра да оправи тази работа. Преди време две девойки ме спряха точно пред парламента и бяха готови да ми сложат белезниците, защото не можах да секундата да им дам документите си. Когато все пак го направих, ми ги подхвърлиха на капака на колата с указанието да се пръждосвам оттам, като че ли сме в Афганистан, Ирак или в някоя друга военна зона. Струва ми се, че в школата на МВР или там, където ги учат толкова скоростно, май пропускат някои важни цивилизационни уроци.
14.
хидко
25.10.2014 12:12:01
1
14
Напълно вярвам, че тази "девойка" може да си измисли всичко и да лъже и маже. Живял съм с подобна жена и потвърждавам, че таквиа хора са толкова убедителни в лъжите си, защото сами си вярват на тях. Явно ситуацията е такава. Трябва да я осъдят по бързата процедура на няколко години и на парично обезщетение за полицайката.
13.
аз
25.10.2014 11:38:09
3
16
Моля пишете на кирилица нищо не мога да ви разбера. Най вероятно това наркоманско лайно лъже и кой знае, къде по пътя е изхвърлило дрогата. Второ от какъв зор педала Милен Цветков пуска това олигофренче да си развява байряка с недоказани теорий. Тука има много псевдо патриоти онзи ден в Пловдив имаше една майка на МАНГАЛА който пречини верижна катоастрофа бягайки от полицията и ЖУРНАЛИСТИТЕ отново дадоха подиум на МАНГАЛКАТА да плюе полицията при положение , че е ясна ситуацията отново полицията да бъде компрометирана. Накрая ще се молим от адекватана намеса на МВР ама няма да има.
12.
Джоли
25.10.2014 11:21:31
3
12
Taя шмъркачка май ще излезе оригинален боклук.
11.
шок и ужас
25.10.2014 09:44:00
8
3
НАРКОМАНКА ПРИНУЖДАВА ПОЛИЦИЯТА ДА ГЛЕДА СТРИПТИЗ ШОУТО И СЪС ЗАПЛАХИ . служителите на реда на психиатър . тва е подсказка за заглавие на тъпите журналисти ,излиза ,че вече не можеш да ходиш по улиците след полунощ ,щото се плашат ,, пазителите на реда,,
10.
fuck the police
25.10.2014 09:27:58
17
4
Kak taka nevinnata policaika proverila momicheto na ulicata kato tq pravo da go pravi maika vi da eba lajlivi praseta te tiq zakoni sa pisani i za vas dragi slujiteli na reda shibanqci prosti dano da q uvolnqt taq urodka da se nauchi malko da spazva zakona a ne ssmo da gledat ot kade da priberat nqkoq 20ka
9.
8
25.10.2014 09:13:45
2
10
Наркоманите в днешно време не са това което са били преди 20 години ,хероинови и дрипави хипита. Сега те са между нас, добре изглеждащи на различна възраст с различно положение в обществото. И това е в следствие на многото различни видове дрога, търпимоста и приемането на това явление от обществото за нормално !
8.
мартин
25.10.2014 09:11:28
2
3
Ей флагманци ставайте мързеливци.Напишете нещо за дъжда
7.
Не се учудвам
25.10.2014 09:02:13
1
25
В кой свят живеете бе хора? Не се ли огглеждате около вас за да видите че расте едно цяло поколение за което приемането на най различни наркотици е ежедневие и право което ,,лошите,, ченгета им отнемат! Ако направите тестове на децата си 90 % ще са положителни! И ще ви обясняват как точно тези наркотици които вземат са полезни! Събудете се! Тя полицията и без това нищо не прави по въпроса а вие дори и когато се опитат да свършат половината от работата за която им плащате сте недоволни!
6.
а
25.10.2014 08:22:00
4
30
на курвентия ,която се вози в 3 часа сутринта в кола с 3-ма пръча не трябва да се има доверие!
5.
Bill
25.10.2014 07:51:52
16
8
Позната картинка. Когато родната милиция се натакова, започва контролирано изпускане на дезинформация, очерняща жертвата. Убитата Яна от София също беше изкарана наркоманка, пияница, едва ли не спяща с клошари.
4.
Владоо
25.10.2014 00:54:26
27
14
точно започнах да се чудя, кога полицията ще е изкара наркоманка и лъжкиния и ето...
Като по наръчника им от Симеоново.
Малко постно ми се струва още.

Статия е повече очевидно във фаворизм на полицията.
3.
цецо
25.10.2014 00:40:21
18
16
А значи все пак имало обиск на момичето , а къде са разписаните портоколи за обиска на тия наркомани , хич не ми ги защитавйте щото са брутални , а и за един приятел бяха написали от МВР доклад , че не се ползвл с добро име , движел се с лоша компания . а това го пише човек който не го познава , не знае с какви хора се среща нито с какво име се ползва сред обществото ..... немам думи
2.
Fuck DANS
25.10.2014 00:29:03
12
4
Kude sa "Patriotite" na Valeri, deto vse Turcia mu burkala v gashtite.
A puk na Siderov, Evropeiskia Union vse mu burkal v gashtite.
Da eba gadnite vi mutri politici!!!
1.
рам
24.10.2014 20:36:40
6
4
Ще се подложат ли на проверка ,чрез детектора на лъжата УБИЕЦЪТ ЛЮБОМИР АСЕНОВ СИМЕОНОВ И КЛАКЬОРИТЕ ЖУРНАЛИСТИ,СЛУЖЕБНИЯ АДВОКАТ В.РАДИЕВА И СЕМЕЙСТВОТО НА УБИЕЦА ??????
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Извънредно! Жена полетя от балкона на 3 етаж в жк. „Изгрев“ Извънредно! Жена полетя от балкона на 3 етаж в жк. „Изгрев“ Тя е откарана в реанимация, състоянието й е много тежко Кметът на Несебър подписа първия договор по инвестиционната програма на държавния бюджет Кметът на Несебър подписа първия договор по инвестиционната програма на държавния бюджет Ще бъдат изградени закрит плувен басейн в ж.к. „Черно море“,  подземен паркинг до СУ „Любен Каравелов“, нови улици в с. Равда и др.  И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев Петър Чобанов заяви, че консултациите са на етап, в който няма директно решение, и намекна за други хипотези Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Председателят на Българския олимпийски комитет с послание за почетния председател на ДПС Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Инцидентът станал малко след празника Благовещение, когато на гости й дошъл бившият й съпруг Венци Мартинов Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Директорът на „Югоизточно държавно предприятие“ ДП гр. Сливен инж. Димчо Радев поздравява всички лесовъди и приятели на българската гора по повод Седмица на гората 2024 г. Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година „Правораздавателната дейност на съдиите от Окръжен съд – Бургас и осемте районни съдилища в региона може с пълно основание да бъде определена като много добра“, отчете Административният ръководител на Окръжен съд – Бургас Росица Темелкова Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ 11 хиляди места в "Арена София" с цени между 40 и 150 лева са разпродадени като топъл хляб Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Двете са близки приятелки Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Не е ли това фалстарт за политическия проект на бившия главен прокурор, с който ще атакува парламента 
Посланикът на САЩ: Разочаровани сме, че усилията да се състави правителство бяха неуспешни Посланикът на САЩ: Разочаровани сме, че усилията да се състави правителство бяха неуспешни Не е наша работа да се месим в тези дискусии. Публично окуражихме всички партньори да работят заедно и да намерят добро решение, заяви посланикът на САЩ в България Кенет Мертен Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Изборите в неделя може да са още по-важни Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори