×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Малко Търново остава без нито един съдия, шефът Мария Москова отива в Царево


Малко Търново остава без нито един съдия, шефът Мария Москова отива в Царево
Членът на ВСС проф.Лазар Груев (вдясно) изрази възхищението си от Мария Москова(вляво), която до този момент сама успяваше да разглежда и излиза с издържани присъди в натовареното съдилище в Малко Търново
23 Октомври 2014, Четвъртък, 12:07 ч.
Автор: Георги ДИМИТРОВ, снимка: Правен свят

Висшият съдебен съвет хареса Москова за нов ръководител на съда в Царево
Досегашният административен ръководител на Районен съд Малко Търново Мария Москова напуска съдилището в странджанската община, за да поеме управлението на Районния съд в Царево.

Днес, в конкуренцията на прокурор Кънчо Крумов и Пламена Върбанова, Висшият съдебен съвет (ВСС) избра Москова за нов шеф на съда в Царево, което постави в пат Темида в Малко Търново навръх годишнината от откриването на съда там.

Малко известен факт бе, че до този момент Мария Москова бе единственият съдия, а делата не са никак малко заради голямата бежанска вълна. Сега най-вероятно там ще бъдат командировани двама магистрати от Бургас.

След избора председателят на ВКС проф. Лазар Груев, цитиран от специализираното издание Правен свят, разказа, че преди време, докато бил в базата на ВСС в Лозенец заради семинар, отишъл и до Малко Търново, където заварил съдия Москова в сградата на съда в събота в късния следобед - и по това време тя продължавала да пише делата си.

"Всичко това е документирано", добави проф. Груев, който всъщност има много свидетели на това посещение, направено в присъствието на група съдебни репортери, участници в семинара.

В категории: Малко Търново


26
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
26
Коментара по темата
26.
Дърта Комунистка
04.11.2014 09:36:28
0
2
Слънцето в Малко Търново грее по 24 ч. в денонощието. Това какво променя в мизерния животец на българина в Малко Търново? НИЩО. Кой нормален човек ще тръгне да гледа такава !!!!!!!? Трябва да си много тъп и ограничен, че да не съобразиш, че е 100% режисура.А бе там няма ли екоактивисти, НПО, природозащитници
и тем подобна сволоч, която да спре този проект?
Затова просто ще си потърся нещо по-интересно за четене.
25.
тарамбуки ис дат ю
02.11.2014 10:38:00
0
1
На туй чудо народът му вика: акъл море, глава шамандура.Еми много ясно , принципа на Бай Ганьо.:

"Най-сетне какво ще ми дращете много-много; напсувайте опозицията, па вер селям. Ами! Какво ще седнем сега да се лигавим с разни философии. И кой ще те разбере! Нали е работата да замажем очи - карай колата. Не е ли тъй ?"

Еййй, тоя Алеко ...каква класика и колко е актуална ...Евалла, машшалаа , бравос, конграчулейшънс, да живей, " поне един " ... е ,колко де ... смЕх на буци , най -вероятно нищо не е имало , карат на принципа на Бай Ганя :

"Най-сетне какво ще ми дращете много-много; напсувайте опозицията, па вер селям. Ами! Какво ще седнем сега да се лигавим с разни философии. И кой ще те разбере! Нали е работата да замажем очи - карай колата. Не е ли тъй ?"
" Съседът, жена му, децата му, родът му - излизат под перото на бай Ганя феноменални изверги... Той чете своето произведение на Данка Харсъзина. Данко, със светнали от мастиката очи, поощрява с въодушевление майстора на антрефилетата.
- Карай, карай, карай! Блъскай, майка му стара, пред нищо недей се спира, пред нищо! Блъскаай! - гърми Данко Харсъзина, като че командува някое артилерийско сражение..."

Еййй, тоя Алеко ...каква класика и колко е актуална ...четете класиците ,че шИ останете неграмотни.
Някой са научили,че морето не е до колене,по трудния начин!
24.
Яко гювеч Тюрлю
01.11.2014 13:35:05
0
0
По тъмни доби, тайни дела умуват... Какво ли правиха по тъмни доби......как ли си доуточняваха моралните ценности ????? Интересно..Чудничко! Всичко се нареди прекрасно. И всички са доволни. Шшшшшшшшшшт!!!!
23.
изповед на един дупедатин
01.11.2014 13:11:10
0
1
Ето какво каза за водеща национална медия дупутатът от 25 години управлявалата ни партия в блиц интервю:

- Г-н дупутат, притеснява ли ви протестът #Няма да платим, насочен срещу продължаването на политиката от типа ``Кой``С извинение, но аз по-тъп протест не съм виждал. Протестът „Няма да платим“ е протест на тъпите и ограничените, водени от хрантутници на чуждестранни фондации. Какво значи „Няма да платим“ ? Абе балъци, вие вече платихте бе. Тези пари дето ги няма в КТБ, да не са взети от моя джоб, тъпанари. По-добре си кръстете протеста „Няма да платим втори път“, по има шанс да звучи правдоподобно, но и това, че няма да платите втори път не е сигурно, че може и трети път да платите, толкова сте прости и олигофренски самодоволни. На кого, какво няма да платите? Вие наистина ли си мислите, че ще загубим пари, като фалира КТБ? Няма да загубим бе боклуци долни, просто ще спечелим по-малко отколкото очаквахме. КТБ фалира, защото ние така пожелахме, г-н Пеев``` я бутна с мощното си тяло и тя фалира. И днес той пак е депутат, а вие пищите насрани отвън: „Няма да платим“. Няма толкова жалък протест. Аз знаех, че българите са прости, затова отидох в ДПС, но че са толкова прости не знаех. И сега пак нямате избор, ще стане каквото ние решим, защото „Нашата полиция“, отново ще ни пази и ние отново имаме имунитет, а вие сте отрепки.Моля ви г-н дупудат, успокойте се, не може такъв речник пряко в ефир.

- Не мога да се успокоя, чак се дразня от толкова простотия. Нямало да платят – цял живот ще плащат за своята безподобна глупост, водени от разни индивиди на които им се плаща за да напъждат тъпото стадо, накъдето е угодно на няКОЙ друг, различен от КОЙ. И те ще плащат и децата им ще плащат, ако имат деца и, ако не изчезнат в естествения подбор на светата пазарна икономика., успокойте се, не може такъв речник пряко в ефир.След като сте способен на такъв речник и аз ще ви попитам направо без заобикалки, защо ви викат Дупутата Ментата?

- Щото пия ментов чай всяка сутрин и бера билки, предимно мента. Имам собствено билкопреработващо предприятие. Освен това ползвам ментова паста за зъби, ментов одеколон, парфюм с аромат на мента и в чорапите си слагам мента да не ми миришат краката. Но това не е всичко, обичам ментов сладолед и винаги когато реша да се напия се наливам с мента. Смуча ментови бонбони и дъвча ментови дъвки, официален вносител съм на ментос фрешос за България. И още, организирам ментови партита, на които всички ястия се приготвят с мента и от ментова торта излизат намазани с мента компаньонки. Затова ми викат Дупутата Ментата.Да разбираме значи, че прякорът ви е заслужен?

- Разбирайте както искате и доколкото ви стига акъла, хич не ми пука, какво разбирате и какво не разбирате.

- От отговорите ви, оставам с впечатлението, че имате много голямо мнение за себе си?

- А какво мнение да имам, аз да не съм взет от улицата от някой протест, дето крещя „Няма да платим“, след като вече съм платил не знам колко пъти и остава да плащам двойно повече. Аз съм част от най-висшето общество в държавата. Аз съм не просто умен и красив, който си плаща сметките – аз съм Свръх интелигентен и прекрасен, на когото всички му плащат сметките. Аз съм каймака на висшата управленска класа в България. Ние сме толкова малко, че чак страх ме хваща за бъдещето на държавата. Трябва да ви кажа, че все по-трудно става да изберем 240 достойни,умни, интелигентни и амбициозни личности, които да успяват да се справят с предизвикателството да управляват тази подивяла и затъпяла паплач отвънка. Напоследък депутати стават, все повече посредствени хора, които не са достойни да делят едни квадратни метри с мен, затова съм склонен и даже смятам че е наложително, броят на депутатите в държавата да бъде намален на 120, дори мога да кажа поименно, кои да са тези 120, но формата на предаването не го позволява, ще ви изпратя списък по-късно.А мен бихте ли ме включили в този списък ?

- Ако си платите, а не крещите като малоумниците отвън „Няма да платим“, що да не ви включа?

- Благодаря ви за интервюто.

- Благодарности, ако обичате на банковата ми сметка.

- В коя банка?

- В която и да влезете, кажете за Дупутата Ментата, те знаят.Ашкулсун.http://neverojatno.wordpress.com/2014/10/31/nqma/
22.
инкасаторът на дпс
31.10.2014 10:55:33
0
1
БРАВО!Една стара индианска поговорка гласи:

Когато забележите, че сте се качили на умрял кон, слезте от него!

Но в професионалния живот, ние най-често се опитваме да развием други стратегии за действие ...,
като например: Взимаме по-добър камшик! Сменяме ездача! Създаване на Бюджетна комисия, за да съживи коня! Казваме, че винаги сме яздили този кон! Създаваме на работна група , която да анализира мъртвия коня! Подобряваме стандартите за качество на каране на умрял кон! Плащаме на хора от чужбина, които са в състояние да яздят мъртви коне! Променяме критериите за определяне на мъртъв кон! Преструктуриране с цел да прехвърлим един мъртъв кон от една област в друга! Един кон не може да бъде толкова мъртъв, че да не може да бъде язден вече! Никъв "популизъм", никъв "наивизъм" - чиста си далавера

Има какво да се научи от тях .
21.
вАнчето
29.10.2014 11:42:21
0
3
Бате Боко - Number One,
после Михата, Местан,
блокът Мегън + Радан,
цензурният хулиган,
псевдо-патриоти вред,
вресльото навред презрян
и накрая бай Първан ...
Пак ще ни ... Аман!
20.
in vodka veritas
28.10.2014 10:52:26
1
1
Мараба набори Усещам,че днес у Ре-публиката,пак ще разсмеят публиката.ОК...абе важното е да има кинти.... за водка... пури.... .... скъпи хотели.... курви....красиви,провинциални, млади, последователки.КРУШКОВ....и на теб ше кажа.... няма да има разтеж.... бедността ще расте.... с две думи - нооого кофти.... за вас.... не за мен....ама ти нали си всезнайко..... и знаеш сичко най-добре...Февруари започва от днес!!!!in vodka veritas.
19.
Барби Брюнетка
28.10.2014 10:31:19
0
1
У нас малкият човек го тупат като брашнян чувал. Защото малкият човек е голяма будала. И малкият човек ще си остане голяма будала, додето не се сети да вземе голямата тояга. Малък човек с голяма тояга не е вече малък човек. Така мисля.
18.
БИДОНА
27.10.2014 11:36:53
1
1
ПРЕДЛАГАМ ПИЛИШКИЯ ИЛИ КРУШКОВ ЗА ЗАМЕСТНИЦИ
17.
Боко Хитрия
27.10.2014 11:27:32
0
3
Ко ш прайм ся?!... Всяка жаба да си знае гьола: българите в България, турците в Турция, циганите в резервати или индия! Положението е неспасяемо. Всичко е откраднато. Спасявайте се докато можете..
16.
;;llld
27.10.2014 09:41:53
0
3
марто`забрави и любимците на власта-мангалите.и те са все уредени`даже са и в момента на промоция.
15.
Марто
26.10.2014 13:07:56
0
5
Е, айде прекалени емоции че една съдийка отишла в Царево.
Причината хората да напускат М.Търново и града да остане без съд не е в нея.
През последните 15 години общината се управлява от 3 категории кметове и съветници:
- некадърници
- негодници
- комбинация от двете.
Затова и пенсионери ще работят на държавни служби, младите ще стоят безработни до окончателния край на славния някога град Малко Търново.
14.
яз иквуний
26.10.2014 11:22:32
0
1
Мечката, вълка, лисицата и заека играели белот. По едно време мечката казала:- Не знам кой лъже, ама ако го хвана ще му разбия рижавата физиономия.След това два пъти седмично след работа обличам мечи костюм---подарък ми е от Сейгей и Мая Манолова от ескурзията на Бузлуджа--- и ходя в парка спещу стадиона. Това ме кара да се чувствам могъщ. Не плаша никого, само седя в храстите и търся боровинки. Веднъж бутах едно ремарке на бе-ка-се. Обикновените мечи работи.
13.
itallianeca
26.10.2014 11:02:46
0
2
Айде ! Останете си със здраве! Аз отивам на Димитров ден в една хижичка в планината на банкет, камина, червено вино,надарена бяла общинска служителка и свински пържоли от врат с кост !Изпратих на момата покана за приятелство във фейсбук и тя ми я прие .Ранобудна, млада, умна и красива................Предложих й да й разкажа за големия адронен колайдер. Тя обича физиката.... Трябва да има прах в оченцата, докат някой изнася чувалите с кинти.Коментирам само създалата се ситуация!
12.
Прокурор
26.10.2014 09:46:53
2
5
Хайде Марийке - сбогом! Най-после 1 боклук като теб по-малко! Взимай с теб и Иванчо, че си пасвате идеално в злобата и долните интриги, а и него в селото вече не го искат
11.
Манго jerry
25.10.2014 19:56:42
0
1
Зиме е студено,пролет е зелено ,лете е горещо ,съдийката избега,все ни пречи нещо.Пееха Тоника по соц времето още. Край няма от кражби и природни катаклизми. Ако ни са прегърнат,значи ни са обичат,ама май са обичат,ми се чини!
10.
Корнелия Нинова
25.10.2014 09:27:20
0
2
Мамините сладури! А първия ми коментар де изчезна?
9.
дърд пергишин
25.10.2014 09:07:15
0
1
Tипично американска история! Имаш ли парички...- обичан си от всички ! Там е семейната
идилия и разковничето на семейното щастие . Знам , че с пари
се купуват чисто материалните придобивки , а не душите ни човешки.
Но в днешния свят на идиотско вегетиране , всеки би желал да живее
нормално - по човешки...Нали ?! Затова 1 -2 млн. българи живеят
и работят в по-грамотни държави от нашата без да забравят и за
миг , че хранят свои близки в държава , която не може да даде
препитание на народа си и е "мащеха " за повечето от нас...! Работа се намира. Отиваш в борсата от който град си, винаги предлагат работа за чистач, на бензиностанция винаги търсят, нискоквалифицирана работа се намира. Какъв ти е проблема тогава? Я погледни какви проценти на младежка безработица има в Испания, Италия и Гърция? Двойно по високи от нашите...... Да не би и те да са мащехи за собствените им народите? Айде моля ти се. Просто търсиш лесното, и си успокояваш съвестта (неуспешно) че си отишъл зад граница. Секса е начин за удължаване на човешкия род ! Уважението ,приятелството ,топлите чувства един към друг са ключа към щастлив и дълъг живот .Всичко останало е мижи да те лажем ,лошото в случая е че много малко хора го разбират ,дори бивши приятели от които се спасих казваха -дай да си чешаме крастата ,че после след време няма как ,жените и те като остареем няма пък кой да ни погледне.Е съжалявам но хората са казали -ЗА ВСЕКИ ВЛАК СИ ИМА И ПЪТНИК ,а секса е удоволствие когато го правиш с любимия но не заради спорта а заради взаимните чувства и винаги поне при мен е бил на последно място а може би и заради това си останах дърд пергишин щото повечето които познавах умираха първо за джоба ми докато имах в него семки и бонбонки а секса след това .Тотално неразбиране от българина по въпроса за сексуалната култура а не само при нас ами по-света. Мъка и тъга има по земята .
8.
Nelly Koch
24.10.2014 11:19:01
7
6
На умните и красиви жени не им трябва да се дупят на когото и да било !!! Те сами управляват живота си , ама някои наши келемета още разсъждават както по времето на соца, че без връзки нищо не става !!! Е, трябва да се примирят че вече и това пробива тук там старите комунделски прийоми !!!
7.
Червената кукувица МайМунева....
24.10.2014 09:54:42
0
2
Само едно въпросче, че не мога да вдена.Започва се.... Ашколсун, бре! Аферим, Патриоти, машшала! И защо ли тази жертва????
6.
изборите и тук да са такива
24.10.2014 09:00:27
0
2
В Перу избраха кмет с ези-тура.Изборът на кмет на малък град в Перу беше решен след хвърляне на монета, тъй като двамата претенденти се оказаха с еднакъв брой гласове, предаде Асошиейтед прес.

Вилбер Медина и Хосе Корнехо спечелили по 236 гласа на изборите за кмет на град Филпинто.

Местната избирателна комисия прибегнала до позволен от закона метод за определяне на победителя – жребий чрез ези или тура на монетата.

Така за победител бил определен Медина, а неговият опонент приел това решение.
5.
депортирана циганка от италия
24.10.2014 08:56:44
0
2
и ко ши прайм сига без кадийка`ами ши ривем заедно` айде да почвами`
4.
http://legalworld.bg/39947.vss-izbra-sydiia-mariia
24.10.2014 06:12:21
2
14
Боже, Лазко!
Ми какво да правя Мария в тази малка точица в д-то на географията.
Живя години с кмета на града, направиха я шеф на съда и сега вече не ѝ е необходим. Ама ти по такива ли си падаш вече, Лазко?!
И то голяма работа това да я свариш в съда в събота следобед. Пишела си делата. Ми като не ги е написала през седмица, кога иначе?
И това делата с бежанците са с огромна фактическа и правна сложност. Все пак се касае за убийствения чл.279 от НК с предвидени наказания лишаване от свобода до пет години и с глоба от сто до триста лева.
Ми виж каква гигантска натовареност има този съд за целия октомври, бе Лазе! Виж как ОХ-та са насложени през 15-30 минути и са по цели 2-3 за цял ден! Какво ти говори това, а? Ох, забравих, че никога не си бил съдия и нямаш представа, че това са или споразумения или съкратени съдебни следствия. Демек пишат се същия ден или няко-друг ден по-късно с флашка с обвинителния акт от прокуратурата. Олелеее каква натовареност! Ма много лесно се впечатляваш ти, пич!


№ № дело и
година Час Вид дело Съдия
докладчик
01.10.2014
1 169/2014 10:30 НАХД МАРИЯ МОСКОВА
2 161/2014 11:00 НОХД МАРИЯ МОСКОВА
3 43/2014 14:30 Гр.д. МАРИЯ МОСКОВА
02.10.2014
4 195/2014 10:30 НОХД МАРИЯ МОСКОВА
5 138/2014 11:00 НАХД МАРИЯ МОСКОВА
6 139/2014 11:30 НАХД МАРИЯ МОСКОВА
7 140/2014 12:00 НАХД МАРИЯ МОСКОВА
14.10.2014
8 205/2014 14:00 наказателно общ характер дело МАРИЯ МОСКОВА
9 206/2014 14:15 наказателно общ характер дело МАРИЯ МОСКОВА
10 207/2014 14:30 наказателно общ характер дело МАРИЯ МОСКОВА
16.10.2014
11 204/2014 10:30 наказателно общ характер дело МАРИЯ МОСКОВА
12 203/2014 11:00 наказателно общ характер дело ТАТЯНА СТАНЧЕВА-ИВАНОВА
17.10.2014
13 151/2014 10:45 Гр.д. МАРИЯ МОСКОВА
14 152/2014 11:00 Гр.д. МАРИЯ МОСКОВА
15 154/2014 11:15 Гр.д. МАРИЯ МОСКОВА
16 155/2014 11:30 Гр.д. МАРИЯ МОСКОВА
17 156/2014 11:45 Гр.д. МАРИЯ МОСКОВА
18 157/2014 12:00 Гр.д. МАРИЯ МОСКОВА
19 158/2014 12:15 Гр.д. МАРИЯ МОСКОВА
20 159/2014 12:30 Гр.д. МАРИЯ МОСКОВА
21 160/2014 12:45 Гр.д. МАРИЯ МОСКОВА
22 161/2014 13:00 Гр.д. МАРИЯ МОСКОВА
23 162/2014 13:15 Гр.д. МАРИЯ МОСКОВА
24 163/2014 13:30 Гр.д. МАРИЯ МОСКОВА
25 164/2014 13:45 Гр.д. МАРИЯ МОСКОВА
26 165/2014 14:00 Гр.д. МАРИЯ МОСКОВА
27 166/2014 14:15 Гр.д. МАРИЯ МОСКОВА
28 167/2014 14:30 Гр.д. МАРИЯ МОСКОВА
29 2/2014 14:45 Гр.д. МАРИЯ МОСКОВА
22.10.2014
30 218/2014 13:00 НОХД Ан. Бобоков

Спомнете си, че в Малко Търново се разглеждат дела на митницата.
Сега си спомнете, че има план този съд да го закрият и делата му да се поемат от съда в Царево.
Е, тогава?
Значи Москова си е заслужила мястото, играла по правилата, които са ѝ наложили адвокати и окръжния съд в Бургас.
Какво има в Царево и надолу?
Интереси, много и много интереси за много пари.
Няма нищо чудно тогава. Пак ще си гледа делата на митницата, пак тя ще разпределя баницата, но ще има и други неща вече.

Бе ти луда ли?!
30 дела за един месец, това е свръхнатоварване, нали?
Заповедните ги пишат служителите, а колко заповедни може да има в съдебен район с 3 767 души към 01 февруари 2011 г.?
Пламена Върбанова се включи по нареждане на Боряна Димитрова. Имаше и друг кандидат и то свестен - съдия от съда в Царево. После се появи и прокурора Кънчо Крумов и бе пусната в ход Пламена Върбанова, която не е от Бургаски районен съд, а е командирована от години в окръжния съд. По същия начин и от поне 3-4 години е командирован Яни Гайдурлиев.
Това си е имитация на това да има някакво уж състезание, конкурс.
Игрички на местно ниво.
Що се правите на ударени всички?

Защо тогава Пламена споделяше, че е била принудена да участва в имитацията на конкурс по нареждане на командироващия? Защото ако се възпротиви ще бъде веднага върната в районния съд.
Защо тогава колегата от Царево се отказа, след като молбата му за участие беше първа и едва след това в един момент изникнаха кандидатурите на Москова и Пламена?
Стига с тези созополски номера, моля ви!
Изпаднахте в тих ужас, когато Кънчо си пусна документите, защото знаете връзките му и на какво е способен. Знаете или сте предполагали кои ходят с него на лов за елени и прасета.
А този смешник за пореден път стана смешен и жалък с тези глупости за невероятната натовареност в Малко Търново. Като последно издихание му е.
Някой от вас дали се замисли колко крива и заядлива е тази женица и какви проблеми с нея имаха съдебните полицаи в Малко Търново?
Пояснихте ли ѝ, че тези номера в Царево няма да вървят и че там нещата са различни и няма да разиграва нещата така както в Малко Търново?
Сега вкупом като едно стадо започнете да плюете злоба и натискате минусчета!
3.
НАДАЛИ
23.10.2014 22:52:14
3
6
БРАВО, МАРИЯ, БРАВО!!! НАЙ-ПОСЛЕ в Царево ЩЕ ЦАРИ ПРАВОСЪДИЕ!!!
2.
Даню от Толбухин
23.10.2014 14:10:24
0
2
Та пий една ракия , българино , че утре вече ще си само на студена вода...ако има , разбира се... и по-добре така.....А народът ще го духа за пореден път. Нито хляб, нито пасти ще яде.
1.
доносника Павел
23.10.2014 12:26:20
5
6
Комунистическа конституция;
комунистически закони
комунистически преход от криза в преход
комунистически кадри и доносници
комунистически наглеци

Няма ли шанс да се кортулисаме от тази комунистическа напаст+!?!!

"Смърт на комунизма- надежда за оцеляване на народа ни!" "Вай, вай,вай..".....овайка орталъка обрязания турчин бай Юсуф от [царевска турска махала и се почеса нервно под ФЕСа....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори