×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Няма да подам оставка като лидер на ББЦ в Бургас. Докато съм жив!


Няма да подам оставка като лидер на ББЦ в Бургас. Докато съм жив!
Иван Тагавов беше четвърти в листата на ББЦ за парламентарните избори и сочен като лидер в оставка, той обаче е категоричен, че остава начело на местната структура, защото всеки човек в нея му е верен
22 Октомври 2014, Сряда, 10:27 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

За местните избори трябва да сме реалисти, да намерим човек, който поне да се доближава до Димитър Николов, каза някогашният емблематичен кандидат за кмет

- Акад. Тагавов, парламентарните избори изминаха и се очакваше Вие след това да се оттеглите като общински лидер на ББЦ. Дори по време на кампанията бяхте сочен като председател в оставка. Кога ще бъде избран нов лидер?

- Не е вярно, че съм подавал оставка. В края на май имаше Общо събрание, на което е избрано новото ръководство в Бургас. На него бях преизбран за председател единодушно, както и 4-ма зам. председатели - Тони Щерев, Ивайло Георгиев, Антон Христов, Миглена Абрашева. Те бяха избрани също единодушно. Събранието беше преди Конгреса във Варна. Имах намерения да подам оставка доста преди това, но Бареков дойде в Бургас, говорихме, разбрахме се по някои въпроси и така се стигна до повторния избор. Присъстваха 92-ма членове.  Това ръководство вкара народен представител в парламента.

- Доволен ли сте от резултатите на парламентарните избори?

- Ние – ръководството, сме си правили анализ. Нещата при нас вървят много добре. Имаме си групови отговорници, които са гръбнакът на партията и изнесоха изборите. Проблемът сега е за офиса ни, че беше под наем до изборите, договорът е удължен до края на месеца. За след това сме подали заявление до Областна управа за да ни предоставят офис, най-вероятно този на НДСВ. Но това са битови неща, няма по-стройна организация от нашата.

- Но ББЦ все още няма областен лидер. Какво става със структурите по общини?

- За да се избере областен лидер, трябва да има координатори във всичките 13 общини. Не навсякъде още има такива. Много отдавна Бареков ми пусна заповед за областен координатор, освен председател в община Бургас. Имаме структури в Средец, Камено, Царево, Приморско, Поморие, Руен, Созопол. Очаква се г-н Бареков да се върне от Брюксел, за да видим какво ще правим оттук-нататък. Засега няма избран областен председател, аз имам заповед. На парламентарните избори г-н Кенов реши да отдели бургаската организация от областта. Аз ръководих бургаския щаб, а областта – в по-голямата част - той и Георги Маринчев от „Гергьовден“, но на практика всичко се решаваше в офиса на ББЦ. Аз създадох тази партия тук, от първия до последния човек.

- Казахте, че държите да останете начело на ББЦ, да не би това да е свързано с амбиции за предстоящите местни избори. Ще имате ли кандидат за кмет?

- Ако намерим човек, който е по-добър от Димитър Николов, който уважавам много.  С него бяхме заедно общински съветници. Вие ми задавате най-трудния въпрос. За да посоча човек за кмет, трябва да го търся да бъде с качества, които трябва да са изключителни. Ако Димитър Николов остане кмет, трябва да се борим с него. Човек трябва да бъде реалист. А на местните избори ще участваме, особено при тази структура, която имаме, независимо как ще се развият нещата в парламента горе. Ще подберем млади хора за общински съветници. Всичко възможно ще направя. А въпросът за моята оставка го забравете, няма да си я подам, няма да напусна тази партия докато съм жив. Имам огромното доверие на Бареков. Аз съм убеден, че каквото и да става горе, тази партия ще се развива. Нямам причина да не съм доволен от нещо. Ще остана, разбира се, ако хората не ме изгонят, но тях съм ги подбирал и ми вярват много. Аз не съм си взел един свободен ден, непрекъснато работя за партията си. Радвам се още и за това, че Патриотичният фронт отидоха толкова далеч, преди да вляза в ББЦ, съм гласувал само за тях.

В категории: Политика


Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
7
Коментара по темата
7.
г-н Маринчев ГОШКО !
23.10.2014 08:41:02
1
6
Нищо ново под бургаското слънце. Интереси, интереси и пак интереси прикрити зад политически фрази …
А ти си гледай ' ПЕПЕЛЯШКА' и си стой на мястото!


"За почистване общината е харчела на месец: 7200 лв. и 327 лв. на ден. Пресметнете колко чистачки могат да се назначат срещу 7200 лв. на месец. Пресметнете също как така огромна сграда като НОИ се е чистила срещу 35 000 лв. годишно, а сградите на общината – срещу близо 180 000 лв.? А колко препарати могат да се купят срещу тези пари? Със сигурност толкова, че да измият качествено целия Бургас. Един кв. м ламинат струва 10 лв. (заедно с поставянето), а някой взимат толкова само за почистване (щото все пак инфлация), дали няма някаква далавера все пак? Това означава, че “Пепеляшка” е чистила близо 9000 кв. м, или девет декара. Излиза, че административните сгради на общината се разпростират върху… 9 декара площ."

И не се прави на обидена КОРНИДА!!!!
6.
хммм
23.10.2014 01:15:01
2
5
Моите уважения към акад. Тагаров , но имам въпрос - дали е преценил внимателно хората околко себе си и по точно видния и често сменящ политическите си убеждения Стефан Кенов ? И ако ББЦ се крепи на хора без каквито и да е морални цености, хора които са готови да минат през всичко и всеки за да се докопат до политическите върхове ( визирам отново г-н Кенов) , нужно ли е един академик да застава зад такава партия и такива (вече) депутатчета?
5.
до 4
22.10.2014 21:17:34
7
4
ти си жaлък дрaскaч,някaкво руско школо,глупaк,aко не знaеш ръснaците в цял свят сa си руснaци,хорaтa говорят руски и увaжaвaт руските грaждaни,a тaкивa олигофрени кaто теб срaмят държaвaтa ни,измет
4.
кокобанчо
22.10.2014 19:11:13
3
11
Химика-свинар,академик от някакво измислено руско школо.Заинтерисувайте се за биографията на този щастлив нещастник-един от класическите български т.н. политици.
3.
do trolovete
22.10.2014 15:56:44
4
7
и некa глупостите зaпочнaт,пишете,творете :)
2.
ХАХАХАХАХАХА
22.10.2014 14:35:00
3
17
Той бил създал ! Какво бре господин ДРУГАРЮ Тагавов си зъздал? 12 пиандета и 6 мари !Дърт свинар! Ще се разпаднете само една от партиите да напусне било гергьовден, било лидер било която и да е друга от коалицията ви! Той изкарал изборите нали, нали твойте хора са 27 човека които те познават и са те подкрепили ! Гледай си здравето и не се занимавай с глупости!
1.
пророк Илия
22.10.2014 14:16:06
2
15
ббц ще се разпадне преди оставката ти
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори