×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ивелина Василева, ГЕРБ: Ще продължим изграждането на нова инфраструктура в бургаския ж.к. „Меден рудник“


Ивелина Василева, ГЕРБ: Ще продължим изграждането на нова инфраструктура в бургаския ж.к. „Меден рудник“
Само с изпълними ангажименти и проекти, които могат да бъдат реализирани в конкретни срокове с определени средства, Бургас ще продължи да се развива, каза Ивелина Василева на среща с жителите на "Меден рудник"
02 Октомври 2014, Четвъртък, 14:07 ч.

В регионалната програма на партията проблемите на местните жители е отделено специално внимание

„В регионалната програма на ГЕРБ развитието на комплекс „Меден рудник” е намерило отделно място и продължава да бъде приоритет за нас, защото това е район с голям потенциал. Той е „град в града”, с 45 000 жители по адресна регистрация, но всъщност са много повече. Сред тях има много млади хора, семейства с деца. Ето защо сме насочили усилията си в посока рехабилитация на уличната мрежа, подземна инфраструктура, облагородяване на комплекса. Бяха реализирани мащабните проекти за пречиствателна станция и ВиК мрежа, бургазлии могат да се гордеят с проекта за Интегрирания градски транспорт. Предстои да бъде изградена нова автогара в най-големия бургаски комплекс, която ще бъде централна спирка за автобусите от градския транспорт, с европейска визия и удобства за жителите, които ще я ползват. Сред тях ще бъдат и бързите автобусни линии, с които ще се стига за 9 минути до центъра на града. Поели сме ангажимент и за доизграждането на храмовия комплекс „Свети Николай Чудотворец, за който правителството на ГЕРБ многократно е отпускало средства”. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-Бургас Ивелина Василева при срещата си на 1 октомври,сряда, с жителите на вилна зона „Каменица-Изворите”, разположена в непосредствена близост до к-с „Меден Рудник”. Заедно с териториалният директор Магдалена Манолова, Василева обсъди с местните хора възможностите за подобряване на инфраструктурата в района.
Ивелина Василева, заедно с териториалният директор Магдалена Манолова, обсъди с местните хора възможностите за подобряване на инфраструктурата в район

Във вилата зона има над 50 постоянно живеещи, а през летните месеци те са значително повече. Хората са сфорирали Сдружение на собствениците, което активно поддържа комуникация с община Бургас и администрацията.

„Сами се убедихме в лошото състояние на пътя, който отвежда до вилната зона. Общинската администрация работи по този въпрос. Статутът на вилната зона е уреден с ОУП на Общината, който бе разработен и утвърден. На негова база от администрацията бе възложено изработването на опорен план с маркиране на всички имоти и тази процедура е преминала през съгласуване в РИОСВ-Бургас. Това, което предстои като следващи стъпки, е свързано с урегулиране на уличната мрежа в населеното място или така наречения план за улична регулация. Това е фазата, до която е стигнал този процес, свързан с редица тежки процедури. Към ГЕРБ бяха отправени много критики, че „асфалт не се яде”, но ние не смятаме така. Трябва да се продължи с изграждането на нормална инфраструктура, това е част политическа ни програма и ние ще продължим да работим в тази посока”, коментира Ивелина Василева.

Тя бе категорична, че обликът на Бургас се е променил коренно през последните 7 години, превръщайки се най-добрия град за живеене. „Само с изпълними ангажименти и проекти, които могат да бъдат реализирани в конкретни срокове с определени средства, тази положителна тенденция за Бургас може да продължи. ГЕРБ има силата, волята и е готова да поеме отговорността за стабилизация на страната”, каза още водачът на листата на ГЕРБ.



14
Коментара
Сашка Васева прогледна
Сашка Васева прогледна 28/03/2024, Четвъртък 16:06 0
Флагман.БГ Рокада по високите етажи на Митниците Рокада по високите етажи на Митниците 28/03/2024, Четвъртък 15:20 1
14
Коментара по темата
14.
бургазлия
03.10.2014 12:16:28
0
0
Моля, обещайте нещо и за изоставения к/с Зорница!Елате и вижте състоянието му до болницата.Защо не се почистват тревните площи, защо има всякакви отпадъци, защо не ни обърнете внимание за подобряване на състоянието? Молим Герб- общината да вземат спешни мерки за поддръжката на комплекса от болницата през бл. 2,3,4,5,12,11,13 и 15, както и на състоянието на градинките до тях!
13.
лош
03.10.2014 02:26:43
1
2
Герб си играят с човешките съдби.
12.
Момиче Арап купи теби Чорап
02.10.2014 21:55:21
2
2
Сигурно ЩЕ открие с Аличков и сина на Христо бИСЕРОВ-Иво Главинков нови енергийни мощности СОЛАРНИ паркове на поляните в Меден Рудник с Арапски Капитали
11.
Боко Тиквата
02.10.2014 20:41:44
5
6
Ай ЧЕСТИТО за тока ,по нареждане на вожда(Боки Тиквата). Чакайте ще има и още покачване на цената с около 40% .Ивелинче я кажи защо те извадиха от Евро листата????? С Митето кво ще правите на остров Света Анастасия в СЪБОТА??????
10.
КЕРА
02.10.2014 19:06:33
4
4
ще гласувам за герб чак когато махнат ЛАМАРИНЕНИТЕ ГАРАЖИ на МЕДЕН РУДНИК иначе ,НЕ . НЕ ВЕРВАМ НА ПРИКАЗКИ САМО
9.
Марио Петров
02.10.2014 18:41:58
5
8
Меден Рудник сега е град в града, инфраструктурата трябва да бъде приоритет през следващите години. Може би най-много млади семейства има именно там. Благодарение на кмета на Бургас това място придоби атрактивност и мобилност.
8.
Стойко
02.10.2014 18:26:38
7
8
Много ясно че за ГЕРБ ще гласувам
7.
ТРОЛ С ГОЛ
02.10.2014 18:10:06
2
2
Искам да съм трол да не ходя бос и гол.
Ше се барам аз за уйяя и по заповед ще плюя.
Топ-коментатор аз кога ще стана?
На бай Курти жезъла кога кога ще хвана?
И топ новината съвместно с близ за този час-
БОРИСОВ не е педераст.
6.
ЕТО ГО УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ
02.10.2014 17:28:58
7
6
КОНГРЕС НА ЕНП в БОН 10,12,2009г. Изказване на Б. Борисов: " По данни на БНБ обезпечението на валутния борд е 211%, което спрямо намиращите се в обращение 7.6 млрд. лв. означава 16 млрд. лв., или 8 млрд. евро. Възнамеряваме да използваме 8 млрд. евро от резерва за .......” САМ СИ ГО Е КАЗАЛ: НАСЛЕДИХ ОСЕМ МИЛИАРДА ЕВРО!!!!
И ОСЧЕТОВОДЕНОТО ОТ ЕВРОСТАТ: 7,24 млрд. лв. са похарчени ПОВЕЧЕ ОТ ПРИХОДИТЕ в държавната хазна за последните четири години – от 2009 до 2012 г. В резултат на това харчене държавният дълг е скочил с 4,85 млрд. лв. и от 9,48 млрд. лв. (13,7% от БВП) в края на 2008 г. e нараснал на 14,38 млрд. лв. (18,5%) в края на 2012 г. Освен това фискалният резерв на страната е намалял с 2,3 млрд. лв. и в края на 2012 г. е 6 млрд. лв. Дотук с баснята за “успешното управление на ГЕРБ”!
5.
КАКВИ СА КАНДИДАТ ДЕПУТАТИТЕ ОТ ГЕРБ
02.10.2014 17:23:20
9
4
Малки човеци с голяма уста -
зинали,
решили да погълнат света.

Искат богатство
и почетни постове.
Искат дворци
на Канарските острови.
Искат охрана
и аудитория.
Искат голяма
роля в историята...

Само че гледат
на педя от земята...
Казвам им името.
И пускам водата.

КОЙ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ТАКИВА, А?
4.
Истината
02.10.2014 17:01:18
8
11
Само Ивелина Василева, може да постигне всичко това. Чрез своята компетентност и упоритост. Доказан професионалист и заслужил водач на листата на ГЕРБ.
3.
наблюдател
02.10.2014 17:00:43
7
12
Истина е ,че реализираните проекти са много в нашия комплекс,но като чета за предстоящите , включени в програмата на ГЕРБ ,като гражданин на Бургас се радвам за новите идеи.Пожелавам успех и напред!
2.
Татяна
02.10.2014 16:44:11
8
15
Подкрепяме ви и сме зад вас!
1.
Лиляна
02.10.2014 16:42:03
8
16
Напред с ГЕРБ!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" Благодаря на колегите кметове по общини и на Общинсктие съвети, че подкрепят тази идея и са единни, защото това вече има ефект, каза кметът на Поморие Иван Алексиев Рокада по високите етажи на Митниците Рокада по високите етажи на Митниците „Митница София“ е с нов директор Бургас и Камено пред екопроблем заради стара технология за пиролиза на нефтени утайки Бургас и Камено пред екопроблем заради стара технология за пиролиза на нефтени утайки Предстои обществено обсъждане в двете населени места в началото на април Похвално! Ученичка от музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари Похвално! Ученичка от музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари За да получи изгубените средства, собственикът трябва да назове стойността и да каже в какво са носени банкнотите ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Кирил Петков настоя президентът да побърза с консултациите за служебното правителство, за да може изборите да са "2 в 1" Той беше най-страховития еничар, а сега едва ходи след смъртта на жена си Той беше най-страховития еничар, а сега едва ходи след смъртта на жена си Йосиф Сърчаджиев не може да се грижи пълноценно за себе си Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" В ГЕРБ се страхували МВР да не бъде овладяно от ПП-ДБ, защото те правели незаконни арести Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори