×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Костадин Марков, Реформаторски блок: С ГЕРБ може да си стиснем ръцете след изборите, но без никакви съюзи с ДПС


Костадин Марков, Реформаторски блок: С ГЕРБ може да си стиснем ръцете след изборите, но без никакви съюзи с ДПС
Имам опит при управлението на мащабни проекти, които превърнаха Бургас в най-добрия град за живеене, знам несъвършенствата на законите, каза водачът на листата на Реформаторския блок инж. Костадин Марков
01 Октомври 2014, Сряда, 10:04 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Най-добре познавам проблемите на Бургас: трафикът, наводненият център и водните цикли трябва да са приоритет, защото парите не са безкрай

Инж. Костадин Марков е роден на 15 ноември 1971 г. в Бургас. Завършил е Строителният техникум, а по-късно и Университета за строителство, архитектура и градоустройство в София /УАСГ/, специалност "Промишлено и гражданско строителство”. Магистърска степен "Строителни конструкции”. Специализирал е политически мениджмънт в НБУ.
С политика започва да се занимава през 1997 г. Тогава е още студент и е неизменна част от протестиращите срещу управлението на Жан Виденов. През 2000 г. се завръща в Бургас и става член на СДС. На XXI- вата Национална конференция на СДС през юли 2013г. е избран за заместник -председател на СДС
Той е специалист по строителство и е водеща фигура в екипа, превърнал вечно разкопаният Бургас в най-добрият град за живеене. Под негово ръководство, като зам.- кмет на града, са ремонтирани или направо изградени отново много от конфликтните кръстовища в морския град. Участвал е в реализацията на ВиК проекти, осигуряващи водоснабдяването и на най-отдалечените квартали на Бургас.
Костадин Марков стартира кариерата си като строителен консултант на български, английски, гръцки и израелски компании, които са избрали да инвестират в Бургас и Южното Черноморие. Специализира се в управление на проекти по оперативни програми на ЕС „Регионално развитие” и „Околна среда”. В момента е зам.-кмет по „Устройство на територията и строителството” в Община Бургас.


- Г-н Марков, втори мандат сте зам. кмет по строителството в екипа на кмета Димитър Николов, защо решихте да се кандидатирате за депутат?

- Избирателите ще решат дали ще бъда депутат. Този въпрос е валиден за всяка една професия – и за лекари, и за учители. Като общински служител, при това един от малкото в страната, които са управлявали подобни по мащаб проекти, каквито са реализирани в Бургас, съм придобил опит, който ще ми бъде полезен в законодателната власт. Необходимо е да се изработят добри правила, за да се управляват успешно евросредствата. Освен това съм се сблъскал с много закони и несъвършенствата в тях. С този опит мога да съм полезен и по отношение на Закона за обществените поръчки, Закона за устройство на територията, Закона за Черноморското крайбрежие и други.

- Още при откриването на кампанията си казахте, че имате идеи за законодателни промени, кои са те?

- В сегашната ситуация не може да се говори спокойно за законодателни инициативи. Много по-спешно е да се отпушат еврофондовете, да се направи необходимото от държавата по този проблем - дали ще се приеме плоска санкция или друг вариант, но нещата трябва да тръгнат. Няма как „Околна среда“ и „Регионално развитие“ да бъдат спрени. Предстои много важен програмен период, за който трябва да бъдат изработени важни документи, позволяващи да се усвоят средствата. Погледнете причината за прословутите наводнения в центъра на Бургас при проливни дъждове. Това е проблем, който трябва да е регионален приоритет и е свързан с изпълнение на помпена станция долу край морето. Каквато и канализация да правим по улиците, ако долу водата не се връща в пречиствателната станция или чрез преливник дъждовната вода не се излива в морето, винаги, тръгвайки от Гаров площад нагоре ще се пълни с вода и градът ще бъде в тежко състояние. Това е един приоритет, за който никой не говори. Друг важен въпрос е с прединвестиционните проучвания, без които водните цикли, на която и да е община в региона и в цялата страна, няма как да тръгнат. Това са спешни проблеми. Оттам нататък вече може да говорим за промени в законодателството, което трябва да доведе например до улесняване на подизпълнителите при дадени поръчки. В момента една голяма фирма, ако изпълнява поръчки и фалира, затлачва целия цикъл, създава проблеми не само на подизпълнителите, но и на Общината. Трябва да се предвидят механизми, чрез които възложителят да може да реагира в подобни ситуации. В Закона за устройство на територията също има неща, които да се променят. Няма как да продължи това презастрояване, без да има устройствен план. Крайно време е всички общини, особено по морето, да имат ОУП-ове.

- По време на предизборна кампания кандидатите от всички политически сили имат сходни разбирания за приоритетите на региона, но на практика през последната година се получи сблъсък между местна и изпълнителна власт. Как могат да се защитават регионалните проекти?

- Най-лесно е депутатите от региона да бъдат обединени, защото регионалните политики са консенсусни. Друг е въпросът изпълнителната власт на какво ще даде приоритет. Смятам, че е безумие в предизборните програми да изброяваме обекти, които да бъдат реализирани за милиони или за милиарди. По-скоро трябва да набележим кои са най-важните, защото парите не са безкрайни. В тази посока вървят и разговорите ни с другите кандидат-депутати. Когато има единно мнение, много по-лесно се лобира пред изпълнителната власт, каквато и да е тя. Аз имам свое собствено подреждане за приоритетите, но то подлежи на коментар с останалите колеги, въпреки, че претендирам, че имам най-сериозен поглед.

- Каква е Вашата класация?

- Всичко свързано с обхода на юг. Няма как да направиш една магистрала и след това да нямаш идея къде ще отиде потокът от автомобили. Най-напреднал е проектът за Южния обход на Бургас, пътен възел Запад. Един досегашен депутат от друга политическа сила ми каза, че смята, че пътен възел Българово е такъв обход, но според мен той не облекчава по никакъв начин трафика. Трябва задължително да се довърши пътен възел Запад, да имаме оформена ул. Крайезерна като четирилентова,  от там хората да отиват на пътен възел Юг. Така решаваме проблема с трафика по четирилентов път. Мисля, че ще постигнем консенус. За Северния обход също не е решение автомобилите да минават през пътен възел Българово за Слънчев бряг. Всички туристи от Южна България, които се включват на магистралата, ще предпочетат по четирилентов път да дойдат почти до Бургас и малко преди това да отбият от магистралата и пак по четирилентов път да пътуват до Поморие. Тук е и следващият приоритет – пътят Поморие-Слънчев бряг. Там работата буксува, въпросът е за осигуряване на средства за отчуждаване все още. Не на последно място е проблемът, че центърът на Бургас се пълни във вода. Четвъртият са прединвестиционните проучвания, за да може бързо да тръгнат водните цикли.

- Г-н Марков, позицията на Реформаторския блок е, че мандатът на следващото Народно събрание трябва да бъде двегодишен. Защо?

- Това е свързано с проблемите в съдебната система. Юристите считат, че Народното събрание има компетенциите да направи рестарт на съдебната система – да има различен начин за избор на Висш съдебен съвет, за избор на главен прокурор и т.н. Те са прави, затова искаме кратък мандат на този парламент – 2 годишен, след което да се подготви внимателно последна промяна на Конституцията.

- През последните седмици една от най-коментираните теми са отношенията между ГЕРБ и Реформаторския блок. В Бургас миналата седмица Бойко Борисов каза, че разваляте „готова, нарисувана коалиция“. Какво е вашето отношение към ГЕРБ като се има предвид, че тук работите заедно? Възможно ли е Реформаторският блок да се включи в друга коалиция, без участието на ГЕРБ?

- Този модел, който в София се мъчат да направят след изборите, в Бургас е осъществен още преди 7 години. За мен нормалното партньорство е във формата на Европейската народна партия (ЕНП) и ако имаме възможност като брой депутати това трябва да е най-важното – опит за правителство във формат ЕНП. Оттук нататък обаче идват нюансите. Ние няма да приемем по никакъв начин скрита или явна подкрепа на ДПС, защото смятаме, че те трябва да бъдат в изолация. По никакъв начин няма да приемем партньорство с популистки националистически формации, които имат краткосрочни и неясни дори за самите тях цели. Затова смятам, че трябва да се постигне съгласие с ГЕРБ. Друг е въпросът, че разговорът за общи политики ще е сложен. Никога няма да позволим да се случи повече това безобразие в лекарите в Горна Оряховица, нито пък да бъде допуснат административен тормоз над които и да е държавни служители, които изпадат в стрес и не могат да взимат решения и да бъдат полезни. Има много неща, които трябва да се уточнят и ако си стиснем ръцете, а аз смятам, че това е много възможно каквито и искри да прехвърчат в момента, да се върви по този път. А иначе какво казал бойко Борисов, Божидар Лукарски или Радан Кънев през предизборната кампания – честно казано, го приемам с усмивка, то винаги е предпоследно. По време на кампания се изтърват малко повече думички, след това се сяда на една маса и се говори сериозно.

- В Реформаторския блок имахте сериозна битка за подредбата на листата в Бургас. Има ли конфликт между вас в момента?

- Те само отношенията в СДС са сложни, а какво остава в Реформаторския блок, където сме  5 партии. Нормално е да има различни виждания. Конфликт няма. Имаше сблъсък на конкретни политики. Едните смятаха, че ако три седмици преди изборите, има избор на председател, това ще даде импулс на Реформаторския блок и ще доведе до по-добър резултат. Други, такива като мен, считахме, че ако се избере в този момент председател, от която и партия да е той, това ще доведе до демотивация на привържениците на другите формации, което ще се отрази зле на изборния резултат. Имаме и някои други различия, но те не са непреодолими. Общо взето реши се на този етап да нямаме председател. Драмата отмина, както лидерите, така и ръководствата по общини и привържениците, няма какво да делят. Тук в Бургас, не се усеща напрежението. Единни сме, отиваме така на изборите.

- Очаква се при при вас префернциалният вот да е най-силно изразен. Това създава ли напрежение, не се ли стига до вътрешни борби?

- Преференциалният вот ще бъде най-големият бонус за Реформаторския блок, именно защото сме пет партии. Всяка една е нормално да бъде недоволна от подреждането на дадена листа и да се бори за своя представител с преференции. Това носи допълнително гласове на листата. Но не бива да се прекалява, защото ставаме малко като противници. Всички убеждаваме за една и съща листа и не трябва да се допуска някой да казва – гласувай за мен срещу този или другия. Преференцията обаче е най-хубавото нещо, което са направили БСП в Изборния закон.

- Очаквате ли сериозни размествания на подредбата в Бургас?

- Може да се преподреди цялата листа от първия до последния. Ако петте партии играят с преференции и всяка ако има по 3 хил. гласа, която има повече - става първа. Няма лошо, това ще покаже, че човекът, който е най-напред, е положил най-голямо усилие, за да спечели. Няма драма, после си стискаме ръцете и продължаваме да работим.



Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
32
Коментара по темата
32.
Дикoff
02.10.2014 18:06:24
3
2
абе вие или се шегувате или верно незнаете Екатерина Аргатска верно не е много млада вече сигурно е на 25 ама. публична тайна е че е чука от 16 годишна и тя стана управител в фирмите му в обръча самора холдинг :)
31.
gnhh
02.10.2014 14:32:54
3
2
Кажете кое му е гаджето де,който знае нека казва,да го изобличим публично
30.
павлов
02.10.2014 01:34:50
4
5
И пиеше по цели нощи,на училище не ходеше,за никакъв хуй не ставаше този Марков.и е прост и тъп и грозен
29.
свидетел
02.10.2014 01:24:58
3
4
И аз го видях да се натиска с мъж.Марков е гей гаден.
28.
Дея
01.10.2014 22:20:59
5
2
А кое е гаджето,а :)))
27.
дикoff
01.10.2014 19:52:29
5
7
Той митко байрактаров си го оправя .. Дано го погне скоро пак ! Коце кажи ми ако четеш как е стойчо и самора холдинг обясни им на тея глупаци тук като мен които са как от бедняк стана милионер и още ли чукаш това младо гадже ?
26.
vute
01.10.2014 15:37:50
5
7
Крадлив пес също и гладната ти жена
25.
zazo
01.10.2014 13:06:06
6
4
Ръцете вече са стиснати за провал на РБ. Брата на марков системно оплюва Радан и Курман.
24.
до23
01.10.2014 12:19:22
4
5
За тоя Стоян Александров ли караш да гласуват хората ; Перача на Турско Арабските капитали на ДБанк и изпьлнител на мрьсни финансови операции на мутр-омасоните от Мултигруп
23.
1
01.10.2014 12:13:44
6
4
Бургас се нуждае от истински експерти, а не измислени. Стоян Александров е бивш министър, банкер, преподавател в УНСС.
Бюлетина №1
22.
до 14
01.10.2014 11:10:18
2
3
Отговарям ти-ТОВА ще стане когато загубят власта ,почва се обратното броене ,съд, адвокати, прокурори,полицаи -тогава идва тяхното време, абе гедай дивата природа,като падне лъвът се нареждат хиени чакали лешояди и ръфат.времето е близо за тях.
21.
Наблюдателен
01.10.2014 10:00:51
5
7
Марков мяза на хитрото Лисиче Рекс от рекламата за праха запране което си подхвьрля златна монетка а Радан -чифута мяза на Извьнземното с голяма глава и големи очи изобразено на едната страна на банкнотата от 50 Швейцарски Франка
20.
кмета
30.09.2014 22:40:54
6
9
Ще си стиснат ръцете те, та той е нали затова е при реформаторите за да ги привлече при ГЕРБ, иначе излита от топлото местенце в общината. С една дума Болкук.
19.
Bobi
30.09.2014 22:30:24
6
11
Коцето си живее живота на воля,харчи си паричките,чука си мацките,а вие си пишете каквото искате!!!
18.
долу партиите
30.09.2014 21:47:31
6
4
долу на всички партии-олигархии
НЕГЛАСУВАЙТЕ
17.
ПФФФФФФФФФФФ
30.09.2014 21:34:28
11
8
Плюйте маавипроста червени тролове - плюйте по кмета, по зам.кмета... Мислете си, че има тъпунгери като вас, че да ви се вържат... и квичете пак на 5-ти!
16.
бургазлия
30.09.2014 21:17:18
7
10
Научило се момчето и от майка си и от баща си да лъже и умилква на силните на деня ...

Или не си спомняте (или не искате да си спомните, Уважаеми от Флагман ??!!) кои са те - но те се знаят...

Може би и той ще ТРЪГНЕ да ТЪРСИ 4-те милиона лева, дето баща му като Пом. Ректор на доц. Николай Ралев "загуби" по ПЪТЯ на изграждането на Нов Корпус във ВХТИ...

Вие за ахмаци ли ни мислите или, че всичко е забравено и ще се потули във времето..???...А..А...А...??
15.
КОЦЕ МАЦА
30.09.2014 21:16:24
8
12
КОЦЕ МАЦА - МИЛИОНЕР В ЕВРО И КАНДИДАТ ОЛИГАРХ
14.
ааааассссс
30.09.2014 21:15:10
6
11
Някой може ли да ми каже каква е заплатата на един зам. кмет по строителството,защото този човек за 2 години като такъв смени панелката в Меден Рудник за доста скъпо жилище в комплекс Перла,а също и стария пасат с чисто нов джип,постоянно е по скъпи заведения с доста по млади от него бургаски момичета,затова ми е интересно на какви заплати са че да си позволяват да купуват за 2 години апартаменти за по 100 000 евро и коли за по 80-90хил. лв. ама тези който са във властта няма кои да ги разследва от каде са им парите и дали да купумпирани
13.
alabalа
30.09.2014 21:03:57
4
6
Коментари 9 и 12 са право в целта! Останалото са платени статии.
12.
ПФФФФФФФФФФФ
30.09.2014 20:58:53
13
7
Бе маавипроста хейтъри смотани!

Още ли ще го плюете? Йоан ли сънувате? Колко смотан и наритан от живота трябва да си за да го плюеш, плащат ли ви за това или злобата и завистта от заемания пост е без пари?
11.
Скрито от биографията
30.09.2014 20:32:15
9
13
Пропуснато от Флагман в биографичното каре за Марков:
Едвам завършва Висшия институт по арх. и строителство не без помоща на бъдещата съпруга Кремена Загорова, която робски му прави всички курсови работи, учебни проекти и пищови.
Поради уникалните си разбирания за трудовия процес /идване на работа в 9.30-10 часа, никаква инициативнист и постоянство/, Марков не е изтърпяван на работното си място повече от няколко ДНИ!
Основния си трудов стаж трупа във фирма на близки и състуденти, където присъства само фигуративно, но не и физически.
Първата си постоянна работа започва на крехката възраст от 36 години и то като зам.кмет по строителството /само още един друг ултраспециалист е започвал първата си работа на висш държ.пост на тази възраст, а именно С.Станишев като мин.председател!!!/
НИКОГА, повтарям никога инж.Марков не е проектирал или изготвил проект. Уникално постижение за строителен инженер парадиращ да е водещ специалст в областта.
След като е професионално неграмотен, и не може да разчете строителната документация и спецификации, ми е много чудно какво е консултирал тези чужди фирми? Може би кои е правилния човек за вземане на рушвет?
Пълен негодяй! Който се е докоснал до Марков, задължително е омърсен, излъган, използван и предаден. Запазена марка на семейство Маркови!
10.
Гражданин
30.09.2014 19:49:41
8
13
Специалист, но по крадене. Флагман. Интересно ми е ако не е зам.кмет, как точно ще може да си изкарва хляба ?
9.
Популист
30.09.2014 19:23:21
10
14
Марков ЗАБРАВИ как се вози без пари с любовницата на Яхтата САМОРА на АХМЕД ДОГАН боса на ДПС между Кавала и остров Тасос .И БЬРЗО ЗАБРАВИ с далаверата с ниско качествения Турски Цимент с хром предизвикваш РАК -внасян от любимия на Доган холдинг САМОРА с който цимент -се строиха седерастките коопераци и хотели по морето
8.
До Бсп
30.09.2014 16:32:06
12
13
Няма по крадливи от БСП!!!то не бяха поколения при тях не се накрадаха ,че не им личи като се изчервяват на червените алкохолици
7.
бсп
30.09.2014 16:28:19
11
17
Този крадец Марков,трябва да знае,че ДПС СА ПО ЧИТАВИ ОТ НЕГО
6.
Вени
30.09.2014 16:17:17
10
14
Коя е майка му на този измамник!
5.
Реформатор
30.09.2014 16:16:14
27
15
Успех г-н Марков,напук на всички плюещи и пишещи по Ваш адрес!Да не забравят,че лоша реклама НЯМА!УСПЕХ ще Ви подкрепяме!
4.
Запознат
30.09.2014 15:58:45
11
32
Марков никога не е бил протестиращ през 1996-1997 годиниа, нито е бил част от студентските протести в София. Това е долна лъжа, и е срамно ако ви е излъгал.
Този човек бе доведен от майка си за ръка през 2001 година в СДС след изборите които загубиха от НДСВ. Тогава чак са му първите политически стъпки.
Как само искате да изопачите историята, за съжаление бившия Кмет Проданов на Бургас вече не може да разкаже истинската биография на сем.Маркови, но има останали други свидетели.
Моля ви флагман, не изопачавайте живата история и не му правете новабиография на тоя селски мошенник.
3.
ДА
30.09.2014 15:52:02
31
11
Това е човекът!
2.
Радева
30.09.2014 15:45:42
13
17
Модела в Бургас - Николов-ГЕРБ, Стойчев-БКП, Маноелян-Атака, Ананниева-колежка на майката на Николов, Марков- СДС. Тюрлю гювеч. Каква Народна партия? Ай сиктир!
1.
одобрявам, нооо
30.09.2014 15:25:57
3
11
За да се стиснат ръцете, първо трябва да се пуснат.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори