×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Дядото на отвлеченото в Нова Зеландия бургаско дете: Има чадър върху граничния полицай позволил похищението!


Дядото на отвлеченото в Нова Зеландия бургаско дете: Има чадър върху граничния полицай позволил похищението!
Малкият Георги бе изведен на 26 март 2011 г. през Летище Бургас без съгласието на майка си, с документи, извадени чрез лъжливи данни от биологичния му баща Гери Ардерн
30 Септември 2014, Вторник, 18:10 ч.
Автор: Флагман.бг Снимка Архив

Отговор от Нова Зеландия за привличането на Гери Ардерн като обвиняем няма, заседанието отново бе отложено

Делото за отвлеченото в Нова Зеландия бургаско дете Георги Бакалов за пореден път бе отложено. Повече от 3 години след похищението Темида в Бургас не може да призове извършителя – биологичния баща на 12-годишното момче Гери Ардерн, който го изведе през летището в Сарафово без разрешението на майката и с неистински международен паспорт. Докато бургаските магистрати отлагат процеса, новозеландският съд върна Георги.
Днес Георги Бакалов, майката Петра Бакалова и малкият Жорко не дойдоха, въпреки че и тримата са призовани, тъй като заседанието бе предрешено. Отговор от Нова Зеландия за привличането на Гери Ардерн като обвиняем няма, така не може да се даде ход на делото.
Важен момент за бъдещето на процеса е дали Петра и Гери имат сключен брак. Ако имат, съдът ще се опита да освободи от отговорност граничният полицай Цвета Атанасова от наказателна отговорност, допуснала изнасянето на детето извън пределите на страната ни, смята дядото.
„На делото в Хемилтън Гери Ардерн не представи никакъв документ за сключен брак с дъщеря ми, поради тази причина Семейният съд в Хемилтън не му призна родителски права!
Ардерн няма родителски права според германското законодателство - това потвърждава адвокатът му Юрген Шубах, след като три пъти е извършвал проучвания в Лайпциг. Имам документа с електронен подпис!”, коментира пред Флагман.бг дядото на детето.
Георги Бакалов-старши е направил няколко опита още през пролетта на 2011 г. да получи информация за това, дали в Гретна Грийн (Шотландия) е издаден документ за сключен брак, но все удрял на камък. Именно там Петра и Гери са се венчали на шега през 2000 г., но бракът им не е законен. Гретна Грийн е малко местенце от три къщи и една църква.
„По него време беше туристически обект за всякакви венчавки без стойност. Това не е проблем - браковете се узаконяваха в последствие в съседната община. Аз не получих информация от църквата за венчавката между Петра и Петра не е виждала никакъв документ за сключен брак, каза още дядото.
Според него бургаските магистрати полагат всякакви усилия да прикрият престъпление по служба на служител или служители от Гранична полиция.


В категории: Темида


Автор
12
Коментара
Флагман.БГ Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът 29/03/2024, Петък 11:59 0
12
Коментара по темата
12.
.........................
19.12.2015 16:49:15
0
0
Е, СЕГА ВЕЧЕ НАИСТИНА ЗНАМ,ЗАЩО НИ НАРИЧАТ СТУДИО ЗА ИГРАЛНИ ФИЛМИ H A P P Y КУ-КУ LEND!
11.
M..........да,,,,,
19.12.2015 16:46:27
0
0
Е, СЕГА ВЕЧЕ НАИСТИНА ЗНАМ НИ НАРИЧАТ СТУДИО ЗА ИГРАЛНИ ФИЛМИ H A P P Y КУ-КУ LEND!
10.
Павлета
01.10.2014 11:16:45
0
0
Все пак става въпрос за съдбата на едно детенце!Не обиждайте хората!Ама това е България!
9.
Павлета
01.10.2014 11:16:45
0
0
Все пак става въпрос за съдбата на едно детенце!Не обиждайте хората!Ама това е България!
8.
Бaй Евлоги
30.09.2014 23:11:00
2
6
Aбе немогa дa рaзберa зaщо ни зaнимaвaте с неквa курвa дето се е плющялa с който и пaдне? Кaкво ознaчaвa сключен брaк нa шегa? Щом е сключилa брaк кaк тaкa е нa шегa? Или дрогaтa и е билa в повче?Дъртия aлкохолик дa си гледa ебливaтa дъщеря о дa си трaе че много може дa се рaскaже зa него и нея...
7.
шенген през макаронен
30.09.2014 21:55:00
3
5
абе те цял автобус взривиха на летището и не наказаха началника даже със забележка пък вие сега че са си затворили очите срещу някой лев за да изведат едно дете от България - и искате да ги накажат - е няма
6.
Za Burgas -- kakvo stava s nashto budeshte??
30.09.2014 20:50:20
5
3
Kmete, kolko zapadni firmi dokara v Burgas?
Kolko kompanii suzdavat rabotni mesta?
Zashto za tazi dupka do Troikata se sudete 30 godini, zashto ne ia napravite park pone!
Zashto groznite panelki oshte ne sa suboreni? Ah shte gi sanirate, za da otlogite problema.
Zashto niama medicina na svetovno nivo v Burgas?
Zashto niama zapadni turisti v Burgas? Ima li neshto obshto s ruskite mangiari i ruskia pametnik, edna primitivna necivilizovana durgava-laino.
Zashto ima Ruski pametnik s metalni izobragenia na nesushtestvuvastha ruska komuna ot "osvoboditeli" posredata na Burgas, a ne pametnik na burgazlia uchen ili arhitekt? Dori tvoi pametnik da slogim, pone si napravil neshto za Burgas!
Zashto pozvoliavate na horata da stroiat guz v guz, bez mesta za dishane?
Zashto beshe tozi evtin mostik na morskata napraven oshte po evtino i skuchno, kato che li stroish v niakoe selo, bez zamah i vizia. Ami slogi svetlini, lazeri, mahni tezi grafiti okolo mosta.
Zashto letishteto niama elementarni poleti do stolicite na vsicki golemi svetovni gradove?
Zashto pazarite za zelenchuci izglegdat grozni i nepodurgani?
Zashto ima tupaci koito govoriat za socialism i BSP sled 45 godini rusko robstvo?
Zashto kmete? Printirai tozi list i raboti!!!
5.
Георги Бакалов
30.09.2014 20:42:28
2
6
ПО СЪЩЕСТВО относно НЕДОСЕГАЕМИТЕ СКАЧЕНИ СЪДОВЕ - ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ, ПРОКУРАТУРА, СЪД :::Нито една от изброените институции ОЧАКВАШЕ, ЧЕ ДЕТЕТО НЯКОГА ЩЕ СЕ ЗАВЪРНЕ В БЪЛГАРИЯ и ще стане жив свидетел на случилото се!Нито една от тези институции ЖЕЛАЕ Гери Ардерн ДА БЪДЕ ИЗПРАВЕН ПРЕД БЪЛГАРСКИ СЪД и да дава показания!
ПРИЧИНИТЕ: Новозеландският паспорт, с който е било пропуснато детето извън страната ( вече е в наличност), показва, че е бил представен на граничния полицай Цвета Христова ЧИСТ, НЕИЗПОЛЗВАН, БЕЗ НИТО ЕДИН ПЕЧАТ, докато от германския паспорт е било видно постоянното местожителство на детето в Бургас!-2.) Става ясно, че Цвета Христова е пропуснала внука ми и биологичния му баща БЕЗ ДА ОБМЕНИ НИТО ДУМА С ТЯХ - за това свидетелствува внука ми, такива са показанията на Гери Ардерн пред Семейния съд в Хемилтън.Това безспорно означава, че Цвета Христова е получила указание да пропусне през границата внука ми и биологичния му баща, без да се интересува ( според ПОКАЗАНИЯТА на Гери пред съда в Хемилтън) нито от личните документи, нито от националния статус на двамата, нито от връзката между двамата!-3.)ВСИЧКО ТОВА ОБЯСНЯВА ПОВЕДЕНИЕТО НА ПРОКУРАТУРАТА И СЛЕДОВАТЕЛИТЕ от първите месеци след отвличането до този момент, а те са: окръжната прокурорка Кремена Стефанова отказва да образува преписка по случая и си трае цели 42 дни след сигнала, без да предприеме каквито и да е проучвания!После следователите от 5-то районно НЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ТРИ ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ РАЗПОРЕЖДАНИЯ НА Апелативна прокуратура ДА РАЗСЛЕДВАТ "Гранична полиция" за ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО СЛУЖБА!!!Нещата са много прости, те показват една ГНУСНА НЕДОСЕГАЕМОСТ НА ИНСТИТУЦИИТЕ, все едно какви са фактите!Така е на територията "България" и ЩЕ ОСТАНЕ ТАКА ОЩЕ ДЪЛГО ВРЕМЕ!
4.
Георги Бакалов
30.09.2014 20:05:13
1
15
Към № 1 ::: Много рядко отговарям на СТРАХЛИВЦИ БЕЗ ИМЕ, но този път ще го направя, защото е важно да се знае:
1.) ЗАЩО Е ГНУСНО ДЕТЕТО Георги Иван - защото ИМА ЛУНИЧКИ или защото е гражданин на Германия, Нова Зеландия и България, или защото СЛЕД РЕПАТРИРАНЕТО, противно на моето желание и това на майка му да продължи образованието си в Англия или Германия, ПРЕДПОЧЕТЕ ДА ОСТАНЕ И ДА УЧИ в България?!Ели е гнусно, защото ЗАВРЪЩАНЕТО на детето и ПРЕБИВАВАНЕТО му в България ОБЪРКА СМЕТКИТЕ НА ПРОКУРАТУРА, СЪД и ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ?!2.) Що се отнася до МАЛОУМНИЯ ДЯДО нещата са много прости и всеки грамотен може да провери и получи доказателство за това, че "малоумният дядо" е ПЪРВИЯТ и ЕДИНСТВЕН БЪЛГАРИН, СПЕЧЕЛИЛ ДЕЛО СРЕЩУ НОВОЗЕЛАНДЕЦ В НОВА ЗЕЛАНДИЯ БЕЗ ПОМОЩТА НА АДВОКАТ!
3.
Гнисари
30.09.2014 18:17:24
1
5
Тия са много гнусни същества
2.
шуробаджанак
30.09.2014 17:33:48
4
9
Естествено! Как се става полицай на летището (особено пък жена)? Ами с връзки, с много връзки! Все пак живеем в Б-г
1.
гнусно лапе с лунички
30.09.2014 17:28:52
9
5
sprete da ni zanimavate s tva gnusno lape i malumniq mu dqdo .... ako maika mu ne se beshe shibala s 4ujdenci , a da tarsi blagodenstvie tyka nqmashe da ima takiva filmi ....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Ако я поискате, може би ще ви бъде предоставена, заяви бившата енергийна министърка Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" По-голямата част от трасето вече е обновено Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Наред с това е спечелен и още един проект – за 1,6 млн.лева, с които ще се подмени уличното осветление в 17 населени места Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Илияна Раева показа страхотната си фигура Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Инспектор Никола Тодоров от Второ РУ-Бургас пък призова човекът, който е загубил пари край НУМСИ „Панчо Владигеров“, да се обади в полицията Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента На Цончо Ганев му изпращат от Русия специален крем от тестис на усурийски тигър, отвърна след нападки народният представител от ПП-ДБ  Слави Трифонов пребори жестоката болест Слави Трифонов пребори жестоката болест Трифонов се подложил на експериментална модерна терапия, която дала много добри резултати Шеф Ангелов направи немислимото за тази участничка Шеф Ангелов направи немислимото за тази участничка За пръв път даде втори шанс "Приказен театър" представя "Домът на Бернарда Алба" в Бургас на 2 април "Приказен театър" представя "Домът на Бернарда Алба" в Бургас на 2 април Премиерният спектакъл е с два начални часа – 18.00 и 20.00 в зала „Тончо Русев“ на Дом на културата на НХК
Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори