×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нова секира в РЗИ – махнаха със скандал и епидемиолог №1 д-р Даниела Георгиева


Нова секира в РЗИ – махнаха със скандал и епидемиолог №1 д-р Даниела Георгиева
Четвърто уволнение в РЗИ, след като шефът му д-р Георги Паздеров се върна на работа. Д-р Даниела Георгиева, шеф на дирекцията за надзор на заразните болести е принудена да подаде оставка
Тема в развитие
виж още
скрий
25 Септември 2014, Четвъртък, 15:58 ч.

След скандал с д-р Паздеров и д-р Цанова, ръководителката на дирекцията за надзор на заразните болести била принудена да подаде оставка

Поредното уволнение на ключов лекар в РЗИ – Бургас стана факт, след като шефът на инспекцията д-р Георги Паздеров се върна на работа след дълго боледуване. Този път своята оставка е била принудена да подаде д-р Даниела Георгиева. Досега тя оглавяваше дирекцията за надзор на заразните болести и според нейни колеги е един от най-добрите специалисти в тази област. На Директорски съвет обаче тя  била нападната с жестоки критики едновременно от д-р Паздеров и  заместничката му д-р Вергиния Цанова.

Смачкана психически от двамата, след съвета д-р Георгиева се почувствала зле и потърсила лекарска помощ. Когато обаче представила болничния си лист, д-р Цанова веднага позвънила в НОИ и поискала болничният да бъде проверен и анулиран.

Тези непристойни постъпки принудиха д-р Георгиева да подаде молба за напускане. Първо д-р Паздеров и д-р Цанова я обиждаха грубо на дирекционния съвет, после я изкараха лъжкиня, като се усъмниха в болничния лист. Д-р Георгиева е човек с достойнство, не можа да преглътне това унижение и в знак на протест подаде оставка, разказват нейни колеги.

Това е четвъртото уволнение в РЗИ, след като шефът му д-р Паздеров се върна на работа. Първо бяха уволнени главните инспектори от отдел „Противоепидемичен контрол“ д-р Людмила Христова и д-р Емилия Йорданова, която има 28 години трудов стаж като специалист вирусолог в ХЕИ, РИОКОЗ и РЗИ. По-късно бе изхвърлен и Петко Коларов – единственият експерт по кризи в инспекцията.
Така само за няколко дни целият противоепидемичен отдел на РЗИ е унищожен, при това във време, когато наближават грипните заболявания.

В категории: Здраве


27
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
27
Коментара по темата
27.
Простотия до шия ! :)
13.10.2014 20:51:04
1
4
Д-р Даниела Георгиева е професионалист , доказал се през годините . Тя е човек с принципи и морал , не може да се прекланя пред несправедливостта и да търпи обиди .Тя е човек , който изразява мнението си без страх и е една от малкото , която няма да се наведе и да търпи , както повечето служители.
Даниела ще си намери работа , защото е професионалист !
Паздеров е сгрешил , воден от злобната Цанова,която има богат речник от нецензурни думи т.е има каруцарски , селски и недодялан език. Вътрешната и злоба е изписана на лицето и - грозна , разплута , отблъскваща жена .
Паздеров пък се смятал за Паша. :)Боже........слез си прибери раята ,че опаса тревата . Той се е вживял в ролата на велик ръководител , но няма да му е за дълго :)
Паздеров отиди на психолог да се прегледаш , за да не стигне положението да ходиш на психиатър . Много с диагнози в психиатрията се смятат за някой велик човек и се вживяват . Ти си психясъл.
Имаш крещяща нужда от това . Не се води от парцаланата Цанова , защото тя е злобно , недодялано същество и не може да се примери ,че някой с класа , като Даниела Георгиева , Станчева и др. са светлинни години пред нея . Превъзхождат я по интелект , естетически усет ( умеят да се обличат ) , не използват обиди цинизми и т. н.
Не може една дама да обижда и да използва думи , като к.....ва и т. н.
Това не е дама , а корумпирана злобна леля , която не знае значението на думата морал.
Паздеров е подлога на ГЕРБ и има много подлезурковци , които му се кланят , защото за нищо друго не стават . Ако са извън системата са никой и им трябва държавен пост :)
26.
БЕЗ ИМЕ
26.09.2014 15:27:53
2
6
№ 23 ти си потърпевшия лизач на паздерката той не е никакъв доктор той е икономист по собствените сметки . Ти № 23 не обиждай честните и вършештите на цялото РЗИ работа защото си мизерник и много добре те знаем кой си , ти си оня боклук дето навсякъде си е признавал че ти са кунки у газунки ето с такива хора се е обградил мизерника паздеров - това име му подхожда най добре.Потърпевшия близач продължавай да ближеш но няма да се върнеш .Съжалявам паздеров че има такива гадове за приятели ; А оная дебелогъза мастия дето иска да седне на мястото на паздеров заявявам че нейната работа няма да стане защото вече е в затвора и ще и помогнат да стане човек.
25.
БЕЗ ИМЕ
26.09.2014 15:27:52
4
7
№ 23 ти си потърпевшия лизач на паздерката той не е никакъв доктор той е икономист по собствените сметки . Ти № 23 не обиждай честните и вършештите на цялото РЗИ работа защото си мизерник и много добре те знаем кой си , ти си оня боклук дето навсякъде си е признавал че ти са кунки у газунки ето с такива хора се е обградил мизерника паздеров - това име му подхожда най добре.Потърпевшия близач продължавай да ближеш но няма да се върнеш .Съжалявам паздеров че има такива гадове за приятели ; А оная дебелогъза мастия дето иска да седне на мястото на паздеров заявявам че нейната работа няма да стане защото вече е в затвора и ще и помогнат да стане човек.
24.
mapmalad
26.09.2014 11:07:48
0
11
Паздерката е гъзоблизец ,така че неговото присъствие ще е вечно!!!
23.
Потърпевш
26.09.2014 10:48:47
10
7
Поздравления за д-р Паздеров за смелата му постъпка. Тази некадърна кръвопийка, която със самочувствие демонстрираше непрофесионализма си, много отдавна трябваше да бъде изгонена. Стискам палци за ръководството, и дано по-скоро се освободи и от останалата некадърна и самовлюбена част от така наречените "експерти"
22.
77
25.09.2014 22:10:03
2
3
Тези две фъфли за нищо не стават особено Деса тежката артилерия освен в една област.
21.
Касабова
25.09.2014 22:01:45
5
5
Само така тъпанарите от ДПС се наиграха най-накрая но още сеч трябва да има докато не излети и последния башибозук! Не само в РЗИ но и в РИОСВ има много паплач за махане!
20.
запознат
25.09.2014 21:50:20
1
8
№ 18 той се чувства добре защото вече е обграден само с вярна и подла рая.Трудно ще го мръднете след като зад гърба му стоят важните дами като Десислава Атанасова и Галина Милева от ГЕРБ.
19.
РЕВИЗОРО
25.09.2014 21:49:37
1
6
АХ-АХ-АХ паздерка скоро, скоро , скоро!!!
18.
baihui
25.09.2014 21:41:50
1
11
Този д-р Паздеров не го познавам лично, но интуицията ми подсказва ,че е тарикат-шмекер !
17.
до д-р Паздеров
25.09.2014 21:38:13
3
10
Чувстеате ли се по-добре след поредната саморазправа? Не ви прави чест! Лично ще занимавам Б.Б., за да искам твоята оставка. И помни! На теб лично и публично ще ти прочета Уволнението!
16.
антимафиот
25.09.2014 21:31:38
2
11
мръсни и долни лакей на паздеров и клика ,престанете да да пишете лъжи и да подвеждате хората с вашите мръсни измишльотини. Защото вече цял свят ви знае що за стока сте и не можете да се скриете.Ти ли бе който 9 месеца се кри зад болнични да не те изгонят като мръсно уродливо коте си седнал да раздаваш правда .Ти ли който беше отречен и от лекарското съсловие ще се пишеш на бабаит.Стегни си багажа и се омитай че много позорно ще паднеш.Поне си отиди като малък мухльо отколкото като голям мухльо.Гледай си докато си жив хотелчетата и кабинетчетата че да не дойде време да обясняваш как си ги придобил.Тогава лошо ти се пише.Пък да не говорим за далаверите които си вършил в РЗИ .Лесно ти е като началник да опразваш касата на РЗИ и да не ги връщаш че подчинените ти от страх да се чудят как да търсят фалшиви фактури и да те оправдават.
ВЪРВИ СИ ДОКАТО ИМАШ ВЪЗМОЖНОСТ.ДРУГА НЯМА ДА ИМА!!!!
15.
герб
25.09.2014 21:12:09
1
11
ПРЕДЛОЖЕНИЕ ДО ФЛАГМАН
СТИГА СТЕ ПОКАЗВАЛИ ТАЗИ НЕНАЯДЕНА МУТРА ПАЗДЕРОВ. ОТВРАЩАВАМЕ СЕ САМО КАТО ГО ВИДИМ НА ПОСТАВЕНАТА ОТ ВАС СНИМКА.ЗА РАЗНООБРАЗИЕ ПОКАЖЕТЕ И ДРУГАТА МУТРА ВЕРЖИТО ЦАНОВА ЧЕ КАТО Я ВИДЯТ ХОРАТА ПО УЛИЦАТА ДА Я ЗАПЛЮВАТ ГАДИНАТА МРЪСНА.ТАКИВА ХОРА КАТО ТЯХ СА ЗА ЗАТВОРА А НЕ ДА РЪКОВОДЯТ ТАКАВА ВАЖНА ИНСПЕКЦИЯ.ЧЕ И ДВАМАТА ПУШАТ КАТО РАЗПРАНИ В КАБИНЕТИТЕ СИ ВЪПРЕКИ ЗАБРАНАТА. А ИНАЧЕ СЪСТАВЯТ АКТОВЕ И СЕ ГОРДЕЯТ С ТОВА МИЗЕРНИЦИТЕ.ЦЯЛОТО РЗИ МИРИШЕ НА ЦИГАРИ ОТ ТЯХ.НАИСТИНА ЗА ТЯХ НЯМА ЗАКОНИ.ПАЗДЕРКА НА ТЕБЕ ПО ЩЕ ТИ ПРИЛЯГА КАТО ПАША ЧИБУК.
14.
до № 10 Иван
25.09.2014 19:11:47
3
15
Всичките тези негативни коментари за Д-р Георгиева се пишат от подставени лица от кликата на Д-р Паздеров. Тя никога не е работила в Агенция по храните, за да седне и да пие на аванта...Явно не я познавате добре, за да пишете тези лъжи...Нищо няма да постигнете...Жалки сте...Безсилието прави какво ли не?
13.
ДО ИВАН
25.09.2014 18:22:26
1
9
иванее, иванее, от такива като теб и паздеров и сие отърване няма! Гнусни интриганти , лапачи и лъжци. Безсрамници и безкрупулни твари! България ще си стои на дъното, докато имам такива като паздеров и неговите ментори.
Що се отнася до теб- ти изобщо не работиш в кафене, а си подставено лице и клакьор на паздеров и сие ,и изпълняваш поръчка да очерниш всеки, който ти е посочен от Пашата! Жалко за теб и всички като теб, които са като чакали около паздеров и приближените му лакеи.
12.
ДО ИВАН
25.09.2014 18:22:25
2
9
иванее, иванее, от такива като теб и паздеров и сие отърване няма! Гнусни интриганти , лапачи и лъжци. Безсрамници и безкрупулни твари! България ще си стои на дъното, докато имам такива като паздеров и неговите ментори.
Що се отнася до теб- ти изобщо не работиш в кафене, а си подставено лице и клакьор на паздеров и сие ,и изпълняваш поръчка да очерниш всеки, който ти е посочен от Пашата! Жалко за теб и всички като теб, които са като чакали около паздеров и приближените му лакеи.
11.
възмутен
25.09.2014 18:21:52
2
13
Този паша Паздеров морал има ли,след като той се кри 9 месеца и измисляше сигурно с пари най различни и нямащи нищо общо една с друга болести да държи сметка за болнични.Хора какъв е тоя и за какъв се мисли безсрамника.Вие подлизурковци и долни отрепки и слуги на пашата какво си мислите че ще ви подмине възмездието - в грешка сте.Къде е това правителство, къде е тази държава ,къде е този областен управител, къде е кмета на Бургас и останалите общини че да позволят това безобразие и да оставят областта без епидемиолози.Тежко и горко на тази страна с такива паши и слуги като паздерката и вержито.
10.
???
25.09.2014 18:21:44
2
19
д-р Георгиева е Почтен човек, голям Професионалист и Уважаван колега. Сигурна съм, че ако иска да си намери работа няма да чака дълго. Но имам въпрос към ръководството на РЗИ: Кой ще ви я замести? През зимата - грип! През лятото -хранителни отравяния! Остана ли в РЗИ епидемиолог със специалност или някак ще се управите? :) Пълен абсурд е това уволнение, ако е вярно
9.
кика
25.09.2014 16:54:39
12
5
Брей тая Георгиева се оказа голям специалист Що не я вземат на работа в СЗО.
8.
ne vaobshte
25.09.2014 16:45:49
1
8
ne ne ne sa na vlast gerb v momenta ne laja va
mega smeeshnite geerbadjii I vasheto vreme shte doide shte ostanete po gashti
7.
ебола
25.09.2014 16:44:43
4
14
Не само оценена от МЗ а и от СЗО.Остана некадърната Величка, да видим какви ще ги свърши.На Паздеров дните му в РЗИ са броени, след изборите ще е аут.
6.
...
25.09.2014 16:35:36
3
22
НАЙ-ДОБРИЯТ ПРОФЕСИОНАЛИСТ-ЕПИДЕМИОЛОГ В БУРГАС С МНОЖЕСТВО НАГРАДИ И ПОХВАЛИ ОТ МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ В РЗИ Е Д-Р ГЕОРГИЕВА. ЧОВЕК С ДОСТОЙНСТВО,МОРАЛ И ЗНАНИЯ. ЕДИНСТВЕНАТА ОТ РЗИ-БУРГАС- ПОДГОТВЕН КАДЪР,ЗНАЕЩ И МОЖЕЩ. КОГАТО ЧОВЕК СИ ЗНАЕ ЦЕНАТА ТОЙ СИ БРАНИ ДОСТОЙНСТВОТО.ОТ ЗАВИСТ ВСИЧКИ ГЛУПОСТИ, КОИТО СЕ ПРИКАЗВАТ ЗА НЕЯ СА ОТ КОЛЕГИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ,ПОДМАЗВАЧИ И ЛАКЕИ НА Д-Р ПАЗДЕРОВ.ЯВНО НЕ Е УДОБНА НА Д-Р ПАЗДЕРОВЛДАЛИ ПЪК НЯМА ДА СТАНЕ ШЕФ НА РЗИ? ЗАТОВА ДА Е ПОДАЛА МОЛБА ЗА НАПУСКАНЕ.ВРЕМЕ ЗА РАЗМИСЪЛ...
5.
аз
25.09.2014 16:30:28
10
2
Защо първо не проверите изнесената информация дали отговаря на истината? Ако не знаете как да проверите оспорен болничен питайте ще Ви кажем.
4.
3456
25.09.2014 16:21:14
13
5
Наистина браво на д-р Паздеров маха боклуците
3.
ggggg
25.09.2014 16:19:29
0
7
Що не се спрете с тези глупости само лъжи пишете толкова ли няма кого да попитате за истината стига клюкарски истории.....
или не Ви отърва?
2.
бсб
25.09.2014 16:19:17
11
5
А пък други нейни колеги са на върха на щастието.Свърши вече тормоза от Георгиева.Всяваше страх сред подчинените си. УРА-свърши се...
1.
дали
25.09.2014 16:00:30
13
6
"Нейните колеги" да бяха казали защо са били "жестоките критики". Да видим ако съм прав, дали някой ще ме накара да си подам оставката-не и преди да измета коридорите с него. Това първо и второ "нейните колеги" присъствали ли са на тези обиди и непристойни постъпки?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори