×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Семир Абу Мелих към Атанас Зафиров от БСП: Не ни замесвайте във Вашия изборен провал


Семир Абу Мелих към Атанас Зафиров от БСП: Не ни замесвайте във Вашия изборен провал
Всяка болница, която отговаря на изискванията, може да бъде университетска, каза кандидат-депутатът от ГЕРБ Семир Абу Мелих в отговор на нападките на БСП, че се прави опит неговата болница да бъде акредитирана за сметка на държавната
24 Септември 2014, Сряда, 17:24 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА



Кандидатът за народен представител от ГЕРБ-Бургас и собственик на МБАЛ „Дева Мария” Семир Абу Мелих отговори на нападките на БСП, че се прави опит неговата болница да бъде акредитирана като университетска, за сметка на държавната болница. Ето пълния текст на обръщението на Семир Абу Мелих към опонента му Атанас Зафиров:

„Уважаеми г-н Зафиров,

Отговарям не като народен представител, а като бургазлия, който живее в този град и е построил и направил нещо тук.
1. МБАЛ „Дева Мария” и всички останали болници в града – МБАЛ-Бургас, „Лайф Хоспитал”, „Маджуров”, МБАЛ „Черноморска”, Очната клиника, трябва да се стремим да вдигаме нивото, за да може бургазлии да получат адекватното лечение в собствения си град. Затова аз и моите колеги от останалите болници опитваме да привлечем кадри, да купуваме нова апаратура, за да задържим бургазлии да се лекуват в нашия град. Част от работата ни е да получаваме акредитации и в това няма нищо лошо, а точно обратното – трябва да се радвате, че имате болници в града, които са бази за обучение.

2. МБАЛ „Дева Мария” е база за обучение и специализация вече от 3 години, г-н Зафиров. Имаме 20 специализанти на територията на Бургас, които ще вземат специалност тук. Предполагам това може само да Ви радва.

3. Ще Ви помоля да не замесвате изборите и Вашия провал през миналата година с напредъка на града. Това, че МБАЛ „Дева Мария” или някоя друга се старае да стане университетска, се случва само и единствено след като отговаряш на много условия, както е в София и в други градове, където има университетски болници. Не мисля, че Вие сте човекът, който има право изобщо да дава атестация коя болница може и коя не може да бъде университетска.

4. Ако имате съмнения, че нещо незаконно или неправилно се извършва, съветвам Ви веднага да отидете в прокуратурата и във всички институции, които отговарят за сигурността на тази държава. Отидете там, за да защитите правата на бургазлии, защото като кандидат за народен представител трябва да сте радетел на правдата. Ако няма такова нещо, ако имате намерение само да говорите и нищо друго да не правите, моля, концентрирайте се върху това какво ще предложите на Вашите избиратели. Опитайте се да ни спечелите като Ваши избиратели.


5. Вашият здравен министър поиска от МБАЛ-Бургас да върне половин милион лв. за спешната помощ. Това ли е Вашият начин да прикриете фактите - като нападате мен?

Уважаеми г-н Зафиров, наистина се надявам да изкарате последните 2 седмици от предизборната кампания в реални обещания към бургаските избиратели, а не в нападки, които доникъде няма да помогнат за напредъка на града или пък за Вашия изборен резултат. Радвайте се на доброто, радвайте се на хубавото – градът ни е прекрасен. Нека в него да има хубави болници, нека бургазлии да са в добро здраве. Пожелавам Ви и на Вас да сте в добро здраве и никога да нямате нужда нито от болница, нито от лекар."





31
Коментара по темата
31.
АДАНО
02.10.2014 19:48:44
0
1
БИЛ СЪМ В НЕГОВАТА БОЛНИЦА ДЕВА МАРИЯ ОТ БРОНХИТ ПЛЕВМОНИЯ ВЗЕХА МИ 1300 ЛВ ЗДРАВНО ОСИГУРЕН СЪМ НЯМА ТАКИВА КОЖУДЕРИ ПРОСТО
30.
Боби
25.09.2014 14:01:59
2
2
Че никъде не пише колко трябва да са университетите. Ако МБАЛ Бургас могат да защитят акредитацията, ако имат финансовия ресурс да се оборудват с нова техника, да привлекат професори и лектори, да развият медицината и да работят по новите стандарти ...ми да станат Университет и от там да излизат качествени лекари на бъдещето. Лошо в това няма. Но те пари за комарници на прозорците нямат да сложат...
Г-н Зафиров, не бъдете популист. Кой нормален човек би подкрепил такова твърдение. МБАЛ-а е в окаяно състояние. Всичко се разпада. След атентата в Сарафово пострадалите, които бяха там се чудиха какво е това, в което се намират. Там може и да има съвестни хора, които да си вършат работата, но с наличното, което имат там... изобщо претенции за университет не могат да имат. Ставате смешен, г-н Зафиров. Излагате и себе си и партията ви, която и без това е със затихващи функции.
29.
123
25.09.2014 13:49:17
4
2
Браво на Семир! Точен, конкретен, компетентен, когато става въпрос за болното ни здравеопазване. Той имаше чудесни предложения в Комисиятта по здравеопазване в НС. време е предложеното да се реализра. Колкото до темата за университетска болница в града ни-нека да стане тази, която отговаря на високите изисквания. Ще се случи нещо много добро за Бургас и бургазлии. Добре е ттази болница да дава и добро самочувствие на специализантите в нея, да вдъхва респект не само със специалистите в нея, но и със съвременна апаратура, отговарящи на най-високите изисквания. И си мисля, че това вече го има в МБАЛ "Дева Мария". А г-н Зафиров разбира от здравеопазване толкова, колкото да спъне добри намерения.
28.
да
25.09.2014 12:57:21
2
1
Разбирам,че клоним към частното, ама един невинен въпрос: Как е с частните Марици и как е с държавната, а как е частните ЕРП-та и как беше с държавното? Монетата е с две лица! А в частните клиники не даваш пари на ръка- почти вярно, но затова пък, преди да те приемат те приканват ПЪРВО да платиш дарение за клиниката / разбира се легално/ и едва тогава ти казват "добре дошли". Това последното Ви го казвам от личен опит нееднократно. Тези "дарения" за кого са и не са ли на същата стойност като тези в държавната боница? Ама в държавната можеш да смениш крадеца, а в частната - на нък! Та, такива мисли ми идват.
27.
А.В.
25.09.2014 12:41:03
0
5
До преди година бях медицински представител на много голяма фармацевтична компания. Само едно ще ви кажа, вие си правете изводите. Зареждах и МБАЛ Бургас и МБАЛ Дева Мария (както и всички останали болници). В Дева Мария за един и същ медикамент плащаха 4 пъти по-ниска цена от колкото МБАЛ Бургас. Така се точи в държавната болница. Механизмът е много прост - вземаш лекарството на много по-висока цена, а отстъпката, която са готови да ти дадат си я прибираш в джоба като комисионна (неофициално, разбира се). Погледнете частните и държавните болници - как успяват частниците да пазарят на най-добри цени, а държавните харчат в пъти повече за същото.
26.
До Петър Николов
25.09.2014 12:11:17
2
3
ПЕТЬО,по-добре ми е университетската болница да е държавна,защото много лесно се бърка в кацата с меда,рушветите от различните доставки за болницата са гарантирани,никой не те тормози да повишаваш квалификацията си..и т.н.
В частната няма келепир,не можеш да крадеш,има камери,частника не иска рушвет и не завишава цените за лекарства и апаратура ,които купува за собствената си болницата,...и т.н.На този етап е така.Според теб ,аз за кой тип университетска болница да гласувам?
25.
Петър Николов
25.09.2014 11:28:52
12
7
Кой бургазлия иска университетската болница на Бургас да бъде частна, независимо чия собственост е и кой - държавна. Нека за държавната натискаме +, а за частната -
24.
Браво
25.09.2014 10:53:12
8
14
Браво г-н Абу Мелих! Нека и другите чястни и държавни болници постигнат поне само част от Вашите успехи. Направихте наистина европейска болница на която могат само да Ви завиждат. Нека гражданите на целия град се гордеят не само с красивия град, но и с високо квалифицирано обслужване, нова и съвременна апаратура
23.
Красимир Кралев
25.09.2014 10:45:33
2
6
Като имате използвайте го - както ви писах по-рано - въпроса е на личен избор и стил. Дали ще сте честна и отговорна е използвайки истинското си име отново е въпрос на личен избор и стил, но да се мкръщавате с номера при положение че си имате име е някак безлично - не мислите ли?
При все това е отговор по обвинение отправено от безличното 17 (16) към мен и още някой друг коментриащ и не е коментар по темата на статията под която пишем.
Затова ще посъветвам и вас - Прочетете статията и я коментриайте използвайки някаква градивна мисъл и издъежана критика по темата. Това отново е въпрос на личен избор и стил.
22.
до Красимир Кралев
25.09.2014 10:36:29
2
3
Да господине, назоваващ се Кралев, аз, а най-вероятно и тези под посочените от Вас номера си имаме име, по българските закони безименни хора не може да има. Но името,което са ми дали,кръщавайки ме в Българската Православна Църква, едва ли е за обща употреба. Ни Ви ли стига например Иванка Драганова? По-малко доверие ли събужда у Вас, ако съм Драганка Иванова? И по същество приключвам нашия спор, тъй като по-важно е каква тема коментират дамите и господата, а не кой я коментира. Разбира се всичко да е културно, възпитано и с подходящи думи изразено.
21.
Красимир Кралев
25.09.2014 10:28:05
2
6
А вие госпожо ще повярвате ли че номер 16 или номер 17 си има/т име ... апропо вие имате ли си име?
Въпрос на личен избор и стил е да си напишеш името когато коментирате.
20.
до Красимир Кралев
25.09.2014 10:24:30
4
3
Не съм писала нито под № 16,нито №17,нито под който и да е тук,но непрекъснатото изтъкване,че това,което пише този, който пише с името си е истина, а останалите, видите ли, се страхуват да посочат имената си е ПЪЛНА МАНИПУЛАЦИЯ. Ако аз напиша материал с името Иванка Драганова, Вие уважаеми Красимир Кралев ще повярвате ли,че аз съм въпросната госпожа? Аз не ви вярвам,че сте този, за който се представяте и че това, което казвате е Вашата безкористна позиция .
19.
Красимир Кралев
25.09.2014 10:05:53
3
11
"Другарю" 16, 17 и още не знам клолко си безлични номера .... за разлика от вас аз си имам име зад което заставам .... и за разлика от вас изразявам позиция конкретно по темата.
Семир Абумелих не веднъж е доказвал правотата си както прави и с текущото си обръщение. Затова моля ви вслушайте се в думите му и опитайте да напишете нещо градивно и по темата.
18.
1
25.09.2014 10:03:07
3
3
Гласувайте за експерти, а не за партийни функционери и далавераджии. Ст.Александров е бивш министър и банкер. Бюлетина №1
17.
16
25.09.2014 09:52:17
6
3
до 14 и 15
Здравейте тролове,как е върви ли бизнеса.
16.
Компетентно ченге, което знае всичко!
25.09.2014 09:48:40
7
6
В основата са пак РЗИ – Бургас или по-точно д-р Георги Паздеров и д-р Вергиния Цанова, изкарали курсовете за акредитация на здравни заведения за сметка на държавата.
Заплащането обаче на одиторските доклади и заключения става ЛИЧНО!
Те не само дялкат ежегодно доста парички от Лайф хоспитал, Света София, но и от много други малки и големи здравни заведения в областта.
Д-р Паздеров е личен приятел и дарител на ТЕЛК, не само защото го разболяха от Инсулт, който чудно как премина след падането на БСП от власт и смяната на политическата ситуация.
Ей, братя комунисти, не ехубаво само да цоцате, но е готино и да си вършите работата когато имахте възможност. Да го бяхте катурнали Пашата Паздеров по ваше време! Това вече е невъзможно при ГЕРБ ! Естествено ако не искат да се осерат и те като Вас с избора си на Паздеров като баш доктор на Бургас.
Той, че си е баш Интригант, Рушветчия, Далавераджия, Лапач, Вожд на индианското племе в РЗИ – Бургас, ами е и пълен простак като администратор.
То, че му е слаб ангела е ясно!
След като слуша само позакръглената си касичка за рушвети д-р Вергиния Цанова, но е лошото, че не мисли освен с главата между краката си.
Крайно време е:
Първо, да смени тактиката и да се ориентира да слуша по-голямата си глава, защото иначе наистина да си ОТИВА!
Второ, да се раздели с д-р Цанова, за да не остане само с хотелчетата си!
Трето, ако иска да се договори за оставането си, да отива веднага при ГЕРБ и да плаче, но по-силно отколкото при БСП и да обещава повече, защото и тези хора си правят сметката и то са по-умни от столетницата.
Четвърто, да не разчита на д-р Галя Милева и министър Десислава Атанасова и бившите й началници на отдели, а да търси политическа пoдкрепа на много по-високо ниво.
Пето, ако не изпълни горните простички указания по-добре да си подава оставката, за да не му търсят впоследствие наказателна отговорност за много от предишните далавери замислени и осъществени под ъкъла на д-р Цанова и съвместно с д-р Лорис Мануелян.
Между впрочем двамата знаят много добре за какво става дума с д-р Лорис Мануелян относно Онко диспансера в Бургас.
За управляващите РЗИ-Бургас не важи казаното от Сина БОЖИ: "Ако имаш дори само две зърна ориз – дай едното на ближния си!", защото там всичко се дялка само на едно – за Пашата д-р Паздеров.
15.
Красимир Кралев
25.09.2014 09:40:31
7
14
Браво на Семир Абумелих, добра позиция .... Независимо дали бизнесмен, бивш или настоящ депутат, общински съветник или съвсем обикновен бургазлия - видно е че милее за Бургас и развитието му.
Желая му успех в борбата му с НЗОК и изобщо в борбата му за реформиране на здравната система - доказал е че знае как да постига и налага разумните решения!
14.
възхитена
25.09.2014 09:24:58
7
11
Възхитена съм от изказването на г-н АбуМелих. Продължавайте да се борите за правото.
13.
не сме глупаци
25.09.2014 09:07:50
5
6
Господине, пишете,че сте Бургазлия, но мисля,че е по-правилно да пишете,че сте Бургаски бизнесмен! Вашите болници можеше да бъдат построени в друг град,нали? Така,че сте бизнесмен, но сте и политик, пък сте и политик в партия,която иска да управлява Българи, ерго Бургас. Питам Ви: коя болница ще вземе по-лесно акредитация, щом едната от тях е собственост на депутат от управляваща партия? В отговора си ,моля не забравяйте,че става дума за България, а не за друга страна от ЕС. Що се касае до тначинанието всички болници да закупувате нови апаратури, да привличате кадри, да- приветствам начинанието. А резултатът? Нима не сте чували широко разпространеното мнение,че в Бургас /за съжаление/ няма добри лекари и всеки болен тръгва за Варна, София и къде ли не? Не ми казвайте,че това не е вярно, защото и децата ще Ви се присмеят. Що се касае до това,коя болница е най-логично да бъде университетска, аз ще се съглася с БСП и конкретно г-н Зафиров, с когото сте в обществена полемика. Българите през изминалите години имаме достатъчно красноречиви и много на брой примери какво се случва, когато предадеш обществен ресурс в частни ръце. Вземете промишлеността ни, услугите и т.н. да не изреждам примери. Трудно си взимаме обратно зле управляваните си ресурси, затова е по-логично МБАЛ-Бургас да стане университетска болница. Тя може да бъде контролирана в управлението си, за разбика от Вашите и други частни клиники, които впрочем също не са евтини! И накрая, нещо за политиката:"Реалните обещания към бургаските избиратели", които ръсите Вие и другите кандидат-депутати от ГЕРБ са толкова празни обещания, толкова незащитими от почти четиригодишното Ви присъствие на политическата сцена и власт, че наистина си остават само обещания. Едва ли имаме нужда от това, че да приканвате и БСП да вършат същото. Пощадете ни,моля Ви.
12.
И к,во стана?
25.09.2014 01:40:44
23
9
Арабски манталитет, БГ простотия и друго..., USA И EU подгъзуване - ето релултата - арабин - доктор- паричкаджия -депутатин от най-народната ни "партия". Анадън му?
11.
rrr
24.09.2014 23:33:13
16
14
Нали тоя същия афишираше,че раждането ще е нула лева,а какво стана?
80 процента,че и повече раждат със секцио ,а защо ?Сетете се...
И така пак в Сливен,както е било преди...
10.
cc
24.09.2014 23:30:12
19
16
Номер едно по вземане на пари и номер едно по източване на НЗОК !!!
9.
...
24.09.2014 23:29:16
12
30
Зафиров, Зафиров... Срещу Семир да бягаш, пак не можеш го стигна. И всички мишки, дето завиждат на успеха и парите му нека знаят, че това се постига с акъл, труд и знания. Разни сервитьори и ресторантьори, дето направили пари от чалгаджийници и бакшиши ще съдят човек, който създаде условия къде да се лекуваме ние, бургазлиите. И ако болницата му не вървеше, нямаше да се чака на опашка за да те приемат вътре и нямаше да се плаща по 5 лв престоя в нея. Вижте Лайфа или Мнджуров... там ден престой е по 100 лв, щото пациен година храни. Да не говорим пък за корупцията в МБАЛ-а., че там сумите стигат и по-далеч. Така че, Зафиров, ако има болница в този град, която може да е медицински университет, това е само Дева Мария. Вмресто с Миразчийски, да се беше снимал с някой професор там, че да видим кой ще учи младите кадри. О, извинявай, то там сестри не останаха, камо ли лекари да имат.
8.
ВИДИМО ДОВОЛНА
24.09.2014 22:46:30
17
24
Стига сте плюли бе злобни бургазлий!Помислете за изхода от този цирк,в който сме,помислете реално,събудете се,МБАЛ ДЕВА МАРИЯ Е №1 В БЪЛГАРИЯ!
7.
дан
24.09.2014 22:41:22
11
11
ебати глупаците коментират тук
6.
Хихо
24.09.2014 22:27:43
17
15
В болницата на този никога няма да стъпя. Като си спомня как получи акредитация и как прескочи срока, задължителен за другите болници. И започна да смуче касата. Повръща ми се.
5.
Циганин
24.09.2014 21:52:26
17
19
СЕМИРЕ Милионер си в ЕВРО обаче пак си оставаш ЦИГАНИН КРАДЛИВ- Помни един ден грандоманската ти болница "На бан-ти" ще западне !
4.
бургазлия
24.09.2014 21:07:07
9
22
Който го може,го прави!Факт!Който не може,само плюе !Ние нормалните бургазлии не се интересуваме от цвета на котката,а само дали лови мишки и си върши работата.Затова нашият вот ще бъде преференциален,за доказани хора с качества,без да ни интересува цвета на партията им.Така е в развитите страни на ЕС!Защо да правим изключение?
3.
кк
24.09.2014 20:48:17
10
17
браво на пиара на Семир
2.
Иван
24.09.2014 20:40:48
24
20
Не ни заснимавайте с лъжливия бай мангал!!! само заради него няма да гласувам за ГЕРБ!!!
1.
Радева
24.09.2014 20:40:35
23
20
Ей, простак! Идвам в заведението ти, защото не мога да чакам с мангалите при джипито! Простак и търгаш си!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се заплашиха едни други с нови временни комисии Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом Ученик бере душа в болница след катастрофа Ученик бере душа в болница след катастрофа В болница с опасност за живота е настанен 16-годишен неправоспособен тийнейджър, управлявал мотора, който е с прекратена регистрация Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ръководството на клуба иска да изрази своята вяра и подкрепа в младия бургаски треньор и неговия екип Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница 23-годишният бургазлия започнал да буйства без причина, ченгета от Второ РУ го озаптили Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Вноската за общината ще е около 14 хил.лева годишно, но добавената стойност – много висока Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Разговорите вървят спокойно и конструктивно, отбеляза държавният глава Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Не е ясно как се е почувствал Стефан и какво ще последва, щом блондинката се прибере у дома след днешния ефир Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори