×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Патриотичният фронт: Съдбата на България е в собствените ни ръце


Патриотичният фронт: Съдбата на България е в собствените ни ръце
Патриотите поднесоха венци и цветя на Паметника на Независимостта в столицата, а в Бургас – пред паметника на 24-ти Черноморски пехотен полк
22 Септември 2014, Понеделник, 16:26 ч.

„След изборите ще дойде времето на новата независимост на страната, за да не кланяме на чужди интереси, каза Валентин Касабов


„Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО“ отбеляза 106-та годишнина от обявяването на Независимостта на България. Патриотите поднесоха венци и цветя на Паметника на Независимостта в столицата, а в Бургас – пред паметника на 24-ти Черноморски пехотен полк.

„Това е чудесен празник, защото българската независимост не е постигната с драматични събития и кръвопролития. Това е празник на българската независима дипломация“, каза в приветствието си съпредседателят на НФСБ и коалиция „Патриотичен фронт“ Валери Симеонов.

Той подчерта, че за да остане България независима, на първо място, тя трябва да се предпази от инвазия. „В нашата програма са залегнали възстановяването на наборната служба, военното обучение в средното училище, възстановяването на ракетните бази в Южна България“, каза Симеонов и допълни, че страната ни има нужда и от адекватна външна политика, която да съблюдава националните интереси и да балансира между великите сили. „България трябва да продължи традицията на неутралитет по отношение на конфликтите в Близкия Изток и Украйна“, каза още Симеонов.

„Обявяването на българската независимост е втората по значимост дата в историята ни. Когато България е обединена и националният интерес е поставен над всичко, се извършват велики дела“, заяви зам. - председателят на ВМРО-БНД и евродепутат Ангел Джамбазки.

„България е нашата държава, ние сме държавнотворният народ и няма да допуснем шайка изнудвачи да прокарват фалшиви тези“, заяви Джамбазки, който обяви ДПС за формацията, която стои в дъното на целия грабеж от 25-годишния преход у нас. Той бе категоричен, че „Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО“ ще продължи да настоява за затварянето на избирателни секции в Турция и да се бори срещу неоосманизма на Ердоган и неговите две ръце в България - ДПС и партията на Корман Исмаилов в Реформаторския блок.
Кандидат-депутатите Валентин Касабов и Ивайло Вагенщайн, членове и симпатизанти на Патриотичния фронт поднесоха венци и цветя в Бургас в памет на загиналите за независимостта на България

Слави Бинев - евродепутатът с два успешни мандата в ЕП - също направи изказване. „Ние показахме как се застава срещу диктатура с похода на независимостта преди две години. Учим се от историята, но и сме готови да действаме. Ние ще играем честно и открито, защото няма нищо по-хубаво от заслужената победа“, каза Бинев и призова да бъдем независими по сърце и дух и „да победим по правилата“, подчерта Бинев.
Членове и симпатизанти на Патриотичния фронт отбелязаха Деня на независимостта и в Бургас. Венци и цветя пред паметника на 24-ти пехотен полк положиха вторият в листата на патриотичната коалиция в региона Валентин Касабов, кандидат-депутатите Християн Митев и Ангел Божидаров, общинският съветник от СЕК Константин Бачийски и други.
„Преди 106 години България обявява Независимостта си. Огромната мечта на всички българи се сбъдва. Към днешна дата България не само, че не е независима, а е държава, където чужди сили се опитват да я разпокъсат. След изборите ще дойде новото време на България и ще настъпи новата независимост – такава, каквато трябва да бъде, без да се кланяме на различни държави и техните интереси”, каза Валентин Касабов.
Българите ще имат отново възможност да получат независимост на 5-ти октомври като направят правилния избор, каза Константин Бачийски от СЕК

„Обявяването на независимостта на България е един от най-светлите моменти в историята. 106 години след този ден, българите ще имат отново възможност да получат независимост на 5 октомври като направят правилния избор”, добави Константин Бачийски.

Силвия Трендафилова, водач на листата на коалицията в Смолян призова събралите се съмишленици и целия български народ да се освободи от комплекса за малоценност на малките народи: „Не е вярно, че нищо не зависи от нас, съдбата ни е в нашите ръце“, категорична бе Трендафилова.





5
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
5
Коментара по темата
5.
МАФИЯТА
22.09.2014 20:36:08
0
1
БЕ Къде ще борите Мафията- те са организирани политически олигарси-владеят държават и силата и правото(и ножа и сиренето) е в тях.
Ще им говорите и те ще се смеят...
ЛЕВСКИ Е КАЗАЛ ЗА ТАКИВА САМО СМЪРТНА ПРИСЪДА
4.
И какво не знаят хората за Валери Симеонов?
22.09.2014 20:06:07
4
2
-Този човек е класически пример за нагаждач във всяка ситуация, с оглед извличане на максимална материална полза за себе си. На фона на делата му показната загриженост за благото на обществото е като пир по време на чума. Каквото и да се бълва по подопечната му телевизия, винаги трябва да има едно наум. Не бих го сравнил с Остап Бендер, защото в образа на класическия мошеник Илф и Петров са вдъхнали артицизъм и романтика, а в нашия случай имаме долнопробна проза.На времето успешна кариера задължително минаваше през БКП. Валери бе подал молба за членство в партията още през 1986 година и много се натискаше, но така и не го приеха.

-Знаете ли защо?

-Говорил съм с доста хора от тогавашното партийно ръководство. Бяха го преценили като ненадежден и приспособенец, дразнеше ги и болезненото му чувство за вождизъм. И излязоха прави. През 89-та година той се вживя като репресиран и оглави секцията на „Подкрепа” в комбината. По това време бях начело на заводската структура на КНСБ. Не сме имали конфликти по синдикална линия. Сблъсъкът помежду ни дойде служебно заради ОПИТЪТ МУ ДА ОТКРАДНЕ ВАГОН С МЕТАЛНИ ЗАГОТОВКИ.

-Валери Симеонов е крал метали?

-„Подкрепа” имаше фирма, която търгува със скрап. С приходите се покриваха нуждите от средства на синдиката. И една вечер, в която бях дежурен диспечер, работници подадоха сигнал, че един от вагоните е натоварен не с бракувани метали, а с редовна продукция. Извиках полиция и извършихме проверка-сигналът се оказа правдоподобен. Само няколко заготовки отгоре бяха за скрап, останалото количество бе с качествена стока. Вагонът бе натоварен с 25 тона и подготвен да отпътува с композиция от заводската гара. След проверката бе откачен и наличните количества- описани.

-И какви бяха последствията?

-Ами, всичко бе отразено в дневниците, които и до сега би следвало да се пазят. Аз дадох писмени обяснения по случая. Какво е обяснявал пред съответните органи Валери Симеонов не знам. Не знам и дали прокуратурата е излязла с някакво становище. Със сигурно помня, че ръководството на комбината го наказа само с порицание.

-Какви щяха да са щетите, ако далаверата не е била разкрита?

-Тогава тон скрап се изкупуваше за 80 долара. Редовните заготовки след съответното валцуване излизаха до 250. Не знам дали това е единственият криминален случай, но работниците шушукаха, че е имало система за криминална търговия с метали. Заводът се водеше умишлено към фалит и на края бе продаден.

-Защо след такова сериозно нарушение историята е останала покрита?

-Тогава бяха бурни години-стачки, протести...Никой не искаше да има проблеми със синдикатите. Контролът бе занижен.

-Да не би това да е връзката с прословутото обиране на касата на „Подкрепа”?

-Не. Тогава вестниците писаха. Липсите от касата на почти 200 000 лева бяха установени при тяхна си вътрешна ревизия. За това може да питате някой от по-старите седесари. Аз умишлено не търсех информация по случая, за де не ме обвинят, в качеството ми на актив от другия синдикат.

-Не сте ли получавали заплахи, заради разкриването на далаверата с метала?

-Не. Валери ми подхвърли, че е огорчен заради създадените проблеми, но толкова. Пък и последва смяната му отгоре и той тръгна да прави телевизия. Пътищата ни се разделиха.

-Хората в „Промет” не реагираха ли?

-И преди този случай Валери Симеонов не беше долюбван. Беше уредил договор за поддръжка на електронните системи с частната си фирма. Уж за да се гарантира качеството на обслужването на техниката. Идваше обаче в извънработно време.

-Преди комбината да му прехвърли тази „услуга” не е ли имало такива специалисти?

-Имаше-оттам тръгнаха и ропотите. Валери Симеонов е много мнителен, отмъстителен и злопаметен. Покрай частния си бизнес се изпокара с доста хора. Помня, много бяха отношенията му с Димитър Райков.

-Това не е ли шефът на „Жилищно настаняване”, когото с дрегер на КАТ накараха да духа, за да се докаже, че е пил в работно време?

-Същият.

-Искате да кажете, че тази акция е инсценировка за отмъщение?

-Абсолютно. Казах ви, че Валери е способен на всичко, ако става въпрос за персоната или бизнеса му. В комбината, например, можеше да бъде на щат като среден управленски персонал, но той упорстваше да е на работническа бройка. Не от хуманизъм, а за по-високата заплата. Стартът на частния му бизнес също е обвит в мистерия. От Христо Христов, който бе ликвидатор на фалиралата „Популярна банка-Пеков” знам, че под формата на съдружие са взети 30 милиона лева. Пари, които са от джоба на акционерите и никога няма да им бъдат върнати. Вижте и после-за да наложи телевизията си през какво не мина. Ряза кабелите на конкурентните медии, обяви война на бизнесмени, политици. А връх на наглостта бе в края на миналата година, когато още на третото заседание на общинския съвет си прокара решение, даващо му правото да кабелизира града и селища от общината. Та той още не си е стоплил началническия стол... Това ли е общественият интерес, в името на който се е заклел да работи?
3.
f
22.09.2014 17:38:40
1
1
na nqkoi tolkova da mu lichi che e prost alkoholik i da se natiska da go snimat.. ekipaaa.. pomagaite mu be
2.
:))))
22.09.2014 15:42:16
1
5
касабова тебе няма ли те облечена като дамска превръзка наоколо.
напиканият педерас е там, ти къде си се снимала?
1.
ПФСБ
22.09.2014 14:25:10
8
7
Паричен Фонд за Съсипване на Бълария
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори