×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Баба Камена от Ново Паничарево и други пострадали от наводненията получиха нова покъщина от ГЕРБ


Баба Камена от Ново Паничарево и други пострадали от наводненията получиха нова покъщина от ГЕРБ
Водачът на листата на ГЕРБ - Бургас Ивелина Василева и кандидатите за народни представители Димитър Бойчев и Диана Йорданова се срещнаха с баба Камена Терзиева от село Ново Паничарево
21 Септември 2014, Неделя, 16:54 ч.

Представителите на ГЕРБ-Бургас продължават да изпълняват поетите ангажименти към местните хора

Водачът на листата на ГЕРБ - Бургас Ивелина Василева и кандидатите за народни представители Димитър Бойчев и Диана Йорданова се срещнаха с баба Камена Терзиева от село Ново Паничарево.
След като, с помощта на техни колеги от Варна, изчистиха следите от наводнението в дома на възрастната жена сега й занесоха нова печка за готвене, кухненски шкаф и дрехи, тъй като голяма част от имуществото й бе унищожено по време на бедствието в област Бургас.

"Дойдоха някакви непознати хора да ме питат дали наистина аз съм писала благодарственото писмо до Бойко Борисов, а къде бяха когато цялата ми къща беше във вода? Само ГЕРБ бяха тук и ми помогнаха. Винаги ще съм ви благодарна", сподели 71-годишната жена.
На срещата присъства и кметът на населеното място Яна Жекова, която според думите на баба Камена е била денонощно до местните хора.

Представителите на ГЕРБ-Бургас продължават да изпълняват поетите ангажименти към местните хора и в другите засегнати от водната стихия райони. Преди седмица част от засегнатите къщи бяха оборудвани  с нова бяла техника. Сега кандидатите за депутати занесоха нови легла и матраци на едно от най-пострадалите семейства във вилна зона „Черниците“. Къщата на възрастните хора е била изцяло наводнена, имуществото унищожено, а самите те с много усилия са се спасили от бедствието.
Представителите бургаската структура дариха и дървени плоскости на друго пострадало семейство. Средствата за дарението са осигурени от „Клуба на предприемача“ към Гражданско сдружение ГЕРБ, членовете на който веднага откликнаха на призива за помощ. Това не е първият път, в който от клуба помагат на нуждаещи се хора.

„Да бъдеш съпричастен и да помагаш е човечност, а не предизборен пиар, каквито спекулации се появиха. Трябва да се научим да се обединяваме и да се подкрепяме и то не само когато ни сполети беда“, коментират кандидатите за народни представители.





11
Коментара
11
Коментара по темата
11.
gfg
22.09.2014 12:07:21
0
4
Лицемери и двуличници. Защо не дарявахте в Аспарухово и Добрич? Ами защото нямаше предизборна кампания. Толкова сте прозрачни елементарни, че ми се повдига.
10.
независим
22.09.2014 00:04:20
2
8
И вие от ГЕРБ колко се усрахте в предишното правитерство.Гласувах за вас ,а какво......Ония с голямата глава-Министъра на земеделието стана милионер -то не бе Дюнигейт,то не бяха заменки...Нали се гушнаха с Емо-Ротманса-този парцел в Несебър и много други ,как се получиха ,а гербери...!?
9.
Червен Комуняга
21.09.2014 21:54:55
6
5
ГЕРБЕРИ- БРАТЯ по съдба ДЕПУТАТИ ДАЙТЕ ДА МУ ЕБЕМ МАМАТА НА БЪЛГАРИТЕ,ДА КРАДЕМ ,ДА КРЕДЕМ - И НАКРАЯ ДА ИЗБЯГАМЕ С МАНГИЗИТЕ В ТОПЛИТЕ СТРАНИ
8.
Анна
21.09.2014 21:32:56
7
5
Ей това се казва истински хора, не като злобните и крадливи комуняги.
7.
Радостин
21.09.2014 21:31:41
7
6
Възхищав ми ви се, БРАВО, пожелавам си да се поздравим всички гербери с голяма ПОБЕДА на 5-ти октомври.
6.
Ивелинче
21.09.2014 21:12:14
6
4
Ивелинче мераклия съм ти да си легна с милионерка
5.
пурко
21.09.2014 20:43:46
7
6
Лицемери мръсни
4.
Сърфист
21.09.2014 19:32:17
7
7
Тези, които роптаете срещу ГЕРБ се запитайте нещо, ако вие бяхте на мястото на тази жена дали, партията ви ще направи същото за вас?
3.
Е И КОЙ ДА МУ ВЯРВА НА БОЙКО? АНГЕЛА МЕРКЕЛ ЛИ А?
21.09.2014 18:23:46
3
10
"Единствената стабилна коалиция, която показват и социалози, и политилози, е ГЕРБ и Реформаторския блок", заяви лидерът на ГЕРБ

"С поведението на Реформаторския блок срещу ГЕРБ и тежките обвинения, които сипят всеки ден, това е вече един ясен сценарии за влизане отново в избори.

В събота Бойко Борисов и Радан Кънев си размениха нападки. Борисов се зарече, че заради постоянните обвинения и манипулации от Реформаторите, те ще са последните, с които ще разговаря след изборите.
2.
burgazliq
21.09.2014 18:15:34
16
11
ГЕРБ са най-големите пичове! Винаги гласувам за тях!
1.
www
21.09.2014 18:05:03
10
28
Вижте само,как легално се купуват гласове бас държа,ако не е така !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Община Бургас представя 5 локации, вижте ги  Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед На какво се дължи рязката промяна? МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево Местно РУ и администрацията на Общината започват усилена работа, за да осигурят спокоен летен сезон за туристите  ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт Законопроектът отлежавал "доста дълго време", но може и да не бъде приет предвид приключващия мандат на Народното събрание Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено На откритата сцена в града на 28.04.2024 г. 10:00 часа ще се проведе конкурс на лазарски групи и песни Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден По време на почивните дни и дните на официалните празници от 1 до 6 май включително ще бъдат осигурени дежурни инспектори във всички ОДБХ Полиграф уличил подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Полиграф уличил подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Калин Ст. и Величко Тачев са уличени в лъжа от детектора  Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Ертен Анисова стана зам.-председател на групата за сметка на Хатидже Георгиева Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Санкционират шофьорите и за таблет зад волана, колоездачи и тротинетки ще слизат на зебрата Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова На 25 април се навършват 62 години от рождението на слънчевото момиче на Бургас
Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори