×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Валентин Касабов предлага сваляне на цената на тока за бедните от 20 до 50%


Валентин Касабов предлага сваляне на цената на тока за бедните от 20 до 50%
Хубаво е да има магистрали, но по-важно за хората не са те, а атмосферата за бизнеса. Ако погледнете обходните пътища на магистрала „Тракия“, ще видите, че те са като ивицата Газа след бомбардировка, каза Касабов.
18 Септември 2014, Четвъртък, 05:27 ч.

Стига с тези магистрали, асфалт ли ще ядат българите, каза водачът на Патриотичния фронт във Варна

Когато Патриотичният фронт влезе в управлението, ще реши някои от най-важните проблеми на хората. Трябва да се облекчи първо положението на някои от най-бедните слоеве от българските граждани, каза водачът на Патриотичния фронт във Варна Валентин Касабов по време на предизборния дебат по БНТ. Той предлага сваляне на цената на тока от 20 до 50% за хората с най-ниски доходи.

„Варна от перла в короната на Черноморието и на България, се превърна в град, който е в изключително тежко икономическо състояние. Позанемарена е доста и е по-тъжна. Много предприятия не работят. Така е и в голяма част от българските градове. Говорим за икономика, но никой не казва нищо за демографския фактор. Българската нация бавно си отива. Вместо това започват да се маргинизират разни групи. Оформят се цели етнически анклави от малограмотно и неграмотно население, с които няма как страната да се развива икономиката. Затова всички партии на статуквото, когато говорят за държава, я ползваха като своя собственост, вдигаха данъците и сега се очаква поскъпване отново на тока“, коментира Касабов. Той упрекна опонентите си, че гледат на дребния бизнес като на брашнян чувал и когато дойдат на власт, тровят икономическия климат с данъци.

Лиляна Павлова от ГЕРБ възрази, като заяви, че партията й предлага по-ниски данъци. Трябва да дадем шанс на експертите и на младите хора да работят, подчерта тя.

Ако така им давате шанс, България съвсем ще я закрием, прекъсна я острието на Патриотичния фронт във Варна.

„Всички диспути започват с темата за данъците. Никой обаче не говори за това как ще бъде облекчена съдбата на този беден народ. Защо не дебатираме за сваляне на ДДС на лекарствата, за поевтиняване на електроенергията, за спиране на контрабандата на митниците? Имаме прекрасен специалист като Емил Димитров – Ревизоро, който е втори в листата на Патриотичния фронт. 4 млрд. лева изтичат оттам“, заяви съпредседателят на НФСБ. „По кой начин ще напълните бюджета? От малкия бизнес и от туризма, на който също му удряте по една голяма секира. Какъв шанс давате на дребния бизнес? Никакъв“, подчерта патриотът.

„Колко време бяхте в управлението? Защо не реализирахте вашите формули? Закривате предприятията. Това ли ви е стабилната програма?“, попита той Йордан Цонев. Вместо да му отговори, бившият депутат заяви „Вашето мото е клеветата ми е занаят“.

„А на теб лъжата е занаят. Колко мандата управлявате? В колко тройни коалиции? Затривате България“, възкликна Валентин Касабов. След като Павлова се похвали, че в програмата на ГЕРБ е заложено изграждането на магистрала „Хемус“ за 4 години, той я призова да спре да говори за пътища.

„Хвалите се с тях, но не казвате кой ще пътува по тях. Хората едва свързват двата края. Асфалт ли ще ядат? Никой не говори за перспективите за развитие. Хубаво е да има магистрали, но по-важно за хората не са те, а атмосферата за бизнеса. Ако погледнете обходните пътища на прехвалената магистрала „Тракия“, ще видите, че те са като ивицата Газа след бомбардировка. До аутобана трудно се стига. По какъв начин ще облекчим положението на 2 млн. пенсионери?“, попита Касабов. Според него, държавата трябва да си изгради система за ефективен контрол, за да се спре разпределянето на средствата чрез нагласени обществени поръчки.

„Защо не кажете, че плащаме най-скъпата газ в Европа? Проектът „Южен поток“ е така заложен, че няма излизане от него. 30 години нищо няма да получаваме, за да се наливат парите в касата на „Газпром“, коментира водачът на листата на Патриотичния фронт във Варна.
„Нашето лого на кампанията е „България е над всичко“, което означава, че няма леви, няма десни. Когато влезем в парламента, сме готови да подкрепим всяко едно разумно предложение, което е в името на българския народ. Ние знаем как да се намали цената на тока, как да се облекчи положението на пенсионерите, на социално слабите, да поевтинеят лекарствата, да се проведе по-стабилна социална политика в името на хората. Ще работим за България“, каза още Валентин Касабов. Той призова опонентите си да надскочат своите тясно партийни, фирмени и лобистки интереси и да поставят България в сърцето си.
Лиляна Павлова пък заяви, че заедно със своите колеги от ГЕРБ поема ангажимента за стабилна държава.
„Такава можем да имаме, когато има добро управление, когато върнем международното доверие, когато можем да привлечем инвеститори, които да създадат работни места. Трябва да построим магистрала „Хемус“ и да върнем блясъка на морската си столица с добре развити туризъм, пристанищна инфраструктура и с предпоставки за младите. 40 000 младежи има в петте варненски университета и ние ще им дадем шанс за стартиращ бизнес“, обеща водачът на листата на ГЕРБ в морската ни столица.



Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
18
Коментара по темата
18.
пешо
18.09.2014 18:43:48
0
0
Касабов казва, че иска по-евтин ток за бедните, но не вади парите от джоба си ?Хората могат да бъдат по-богати, когато политиците престанат да слушат корумпираните чиновници! Трябва да послушат световните експерти и да намалят регулацията на бизнеса ! Да не позволяват на чиновници да се месят в условията за доставка на услуги !
17.
vesi
18.09.2014 17:40:15
0
0
Ааа,НЕ ТАКА,г-н Касабов.В Конституцията е казано "че всички сме равни".
16.
ВИЖДАЛ СЪМ ИЗВЪНЗЕМНИ
18.09.2014 17:32:02
0
2
тва е типично изказване за атака....минимална заплата 500 евро, сега пък тока за бедните...и кои са бедните и как ще ги разграничим?! ми те всички са бедни....направо тока трябва да стане безплатен изберете мен.
15.
баачо киро
18.09.2014 17:21:43
4
0
показа се касабов предложи нещо разумно и смрадлиците по долу овуняха пространството . що го мразите толкова бе щото е една глава над вас ли и не можете да го стигнете дребосъци миризливи
14.
чичо ти
18.09.2014 15:35:33
0
2
Аман от популисти
13.
Марк
18.09.2014 14:48:01
0
3
Касабов, който толкова държиш на българщината и българското и се гневиш заради циганската популация!И ти и жена ти сте на 50 плюс, с какво сте допринесли досега за прираста на населението? Като не можете да родите дете, поне осиновете едно-две, не да правите рождени дни за десетки хиляди лева!
12.
стига
18.09.2014 14:02:13
0
3
Би ли обяснил този празнодумец Касабов, кои ще са бедни и кои- богати по отношение на тока.Как ще намали тока с 50% само на бедните?Наистина ли смятат онзи неосъществен психопат- Ревизоро за капацитет по каквото и да било?Най-добре е Касабов да си стои в СКАТ заедно с Велизар Енчев и другите малоумници.Там поне могат да продължават да си плюят всеки на воля и когато някой им зададе неудобен въпрос, да казват че връзката се разпада.
11.
стига
18.09.2014 14:02:13
0
1
Би ли обяснил този празнодумец Касабов, кои ще са бедни и кои- богати по отношение на тока.Как ще намали тока с 50% само на бедните?Наистина ли смятат онзи неосъществен психопат- Ревизоро за капацитет по каквото и да било?Най-добре е Касабов да си стои в СКАТ заедно с Велизар Енчев и другите малоумници.Там поне могат да продължават да си плюят всеки на воля и когато някой им зададе неудобен въпрос, да казват че връзката се разпада.
10.
33
18.09.2014 13:54:38
0
5
Касабов не се излагай,хората в града те познават и знаят че си въздух под налягане.Това ако стане кой ще плаща,ние работещите.ЗАЩО....
9.
неизвестна
18.09.2014 12:56:00
0
7
Пак демагогия, пак популизъм.Докога?
8.
СТЕФАН
18.09.2014 12:50:54
0
9
ПО ПОДРАЗБИРАНЕ НАЙ-БЕДНИТЕ В БГ СА РОМИТЕ - ОКОЛО 600.000! СЛЕДВАТ ПОМАЦИТЕ В РОДОПИТЕ! КАКТО И ПЕНСИОНЕРИТЕ В СЕЛАТА С ПЕНСИИ ОКОЛО 120-150 ЛВ! Т. ЗНАР.БОГАТИ ДА ПРИЕМЕМ ЧЕ СА С ДОХОД НАД 1500 ЛВ. МЕСЕЧНО! ОСВЕН ЧЕ ПЛАЩАТ СОЦИАЛНИТЕЕ ИЗДРЪЖКИ НА БЕДНИТЕ, ПЕНСИИТЕ, ЗДРАВНИТЕ ИМ ОСИГУРОВКИ, СОБСТВЕНИТЕ СИ ДАНЪЦИ И ИЗДРЪЖКА, СЕГА ДА ПЛАТЯТ И ТОКА НА ВСИЧКОТО РОМ!!!! БРАВО БЕ КАСАБОВ, АШКОЛСУН АФЕРИМ ЕФЕНДИ! КОГА СИ ПРОДАДЕ ЗАДНИКА ЗА НЯКОЛКО ЦИГАНСКИ ГЛАСА? А КЪДЕ ВИ ОСТАНА ПАТРИОТИЧНИЯТ ПЛАМ?
7.
Журналиста
18.09.2014 12:38:12
0
7
Касабов, и като журналист не струваш и там само популистки и невъзможни неща говореше , а като политик и за изтривалка на обувки не ставаш
6.
ПАК ПОПУЛИЗЪМ
18.09.2014 12:28:08
1
9
На думи добре Касабов, интересно обаче, как ще се разбира, кой е богат, и кой е беден? Стига популизъм Касабов, освен издуханите пенсии и някой малоумници, никой няма да се върже на идеята Ви...
5.
Тъпунгер
18.09.2014 11:51:46
1
11
Ей педал ,пак ли искаш ние да плащаме за мангалите ,а?
4.
Бай Ставри
18.09.2014 11:11:14
1
12
Аз мога да обещая повече, отколкото ти можеш да дадеш
3.
Бургас
18.09.2014 09:42:20
2
22
Г-н Касабов стига популизъм.
Ако ще покриеш това намаление от собствения си джоб добре.
Но стига умните и работливите ,добре печелещи да плащаме заради мързеливите и неграмотните.
Ще си вкараш автогол.
2.
бесен
18.09.2014 09:38:05
3
14
Всички приказват истини,какво трябва да се направи,но като се докопат до властта и всичко се забравя(или по скоро говорят истини тези които знаят ,че нямат шанс да влезнат вътре)-е това да ми обяснят кандидатите за депутати.
1.
111
18.09.2014 09:36:25
2
18
Евтин популист, който мечтае да манипулира оскотелия и гладен народ. Червените вече добре се оцапаха, сега следващият е на ход.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори