×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Жителите на село Зидарово към ГЕРБ: Доказахте, че изпълнявате поетите ангажименти


Жителите на село Зидарово към ГЕРБ: Доказахте, че изпълнявате поетите ангажименти
По време на една от срещите си Диана Йорданова поема ангажимент пътната отсечка между селата Зидарово и Извор да бъде рехабилитирана, днес пътят вече е безопасен
15 Септември 2014, Понеделник, 05:21 ч.

Хората са доволни, че отсечката за Извор вече е ремонтирана и безопасна

Жителите на созополското село Зидарово благодариха на кандидата за народен представител от ГЕРБ Бургас Диана Йорданова за разрешаването на един от най-наболелите проблеми за местните хора. По време на една от срещите си  Йорданова поема ангажимент пътната отсечка между селата Зидарово и Извор да бъде рехабилитирана. Дълги години пътят е бил в окаяно състояние и е създавал проблеми дори на най-опитните шофьори. Днес състоянието му вече е добро и по него се пътува безопасно.
„Доказахте, че изпълнявате поетите ангажименти. Освен за нас, пътят е важен и за хората от селата Присад и Вършило, които ежедневно минават по него“, с тези думи местните благодариха на Диана Йорданова. Тя заедно с колегите си Румен Желев, Галя Василева, Живко Димитров и общинският ръководител на ГЕРБ Созопол Константин Гребенаров посетиха населеното място, за да проверят състоянието на пътя след проливните дъждове в област Бургас.

В разговор с местните кандидатите за народни представители от ГЕРБ казаха, че един от акцентите в управленската програма на партията за следващ мандат са ремонт и реконструкция на  междуградски и междуселски пътища.

На място те посетиха и ремонтираната спортна зала, където  клубът  по борба „Никола Станчев“  провежда своите тренировки. Четирима републикански първенци, сред които една жена са сред шампионите представили достойно област Бургас. От ГЕРБ се ангажираха да осигурят нов тепих за нуждите на състезателите.



14
Коментара
14
Коментара по темата
14.
до 13
16.09.2014 12:53:47
1
1
Кой ще гласува за ГЕРБ?


За ГЕРБ ще гласуват преди всичко аутсайдерите и некадърниците...

Логиката е проста : Озлобения, неук и тъп Пешо, мрази Валентин, защото Валентин е сравнително умен и работлив, и е дръпнал малко напред - има фирмичка, работи усилено и изкарва прилични парички, има сравнително хубава кола и готино гадже. Да, ама всички знаят, че ГЕРБ съсипва малкия и среден безнес, ерго, Пешо ще гласува за ГЕРБ, с надеждата бизнеса на Валентин да бъде смачкан, и мръсната, долна душица на Пешо да бъде удовлетворена...

Това е логиката на Пешо - ще дойде ГЕРБ, и ще изравни резултата... Ама няма да издърпа глупака Пешо до нивото на Валентин, а напротив - ще срине Валентин до нивото на некадърника Пешо. Затова Пешо боготвори ББ...
13.
голям страх
16.09.2014 08:03:22
4
0
Мислете, мислете! Мислещият човек е страх за тролите. Смешките, които пишат ще им изкарат по 20 лв, но не им позволявайте да ви облъчват като опитни мишки в клетка. Защо е целият вой, защо е цялата злоба? Защото страхът е голям, че ГЕРБ се връща на власт и папкането свършва за другарите :)))
12.
КАКВИ СА КАНДИДАТ ДЕПУТАТИТЕ ОТ ГЕРБ
16.09.2014 07:43:42
1
2
Малки човеци с голяма уста -
зинали,
решили да погълнат света.

Искат богатство
и почетни постове.
Искат дворци
на Канарските острови.
Искат охрана
и аудитория.
Искат голяма
роля в историята...

Само че гледат
на педя от земята...
Казвам им името.
И пускам водата.
11.
Дияна
16.09.2014 02:32:24
2
1
И кво искате да ми кажете, че по време. Управлението на герб този път е бил в лошо състояние, след това по време на предните избори адашката казала, че ще го оправят. В последствие явно го оправя БСП, щото беше в управлението, а не Диянчето, което не ходеше на работа. Айде, много моля да не им преписваме заслуги.
10.
XAXAXAAXAXAX
15.09.2014 20:31:36
2
1
Хахаьа точно заради Румен Желев, нямало да гласува за ГЕРБ. Защо бе, троле? Защото уволнихте човека, за да може Петко Арнаудов и другарите от ДПС да изсекат Странджа и да изнасят като побеснели дървесина за Турция и Гърция? Защото само за един рейс до Истанбул Венцито Чамърджиев (небезизвестният червен едър приватизатор и бизнесмен) си нае кораб за 20 хил. тона дървесина. Еднократно! ПОЗНАЙ ОТ КЪДЕ БЯХА ДЪРВАТА?! Сега Румен Желев пак е шеф на горското и вашите апапи вече не могат да секат. Затова ли няма да гласуваш за ГЕРБ? АМИ НЕ ГЛАСУВАЙ ТРОЛЕ, ТЕ НОРМАЛНИТЕ ХОРА ЩЕ ГЛАСУВАТ. ТЕ ВИЖДАТ И РАЗБИРАТ, И МИЛЕЯТ ЗА ГОРАТА, ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБЕ!
9.
do 2
15.09.2014 20:08:17
2
2
Поздравления за пасквила. Има всички белези на сносен компромат. Подхвърлени са реални имена, полуреални събития и въобръжаеми връзки. Дори и сюжетната линия е достойна да конкурира второразрядна латино сапунка. Впрочем къде отидоха тези латиносериалчета, та ги измести турският сюргюн, който се лее от всякъде? Все още добре помня как баба ми Бог да я прости се вълнуваше от съдбата на прелъстената Касандра или изоставената красива мексиканка? Тя почина на 87 със силна деменция, но дори в онова състояние нямаше да повярва на свободните ви съчинения. Със здраве и очакваме следващият ви сюжет :)
8.
Не се учудвай
15.09.2014 17:46:50
2
2
ПРЕФЕРЕНЦИЯ!
Имаш повече пари - изместваш водача!
Ивилино, май ти кроят капелата?
7.
Вили
15.09.2014 14:57:13
6
2
Поне нещо от тях се вижда, малко голямо действат хората, а другите никакви ги няма. Успех ГЕРБ!!!!
6.
и толкова не направиха
15.09.2014 14:38:18
5
6
до номер 5:малка малка колко ще е малка...а и доколкото прочетох май се оказа важна пътна отсечка за хората от три села. Интересно твоите работодатели от БСП защо не я направиха за толкова години управление..нали е малка...нямало е да им коства много...горе долу колкото да платят на няколко като теб да бълват глупости по форумите!
5.
King
15.09.2014 13:41:17
3
8
До къде я докарахме, да се радваме на асфалтирането на някаква миниатюрна отсечка, и то с нашите пари, и тези наглеци искат да сме им благодарни за нещо което ни се полага. Да не говорим, че са си и напълнили и джобчетата с още парички от изпълнението на обекта.
4.
!
15.09.2014 11:51:28
16
3
айде, айде заради тях нямало да гласувате за герб... Все едно не ви знаем, че си гласувате с червената бюлетина или за лумпените от скат
3.
фен на ГЕРБ
15.09.2014 11:47:58
2
19
май точно заради тази Диана Йорданова и Румен Желев няма да гласувам за ГЕРБ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2.
учуден
15.09.2014 11:33:58
2
8
Всеки ден от прессъобщенията на ГЕРБ изскача Диана Йорданова. Как така стана толкова незаменима тази жена. Явно спонсорите й са се активирали - нали е личен счетоводител на Рали Пенков и подобни като него. А кой е Рали Пенков - виж тук : Концесионерът на централния плаж в Обзор Рали Пенков загуби 2-годишната си дъщеричка и съпругата си в бомбен атентат на 13 юли 2005 година. Адското устройство бe поставено в семейния автомобил "Фолксваген Туарег" и гръмна секунди след като Пенков и съпругата му се качили в скъпия джип. Колата бе паркирана на ул. "Черковна" в курортното селище, където семейство Пенкови бяха наели къща. Кървавият атентат станал на метри от хотел "Хелиос бей" и ранил две случайно минаващи жени. Тогава целият Обзор бе скован от бомбения ад. На място загина 2-годишната дъщеря на Пенков, а той и съпругата му Златина бяха настанени в болницата в критично състояние. Жената на Рали така и не излезе от кома и поради сериозната кръвозагуба почина два дни по-късно. По време на престоя й в болницата лекарите не даваха шанс за живота й. За атентата тогава бе арестуван Димитър Желязков-Очите. Обвинение и присъда по случая обаче няма.

Рали Пенков е концесионер на плажа в Обзор от 5 години, а преди това е участвал в създаването на първата голяма охранителна фирма в Бургаски регион - Първа частна милиция. Единият от съдружниците му там Георги Николов-Мечката беше застрелян през 1995 г. В деня на инцидента полицейски източници съобщиха, че взривът има връзка със заложената през февруари т.г. бомба пред заведение “Чевермето” в Бургас. Собственикът Христо Кисьов е приятел на Пенков. Атентатът срещу концесионера е резултат от финансов конфликт с местен силов бос.
1.
21 век Булгаристан..xaxaxa
15.09.2014 10:54:03
4
7
Преди избори доказват много.... след тях иди ги намери
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лозенец празнува своя вековен юбилей Лозенец празнува своя вековен юбилей 100 години от с. Ембелец до днешно с. Лозенец Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Община Бургас представя 5 локации, вижте ги  Стана ясно кой хвърли коктейли Молотов по техниката на известен бургаски предприемач Стана ясно кой хвърли коктейли Молотов по техниката на известен бургаски предприемач Причината за палежа е неуредени финансови отношения Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед На какво се дължи рязката промяна? МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево Местно РУ и администрацията на Общината започват усилена работа, за да осигурят спокоен летен сезон за туристите  ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт Законопроектът отлежавал "доста дълго време", но може и да не бъде приет предвид приключващия мандат на Народното събрание Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено На откритата сцена в града на 28.04.2024 г. 10:00 часа ще се проведе конкурс на лазарски групи и песни Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден По време на почивните дни и дните на официалните празници от 1 до 6 май включително ще бъдат осигурени дежурни инспектори във всички ОДБХ Полиграф уличил подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Полиграф уличил подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Калин Ст. и Величко Тачев са уличени в лъжа от детектора  Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Ертен Анисова стана зам.-председател на групата за сметка на Хатидже Георгиева
Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори