×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ало, държавата на качулките след дъжд, ще има ли легнали полицаи и в Звездец


Ало, държавата на качулките след дъжд, ще има ли легнали полицаи и в Звездец
Крушевец настръхна след смъртта на малката Красимира, която бе прегазена на тротоара от пиян граничен полицай. В Маринка две деца умряха, за да се вземат мерки. Сега в Звездец ли чакаме трагедия
Тема в развитие
Намалиха драстично присъдата на полицая, прегазил бебе в Крушевец Според прокуратурата полицаят, прегазил бебе, не е извършил тежко престъпление (ВИДЕО) Майката на убитото бебе в Крушевец: Ще има възмездие за детенцето ми! 11 г. в затворническо общежитие и 13 г. без шофьорска книжка за Костадин Стоянов след смъртта на Краси Покъртително! Внасят в съда бебешката количка – ковчег от катастрофата в Крушевец Прокурор поиска 10 години затвор при лек режим за граничния полицай Костадин Стоянов Експертиза доказа: Граничният полицай Костадин Стоянов карал с превишена скорост в Крушевец С юридически трикове Костадин Стоянов отложи делото си за 28 април Граничният полицай Костадин Стоянов не признава, че карал надрусан и пиян колата, иска нова проба Съдебният лекар Косьо Янков: Бебето в Крушевец е издъхнало на място (допълнена) Граничният полицай Костадин Стоянов проговори: Правех сърдечен масаж на детенцето, но някой ме дръпна и удари Бившият граничен полицай Костадин Стоянов: Няма да говоря. Оставете ме! Граничните полицаи, свестявали пияния си колега: Млеката бяха за нас, не за него Полицаят Костадин Стоянов крещи на шефа си след трагедията в Крушевец: Блъснах дете, тук ще ме убият! Свидетели на ужаса в Крушевец: Майката се късаше, крещеше „Този изрод уби детето ми!“ Бащата на убитото бебе в Крушевец: Не знаете какво ми е! Снимката на некролога правихме за кръщенето й Окончателно: Граничният полицай, смазал бебето в с. Крушевец, шофирал с 0,58 промила алкохол Съд и за колегите, прикривали полицая убиец! Полицаят, убил бебе в с. Крушевец: Не знам какво се случи, колата тръгна наляво (ОБНОВЕНА) Ало, държавата на качулките след дъжд, ще има ли легнали полицаи и в Звездец Полицаят-убиец на бебето в с. Крушевец: Съжалявам много, пуснете ме да се грижа за семейството си! Граничният полицай Костадин Стоянов изпил 500 г вино преди да смаже малката Краси в Крушевец, остава в ареста Шок с кръвната проба на полицая убиец - била само 0,3 промила! Майката на убитата Краси блокира пътя за Малко Търново, иска доживотна присъда за пияния граничен полицай Образувано е производство срещу полицая, убил малката Краси в с. Крушевец Аз съм граничен полицай и се срамувам! А вие, колеги, чувствате ли се сега съучастници в това убийство? Ето го граничния полицай, смазал малката Краси в село Крушевец 0,63 промила в кръвта на полицая-убиец, след четири млека и часове закъснение Ето я малката Краси, премазана от пиян граничен полицай в с. Крушевец (СНИМКИ) Пияният граничен полицай се прибирал от юбилей на колега в ресторант „Резвая“ - Малко Търново Бащата на детенцето Красимир: Видях убиеца, беше мъртво пиян, казва се Костадин Стоянов (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ) Първо във Флагман: Граничен полицай е шофьорът-убиец на бебето в Крушевец, бил е много пиян, с Рено ван А 9630КХ Бебе на годинка загина в катастрофа в центъра на Крушевец, количката пометена на тротоара
виж още
скрий
14 Септември 2014, Неделя, 13:48 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимки Авторът

Може ли веднъж да свършим нещо, преди да е станал жесток инцидент и още едно осакатено семейство да оплаква детенцето си


Кой ще се сети да сложи легнали полицаи в с. Звездец - съседното на почерненото от трагичната смърт на пътя Крушевец? Пияният граничен полицай Костадин Стоянов помете на тротоара 11-месечно бебе в количка и го уби на място в четвъртък сутринта. И естествено цяла България настръхна „Смърт за убиеца!”, „Затвор до живот!”, „Убийте го с камъни!”

Къде бяха преди трагедията всички тези моралисти? Нима нито един от Вас не е фучал със 100 км/ч към Истанбул точно по този път? Нима като влизахте по все още мазния чисто новичък асфалт в Маринка, Крушевец и Звездец, се сещахте за Закона за движение по пътищата? Колко беше ограничението на скоростта в населено място, че не помня?

Знаете ли какво е близките ти да се кръстят, вървейки по тротоара, а покрай тях бясно да фучат разни „баровци” с лъскави джипове, ТИР-ове да минават с адски тътен, а ти да стоиш и да се молиш да не се случи най-лошото? И защо трябва да се случва?

На всички ни е ясно, че сме в държавата на качулките след дъжд. Но може ли веднъж да свършим нещо, преди да е станал жесток инцидент и още едно осакатено семейство да оплаква детенцето си.

Един от чисто новите легнали полицаи в с. Маринка

Две тежки катастрофи със смърт на дете станали причина в село Маринка да бъдат поставени легнали полицаи, разказват местните. Това се случва много отдавна, но хората помнят жестоката гледка и до ден-днешен. В центъра на селото се провежда тържество, когато бясно преминаващ автомобил помита малко детенце пред очите на родителите му. Гледката е ужасяваща! Тогава отново се появяват онези моралисти, всички се забързват, светкавично в селото са поставени легнали полицаи.

В с. Звездец също помнят инцидент с дете, но той не е раздут медийно и никой не му обръща внимание. Затова ли там все още никой не се сеща да сложи обезопасителни пътни съоръжения? Ето, аз ще Ви разкажа! Преди 2 години малката Сиса е блъсната от кола в центъра на селото. Късмет е било, че детето е оцеляло. Но местните хора питат: „Трябва някой да загине ли, че да бием после тревога?” Ето, аз я бия сега! Да не следваме лошото, а да го изпреварваме.


Най-опасното кръстовище в с. Звездец! Видимостта е намалена, скоростта, която се развива, е висока заради надолнището, а отдясно има две заведения, от които постоянно изскачат малки деца

Искрено се надявам да не направят легнали полицаи само в Крушевец заради трагедията с детенцето и да чакаме в Звездец някой да бъде зрелищно убит, да дойдат всички телевизии, да тръбят, да тръбят, да тръбят... Ще чакаме и там да се случи нещо такова, че да започнем да бием камбаната ли? Трябва ли да черната серия да продължи по целия път към Турция, че да се сетим за това. Поставете легнали полицаи, поставете и камери, които да следят за скоростта и да глобяват. Българинът може да се прави на глупав, но най-много мрази да му бъркат в джоба. Нима трябва да заплатим с човешки живот, за да се случи това?

Кметът с. Звездец обясни пред Флагман.Бг, че заедно с кмета на с. Крушевец ще отправят запитване до Агенция „Пътна инфраструктура”, защото пътят е републикански. Ще настояваме по най-бързия начин да се сложат легнали полицаи в двете населени места, категорични са и двамата.

В категории: Малко Търново


Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 3
Голям скандал в Денсинг старс
Голям скандал в Денсинг старс 28/03/2024, Четвъртък 10:23 4
20
Коментара по темата
20.
Кубинска квартира
28.09.2014 10:33:01
0
0
Ако трябва да напиша случващото се само в едно изречение, то ще бъде:На всеки дивак - книжка! На всеки дебил - автомобил!Aвтомобилa бил поднесъл, автомобилa се бил ударил... Сам ли се кара този автомобил.
19.
обещанията на депутата данчо
27.09.2014 09:17:27
0
1
1. Всички кандидати знаят какво трябва да се направи в държавата. Те са компетентни, решителни, честни и зализани.

2. Ако не изберем тях, ще стане още по-зле и най-късно до края на годината ще умрем в адски мъки.

3. Всички отиват в парламента не за пари, а от неистова любов към майка България.

4. Цената на тока така или иначе ще се вдигне, ама ако те дойдат на власт ще измислят нещо.

5. Никой няма да прави коалиция с никого. Всички ще управляват индивидуално и нацупено.

6. В образованието и в здравеопазването ще се излеят милиарди. на пенсионерите ще се даде безплатен wi-fi, а силиконовите цици вече ще се плащат от здравната каса.7. Всички лоши ще влязат в затвора. Както и повечето от добрите.

8. Никой от кандидатите не познава Цветан Василев. Дори не са чували за него.

9. Всички социолози лъжат и не казват истината. А истината е, че всяка една от партиите ще спечели над 50 процента. Очаква се общият брой на гласовете да е над осемстотин процента.

10. Никоя партия не купува гласове и са страшно възмутени от тази порочна практика.

11. Протестиращите са платени, а доволните - безплатни.

12. Имаме толкова много хора, подготвени за министри, че можем да изнасяме в закъсали за министри държави.

13. Всички кандидати имат по десет любими книги. Вероятно скоро ще прочетат и единайстата.

14. Народът ги обича, а те направо го обожават.
15. За всичко са виновни другите.
18.
депутатa Данчо
26.09.2014 10:05:42
0
0
Господин прокурор,Не се признавам за виновен. Не съм искал да убия едър рогат дивеч. Както си стоях, нещо в храстите шавна, помислих си, че е таралеж и стрелях.Ходеше като тиранозавърa рекс. Пък то се оказало елен!" Не плачи майко, не тъжи, че има днес глупци, без достойнство и мечти "!А и извинявайте.
17.
Сърнела Воденичарова
26.09.2014 08:58:33
0
0
Протестът за спиране фракинга в България, 24-ти септември 2014.
Прекрасните хора с будна съвест. Малко, но качествено.

Къде сте всички отпреди 2 години и половина? Помните ли 14 януари 2012-та и хилядите по улиците на София?
А недоволните от монополите - стотиците хиляди? Само от монополите ли сте недоволни?
А от банките, а от сечта, а от ниските заплати, лъжите, мизерния живот?
Къде сте, 6 милиона? Питаме сега, защото след 10 години въпросът ще е: "Къде сте, 4 милиона?", а след още 10: "Къде е България?".

Акция "Долу ръцете от българската земя" на 3-ти октомври 2014г.: https://www.facebook.com/events/1621053918121239/
16.
шмайзера
25.09.2014 11:16:51
0
1
Сценаристите следват мотото за народа хляб и зрелища Браво справят се блестящо.Тцъ-тцъ-тцъ-тцъ!... Глей ти ко стаа?!... . Брях, мааму !..Нищо ново,кебапчета и бира във всички цветове
15.
вАнечка
23.09.2014 11:15:17
0
1
И все по-зле ще става. Между другото, има негласно споразумение да се спестяват повечето лоши новини.Приятелю, още Иля Илф и Евгений Петров са отбелязали в романа си "Златния телец: " В съветското общество (като нашето, б.м.) лудницата е единственото място, където може да живее нормалният човек".
14.
Баба хулиганка
20.09.2014 19:20:50
0
0
Легналите полицаи вършат повече работа от правите такива, освен това не карат пияни.
Така че идеята е добра.
13.
hehd
18.09.2014 13:41:47
0
2
Сега е моментът кметът на Звездец да проучи въпроса и да направи необходимото да се сложат легнали полицаи и в Звездец!
12.
пенка
18.09.2014 13:24:18
0
1
аз съм от с.Звездец и добре помня инцидента със Сиса и само се чудя защо всичко се потулу и не са се взели накави мерки може би си мислят че след като детето е живо и всичко е отминало.
Напротив тази травма ще си остане за цял живот на това дете и на неговите родители.
Затова нека не чакаме нека вземем някакви мерки преди да стане и най лошото.
11.
sisa
15.09.2014 23:34:41
0
0
da az katastrfirah v s.zvezdec i ot tazi golqma katastrofa naistina slava na boga ocelqh ..(oshte mi se otrazqva ot katastrofata) !!!
10.
sisa
15.09.2014 23:33:43
0
0
da az katastrfirah v s.zvezdec i ot tazi golqma katastrofa naistina slava na boga ocelqh ..(oshte mi se otrazqva ot katastrofata) !!!
9.
sisa
15.09.2014 23:33:40
0
0
da az katastrfirah v s.zvezdec i ot tazi golqma katastrofa naistina slava na boga ocelqh ..(oshte mi se otrazqva ot katastrofata) !!!
8.
малката друсалка 73
15.09.2014 12:32:22
0
1
След две ракии все сме много ербапи и затова сме на този хал...Брейй,много са информираните източниците бе!
7.
Бостан паша
15.09.2014 12:19:16
0
2
Ми нормално е след толкова кражби и продажби да има инциденти. БСП и ДПС не ядат асфалт, те го КРАДАТ.Всички медии са манипулирани по един или друг начин и тяхната цел е да "насочват" хората. Има ли някой който да не е "насочен" от тази статия? На такъв частен контрол върху медиите и относителна непредубеденост на аудиторията и Тодор Живков щеше да завиди. Въпроса е не каква игра игра играят, а защо я играят на нашият гръб и докога?Нека всеки да прецени по съвест за кого ще гласува на предстоящите избори.

Каквото народът сам си надроби, това и ще сърба!
6.
мир
15.09.2014 11:10:06
0
3
защо не проучите че в Агенция Пътна инфраструктура не е подадено искане за легнали полицаи в село Крушевец от страна на кмета на селото като са го правили пътя той им бил казал едно е да кажеш друго е на действаш като подадеш молба-декларация
5.
гражданин
14.09.2014 19:16:44
0
6
Защо се дърляте за незначителни неща,които не решават проблема. Проблема е в това,че всички главни пътища минават през мегданите на селата и това е въведено още през социализма с цел да гледат чужденците колко са благоустроени нашите села. Сега по тази грешна практика отново пътищата се проектират да минават през центровете на селата а това винаги създава потенциална опасност за катастрофи и нещастни случаи. За това селяните вместо да искат наказания за отделни случаи в които са станали нещастия, да спират движението и да искат пътищата да минават покрай населеното място.Обаче това не е изгодно да населението и те си траят а после се тюхкат - защо стана така и защо някой нещастник е виновен, та да го обесят на първото дърво. Прост народ!За това е и най нещастния народ. Не знае какво да иска и кака го постигне...
4.
Дончо
14.09.2014 18:56:05
1
3
Когато един полицай-пияндурник яхне бърза кола, легналият ли колега ще го спре?
3.
Астор
14.09.2014 18:10:31
1
3
найвно не найвно това е истената в звздец сме забравени от бога посочело е момичето пътноито трябва да сложи полицаи
2.
Putin vodi voina veche sreshtu Burgas
14.09.2014 16:14:56
4
2
Informacionnata voina na Putin sreshtu Evropa i Bulgaria == Putin e nael 20-30 choveka vuv informacionnata voina buro, koito da trolvat statiite i da slagat minusi na tezi koito kritikuvat diktaturata na brutalnia mu regim. Specialno zasegnato e chernomorieto, koeto Putin vigda kato Ruska sobsvenost. Zabelegete, vsiaka statia koiato kritikuva Putin i kriminalnia mu ruski kontingent, ima minusi. Mizeria, mizerni gadni rusnaci, iskat da ni smachkat. Ne pomaga che nashia kmet e vuzpitanik na Moskva, i naposleduk igrae po svirkata na Lukoil, tezi koito ni machkaha i kradiaha prez 1944-1989 godina.
1.
авторът
14.09.2014 16:03:39
1
7
Много е анонимно, адресирайте го към някого г жо Георгиева. Така - къде бяхте всички вие.....наивистично
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
33-годишна родилка почина, бебето й също е мъртво 33-годишна родилка почина, бебето й също е мъртво Събран е спешен екип и е взето решение за абдоминално родоразрешение по витални индикации чрез секцио – установява се мъртъв плод БФС приключи с Цър-пър от "Ергенът", изгониха я, защото не върши никаква работа БФС приключи с Цър-пър от "Ергенът", изгониха я, защото не върши никаква работа Тя е била секретарка на Борислав Попов ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Повод за хапливия й коментар стана решението н Митко Щерев да разреши на Лили да пее песните му
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори