×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • След 15 май в Царево и Ахтопол няма да се строи
  • Жълт код за значителни снеговалежи е в сила за 14 окръга на Румъния
  • 64-годишна жена загина при пожар в Сливен
  • Дългът на България за 2023 г. е 23.1% от БВП
  • Започва консервация на постамента на Паметника на съветската армия в София
  • Двама души са ранени при нападение с автомобил в Йерусалим
  • Отбелязваме Международния ден на Земята
  • Разследват смъртта на сърна в Старозагорско
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Рекордно скъп сезон на ВИП Брадър! Похарчени са над 2 млн. лева досега


Рекордно скъп сезон на ВИП Брадър! Похарчени са над 2 млн. лева досега
Прървата изцепка вече е налице - Евгени Минчев и Йорданка Христова позират пред картонения музей на Георги Димитров
11 Септември 2014, Четвъртък, 21:20 ч.

Най-високият хонорар е на Татяна Лолова - 100 бона, всички участници са и застраховани

Рекордно скъп сезон на "ВИП Брадър" правят продуцентът Нико Тупарев и Нова телевизия, издават от екипа на риалити шоуто, което ще стартира на 15 септември. Близо 2 млн. лв. вече били похарчени за строежа на Къщата, където ще живеят звездите, обзавеждането и оборудването й, както и за хонорарите на известните, пише агенция ПИК.

Отделно за още толкова ще бъдат застраховани участниците, за да се гарантира сигурността им по време на престоя в предаването и мисиите. Мярката се наложила заради зачестилите случаи на контузени випове в родни шоута и сега всички вече задължително имат високи премии в случай на някакъв инцидент.

Продуцентите на "ВИП Брадър" обаче са се погрижили добре и за собствената си сигурност и са вързали звездите със строги договори. Неустойките стигали почти сумата на застраховките на участниците, а освен това имало и солидни глоби в случай, че не спазват уговорките по контракта. Така било ясно отсега, че звездите няма да си позволяват волности като неспазване на сценария, зададен от Биг Брадър или пък предварително напускане на Къщата.

"Неустойките са жестоки, защото сезонът е много скъп и трябва да е сигурно, че няма да се провали. Ще се правят по 3 лайфа седмично, всеки ден късни версии, както и коментарно студио "Голямата уста" и организацията на всичко това е огромна. Продуцентите са заложили да имат много висок рейтинг и да разбият ефира и няма да допуснат гафове", издават още от екипа на продукцията, наброяващ близо 300 души.

С голям размах е направена и Къщата, където звездите ще живеят близо 3 месеца. Тя е на площ от над 700 кв. м и като лукс е копие на пищните резиденции на Тодор Живков от времето на социализма - в бароков стил с тежки мокети и килими, скъпи картини и мебели. Затова и е струвала рекордно висока сума - близо 500 хил. лв.

Някои от участниците се пошегуваха, че е направена досущ като дома на Лили Иванова, но се оказа, че продуцентите копирали правителствени вили, а не столичното жилище на примата.

Единствената разлика е, че във "ВИП Брадър" всеки сантиметър от Къщата се покрива от модерни камери и свръхчувствителни микрофони, така че нищо не може да остане скрито за сценаристите и зрителите. В баните също има камери на огледалата, за разлика от миналия сезон.

"Сега участниците ще бъдат следени навсякъде, защото ще има и интрига, свързана с бившата Държавна сигурност, и няма да има място, където да могат да се скрият от "партията". Затова ще има и милиция, и агенти на ДС сред участниците, за да се следи за спазването на строгите правила по подобие на социализма у нас", обясняват хора от предаването.

Всъщност най-ниските разходи на продуцентите са били хонорарите на звездите. Дори най-известните сред тях не получили оферта за над 100 бона за трите месеца, които трябва да изкарат в Къщата. Масово участниците, които щели да влязат, кимнали на 20-25 хил. лв., заради което истинските звезди в Къщата този сезон се броят на пръсти.

Сред тях са Татяна Лолова, Данчето Христова и Евгени Минчев, които обрали най-високите хонорари. 100 бона за звездата на Сатирата и по 80 хил. лв. за певицата и светския хроникьор. И тази сума според телевизионери е доста ниска и показва, че страната е в яка криза, защото допреди 2-3 години за подобна сума било абсурдно да се напазарува популярна личност. Сега обаче актуални лица като Кали, Иво Аръков и Камелия Тодорова влизат в шоуто срещу едва 40 бона за два месеца, а богаташката щерка Ели Гигова „струвала" дори по-евтино - 25 хил. лв. За толкова се договорили и Ваня Щерева, Албена Вулева и Влади Въргала.

Най-малко пък излезли Ива Екимова, Елена Кучкова и Емил Велев-Кокала - само по 18 бона, разкриват още запознати с преговорите в шоуто. Отделно в предаването ще влизат и гост-звезди като Васил Найденов и дует "Ритон", които ще изкарват по няколко дни там срещу сума от рода на 15-20 хил. лв.

За световноизвестна личност продуцентите също се отказали да плащат. Те преценили, че сумите от 300 бона, които платиха за няколко дни на Парис Хилтън и Памела Андерсън в предишните сезони, не се възвърнали по никакъв начин.

Вместо това щели да заложат на сочни интриги, които да се разиграват между нашите звезди.

Едната линия щяла да е скандал между Данчето Христова, Евгени Минчев и госта Васко Кеца.

Караници щели да се предизвикат и между Камелия Тодорова, която ненавиждала чалгата, и фолкпевицата Кали. Любовните драми също нямало да отсъстват и интрига щяла да се направи около Ели Гигова и актьора Иво Аръков, които пък са гласени за финалисти и дори победители.

Според слуховете в шоуто богатата наследница на оръжейния бос Николай Гигов не е влязла на късмет в риалитито. Жадната за слава Ели била сигурна победителка и вече си купила първото място. Аръков пък бил любимец на продуцентите и отсега спрягали афера между тях, тъй като той вече заявил, че има симпатии към Ели.

В момента Аръков е сред най-одумваните родни ергени, след като скъса с Мика Стоичкова, след това бе пребит, а после забъркан в афера с колежката си Елен Колева, заради което пък тя бе зарязана от милионера Александър Найденов.

Битието на звездите също ще провокира немалко скандали. Въпреки че Къщата им е луксозна, условията в нея нямало да са все такива. Предвиждали се режим на тока и водата, физзарядки, както и доста ограничена храна. Запасите на виповете нямало да са като в склад на УБО, а като в работническа столова с много ограничени продукти за хапване.

За капак издънилите се в мисиите звезди ще бъдат наказвани досущ като в соца - в трудов лагер, където условията били повече от мизерни. За целта до основната Къща в Нови хан е изградена и още една, която е с доста по-скромен облик.

В категории: Лайфстайл


Флагман.БГ Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка 23/04/2024, Вторник 12:08 0
4
Коментара по темата
4.
Срамота
12.09.2014 23:06:03
0
1
Как може такова нещо, колко деца има болни, бъдещето на България си отива, а вие пари ми раздавате. Колко хора останаха без домовете си и плачат и се чудят как да свъртят двата края. Няма никога да ви гледам продажното предаване. Дано, поне участниците от цялото това предаване, да дарят печалбата си за бедстващи и болни хора.
3.
До 1 и 2
12.09.2014 14:24:40
1
2
Абе какво мрънкате, това е инвестиция, по същия начин трябва да обвинявате аец козлодуй, че дава милиони за планови ремонти, а не за пострадалите. Бедствието си е бедствие, мъка ми е за горките хора, а и няма застраховани, всеки може да е на тяхно място, но не можем да очакваме бизнеса да спре да инвестира, по скоро, ако са хора и са на печалба да дарят част от нея.
2.
4545
12.09.2014 13:43:38
0
1
Защо не дадохте парите на болни хора!!! Толкова много от тях се нуждаят от средства за животоспасяващи лекарства и операции!!!
1.
една
11.09.2014 21:28:41
0
12
Абе, вие нормални ли сте бе? На фона на тотална финансова криза, на мизерстващите хора останали без дом след потопа вие харчите безбожни пари за тази повърня/с извинение към интелигентните хора/. Жалко за уважаваните /до този момент/от мен Татяна Лолова и Йорданка Христова.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Днес Общински съвет-Бургас одобри проекта, школото ще е филиал на ОУ „Александър Георгиев – Коджакафалията“   Този певец включи и дъщеря си в майтапчийските си клипове Този певец включи и дъщеря си в майтапчийските си клипове Марияна израсна копие на майка си Щерката на президента показа перфектно тяло в оскъдно облекло Щерката на президента показа перфектно тяло в оскъдно облекло Това е дебютът на Дарина Радева Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка Опелото ще се състои в събота в храма "Св.Седмочисленици" от 13.30 ч. Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Хитът на последния кметски вот в София Ваня Григорова оглави нова коалиция под името "Солидарна България" Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева ще осъществява платени консултации към ДКЦ „ Бургасмед ”, а от началото на май ще предоставя и консултации с направление от личен лекар Официално! Зелената зона в Бургас ще работи целогодишно Официално! Зелената зона в Бургас ще работи целогодишно Има и корекции в Синята зона, вижте какви Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Те заглушиха Божия глас в душите на тези хора, а той не се разграничи от тях, коментира митрополит Антоний Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив  Според персонала то е паднало на двора, но по тялото му няма следи от охлузвания Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Бившият финансов министър се похвали, че е преподавал на Кирил Петков в Харвард
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори